Как да се спрява след изневяра? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121391)
 Любов и изневяра (29756)
 Секс и интимност (14387)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4707)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18578)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да се спрява след изневяра?
преди: 9 години, 11 месеца, прочетена 1968 пъти
Здравейте на вс. С моя приятел сме заедно вече от 5 г., а от 3 г. живеем заедно(Аз съм на 24 г. , а той на 23 г. ). Наскоро подозренията ми, че ми изневерява изневерява се оказаха верни. Открих 1-но забравено, неизтрито съобщение в телефона му. Когато го прочетох бях съсипана, не можех да повярвам въпреки, че подозирах вече. Разбрах, че между тях не е имало нищо сериозно, само са си писали(но той и беше писал, че я ОБИЧА)как е възможно това след като са си писали само 2 седмици и да и каже, че я обича, а тя е толкова малка на 14 г. е. Не ми го побира ума. След като разбрах веднага го попитах какво е това той започна да ми се оправдава, че го бил написал за да види дали му проверявам телефона и че било стояло от 5 дни това съобщение, а как може да седи от 5 ни след като датата е от предишния ден. После продължи с глупавите лъжи, но като видя, че няма как да се измъкне си призна. Аз му казах, че това е края събрах си част от багажа и си тръгнах. Той тръгна по мен молеше се да се кача при него в колата, накрая се съгласих и пак се върнахме в тях. На другия ден той продължаваше да не ми обръща внимание и да се държи пренебрежително. Аз реших, че това не може да продължава така и пак си събрах багажа и се прибрах в къщи. Но не издържах и и му се обадих, той дойде поговорихме си и решихме, че няма да се разделяме, а просто няма да живеем заедно. На другия ден си писахме цял ден и той ми каза довечера след работа се прибираш в нас и така и стана. Много говорихме, той ми каза, че аз не заслужавам вс. това, че той бил глупак и тн. и че накрая съм щяла да го намразя. Въпросното момиче всяка вечер му звънеше и му пишеше. Сега ми обръща повече внимание и се държи по-добре, аз искам мн. да му вярвам, но не мога мисля си, че продължава да ме лъже. Вече има и парола на единия си телефон. Много ми е трудно, помогнете ми, дайте ми някакъв съвет нз какво да правя.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 11 месеца
hash: 795eaa872e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Няма рецепта за справяне с изневярата - или прощаваш, или си тръгваш, средно няма.
За мен като жена са определящи две от нещата, които той е направил
1. Има очевидно чувства към друга
2. Лъже те
Тези две неща за мен са достатачни, за да прекратя ВЕДНАГА връзката.
Самата изневяра, ако е само физически полов акт не ми е проблем. Аз самата съм моногамна, но партньорът ми не е длъжен да бъде, а и нямам енергията да го следя и гоня, защото полов контакт човек може да има с всеки и навсякъде, но чувства, внимание към друга не бих търпяла. Това са ми принципите, но това си е субективно. Ти явно повече държиш да няма физически контакт и си готова да живееш с човек, който обича друга. Всеки сам трябва да си знае границите, но не може хем да се връщаш да живееш с някого, хем да не си простила и да правиш театри у дома. Щом си решила да продължиш връзката, значи ти можеш да живееш с неговите чувства към момичето и нямаш право да се сърдиш.
Аз например щом съм си определила граници се пръдържам към тях, живея си спокойно и честито с мъжа, когото обичам и ме обича, не се лъжем и нямаме стресове и драми у дома. Мисля, че всеки сам за себе си трябва да си реши къде са му границите и каква му е дефиницията за „изневяра“ дори.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 1b02aa241f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ако историята е написана от мъж, какво пишат жените в нея?
Ми ти не го заслужаваш, писнало му е, за това граби с пълни шепи от живота.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: b098fa5a6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Съветът ми е да се разделиш с него моментално. Много млади сте се събрали, трудно е човек да се сдържи да не кръшка, когато хич не се е наживял (за съжаление това си е един голям минус на не толкова еволюиралата човешка психика) - това първо. Второ - тоя хубавец педофил ли е? Разбирам да се влюби в 14-годишна, ама наистина да се влюби и при условие, че е сам. Но да лъже 14-годишна, опитвайки се да изневери с нея, когато си има приятелка и съжителка??? Това е отвратително!!! Мислиш ли, че тя знае за теб? Аз не мисля. Защо ли и пише "обичам те"? Ами защото тя е малка и ще се впечатли страшно от такива думи, каквито никой досега не и е казвал, и разбира се, че приеме тези думи за чиста монета и ще се влюби в него до уши. Просто гнусна работа!!
Знам колко е трудно - сега се питаш "защо", надяваш се, че има логично обяснение, сама убеждаваш себе си, че трябва да му вярваш, когато ти пробутва глупави оправдания, искаш той да съжали, да ти каже "прости ми", да те засипе с мили думи и всичко да е по старому. Това обаче няма да стане, съдейки по отношението към теб, което описваш. Колкото повече пъти си събираш багажа и после "склоняваш" да се върнеш, толкова по-малко ще те уважава. Както сте я подкарали, скоро ще спре изобщо да ти дава обяснения, а от теб ще се очаква да си затваряш очите. Няма и да ти се обажда, ако си събереш багажа, а ти от яд, че не му пука и не те търси, сама ще го търсиш - и така пак и пак, докато един ден осъзнаеш, че си парцал. Бягай от тоя педофил, докато е време! Не си губи времето, младичка си още, ще намериш някой, който ще те цени повече.
П. С. Сигурно някои ще ти пишат "как може да ровиш в телефона му? ", "нарушаваш личното пространсво, свобода и ала бала.... " Не ги слушай просто, пълни глупости. Човек като е чиста съвест, не е никакъв проблем, че любимото и най-близкото ти същество на тоя свят е погледнало на кого си звънял. Пък и иначе как изобще ще разбереш, че те мамят?

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: f128fddb16
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Все пак не е спал с момичето, а и то самото е на 14г., според мен това е една глупава история, от която всеки си е извадил своите изводи. Сега след като е наясно какво ще се случи, ако наистина ти изневери, сам да си реши дали да рискува да те изгуби.
Дай му шанс и ако няма промяна му бий шута...

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 2412916362
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Представям си през какво си минала, след прочитането на този смс..
Преминала съм през подобна ситуация, неведнъж.
Доверие едва ли ще му имаш пак.
Съвета, който мога да ти дам е:
Премисли добре, преди да си тръгнеш отново, защото колкото пъти го правиш и после се връщаш, така му показваш, че си моментно ядосана. И няма да взима на сериозно вече действията ти.
Ако си заминеш, нека да е окончателно.

 
  ...


...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: be30941b4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   към номер 3: дa въпросното момиче със сигурност знaе зa мен. Живеем в не много голям грaд и всичко се знaе. Вече незнaм кaкво дa прaвя толковa съм отчaянa, aко ви кaже, че сигурно 1000 пътими минa мисълтa дa се нaгълтaм с хaпчетa и вс дa свърши

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: c5836b66f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Много ми се искa дa го нaмрaзя, но не могa. Искaм дa го остaвя, но и товa не могa. Онзи ден когaто си сaбрaх бaгaжa и се прибрaх в нaс все едно бяхнa чуждо място. Мн ми е трудно.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 381a1d8efb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   до 1

"Аз самата съм моногамна, но партньорът ми не е длъжен да бъде"

Ти си жена мечта. Едва ли има мъж, който да ти устои. Съвсем сериозно.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 795eaa872e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Номер 8, не си много прав, защото аз гледам да не тръбя за възгледите си наляво и надясно. Достатачно е мъжът ми да си знае границите! Иначе не, че няма стрес и с мен -), вчера разбрах, че разни флиртаджийки в бюрото му са му подарили лакомства от чужбина, а съм го сложила на диета! Ей така е, подкопават ме тези жени в усилията ми да си го запазя здрав. За това ще му се поскарам, но да се позабавлява с някоя за една вечер не ме сърби, докато самата съм задоволена де, но вземе ли да харесва и да обича друга жена, ще се разделя с него. Това са ми границите и сме си ги определили в началото, гледа да не прекалява, да е дискретен и толкоз. Семейството ни е за чудо и приказ - мир, спокойствие, обичаме се, гушкаме се, излизаме често, ходим на почивки, децата си гледаме, но всеки спазва границите и уговорките ни, а по моето определение за изневяра, аз също бих оставила мъжа си с добро, ако надуша само, че обича друга, но никога нямаше да се прибера пак и да го тормозя и преследвам. Що за глупост е това?

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker