Болницата, заради която всичко се преобърна. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121215)
 Любов и изневяра (29713)
 Секс и интимност (14362)
 Тинейджърски (21897)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4700)
 На работното място (3177)
 Образование (7304)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18529)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Болницата, заради която всичко се преобърна.
преди: 9 години, 10 месеца, прочетена 3468 пъти
Здравейте, аз съм на 28 години от Пловдив и до скоро мислех че всичко в живота ми е наред, даже бях сигурен че толкова щастие едва ли може да сполети някой.
Онзи ден излязох от болница, лежах 2 седмици заради здравословни проблеми. Нищо кой знае колко сериозно, но все пак този престой обърна живота ми и ми показа че всичко може да рухне за минута.
Е нека започнем. Преди няколко седмици седмици постъпих по спешност в болница, претърпях операция и трябваше да остана под наблюдение. Изкарах в обща стая в реанимацията 4 дни с много по-тежко болни хора и за това трябваше да си платя за двойна стая с напълно непознат човек за да ми е по-спокойно, знаете с в днешно време само с плащане става. Така се запознах с Иван, човек от нашия град с подобни здравословни проблеми като мен, с 5 години по-голям от мен. Първите 2 дни си говорихме общи неща, после се сприятелихме.
Тъй като по цял ден единственото което можехме да правим е да седим пред лаптопите, си показвахме кой какви приятели има, разглеждахме снимки и аз реших с гордост да му покажа моята много красива 26 годишна приятелка с която сме заедно от 2 години, като последната година живеехме заедно. Преди да му покажа снимките му споделих че това е човека за който съм готов да умра, който ме кара да мечтая и да бъда по-добър човек, както и му казах че това е единствената жена, която е толкова добра, морална и чувствителна, че просто няма втора такава на земята.
Когато я видя той се облещи, но нищо не каза, само сложи изкуствена усмивка, но по ококорените очи разбрах че знае нещо повече от това което казва. За съжаление не можех да направя очна ставка, тъй като тя беше на операцията, после дойде в реанимацията, но очевидно и стана лошо и неприятно, и аз и забраних да идва като и казах че можем да си пишем само по лаптопите.
Така след като и видя снимката, той започна тактично да ми задава въпроси за нея, като мислеше че щом е с 5 години по-голям от мен аз нямаше да се усетя.
На другия ден пак ме подпита, но този път му казах че ако има нещо да казва да го направи, защото не съм идиот и даже ме обижда като подпитва. Обидих му се и избягвах разговорите с него, защото ме ядоса и реших че няма какво да си говорим и за да спре да ме разпитва. Беше наближило времето да го изписват, оставаха му 2 дни и той реши да ми разкаже всичко, защото ми каза че съм пич и че не заслужавам да ме будалкат така.
Така той заговори за нея, като ме помоли да го изслушам без да го прекъсвам.
Познавал я от сайт за запознанства от много време, каза ми че са се виждали преди няколко години, обясни ми къде я е изпращал, върху коя беседка и кои пейки са се натискали, по което разбрах наистина че я познава, защото говореше за място, което е точно зад тяхната къща. Спомена ми че знае за още няколко човека които я познавали толкова добре колкото него от този сайт. Всъщност той знаеше за нея много повече от мен. Била му разказала за дългогодишната и връзка от 4 години за която аз не знаех, а той знаеше името, човека, даже знаеше с какво се занимава, всичко това от нея.
Каза ми че била депресивна и разочарована от всичко жена, която редовно давела в алкохол и била голям егоист.
Аз разбира се в първия момент мислех че ми говори за друг човек или че е озлобен от нещо към нея, че едва ли я познава толкова добре колкото казва. Така се изпокарахме с него, обиждах го по всякакъв начин и сигурно щяхме да се сбием ако не трябваше да излиза от болницата. На излизане ми каза какъв и е прякора в този сайт и ми каза че не ме заслужава.
Така останах сам и не знаех какво да правя, беше ми паднало пердето просто.
Как да повярвам на всичко казано от него, като 2 години всичко беше идеално. Едвам заспах същата вечер. На сутринта реших че все пак той няма как да ме е излъгал за всичко, тъй като знаеше много неща за нея все пак. Така се замислих, което беше по-болезнено от операцията, престоя в болницата, дори от общата стая в реанимацията, на която миришеше на урина и изпражнения и бях обграден с толкова болни хора.
Истината е че тя никога не ми беше говорила за бивши приятели, единственото което знам е че е имала 2 ма приятеля до сега и двамата ги била оставила, защото не ги е обичала. После се замислих че е имало случки, в които уж случайни хора я заговарят, даже в една дискотека единият беше седнал до нея и нещо и говореше на уше, разбира се може да се види по лицата на тези мъже че я познават, макар че тя отричаше и казваше че не ги познава.
След това се сетих за Фейсбук, че ми забрани да кача обща наша снимка, нито ми разреши да си обновя статуса и да напиша че имам връзка с нея. Профилът и винаги е бил блокиран, нито се виждаха приятелите и триеше всеки нов пост, дори от мен. Казваше че това са ненужни работи които са безсмислени.
Винаги ми е казвала че тези сайтове за запознанства не стават за нищо, точно както аз мисля, че никога не били влизала и никога не би влязла. Реших обаче да се регистрирам и да видя дали това е тя. Беше трудно защото я виждах че е на линия, но тя не ми отговаряше и там също всичко беше замаскирано. Единственото което се виждаше бяха някакви коментари от разни мъже, сърца, прегръдки и такива които казват че била най-хубавата жена в сайта. Така и не стигнах до никъде с това проучване към този момент, но започнах да прекарвам повече време в този сайт и дори регистрирах женски профил за да заговарям мъжете които са писали на нейният профил. В този период ми е въртяха какви ли не неща в главата, но знаех че ако я питам ще отрече и ще ме обвини че си въобразявам, за това се държах с много мъки мъжки и се опитах да се направя че нищо не е станало. Единият от тези които и бяха писали клъвна на женският ми профил с фалшива снимка без проблем, оказа се много влюбчива натура, така го разигравах няколко дни за да си каже всичко.
Е дойде време да излизам от болницата и беше по трудна кореспонденцията от вкъщи, но пък моята ми сервира че ще ходи на море с приятелки, защото аз трябва да си лежа в къщи и да се възстановявам. Така нея я нямаше седмица, а аз имах време да разбера всичко. През тази седмица докато беше на морето тя не влизаше в този сайт,
там в сайта има опция да се вижда кога е влизала, а онзи който клъвна на женския профил го почнах, като му казах че е женкар и несериозник, защото съм видял какво е писал на нейната стена, като му казах че ако иска да поддържаме връзка и да си пишем, искам да ми разкаже всичко за нея. Като хлътнал тинейджър си разказа всичко, от това че се казва Мария, до това къде живее, както и това че там нямало нищо, само 1 път секс преди година и половина. Направо не бях на себе си и не знаех какво да правя, не можех да повярвам на случващото се, не можех да повярвам че всичко това е вярно.
Пиша днес седмица след като тя се прибра от морето. В Понеделник когато беше на работа веднага след морето тя качи на профила си в този сайт снимка от морето на която разбира се не се виждаше лице, но все пак трябва да си малоумен да не се сетиш че когато точно е на морето не е влизала и изведнъж се връща и слага снимка, а и другите съвпадения с името и това че втори човек ми казваше разни неща нямаше как да са случайност. Така изчаках да се прибере и казах всичко което знам, от името на Иван, до сайта, този с който е спала по-времето на нашата връзка, до снимките и всичко. Тя седеше безизразно и ми каза че съм луд и че съм и нямал никакво доверие и че нищо от това не е вярно и че явно е трябвало да ми направят операция и на мозъка, защото нещо съм се челнал. Отричаше абсолютно всичко.
Тогава я попитах дали е имала 4 годишна връзка с еди кой си, а тя сви устни и каза че повече обяснения няма да ми дава и че си тръгва, защото съм бил психясал. Тогава се прибра при техните, а на другият ден дойде и си събра голяма част от багажа. Аз я умолявах да говорим, даже и звънях, но тя дори не ми вдигна, само ми написа съобщение да не я занимавам с глупости и че всичко е свършило между нас.
От тогава съм още по объркан, говорих за това с приятели като повечето от тях я познават и гледаха много странно като им го казах това, но явно гледат безпристрастно и казаха всички че работата е ясна, като единствено се чудеха как е възможно 2 години да не се издаде и да се държи като морална и тиха жена, която не прави такива неща. Дори след всичкото което съм написал, аз се чувствам гузно за това че съм подходил така към нея, че и казах всичко като не съм сигурен че всичко което открих е истина, макар че от както се изнесе не е влизала в този сайт и е офлайн.
Така всичко се обърна, а аз още мисля че тя е доброто скромно, затворено момиче, което никога не ме е лъгало и с което съм си мечтал да прекарам живота.
Моля ви за съвет, защото ще се побъркам, мисля че си я искам обратно, но не знам как да я върна.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 10 месеца
hash: ac5fcefb26
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

1.   Охо-о-о... добре дошъл в отбора!
"Доброто", "скромното"... такава им е играта на тези котенца!
Пич, ВСЯКА ГОДИНА трябва да правиш курбан на датата, на която онзи мъж от болницата ти е разказал всичко!
Защото знаеш ли какво щеше да стане???
Щеше да гледаш ЧУЖДИ ДЕЦА цял живот, от онова скромното, доброто, порядъчното и т.н. "момиче"...

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 91ae07c765
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Стана ми жал за теб... Дори ме хвана яд, че съм момиче... и че има такива долни кучки! Отървал си се на време, преди да ти е народила деца и да ти е оплела живота още повече. Радвай се! Гадното, долното, нечовешкото е, че те е лъгала и заблуждавала цели 2 години, докато ти си бил заслепен от любовта. От друга страна радвай се, че са 2 години, а не цял живот. Намери човека от болницата и му се извини за дето си му се разкрещял, явно той ще излезе по-голям приятел от нея. Може би той ще успее и да ти отговори на част от въпросите, които те вълнуват около нея. Аз лично ако бях на твое място не бих я потърсила повече. Та тя те е унижила. Не стига, че те е лъгала 2 години, пък сега те е изкарала и психопат. Мислиш ли, че ако й пукаше за теб щеше да остави нещата така - без край? Без да те изслуша, без да те убеди, че грешиш? Е, явно не й пука и не грешиш. Явно е долна двуличница - пред теб е тихото, сладко, спокойно момиченце, в което си се влюбил, но вътре в нея, истинската тя, това, което крие е едно изчадие, което НЕ те заслужава. Иначе добре ли си финансово? Може за това да те е използвала. Предполагам вече си разбрал с кой е била четиригодишната й връзка, намери го това момче и поговорете. Дали не е изиграла и него по същия начин? Или пък той й е разбил сърцето и е решила да си играе с тези на останалите? Теб да те разиграва 2 години, а в същото време да спи с някакви отрепки от сайтове за запознанства... Колко жалко... Предполагам си е направила нова регистрация, за да не я следиш. Абе най-добре я забрави. Проумей, че е една двуличница, която не те заслужава, радвай се, че си се отървал на време и си живей живота. Успех! :)

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: da6334ad22
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   До едно време си мислех какво толкова!? Не ти е споделила всичките гадори от миналото защото ги е зачеркнала и тя самата дори не иска да си ги спомня. Това че не те е запознала с всички пикантни подробности не е защото не сте близки а защото понякога не искаш да мърсиш човека които обичаш. Ама като стигна до оная част че тя си го поддържа профила в сайта за запознанства... Или пък до оная че си врътнала ебливия гъз и ти казала -приключваме. Ей така все едно 2 години нищо не е било. Ми толкова и те е обичала. Последно да ти кажа -ако този които обичам е пресен от операция няма да го оставя и да тичам на морето с други. Па било то и приятелки. Не е въпроса че трябва да седи до теб да ти прибърсва нослето ама.. Що за обич е това, и що за удоволствие ще изпитам като знам, че съм си зарязала любимия следоперативно. Боли те ама ще ти мине я като на куче.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: ecd59ea510
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Пич заеби я тая. Знам че е трудно, но не си заслужава да и обръщаш внимание. Явно ти не значиш нищо за нея, щом не желае да ти даде дори елементарно обяснение.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 836f4b7a88
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Не ти трябва да си я връщаш, приятел. Не знам от какво са те оперирали. Радвам се, че всичко е минало успешно и ще ти пожелая да се възстановиш напълно и колкото се може по - бързо.

Няма как да не ти е трудно в този момент, защото си свикнал с този човек, но си изкарал голям късмет с това, че си разбрал истината толкова рано, както ти го каза Номер1, можеше да гледаш нейните деца цял живот и да береш само нерви, докато те се мъкне по разни ебачи.

Да си жив и здрав! В момента е много по-важно да си добре и да нямаш здравословни проблеми. Това може да стане като не си вкарваш излишно нерви на главата за нея.

ТЯ Е МИНАЛО! Послушай ме за това, което ще ти кажа... изтрий я отвсякъде - телефонен номер, блокирай я при оператора да не може да ти звъни повече, изтрий я от Скайп, Facebook и всякакви възможни начини за контакт с теб и ако не си го направил още сменяй патрона на вратата и се радва(това, което ще ти е малко трудно на този етап) за това, че сте се разделили.


Ти си добър човек и си представи какви грижи щеше да имаш ако се беше оженил за нея, а не дай си боже след време и деца.

Отново - всичко добро, и да си жив и здрав. Ще ти мине :).

 
  ...


...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 475cf141e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не се занимавай с тази! Не те заслужават такива мърши ;)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: efe214e684
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Брат, това са типичните женски номера, не се връзвай. Правили са ми го същото. Като я разбереш какво представлява и те изкарва луд, параноик и т. н. Всичко това е с цел накрая да се почувстваш виновен и да започнеш да се съмняваш в себе си (каквото се случва с теб).

Не се връзвай, всичко това е номер - щом е реагирала по този начин, 100% не се бъркаш. Жените много обичат да си играят с нас по този начин. Не се съмнявай в себе си и в това, което си разбрал за нея. Ако не си сигурен, хвани и проучи още малко за тези нейни неща, така няма да се съмняваш и да се измъчваш.

Грешката ти в случая е, че не е трябвало да и разкриваш всичко, което знаеш отначало. Не е трябвало да и казваш за фалшивия ти профил и т. н., а само за човека в болницата. Така тя нямаше да си изтрие профила и щеше да разбереш още неща. 100% вече има друг профил в сайта.

Както и да е, радвай се, че си ги разбрал сега нещата, а не след години. Не се занимавай повече с нея, нищо хубаво няма да видиш, поне да ти беше признала. Отричането показва, че не и пука особено много. Както казва №1, трябва курбан да правиш на този ден.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: cd8ac1f7c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Аз съм със номер 1, а съм жена. Сам си прави извода пич.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: ef8b89ed6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Здравей, аз съм била в горе-долу подобна ситуация. Болката и чувството, че си предаден и използван ми тежеше, но с времето се преодолява. Все пак като осъзнаеш с какъв човек си бил - имам предвид, че не те заслужава. Ти си бил откровен, отдаден изцяло, а тя дори накрая не е имала доблестта да ти каже истината в очите. Не съжалявай че те е напуснала, дори според мен си се отървал от жена, от която никога не би получил това, което ти си и дал. Явно тя е изпечена лъжкиня щом толкова време не си заподозрял нищо. Горе главата и още веднъж ти казвам - не съжалявай, не си загубил нищо, което да си струва.


Дес, 32

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 617949f322
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Да се върнеш при жената, която те е лъгала и изневерила е като да легнеш под ножа на пиян лекар за втори път! Щом си разбрал истината... това е. Повече не я търси. Явно прави неща зад гърбът ти и нищо не ти споделя. Ако наистина те обичаше, щеше да спре с този сайт веднага. Така че... ще намериш щастието другаде.
Успех.

 
  ...

...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: a6c4d2a264
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Съвпадения в този живот няма. Изобщо не си прави илюзии, че нещата, които си чул и видял не са верни. Не прави грешката да се занимаваш повече с нея. По-важния въпрос е как ще съхраниш доверието си към жена изобщо, защото не всички са такива боклуци все пак...

ж 46

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 4f9857e3f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Сигурно е много болезнено, но по-добре, че си се отървал сега. Колкото по-бързо скъсаш, толкова по-добре. Не се връщай назад. Преглътнеш ли този горчив хап, още много отрови ще изядеш нататък.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 0d9c413521
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   От автора. Не мога да се пренастроя и да повярвам че това се е случило, заради което вчера и писах смс. Казах и че много ме боли и искам да поговорим. Отговорът беше че нямало смисъл, защото не съм и вярвал и не искала да си къса нервите така.
Сещам се за доста случки в които може да се каже че има по нещо странно и подозрително, но все пак съм се старал да не ревнувам и да я уважавам. Даже на Бъдни вечер ме покани с техните да вечеряме и тогава баща и се напи и започна да говори страни неща заради които го намразих. Тогава ми благодари за това че тя се била кротнала и се усмихва често и с въздишка каза че му е писнало от любовните и драми с неудачници.
Също така сме излизали и с нейни приятелки и помня една много интересна случка, която до ден днешен не мога да си обясня. Едната каза че искала да остави гаджето си защото и писнал и не го обичала, но не знаела как защото родителите и много си го харесвали и моята и даде съвет да не го води у тях и да им каже на родителите и че той е направил нещо лошо за да го злепостави за да се размине по-лесно. И просто свързах двете случки.
Може би всичко си има обяснение, но не разбирам как още я мисля за страхотен и морален човек, който на никой нищо лошо не е направил и това което разказах, трудно е да повярвам че е възможно.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 5cbc3cfefb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   и аз си направих извода ще се застъпя за всичките от по горе - тази жена не е за теб трии я от абсолютно навсякъде, забрави за всичко само се ядосваш, и скъсай абсолютно всички връзки с такъв човек защото са много опасни и много хитри и вероятно те е използвала.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: a2718de72c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   историята е измислена, приятелю, вече ти познавам стила на писане...

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: b2f10d7a7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Какво съвпадение само, все едно е трябвало да го разбереш това. И аз викам на ония от болницата да му вземеш каса бира.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: ef8b89ed6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Факта, че в момента си в къщи и се възстановяваш от операцията - т. е. имаш доооста свободно време, за да се отдаваш на спомени и самосъжаление, не е в твоя полза. Поне да имаше възможност да прекарваш повече време навън или с приятели и да се разсейваш с нещо, да не мислиш за нея. Но според мен не трябва да търсиш повече контакт с нея - само ще се унижиш допълнително. Сега трябва да се фокусираш върху възстановяването си, а пък това момиче трябва да го забравиш ( но да ти остане като обица на ухото). Не се подтискай (знам, че в момента не ти е лесно), но поне сравнително навреме разбра що за човек е тя. Две години не са малко, но пък можеше да е и по-зле, нали! Ох, незнам, ще ми се да ти повиша настроението някак, моля те не се тръшкай повече заради нея. Очевидно е, че тя никак не държи на теб. Впрегни мислите си към оздравяването си.

Дес, 32

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 4f9857e3f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Младеж, вместо да приемеш нещата, ти все повече задълбаваш. Успял си да и покажеш колко си уязвим и колко лесно може още да те води за носа с тези желания да разговаряш и признания колко си наранен. Тя ще те помъчи още малко, гледа докъде може да стигнеш. В момента си готов само да чуеш някакво що-годе приемливо обяснение и да и се хвърлиш в краката отново. Мацката очаква да те яхне отново тотално сразен или да се прехвърли на друг мухльо (извинявай, нищо лично, на всеки може да се случи да попадне в подобна ситуация) като през това време нищо не пречи да се забавлява с разни мъжкари.
Спри да се унижаваш и започвай да гледаш собствения си живот и достойнство!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 5e2bc8fac8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Съжалявам много. Момичетата са станали ужасно двулични, аз съм затворено момиче и ми е значително трудно с момичета да създам приятелство. Като съдя по това как се е представяла пред теб, ако наистина беше затворена и добра, то тя най-малкото никога нямаше да замине на море да се пече на плажа, след като ти си се пържил в болница преди това. Съжалявам, само от тук мога да съдя, че момичето не е никак затворено и никак дори не е отдадено на мъжа до себе си... и как така мъже ще й говорят на ушенце в бара? ! И ако те обичаше - тя просто нямаше да допусне да останат тези въпроси между вас неизяснени, нямаше с лека ръка да захвърли всичко, нямаше да играе двуличния номер с регистрацията в сайт за запознанства. Като едно затворено момиче ти го казвам - че твоята е всичко друго, но не и скромна. Съжалявам много, изглеждаш ми свястно момче, заслужаващо свястно момиче, което да няма никакви тайни от него, да познаваш момичето до теб такова, каквото е в действителност. Ако се поддадеш на болката и я търсиш и продължаваш с този филм, единствено ще страдаш повече. Ти си си отдал сърцето, а тя не. Няма нужда да го мислиш повече, според мен. Радвай се, че са били само две години и остани със спомените. Всичко добро! И бързо възстановяване!

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 5cbc3cfefb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   ъм номер 23 от коя планета си, не че нещо ама си просиш с това детско мислене да те яхнат като кобилка - внимавай. Че жената е изпечен мошенник - то е ясно- че ако тя си беше изиграла картите щяхя да са женени. но далеч не личат нейните изневери за жалост толкоз се мъчих не е честно - а оня дето не иска да се почуства като мъж и да поеме съдбата в своите ръце - да си продължи обучението в чужбина или да си смени кариерата - вероятно пак в чужбина към програмиране -а за медията - тоест рекламата е бита карта - рекламират секс и подредба на цветове - гледай сироп филма и ако не си глупава ще се усетиш. Колкото до болницата и аз като бях на системи докато оная мъжка ковра си развяваше гъза сред женоря и излиза като педофил с малолетни и се свлича в краката на една дека ша го изостави като намери по - да го наречем силен - вместо да я унижана и да я кара да му пише домашните примерно - аз ако бях с неговата визия такъв див секс щях да му друсам бившите или по специално една доста хитра и умна жена с червеникава коса дето просто си проси мазната целувка по физиономията АМА НЕЕЕ оня трябва да са чуства мизерен - ми не е въпреки пропаднал се въртят и има даста готини приятели като изключим оная анорексичната бележкарка която трябва да му пише домашните за ко са й шестиците като не ги ползва- да си фане гадже ми да му помага на туй гадже че ше й го земим. и оня малоумния Чак сега е спрял алкохола чрез унижение и настъпване - като му се наложи да мисли. А туй че се кобилка почни да различаваш лъжите и аз ама много мразя да ма лъжат ама щото ги различавам като помисля. Айде успех поне щете яхат редовно гнусни пичова Иии-ха. бтв ей ти го обяснението чиста завист по чиста незнам накъде.

 
  ...

...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 5cbc3cfefb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   ъм номер 23 от коя планета си, не че нещо ама си просиш с това детско мислене да те яхнат като кобилка - внимавай. Че жената е изпечен мошенник - то е ясно- че ако тя си беше изиграла картите щяхя да са женени. но далеч не личат нейните изневери за жалост толкоз се мъчих не е честно - а оня дето не иска да се почуства като мъж и да поеме съдбата в своите ръце - да си продължи обучението в чужбина или да си смени кариерата - вероятно пак в чужбина към програмиране -а за медията - тоест рекламата е бита карта - рекламират секс и подредба на цветове - гледай сироп филма и ако не си глупава ще се усетиш. Колкото до болницата и аз като бях на системи докато оная мъжка ковра си развяваше гъза сред женоря и излиза като педофил с малолетни и се свлича в краката на една дека ша го изостави като намери по - да го наречем силен - вместо да я унижана и да я кара да му пише домашните примерно - аз ако бях с неговата визия такъв див секс щях да му друсам бившите или по специално една доста хитра и умна жена с червеникава коса дето просто си проси мазната целувка по физиономията АМА НЕЕЕ оня трябва да са чуства мизерен - ми не е въпреки пропаднал се въртят и има даста готини приятели като изключим оная анорексичната бележкарка която трябва да му пише домашните за ко са й шестиците като не ги ползва- да си фане гадже ми да му помага на туй гадже че ше й го земим. и оня малоумния Чак сега е спрял алкохола чрез унижение и настъпване - като му се наложи да мисли. А туй че си кобилка почни да различаваш лъжите и аз ама много мразя да ма лъжат ама щото ги различавам като помисля. Айде успех поне щете яхат редовно гнусни пичова Иии-ха. бтв ей ти го обяснението чиста завист по чиста незнам накъде.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: b8c2cc17b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   Искаш да си я върнеш???? !!! .. Защо? .. защото я обичаш ли? ... защо я обичаш? .. защото ти изневерява, защото те изостави, защото не те обича??? !! ... виж какво... продължи напред(знам, че ще ти е трудно, но трябва да ссе справиш)... тази жена не си струва тя е поредната курва, както ти е казал Иван.. тя не те заслужава!! .. не си чуби времето с нея.. имаш един живот.. изживей го!

MJ

 
  ...
преди: 10 месеца, 7 дни
hash: 255ebac51b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   Здравей авторе. Какво става с теб? Семеен ли си вече? Върви ли живота...

 
  ...
преди: 10 месеца, 7 дни
hash: 2c70f77276
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   Баси яката тема, от преди 10 години и актуална и днес.
Един приятел така се наигра с такава. А истината е че аз я знаех от преди време, там кой не се изреди, ама нашия не знае нищо и му се вижда единствената и неповторима, а аз нямах очи да му кажа всичко което знаех, приятел е все пак.
След време го остави и се метна на по-удобен, а той се тръшка, нашата го обвинила обиграно в някакви неща, не знаеше от къде му е дошло. Хем се обвиняваше, хем страдаше, а тя просто си го слагаше с поредния и изобщо не се сещаше кой беше и за какво се бори.

Живот, толкова лесно ако искаш да видиш и толкова трудно ако си добър и виждаш само положителното във хората.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 7 дни
hash: f590fc853f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   От Номер 28, интересно ми е какво стана с твоята бивша... какво знаеш за нея..

 
  ...

...
преди: 10 месеца, 7 дни
hash: 16c085d34b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   Кой не е бил с поне една такава, четейки все едно съм става дума за една и съща жена. Беше много подобно, почти всичко се припокрива.
Разбира се разликата е че аз като навързах 2 2, нямаше време да кажа 4, просто и казах че бяхме до тук. За такъва не е проблем, просто влиза в сайта и хваща следващия, няма проблем, няма емоции, не го мисли, такива са. Въпросната си намери друг балък, само че той не навърза нещата и мисли че е най-щстливия човек на земята да срещне толкова добра и мила жена. Едва ли ще се светне за какво става на въпрос, ама какво да правиш, има трябва да има и минали се.

 
  ...
преди: 8 месеца, 28 дни
hash: e5057c5cca
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   Един от писалите в темата съм. Преди няколко дни се разделих и аз с моята приятелка. Няколко дни след раздялата отиде на морето с нейна приятелка и какво е ставало не знам. Но мисля, че има намесени мъже или мъж, защото видях няколко сторита. Малко ми е кофти. Преди докато бях с нея имах секс, беше от време на време сготвено и имах социален живот. В момента нямам социален живот, нямам приятели, нямам секс и само ходя на работа, но там с колегите не се разбирам особено добре, защото съм странен тип. Айде секса може да се оправи човек криво ляво на проститутка, защото вече не си струва при толкова меркантилни жени човек да ги кани на сумати вечери и я пуснат я не. Една платена за малко повече пари и готово. Човек има секс. Но какво правим с това за семейство? Искам вече семейство. Искам деца. Готов да се боря, но засега няма жена, която да ми дава сигнали за каквото и да е. Казват, че дейтинг пазарът в момента е много зле. Жените отговарят само на мъжете, които изглеждат много добре...

Какво правите в сегашната ситуация? Автора така и не отговори какво е станало с него. Преди 9 години е бил на 28, сега зрял в края на 30-те трябва да е семеен или поне да е сериозно обвързан.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 26 дни
hash: ba7f69615f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

33.   Според мен не толкова миналото на въпросната, колкото морето с приятелки при току-що излизащ от болницата мъж е сигналът, че такъв човек поне на теб надежден партньор не може да ти бъде.

Иначе и девствена да беше хванал, каква е гаранцията, че след първия ѝ път с теб нямаше да хукне да наваксва, докато официално е във връзка?

А и миналото си е минало - животът на партньора ни не започва с нас. Може да е травмиран човекът и да не споделя. Може и да съжалява. Аз лично не бих съдила, а и не крия нищо, но е по други причини - да се знае още от самото начало кой от какво се дразни и да няма недоразумения. А и съм патила от опити на бивши "звезди" да плетат интриги. За "бройките" даже предпочитам наиграл се мъж, който няма ей така да криввне след всяка, защото вече е видял, каквото е трябвало.

Но... да имаш сериозен проблем (в случая здравето) и човекът до теб тогава да тръгне по почивки, че и без теб - ето за такова нещо бих сложила край.

 
  ...
преди: 8 месеца, 26 дни
hash: 1aba72cb21
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

34.   До 32. Защо се кахъриш, след като приятелката ти се мята на друг клон веднага след теб? Оставяй я да си чупи главата, нали не мислиш, че ще хване да стане чудо и да получи заветното щастие, ще получи само дебелия.
Много мъже са в твоята ситуация, не им се занимава с леки жени, с то други в общи линии почти няма. Такива като на автора под път и над път, ако може да има лек живот, ама и да не бъде домакиня, ако може само някой да я носи, ако може да няма отговорности. Кой знае колко мъже се преоткриват в неговата история.

 
  ...
преди: 3 месеца, 24 дни
hash: 426b95d81f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

35.   От автора до 28, 30.

Да, семеен съм към ден днешен. На бившата нямам представа какво и е положението. При мъжете мине ли се една граница, колкото и да е кофти, приключваме. Надявам се да е добре и да е намерила това, което не намери в мен, всеки заслужава да е осмислен живота му с любим човек. Това че не е обичала мен, не значи че няма да обикне друг.

До 32- Случва се, никой не е застрахован. Не я съди и не я обвинявай, няма смисъл. Постарай се да си позитивен и да не се концентрираш върху това.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker