Той е станал неузнаваем - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121299)
 Любов и изневяра (29733)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Той е станал неузнаваем
преди: 9 години, 10 месеца, прочетена 2061 пъти
Бяхме заедно 5 години. Преди да се оженим, ме заряза, заради друга.
След това исках обяснение по телефона, но усетих, че беше с нея, даже тя вдигна телефона му, а той после ми се развика.
След месеци го попитах защо е решил да скъсаме, обаче от неговата нова връзка, от него не е човек а робот сякаш, защото ми се развика пак -че съм пречела и аз се уплаших.
Искам да му се върне отношението грозно, защото е голяма обида към мен това негово неуважение, а преди казваше че ме обича много. Толкова бърза промяна и агресия никога не съм очаквала от него.
Никога повече няма да го потърся. Той е станал агресивен към мен. Аз нищо лошо не съм направила. Тя ли го настройва?
Аз повече няма да го потърся. Никой не заслужава това отношение.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 10 месеца
hash: dc6d8a600a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Явно се е преструвал..всички мъже са свине

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 52648435e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   От описаното не виждам да се е държал долно, все пак е очевидно че му досаждаш. Отговорът е че просто се е влюбил, знаеш ли колко жени правят същото.
Продължи живота си и намери някой, който те обича.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 481fb382cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Авторке, звучиш все едно го наказваш с това, че нямало да го търсиш повече. Защо изобщо го търсиш, след като сте скъсали и човека има нова връзка и очевидно не търси контакт с теб? Не разбирам защо си причиняваш това. Каквото било, било - продължавай напред и остави обидата и омразата, защото само теб разяждат така. Най-вероятно ти е направил услуга. Щом може с лека ръка и без да дава обяснение да сложи край на 5-годишна връзка, също така можеше да те зареже и в къде къде по неблагоприятно положени при първата трудност или пък с дете на ръце. Не е бил правилният човек за теб. Забрави и давай напред. Ще срещнеш и твоята половинка, сигурна съм.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 8a18c9bce2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   Остави съдбата да си свърши работата, един ден ще му се върне всичко.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: df7ee1d751
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Колкото и да не обичам да обобщавам, май трябва да се съглася с номер 1. Като цяло мъжката любов се различава от женската - нетрайна е, буйна докато получат обекта на желанията си, а после незаинтересована или агресивна, лишена от мъдрост любов.
Сякаш от нищото забравят всичко което ви е свързвало до днес и започват да се държат все едно си най-големият им враг, нищо че до вчера са ти повтаряли колко те обичат.
Не казвам, че трябва да остане с теб ако не те обича вече, но може поне човешки да поговори с теб, да ти обясни - все пак 5 години не са малко.

 
  ...


...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 8d14e8d54c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Номер едно по твоята малоумна логика която слага всички по общ знаменател,значи че щом някаква си фуста ми е въртяла номера и ми е изневерявала трябва да кажа,че всички жени са курви ли ?

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: cdeb75b414
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ей, Номер1 - Пхахахахаха, а за момчето в болницата, което е разбрало от съвсем случаен човек за лъжите на "кроткото", "миличкото", "нежното" изчадие, което го е разигравало 2 години? !? !!? !?

Мъжете били свине... я по-полека бе.. интересчиики гнусно. Само пара и показност ви е в главата. Гнусната чалга ви е втълпила, че като една жена изглежда като чалга певчака и вървежна за всеки мъж...

Съобразявай се как говори ;).

Поздрави, Узунов.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 60cc4d4d11
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   1, "всички"?

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 323cdf4e4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Аз съм мъж и да свине сме.. но не всички търси странните мъже, защото само необикновеното може да е ужасно или милиони пъти по добро от един нормален мъж така че гледай нестандартно за това.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 2dabbc642f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Поредният "човек", който не струва 5 стотинки, мила. Както каза н. 1 - свиня. Подобни свине правят абсолютно всичко в тоя живот, само когато има безспорна лична изгода за тях, намерят ли нещо по-добро - рестартират си мозъка и затриват всички стари файлове. Какво му дреме, че бил с тебе 5 години, че те обичал, че си чакала поне поояснение - нали той сега е добре. Не му е нужно да се занимава със съпътстващи новата любов процедури като изясняване на отношенията със старата любов. Много удобно и лесно е да те отпрати директно и агресивно и ако гъкнеш - да те обвини за всичко.
Мило момиче, знам какво е да усетиш подобно разочарование, да те удари като гръм, пратен от онзи, от когото не си очаквал никога. Но нали разбираш, че за тази свиня не си заслужава да пропиляваш сълзи. Ти ще ги пилееш, така или иначе, защото няма как да реагира една жена на подобна случка, но не се въздържай - оплюй го, напсувай го, намрази го. Така ще е по-лесно да го преживееш. Никакви романтични спомени, спомняй си само лошото, докато убедиш сама себе си, че е по-добре навременното отърваване от подобно недоразумение. Можеше да е по-зле - да имате брак, деца и един ден той просто да не се прибере, без обяснение. Съчувствам ти много и ти желая успех и много истинска любов от тук нататък!

 
  ...

...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 2f77318dfa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Чудех се, дали да взема отношение по темата като опиша през какво аз минах, в крайна сметка реших да го направя. Аз съм с мъж, връзката ни с когото започна след като той приключи подобна 5-годишна връзка. И бившата му приятелката реагираше и говореше по същия начин - с пълно неразбиране, гняв и подобни обвинения. Понеже всички прибързаха да обвинят и очернят момчето, ми се иска да помислим и как евентуално изглеждат нещата от негова страна.

Не казвам, че случая, който ще опиша е същия, но понеже бившата му беше доста упорита и за известен период от време опита да превърне живота ни в ад, тази тема събуди в мен някои спомени, та позволете ми да опиша как изглеждаха нещата от другата страна.

Тяхната любов - събрали се в гимназията - първа сериозна връзка, първа любов, и той и тя девствени - първият им път е бил един с друг. Много нежност и романтика, обичали са се, красиви малки жестове, екскурзии, обща компания и приятели, планове за бъдещето. Тя го разбира и подкрепя, той е мъжът на живота и.

2-3 години по-късно завършват гимназия.
Той си сяда на задника и учи за кандидатстудентските. Приемат го хубава специалност в елитен университет в друг град. Неговите родители нямат възможност да го подкрепят, така че за него това е единствения шанс да се развива и да постигне нещо. Мацката в същото време не и се учи, няма и желание да кандидатства, където и да било. За момента предпочита да си прекарва времето с компании и приятелки и да прави планове за съвместното им бъдеще и семейно щастие. За момента не и се налага и да работи, техните имат възможности и я издържат. Той е на общежитие в друг град, тя го посещава отвреме навреме. Става все по-настоятелна, кара го да обещава, че ще се оженят, говори му за деца. Започва да измисля техни си празници, които да си отбелязват и честитят кажи речи всеки месец. На него това му идва малко в повече, но все пак е силно привързан към нея след толкова време, обича я и я уважава, не иска да я нарани по никакъв начин и за това и отстъпва. Междувременно започват и спорове за възгледи и за малки неща. Той вече има и нови интереси и се среща с нови хора. Опитва се да я мотивира да следва и да се развива. Тя няма подобни планове, просто иска да се оженят и да му роди деца и му описва, колко щастливи ще бъдат. Той все още е привързан към нея и я обича и иска да и угоди. Усеща обаче, че интересите им все по-често се разминават. Има много неща, които го вълнуват и опитва да сподели с нея, но не среща в нея интерес или разбиране. Карат се честичко. След това се сдобряват страстно. В компании понякога той започва да се срамува от нея. Тя не се държи на ниво и го излага. В същото време му е неудобно, че се срамува от любовта на живота си, с която са прекарали толкова време и имат толкова планове. Чувства се виновен, когато я критикува. Скандалите продължават. На няколко пъти се разделят за седмици, дори месеци. После се сдобряват. Всеки път със секс по неина инициатива. Тя почва да притиска да се женят и да определят дата за сватба. Той иска от нея да има някакви интереси и да учи. Родителите и също натискат, тя се съгласява и най-накрая с много зор я приемат в някаква измислена специалност и тя се премества в същия град като него. Заживяват заедно. Караниците продължават. Тя е перфектна домакиня, чисти всичко у тях, угажда му в секса и прави планове за деца. Той е разочарован, че тя няма други интереси. Той учи, на една стипендия е, парите не стигат, трудно се справя сам и идеята за дете и неработеща съпруга-домакиня го плашат. Но не иска да я разочарова, напротив чувства се виновен, че на този етап не може да и осигури всичко, което се очаква от един съпруг. Съгласява се с плановете и, но моли да отложат с няколко години нещата. Междувременно тя съобщава на всички, че ще се женят и вече избира рокля за сватбата. В университета нещата за нея тръгват зле, защото не и е интересно и не учи. Отпада въпреки лесната и измислена специалнот и се налага да прекъсне, защото се натрупват много невзети изпити. Вкопчва се в него. Той пък започва да се чувства като в капан. Скандалите продължават. Той и изневерява - тя също - за да му върне. После се сдобряват. Говорят за сватба. После пак се карат и са временно разделени.
По време на поредната раздяла той среща мен - започваме връзка, заживяваме заедно. Скоро тя решава пак да се съберат. Разбира, че той има нова връзка и изпада в ужас. Иска разговори и обяснения. Нали е любовта на живота му, нали са ще се женят, как е могъл да постъпи така само заради някаква си глупава караница. Нали разделите им досега винаги са били временни. Досега толкова пъти са се карали и събирали. Обяснява му, че ще му прости всичко само и само да се съберат като предните пъти. Готова е дори пак да се запише да учи за да му угоди. Ще направи всичко, каквото поиска от нея защото го обича безусловно. Кара го да се чувства виновен, че я е предал. Той все още се държи мило и опитва да не я нарани, което тя разбира като поощрение и че има шанс. Започва да звъни и да праща смс-и по всяко време, завърта интриги с общи познати, опитва да ни раздели. Нарича ме курва, защото естествено няма как освен с курвенски номера да съм спечелила този мъж, който явно смята, че е придобила по давност след 5-годишната им връзка. Той започва да я реже по телефона. Все по-категорично. Тя решава, че не може така да се е променил. Очевидно курвата го настройва. Вижда, че може да го загуби и решава да реши нещата веднъж завинаги - съобщава му през приятели, че е бременна от него. Той е в шок и паника, иска да се видят, за да изяснят нещата. Оказва се, че не е бременна. Той вече не иска да има нищо общо с нея и мисли, че е побъркана да лъже за такива неща. Тя е в шок - това не може да е неиният любим, с които са правели планове да се женят. Обяснението е очевидно - явно курвата му е направила магия и той не е на себе си. Съобщава му това гениално откритие, съобщава го и на общите приятели. Той отново не реагира според очакванията и. Тя реве на всички как я е изоставил заради някаква курва, която го манипулира и го кара да я обижда. Обаче като вярна изоставена годеница, тя ще се бори на всяка цена, за да си го върне. Стига до крайности - заплашва го, че ако не се съберат ще се самоубие, заплашва го че ще убие и него. Учудващо, но това също не го връща в обятията и. Тя продължава да звъни и да търси контакт. На този етап той вече я реже брутално. След два три подобни разговора тя най-накрая се отказва... Започва да разправя на всички общи познати какъв пълен изрод и идиот е и колко несправедливо и незаслужено е постъпил с нея...

Та през такова чудо преминах аз. Не казвам, че такъв е случаят на авторката, разбира се. Но просто от онова момиче чувах същите думи. С този разказ исках просто да покажа, че монетата винаги има и друга страна.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 32eb2c9e95
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   за разлика от момичето, на което сте развалили 5-годишната връзка, номер 11, аз съм завършила университет и случая е този, че той искаше да се оженим. Но просто новата ме изкара лоша, че не съм му обръщала внимание, а аз учех за държавни изпити тогава В СЪЩОТО ВРЕМЕ, А ТОЙ ИСКАШЕ ДА ЗАРЕЖА ОБУЧЕНИЕТО И да тръгна с него за друга страна, но не тръгнах, за да ЗАВЪРША 4годишното си образование все пак ПОСЛЕДЕН ИЗПИТ, но тя използва МОМЕНТА, спа с него и го настрои против мен и РЕЗУЛТАТЪТ е налице! Така, че дано, номер 11, след 5години не ти се случи СЪЩОТО, което се СЛУЧИ НА МЕН!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 285e3536e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Авторке, номер 11 съм. Извинявай, може би е неадекватно включването ми - не съм искала да те засегна. Просто, като прочетох темата се събудиха в мен много спомени, болка, негативи неотработени и не можах да не пиша. Това момиче наистина превърна няколко месеца от живота ми в кошмар. Мислех че съм ги забравила тези неща, но не съм явно и съм насъбрала. Може би несъзнателно съм те свързала с нея - извинявай, не те познавам и най-вероятно не го заслужаваш. Не съм искала да те обидя.
И да, давам си сметка, че връзката между двама души е нещо динамично и че може да се разпадне във всеки един момент. Няма гаранция - наясно съм че такова нещо може и на 1вата и на 5тата и на 10тата и на 50тата година да се случи. Връзката с един човек не е като абонамент и не се трупа давност. Хората се променят постоянно. Надявам се, ако се случи нещо такова да имам силата да го приема, давам си сметка и че няма как да не заболи.
Относно това, което споделяш - наистина не те е заслужавал. Никой няма право да иска от теб да жертваш бъдещето си особено ако има претенцията, че те обича - това не е любов, направил ти е услуга и се надявам да срещнеш някой, които наистина да те оцени и да се отнася с теб така, както заслужаваш.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: df7ee1d751
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Номер 13, следя темата и не мисля, че включването ти е било неадекватно - просто си показала другата страна на медала.
Ясно е, че авторката е афектирана и реагира остро, ясно е и че доста обвинява другата жена. Аз бих била по-склонна да обвинявам приятелят на авторката - не вярвам другата да го е изнасилила.
Успех ти желая авторке и да попаднеш на истински загрижен за теб мъж, а не на такъв на който любовта му трае от ден до пладне.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 3990742f2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   По-добре се опитай да трансформираш негативната емоция в нещо позитивно. Знам, че е лесно да се дават такива съвети, но се опитай да ги чуеш. Недей да насъбираш злоба и негодувание към този човек. Приеми, че има и такива хора като него, които постъпват долно. Дължал ти е поне някакво обяснение и то не по телефона..., но ти не можеш да отговаряш за действията на другите, а само за своите. Въпреки болката, си спечелила нещо - видяла си на какво е способен и то преди да се обвържете с брак и деца.
Зачеркни го от живота и мислите си и се радвай, че вече нямаш нищо общо с това същество.

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 32eb2c9e95
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   автора:и аз се извинявам, номер 11. Просто не ми беше толкова за бъдещето ми, щях да тръгна с него, но трябваше да взема последния изпит. Тя постъпи лошо. Той ми даваше тя да ми се обажда по телефона, а после му каза, че аз съм била несериозна, че не съм за него заради различията ни-той е от различна култура, а тази жена беше неговата народност и даже майка му може би е подкрепила техния съюз, че са от една народност. Накрая ме обвиниха, че съм пречела на връзката му и тя го накара да ми се развика по телефона: "Ти ми пречиш на връзката" Това беше, аз го забравих вече. И не защото завърших обучението си, а той няма такова образование, и не знае какво е да се мъчиш за изпити, а защото осъзнах, че всичките му обещания колко ме обича и ако го напусна, че няма да издържи и дорида се разделим, ще останем приятели, видях, че бяха лъжа. И всъщност казваше още, че с човек който обича, не може да бъде приятел само. Едва ли, не му вярвам за нищо вече. По-добре да е с другата, изобщо не ми трябва и да го виждам. Прав му път!

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 0566439872
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Номер 11 - много лесно приемаш историите, които приятелят ти разказва за бившата за истина. Казвам ти го от позицията на бивша, която бившите търсят.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker