За любовта възраст няма? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121315)
 Любов и изневяра (29738)
 Секс и интимност (14378)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6478)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18559)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

За любовта възраст няма?
преди: 9 години, 10 месеца, прочетена 2244 пъти
Здравейте! Казват, че за любовта възраст няма и съм склонна да се съглася.. Искам да попитам за мнението ви по въпроса.. Възможно ли е примерно 20 и няколко годишно момиче да се влюби истински в доста по-възрастен мъж и той също да я обича, макар да е женен или всичко е една голяма заблуда? Как мислите?

Надявам се темата ми да бъде публикувана, дори да има вече подобни и ще се радвам на отговори! :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 10 месеца
hash: 7a6941df78
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   На теория е възможно, на практика малко вероятно.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 274e2d5b9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Разбира се, че е възможна такава любов. Сега ще чуеш много критики, много хора ще се опитат да те разубедят, ще те изкарат глупава, объркана, смешна... Аз обаче едно ще ти кажа-ако обичаш, ако те обичат, отдай се на чувството и греби с пълни шепи емоции и страст. Всеки може да ти обърка живота не по малко от женения по голям от теб мъж, може да имаш връзка с най подходящото момче на света и в последствие то да ти разбие сърцето... Аз самата имам връзка с много по млад от мен мъж и никога не съм била по щастлива, той също. А това, че мъжа е семеен, да му мисли той, явно има своите причини да иска да е с друга.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 5ab3ea27fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Възможно е да се обичате истински, но е възможно и да е просто една красива илюзия. Истината понякога е грозна. Много мъже на средна възраст са вече отегчени от брака и от партнъорката си, не се чувстват сексуално привлечени от нея, занемарили са секса и любовта вече си е отишла, остава само приятелството. Тези мъже често си хващат млада любовница, защото има тръпка, нещо ново, неизвестно, дори забранено, момичето е младо и поддържано, секса е страхотен, но най-важното - носи му силни, интензивни емоции. За съжаление обикновено тръпката не продължава дълго. Винаги имай едно наум.

Надявам се твоят случай да не е такъв. Дано в негово лице откриеш истинската любов и да бъдеш много щастлива.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 4618a6dd79
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Разбира се, че е възможно! С мъжа ми така се влюбихме преди 10 години, заедно сме от 7 и имаме детенце на 5 и половина.
Той е на 52, а аз на 33.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 47c808d68d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Да, възможно е - подобна е и нашата история като на н. 4, а жена ми е с 20 г. по-млада и ми беше любовница преди това с години, от 1 г. сме женени и чакаме първо детенце.
М48

 
  ...


...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 1659f57f2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Благодаря ви за коментарите и подкрепата. Наистина се опитвам да греба от положителните емоции, докато е възможно, защото наистина мисля, че го обичам. За съжаление пред нас има много трудности, не само това че е семеен, не сме и от един град и т. н.. Знам обаче, че нашата връзка няма дългосрочно бъдеще, разликата в годините ни е доста голяма както казах, а и той няма да напусне жена си, но все пак чувствата ни са факт, грешно ли е да ги изживеем? Съдници наистина има много, мисля че само на човек, на чиято глава се е случило може да ме разбере истински. Очаквам още коментари. :)

Авторката

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 609dfd592d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здравей авторке :) Моя съвет е порадвайте се на "връзката" си дискретно и гребете от нея положителните емоции и след време уроците които ще ви даде. Малко са мъжете готови да оставят жените си още по малко пък заради толкова младо момиче което те първа ще му се живее.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: d022552af5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Ти тука май ни имаш за някакви врачки, а? Всичко зависи от самата ситуация.
За твоята любов възраст няма, наистина щото си вече на 20

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: d022552af5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Сега се сетих за един случай в едно от селата ми. Преди няколко години един мъж на около 55 та сигурно и повече купи къща точно до нашата. Оказа се, че човекът се е оженил за жена на 28 години. Сега 3-4 години по- късно отглеждат 2-годишното си момиченце.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: a30159d794
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   На 100% възможно. Стига да има 10 къщи, 20 джипа и мангизи, както и частен самолет.

 
  ...

...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 1659f57f2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Номер 10, не съм някоя златотърсачка, той в никакъв случай не е беден, но в основата на нещата не е материалното.. И беден да беше пак щях да го обичам, защото се влюбих в човека, а не в портфейла му. ;)

Авторката

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: ced6c8657c
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз също мисля, че е възможно! Аз самата съм в такова положение, с момчето, което харесвам примерно имам 11 години разлика и мисля, че и той чувства нещо към мен. отговорът ми е категорично: ВЪЗМОЖНО Е!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 4e582a6cc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Моята предистория е дълга, но накратко сега положението е такова, че исъм увлечена към 50г мъж, а аз съм на 21. Той също твърди,че изпитва чувства, а и го показва. Виждаме се от 4-5 месеца, като направихме пауза лятото, докато съм в нас (той е в града, където уча) и всеки ден почти се чувахме, писахме.. Мисля, че чувствата ни са истински. И тук е проблема. Аз знам, че не можем да бъдем заедно и знам, че аз ще трябва да го оставя скоро за мое добро (Защото кой 50г ще остави младо момиче?). Но ще ми е тъжно за него, казва, че му дават стимул за живот и т.н..и още не съм се решила, но знам, че рано или късно и това ще стане нямаме бъдеще, а от чувствата ми към него се спирам от други преживявания, от връзки с евентуално бъдеще и т.н..
Но е възможно, въпроса ти не е глупав! Отдай се на емоциите, щом се обичате! Моят познат е най-интересния човек, когото съм срещала досега..не знам дали е от годините, дали аз се заблуждавам и т.н.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 886e3e0819
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Даааа, възможно е. Аз нямам намерение да те съдя, предполагам, че точно за това пишеш в този сайт, за да ти дадат някакъв съвет, а не за да бъдеш оплювана. Моето мнение е малко противоречиво. От една страна смятам, че когато мъжете са женени от дълго време и достигнат средната възраст, ги превзема така наречената "криза", която ги кара да разнообразят живота си, най-вече като потърсят вниманието на млада и привлекателна жена, за да си докажат, че все още се котират на пазара. Това съм го виждала с очите си и знам, че приключва доста бързо, след като мъжът се осъзнае и се върне пак към семейството си. Има и друг вариант, човекът наистина да се е влюбил. Понякога се женим, не по любов, а по съвсем други причини и цял живот това чувство ни липсва. Идва един момент, в който започваме отчаяно да го търсим и тогава попадаме в ситуация като вашата. Ако той не е бил влюбен в жена си, чувствата вече са изстинали, вероятно той иска да открие истинското, онова, което му е убягвало толкова години. Според мен, го е намерил в теб и ти пожелавам чувствата му да са искрени. До тук добре, само че той, както казваш няма да остави семейството си, за да бъде с теб. В такъв случай, какво можеш да направиш? Ти го обичаш и това е. Отдай се на емоцията засега, изживей си я, никой няма право да те съди, защото любовта замъглява преценката и променя хората. Няма да си нито първата, нито последната, която е била любовница. Просто малко са тези жени, които биха си го признали. Аз не го одобрявам, но това си е твоят личен живот и трябва да правиш това, което ти искаш. Тук проблемът, според мен, е, че той има жена, която го обича и към която може да се обърне, ако се разделите. Той така или иначе си е с нея. Ти,обаче, нямаш такъв човек, ти си изцяло негова. Това ще ти изиграе лоша шега, защото малко или много възлагаш надежди на вашата връзка, дори да не си даваш сметка за това, то става подсъзнателно. Опитай се наистина да осъзнаеш, че вие нямате бъдеще, че всичко ще приключи в един момент и не позволявай да се върти животът ти около този човек. Радвай се на всеки откраднат миг, но приеми мисълта за една неизбежна раздяла.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker