Отчаяна съм искам само съвет - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121322)
 Любов и изневяра (29740)
 Секс и интимност (14379)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6479)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7307)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18561)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Отчаяна съм искам само съвет
преди: 9 години, 9 месеца, прочетена 1590 пъти
Здравейте пиша тук понеже е анонимно. Така аз съм в немного зряла възраст но достатъчно наплашена. Бившия ми приятел в момента живее с една която не дава и косъм да падне от главата й. Той е иначе отвратителен и тя е жестока. Нямам намерение да говоря с тях понеже съм морална и не искам да им се бъркам Пиша тук понеже съм наплашена и все пак се надявам да срещна любовта. Нямам 30 но се надявам някой да ме успокои с думите - не се тревожи момиче ще си намериш човека. Отчаяна съм и накъдето и да се обърна виждам сянката на бившия си. Знам че той е щастлив в момента и му желая пълна щастие - ДА СЕ ЗАДАВИ ДАНО! Та този бивш приятел съсипа мечтите ми за бъдеще, семейство и всичко в мен. Аз СЪМ СЪСИПАНА! Мен ме е страх да имам деца, ако той ще е бащата. Имам чуството че пак няма да мога да изляза от болница. Той е агресивен но много харесва приятелката си, която в момента му е гадже. Не искам да стоя на пътя им. Въпреки това съм и емоционално съсипана. Физически и даже психически. Имам страх да съм сама понеже ще се самоубия за да немога да им преча на връзката. На външност приличам на старица - изтормозена съм както и психически. Нямам вяра в любовта и съм отчаяна. Имам и страхова невроза че хората които познавам или ще се запозная не искат да преча на връзката му понеже го познават и занапред ще чувам само обиди ВЪПРЕКИ ЧЕ НЕ СЪМ ЗАСЛУЖИЛА! вместо да намеря любовта аз Вървя и кървя като мъртвец в крехка възраст все още но не мога да живея - задушена съм и съм умъртвена. Чуствам се като човал с кости които всеки ще стъпче въпреки че не съм заслужила всеки ще унижи въпреки че не съм заслужила този тормоз. Дайте ми някаква надежда и успокоение че някой ще ме спаси от тази затворена ситуация - загубих вяра че ако срещна човек няма да ме изостави. Чуствам се като пълен боклук и отрепка въпреки че не го заслужавам. Искам само стабилна и сериозна с моногамен необвързан човек, който ще ме изслушва и ще се застъпва за мен! Нуждая се от човек на когото мога да вярвам защото незнам дали съществува моя човек

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 9 месеца
hash: edab524eca
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Момиче мисля че преди да мислиш за любов трябва да се лекуваш. Темата ти е много хаотична. Ако и в главата ти е такава каша посети психиатър и се погрижи за себе си. Не си първата, с която някой се е разделил заради друга. Подреди живота си, хаоса в главата си и ще срещнеш твоя човек. Щом сте се разделили с този мъж значи не е бил подходящия за теб. Излизай с приятелки, намери си някакво занимание. Ако не работиш си потърси работа. Когато подредиш нещата в главата си ще ти се подобри и живота.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 5822c08821
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Има надежда за теб, но ти е нужна професионална помощ. В главата ти е пълна каша, иди на психиатър, няма нищо страшно и срамно в това.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: eac66481c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Нищо не може да ти се разбере,хем си скъсала с този,хем да не пречиш,хем така,хем онака-конкретизирай в каква ситуация си

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 96a267617b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Момиче я се стягаааааааааааааай живота е пред теб какви са тези глупости знаеш ли колко мъже има който ще те направят много, мноооогоооо щаслива всеки втори човек е изпадал в такива отчаяни състояния и това всичко е моментно повярвай ми... Бих ти препоръчала да отидеш на психолог... потърси помощ и не си мисли, че това означава, че си луда...

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 1db4691002
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   След 4-тия ред спрях да чета.
Първо той бил нещастник, тя жестока, само ти си усвет. После го кълнеш да се задави, което също не е много хуманно и правилно за човек, който се мисли за много морален.
Изобщо ..

 
  ...


...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: e0d0ee6e9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Ти си човек, който не вижда реално нещата - наистина потърси помощ, не можеш да забравиш бившия си и да продължиш напред, а трябва!

Освен това има какво още да се желае от интелектуалното ти развитие! Пожелавам ти успех!

Приеми себе си, своите грешки, спри да злобееш, продължи напред и всичко ще е наред!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 2945fc3657
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Квалифицирана помощ ти трябва и ти да съдействаш! Пробвай първа с психолог, ако той прецени - психиатър. Но разбери, че отговорна за начина, по който се чувстваш си само ти, не външни фактори.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 653b889021
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Така, значи как ще те е страх да имаш деца, ако той ще е бащата, при положение, че вие не сте заедно? Освен това, как му желаеш всичко най- хубаво, а после го кълнеш? Спри да мислиш за този човек и за настоящата му приятелка. Изобщо не трябва да те вълнува какви отношения имат и какви са им характерите. Гледай напред, живота е пред теб, но започни да мислиш малко по- позитивно. Почти няма хора, които да не са страдали от любов или любовни разочарования, но в крайна сметка всички се оправят и срещат точния човек за тях, същото ще се случи и с теб. А, колкото до страховата невроза и очевидната депресия, мисля, че трябва да се посъветваш с психиятър, за да ти се помогне. И, горе главата, живота е кръговрат, сега ти е зле, но ще стане по- добре.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker