Толкова ли е трудно да се говори с момиче вече? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121298)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Толкова ли е трудно да се говори с момиче вече?
преди: 9 години, 9 месеца, прочетена 4201 пъти
Моля наистина публикувайте историята ми, защото от къде другаде да получа помощ. Просто не мога да повярвам как може момичетата да са такива... надменни сякаш е най-правилната дума. Колкото пъти да съм се опитвал да говоря преди с момичета да се запознавам и прочие, толкова пъти съм бил игнориран или отрязван след време без причини. Има редки слйчай когато нещата вървят нормално, но в 99% просто ме игнорират. Е така живее ли се.. сериозно?
Един ден толкова се чувствах лишен от внимание отвсякъде, че реших по фейсбук да добавя няколко момичета на рандом. Пратих покани на около 6 и 4 ме добавиха без дори да питат кой съм какво искам. Аз им писах, те прочетоха и не отговориха. Е защо ме добавят като не искат даже да отделят малко време да се запознаят с мен? Каква е логиката в това? С другите 2 си писах малко и после пак ме игнорнаха, като и те спряха. Опитвал съм и на живо да се запозная около 4-5 пъти. Само на една и взех телефона (другите ме отрязаха), но не излезнах с нея защото тя все беше заета, макар и да ми пишеше по скайп, че искала да ме види!? !? !?
Повярвайте ми не съм грозен, не съм и глупав и не съм от притеснителните, че да си гълтам езика. Както казах понякога ми върви без да разбера защо.. Преди 3 месеца се забих с нереална мацка и бях в рая няколко дни. Но това беше преди 3 месеца. Сега трябва да мина през 130 отказа докато пак не попадна на такава която ще ми обърне внимание ли? Само на мен ли ми се случва това и момичетата наистина са толкова надменни към мъжете, или аз съм си обречен цял живот да страдам от женско внимание без да знам защо ми се случва...
Благодаря че изчетохте поне

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 9 месеца
hash: 7ec5f0ce70
гласове:
1 2 3 4 5
  (35 гласа)

2.   Еми трудно е - неграмотни, необразовани, малоумни, без никакви комуникационни способности, без култура и ерудиция, без мечти... Някакво кифленско-чалгаджийско мазало! То няма за какво да се хванеш вече - нямаш основа и общ език, на който да комуникираш. А самочувствието и претенциите - оле майко!

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 083745baa2
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

3.   Ъм, не съм съглaснa.
И, моля, не слaгaй всички под общ знaменaтел. Товa, че ти не си попaднaл нa подходящо момиче, знaчи ли, че всички момичетa сa нaдменни? Естествено, че НЕ. A и нaдменност не е точнaтa думa. Aз също не бих ти писaлa, aко ме добaвиш във facebook. Всъщност не бих ти приелa покaнaтa. Осъзнaвaш ли колко отчaяно звучиш? Пишеш им милички думи, зa дa ги свaлиш, a между редовете се чете " Отчaян съм. Спешно трябвa дa си нaмеря гaдже. Моля те, излез с мен. ". Тaкивa типове ме отврaщaвaт, честно. И зa кaкво ти е? Дa не си 40-годишен девственик? Ти си млaд, тепървa ти предстоят нови зaпознaнствa, свaлки и връзки. Стегни се. Остaнa дa нaпрaвиш обявa "Търся си гaдже. " И понеже никоя не ти връзвa, зaпочвaш дa философствaш в aнонимен сaйт. Обичaм дa се зaпознaвaм с всякaкви хорa и aко НA ЖИВО срещнa теб или някой кaто теб, с удоволствие бих си поговорилa. Но не нaсилвaй нещaтa. И зaпомни- не стaвa по интернет. Излез, рaзходи се, поспортувaй, недей дa го мислиш толковa и в прaвилния момент ще се случи.
Н2- сериозно, недей дa коментирaш повече. Тук. И където и другaде дa било.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 9609d5bc51
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Прочети темата Как никой на никого не е длъжен!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: b5e7a6f7c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Номер две, не обобщавай. Преди всичко не знаеш в каква среда се движи авторът. Авторе, а ами как ли би реагирало и това момиче, с което си спал, ако чуе че наричаш отношенията ви забивка?

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: f27dc9cb94
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

7.   Номер 2 и автора са напълно прави! Всички момичета:
-Ама тоя ме отчайва, не ми тряя.
-Ама тоя е мн смотан. Не ми тряя.
-Тоя мн мускулест, ама с лоша прическа, не ми тряя.
-Тоя мн груб, не ми тряя.
-Тоя мн мил, не ми тряя.
-Тоя мн мълчалив, не ми тряя.
-Тоя мн говори, не ми тряя.
Ся почват:
-Не съм съгласна.
-Не слагай всички под 1 знаменател.
-Ми ти къв си, що си?
-Ми кат си едикъв си.
Как да не ви слагам под общ знаменател. Номер 3:
- Аз и аз няма да ти приема поканата. (Не знайно по каква причина.)
Момичета моля оправете се. Моля!

 
  ...


...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 6ab313957a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   По фейсбука нищо не става, отрязват те и не им пука, просто те добавят за бройка писъл съм си с много малко, една готина мацка ме отряза и от тогава не се занимавам да пиша на никои.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 5d3d603f06
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

9.   Моето момче, подходът ти куца. Както е казала номер 2, звучиш отчаяно и това отблъсква момичетата. Не си губи времето да добавяш различни момичета на случаен принцип във фейсбук, едва ли ще има някакъв ефект. Живият контакт е нещо много по-важно, заложи на това. Първо, някои от момичетата, които си опитал да сваляш, може да са били обвързани и да не са имали никакъв интерес. Второ, може да не си им допаднал физически или като държание, което също е основателна, макар и повърхностна причина, да те отрежат. Все пак, първо се гледа визията, няма какво да се лъжем. Ти може да си привлекателен, но всеки си има индивидуален вкус, за една може да си неземен красавец, а за друга- нищо особено. Не знам как подхождаш към момичетата и какво правиш в едно заведение например, за да заговориш някоя. Мен, лично, винаги са ме отблъсквали момчета, които не разбират от намек и нахалстват. Да почерпиш момичето с едно питие е напълно достатъчно, за да видиш дали ще има желание да се запознаете и да се заговорите. Няма нужда да настояваш и да омалничиш, ще си вкараш автогол. Не казвам, че го правиш, просто ти давам пример. Ако момичето има интерес, ти ще разбереш дори само по погледа й.
Освен това, повярвай ми, има толкова много нагли типове в заведенията, които понякога идват и ти висят на главата и те питат защо не искаш да се запознаеш с тях.. което като цяло създава един лош имидж на всички момчета, опитващи се да създават социален контакт по този начин. Мисълта ми е, че ако за една вечер са се изредили примерно 3-4ма, които са толкова нахални, мазно ти пускат ръчички и трябва да се оплакваш на охраната от тях, то дори и да се появи някой свестен, аз лично не бих му обърнала внимание.
По-добре е да срещнеш някоя, с която да сте в една компания, например, някой твой познат да те запознае с нея. Този вариант е по-удачен, защото ще можете да си говорите и да се виждате, за да се опознаете първо, а не направо да искаш номера й. Увереността е най-универсалният ключ към "женското сърце", ако мога така да се изразя. Когато през думите ти прозира отчаяние, никой няма да ти обърне и грам внимание.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 2ec8ce9e8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

10.   Виж сега... явно не им допадаш... не може да се харесвш на всичко.. то и ако аз почна да ходя и а всели втори срещнат да казвам, че го харесвам.. и мен постоянно ще ме режат... А за тези от фейсбука... пълни кифли... А и от изречението ''Преди 3 месеца се забих с нереална мацка и бях в рая няколко дни. '' разбирам, че и ти не си от свестните момчета... така че не очаквай нещо голямо като не можеш да отвърнеш със същото :)

MJ

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: dfa267dce4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Не бих отговорила на непознат във фейсбук.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 3799dff11c
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   От 3 до 7: Aми вие? :дд Все момичетaтa сa виновни.
Дa имa големи очи. ( Сещaте се зa кaкви очи говоря. )
Дa имa сексе дупе.
Дa е гримирaнa кифлa.
Дa имa богaт бaщa.
Дa продължaвaм ли? Извинявaй, но нa тaкивa кaто теб не сaмо че покaнaтa нямa дa приемa, a нaпрaво ще ги блокирaм. -, -

 
  ...

...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 3799dff11c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   От 3: Оу, и още нещо 7, нямa дa ми приемеш покaнaтa? Хaхa, кой е кaзaл, че ще ти изпрaтя. :ддд

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 93921f27bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

14.   №3, май си блондинка, а? Щом не разбираш, че никой не казва, че всички сте такива. Повечето, мнозинството, принципно-затова е определящо за пола-особено в България. Вярно е, че има изключения от всяко правило. И повечето смятате, че сте от изключенията на правилото. Което го потвърждава:) Таа... Замисли се дали да коментираш повече. Тук. И където и другaде дa било.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: ff23b222ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

15.   Мне, не съм блондинкa, добър опит. ;)
Цитирaм те: Номер 2 и автора са напълно прави! Всички момичета:
ВСИЧКИ- кaк дa рaзберa, че "не слaгaш всички под общ знaменaтел"?
Хaхaх, сегa сериозно- ти си този, който не трябвa дa коментирa тук или където и другaде дa било, щом си толковa "оригинaлен", че използвaш чужди фрaзи.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: ff23b222ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

16.   Имaм двa въпросa към теб Н7, Н14:
1. A ти блонди ли си? :)
2. Не смятaш ли, че aвторът, a и мъжете по принцип, зaпочвaт дa нaбеждaвaт жените, които не им връзвaт? Зaмисли се жените ли сa нaдменни или вие сте отчaяни ергени без рaботa.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: e194df5565
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   До 16 - Аааа, веднага отговарям-не съм. Факт е, че съм 14, а не 7, а пък ти щом си мислиш, че се обръщаш към един и същ човек, значи, че русото си ти:)) Потвърждение за това е и отговора ми на втория въпрос-Да кажеш на някого истината, не значи, че го набеждаваш. Отдавна не съм ерген, деца имам, и достатъчно връзки преди брака, за да съм отчаян ерген. Не съм бил безработен никога.

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 11c9d02a9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   До 17: Дa спрем вече с "русите шеги", a? Изтъркa се.
Въпросите бяхa към Н7, зaщото той е сложил всички под общ знaменaтел, но блaгодaря все пaк зa отговорa.
A зaщо реши, че товa е истинaтa? Хм, тук вече не мисля, че можеш дa ме "зaтaпиш", тaкa дa се кaже. :дд Съглaснa съм, че имa и тaкивa индивиди, но моля, моля- кaк ще си нaмериш свестнa женa по интернет. Товa дa не ти е тото шaнс?

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: af17e68e41
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Айде така сте започнали нека и аз да добавя. На 15 съм и съм момиче, знам ще кажете "А каква е тая дечурлига тука?", но мисля че и аз мога да кажа нещо по темата. Първо защо смяташ, че всички са еднакви? Еми какво да кажа ти не си явно от свестните. Явно ги търсиш като си казваш " Хмм, каква трябва да бъде?" и сигурно изброяваш слаба с големи цици, да е с тяло като на модел еди кой си и т.н. Е аз може да не съм от най-примерните , но това което съм видяла от връстниците ми мога да кажа само едно " Чалгата и всяка известна личност(говоря за плеймейтките) им вредят.". Защо ли ще го кажа? Еми защото повечето мислят как да са като тях и да са висикомерни и с извинение кучки. Не им пука дали нараняват или дали са умни те искат да са бройки. Преди две години си изпатих от такова приятелство с такова момиче и от тогава аз не комуникирам с хората, просто защото повечето са такива и само ще си патиш. Не казвам, че си нямам приятели, но си ги подбирам по-добре. Та ще ти кажа имам много момичета руси, брюнетки и т.н., които са много яки като характер и имат мнение по по-интересни въпроси, но са рядкост и явно ти самият не си им поне малко привлякъл внимание. И друго което ще ти кажа, ако не си ги подбираш като маникенки, ами по-нормални и ако имат интерес към теб и те могат да те заговорят.
:)

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 95b5495cf8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Пич, истината е в подхода. За момичетата си трябва специфичен подход. Особено красавиците. Трябва да се различаваш от масата за да имаш шанс. Да загатнеш за интерес, но да не го показваш изцяло. Да я накараш тя да те търси. А не ти да и досаждаш. А във фейсбук те добавят, защото за повечето момичета е въпрос на чест да имат повече приятели и съответно лайкове. Тъпо, ама явно им това им вдига самочувствието. Та така. Трябва да почетеш повече и после да практикуваш, и ще стане работата.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 4ef56309cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

21.   Номер 2 - Стани гей! Май и ти си от тези, които свалят звезди във фейсбук, а на живо се спичат и губят дар слово. Да си признаем - и вие не знаете какво искате. Когато не ви пишат са надути, когато ви се свалят са курви, стига глупости. Да не говорим за двойния стандарт между половете. Момчетата, които въртят по няколко са "пичове" и "играчи", а момичета стават курви. В грешка сте, мили момчета.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 4fcc30ba6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Направи следното:
Намери компания. Някаква общност, която прави купони. Ако стоиш сам и цъкаш в нета, мацка няма да намериш. Той фейсбука е за след това - да подържаш контакт с тези, с които имаш реален контакт.
Научи се да общуваш. На живо. Не е нужно кой знае какво, търси теми, които да са поне малко интересни на другите и дръж естествено.
Ако си мислиш, че момичетата живеят в някакво друго - недостъпно измерение не си прав. Всъщност момичетата се интересуват от момчета точно толкова, колкото и момчетата от момичета. Достатъчно е да изглеждаш нормален и веднага ще станеш обект на интерес. Не супергерой, не Рамбо, просто нормален. Но спермотоксикозата, която лъха от всяка твоя буква няма как да им е привлекателна.

 
  ...

...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: ad4961ea19
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Фейсбук не е сайт за запознанства, нито онлайн магазин, където можете да си напазарувате приятели по картинка. Докато го приемате по този начин - ще ви режат!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 03dacb9579
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

24.   Веднъж когато бях на 15 едно момиче тичаше след мен(буквално) и искаше да се запознаем. Аз се шокирах и й казах "о, я се разкарай". По-късно чрез общи познати все пак се запознахме. Извинявах й се хиляди пъти за държанието ми тогава. Тя го прие, но каза че никога повече няма да тича след мъже и че това било голяма грешка от нейна страна. Останахме много добри приятели и години наред излизахме на кафета и се срещахме.

Ако едно момиче един път го разкарат и след това се отказва за цял живот, какво да кажем за момчетата които хиляди пъти са ги разкарвали. АБСОЛЮТНО съм убеден че не съм единствен който са го разкарвали хиляди пъти. Защото видиш ли общоприето било мъжа да е първи. Ето от това се оплаква автора. Защото както на него така и на повечето мъже им е писнало да ги разкарват.
Изтощаваме се емоционално. Идва момент когато вече нямаме желание за нищо. При някои либидото се качва и стават навлеци или изнасилвачи, в най лошия случай. При други пада и сядат да играят компютърни игри.

Това е нашето бреме и моля ви не ми казвайте че автора е отчаян и затова не си намира приятелка. Просто жените в днешно време не са тук и сега и това е причината:

1. Забележете колко жени, в сравнение колко мъже цъкат на смартфоните си в метрото. Колко жени забелязват така усмивката на мъжа срещу тях?
2. Вижте какви са снимките на повечето от вас във фейсбука. Пълно е със селфита и разкифльочени снимки. А колко малко от тях са с мъжа когото обичат. Сякаш даже ги е срам от него.
3. Навсякъде са постнатии кученца, котенца, пандички и какви ли там други гадинки. А снимки на мъжа и на приятелите, които обичате? Обичате животните а не обичате хората, с които сте всеки ден.
4. Тагнати сме тука, тагнати сме там... ей, така да се похвалим че сме ходили някъде и да отменем поредната отметка. А докато бяхте там забелязахте ли момчето което ви гледаше от ъгъла?
5. "Ходя на работа и не ми остава време да се видя даже с приятелите си... ". Жалко наистина, после се оплаквате че сте станали на 30 години, нямате си мъж и излизате от детеродната възраст, което ви стресира.

Обичаме Ви мили жени. Но вие не ни обичате. Намирате вече колежката за по секси отколкото грубия и космат мъж до вас. 90% от вас са с нас, защото ви даваме сигурност, изпълняваме материалните ви прищевки и ви правим деца.

А ние въпреки всичко това пак ви обичаме... опитваме се поне.

Не казвам, че всички жени са такива. Имам приятелки които уважавам повече от всичко на света и заради тях продължавам да съм оптимист. Но за съжаление Автора няма моя късмет да познава такива, май.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 93921f27bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Хехе-браво на 24. Просто и ясно. Ама кой да го разбере...

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: d92a87037c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

26.   Автор: Редно е да си кажа мнението след 25 коментара (честно казано бях забравил за темата изобщо, когато я писах просто си изливах душата нищо повече). Номер 24 поклон пред поста ти! Мен емоционално ме е разбило това непрестанно несполучие с момичета. Аз звуча според много тук като отчаян, защото съм в известна степен. Преди малко четох теми на 30 годишни девствени жени и подобни неща - наистина ли ще ми кажете, че тези жени не са ги сваляли нито 1 път? Тежко им е разбирам - обаче те сами си го правят като отказват на мъжете (точно като на мен например). Моя проблем е, че колкото и да изглеждам добре и да имам чувство за хумор например, има една специфика с жените, която аз просто не я мога. Мен никоя не ме сваля, зашото жените не свалят мъже. Така че техния проблем и моя даже не стоят на една везна за сравнение.
Не съм бил свестен - не ме познавате и не знаете. А факта, че 16 коментара от 25 тук само взаимно се псуват, за мен говори, че поне малко се виждате в думите ми и се опитвате да си кажете че не сте такива. Защото в противен случай нямаше да спорите толкова. Аз просто трябва да се надявам един ден да срещна момиче, което да ми хареса, и тя да си каже - "добре де не го умее както момчетата, с които бих се захванала (не става въпрос за секса а за спецификата, която споменах), но пък мисля че си заслужава. "

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: f02ca7b370
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   До Автора,
Много момчета са в това положение! Проблема е донякъде и в нас, че може би не сме достатъчно опитни в свалките ли не знам, но и жените имат вина, че се държат толкова надменно и арогантно! Едва ли не е неповторима в света, а това доста пречи да се говори с тях! Малко да слязат на земята!

 
  ...

...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: d92a87037c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   Е да де аз точно това казвам. Независимо ако ще да си брад пит на визия и богат като бил гейтс. Не можеш ли да сваляш както те обичат, просто оставаш сам.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 03dacb9579
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

29.   Аз съм 24.

Проблема е и в нас, дотолкова, доколкото се опитваме да сваляме някоя от тези 90% кифли за които споменах, че търсят сигурност и често и откровено- материални облаги. Автора както и повечето мъже нямат достатъчното самочувствие и увереност да го дадат това на въпросната кифла. Затова те не ни смятат за привлекателни, а за отчаяни. Тези момичета си падат по мъже, които днес имат 2 лева в джоба си, не се знае дали утре ще ги имат. Обикновено въпросните мъже са супер сексуално активни, емоционално нестабилни, проявяват агресия. Тези мъже лъхат на тостестерон и това привлича жените. Мъжкарчета с други думи. Бъдещето на тези хора е черно, неуспешно, пълни са с комплекси за нереализиране в кариерата и обществото и често стават алкохолици. Дори бият жените си или пък ги напускат. Абе буклуци с други думи.
Мили жени, ако мислите с п***те си, само като ви лъхне на мъжко, никой не ви е виновен. Така вие се изтощавате емоционално и затова после не обръщате внимание на никого. После казвате, че всички мъже били буклуци... Пазете се! Създавайте си приятели - мъже, не ги бройкате. Заобградете се от мъжко ПРИЯТЕЛСКО внимание. Трудно е, аз например имам много приятелки, но трудно допускам жена до себе си като такава. Почти всички ви виждаме като обект за секс (първо), пък после ако случайно либидото ни е ниско, може да се поинтересуваме кои сте вие като личности. Факт е. Не се заблуждавайте. Такава е мъжката ни природа. Но това не е лошо за вас, просто имайте търпение.
Когато дойде момента и сте заобградени от мъже-приятели, ще се убедите че не сме лоши и даже другите жени ви стават скучни. Изберете си един от тях и се оженете. Това е успешната рецепта за брак.
Тези врели-некипели, че се запознали в дискотеката и после си направили деца и вече 70години живеят щастливо... да, да, друг път.

Онези обаче от 10% жени са умни и не виждат колко е богат един мъж, а виждат колко е способен. Знаят че който веднъж е забогатял със собствени усилия, винаги ще може да го направи пак. Тези жени имат чувство за хумор, рядко си слагат грим, защото нямат нужда да изглеждат по друг начин - те се приемат такива каквито са и са естествени. Те виждат в мъжа приятен събеседник за много теми. Възхищават му се на оригиналния начин на мислене. Обикновено преди да приемат мъж до себе си дълго време поддържат приятелство с него и най отговорно започват да правят секс с този човек. Боже, секса с такава жена е страхотен. Истинстки, неподправен. Винаги можеш да спреш да си отворите по една бира, да излезете на разходка и после пак. С такава жена секса се прави защото го искате а не да се свършва, не да се доказвате един на друг или да се напреварвате в леглото-кой колко дава на другия.

Авторе - огледай се между приятелките си. Се ще има някоя, която ти не си забелязвал досега.

Оф, онзи ден танцувах с една кифла. Догади ми се от нея в момента в който си отвори устата. На пръв поглед и аз ги харесвам тези, кво да правя, та ей го на стоя си сам.

Дано съм помогнал на някого.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 57b1c343bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   Авторе, на мен ми е много познато това чувство, напоследък получих много откази, дори от такива които първи са проявили инициатива спрямо мен. Аз съм мъж с визия и ти казвам че това не е достатъчно, трябва да си актьор и да се правиш на такъв какъвто не си. Приеми го, че е за добро, отказите могат да калят волята ти и да те накарат да си извлечеш ценни поуки. Всичко е една игра така гледам аз на нещата. Изкуството на флирта не е за всеки според мен е вроден талант, но може и да се понаучи от практиката. Има няколко прости правила, валидни за всички жени. Първо - не изглеждай нуждаещ се жените безпогрешно улавят кой си търси гадже на всяка цена и го отбягват. Дръж се самоуверено, така сякаш може да имаш всяка жена. Не поставяй жената на пиедестал показвай й че си нещо повече от нея и тя трябва да учи от теб а не обратното. Комплиментите оставяш за след като станат нещата както и разговорите по фейс, чат и скайп. Бъди загадъчен и не казвай всичко за себе си за да мисли за теб. Ясно е, че за да имаш хубава и стойностна жена трябва да играеш роля а не да бъдеш себе си, но това уморява и всеки сам решава. За съжаление напоследък намирам обратнопропорц. Връзка между визия и интелект-колкото по-нагласени толкова по голяма тотал щета в интелекта. Хубавите и умните къде изчезнаха?

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: d92a87037c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   автор: Номер 24, не знам колко сме виновни ние защото не знам момиче на 19-20 да иска мъжа да е вече богат при положение, че тя още учи. Ето ще ти какво стана последния път като излязох с момиче преди 2 сецмиди. Всичко почна от фейсбук, Чатихме си 2-3 седмици и накрая излязохме. Около 3 часа бяхме заедно, тя първоначално каза че максимум до 17:00 можела да остане, но остана с мен до 18:00. Говорихме си на дълго и широко на всякакви теми включително тя ме пита защо съм сам - аз казах, че просто в днешно време е модерно да се прецакват младите и затова. Тя каза, че и тя е така заради мъжете и като чели това сходство ни сближи доста - и някакси без да си го кажем, се разбрахме като чели да не се прецакваме взаимно.
И к'во стана после... писахме си още 2 пъти във фейсбук, тя даже ме покани да изляза с неините приятелки ако имам желание някой път. И аз казах, че става нали супер. Питах я да се видим иначе уикенда, и тя каза че ще ми пише да ми каже кога може и ми предлага неделя за по-сигурно. Вече не ми пише, не ми вдигна телефона като и звъннах и не ми чете съобщенията.
Причината за хиледен път не я знам, ама жените така правят с мен поне по-често отколкото мога да преброя. Какво ще кажеш за това? Да бъда ли оптимист за следващата например?

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 7827d783e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   Все още има такива момичета които описва в последното си изречение номер 30. Така че не се отчайвайте всички. Има такива момичета.

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 03dacb9579
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

33.   Аз съм 24.

До автора: Действай на момента. В днешно време, както вече казах повечето жени не са "Тук и сега". Ако си вземал вниманието й до 18ч. и докрая на вечерта е невъзможно да се видите, тогава я потърси още на другия ден. Факта че е вкарала контраоферта (неделя) значи те харесва, да. Но все пак минат ли 3 дни, много трудно можеш да я върнеш до това състояние, че да се радва пак да те види толкова.

На мен обаче случая ти ми звучи на "rebound", т. е. има бившо гадже, срещнала се е с теб за да те използва за заместител, за да не я боли много от раздялата с него. По-скоро е искала да ти се оплаче отколкото да те харесва наистина. До неделя обаче си го върнала този нейния и затова е спряла да се занимава с теб. И ти е била тотален игнор за да не се самозлъгваш.

Внимавай че ако наистина е такъв случая - МНОГО може да се опариш. Такива жени са фатални, като черни дупки са. Дават ти само трохи, а всъщност не са готови за истинска връзка. Една наскоро ми причини същото и 7 дни не бях на себе си, а съм на 34години.... То не пита де, и на 84 да си пак може да ти се случи.

Никви фейсбуци, приятелю. Бъди мъж. Само лице в лице. Ще ги прегръщаш, галиш, целуваш. Никви разговори по виртуални шитове. По малко думи и повече дела.

Успех!

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 401696fb9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

34.   Проблемите, които имаш с жените ги има абсолютно всеки мъж в България. Факт е, че от медиите се опитват да ни наложат някакъв стереотип за жена - перфектно изглеждаща красавица с манекенски пропорции, с престижна професия, разполагаща с много свободно време - за почивка, за поддържане на тялото и т. н., хидратираща кожата и косата си с най-различни шампоани и балсами и т. н. Но това са само търговски трикове на производителите на дрехи и козметика. Обаче БГ-дамите го приемат на сериозно, куцо и сакато започва да подражава на имагинерните рекламни образи. По принцип БГ-дамите са комплексирани и с ниско самочувствие, имат ниски доходи, мечтаят за скъпи вещи, но не могат да си го позволят, малко са тези, които могат да се похвалят с комбинацията красота и интелект. Тези, които са красиви нямат интелект, а тези които са интелектуалки не са красиви. Затова започват да се надуват и по този начин компенсират отсъствието или на красотата или на интелекта (да, много манекенки знаят поне 5-6 заглавия на Паулу Коелю, а дали са ги чели - Божа работа). Другото, което ми прави впечатление е, че между дамите конкуренцията е страхотна - на коя гаджето и (или съпругът и) е с по-престижна професия и доходи, на коя телефонът и е по-скъп, на коя колата е по-скъпа, коя ходи на почивки в чужбина и т. н. Като в онзи виц:
-За какво си говорят све жени, като се видят?
-За трета.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: bfb6d26a27
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

35.   Я да видим, я да видим.

"Без причина", а?

Мне, мухъл, ти си си сам причината. Ще ти го кажа по един много прост начин, за да ме разбереш отведнъж.

Към теб и твоите "събратя" в подобно положение:
- хубавичък
- интелигентен
- добронамерен

Това НЕ СТИГА. Не е стигало, няма и да стига.

Хората влизат във връзки, защото партньорът предлага нещо, което те търсят - як секс, пари, развлечение, любов, сигурност - все тая.

Ти не предлагаш нищо, само това което се изисква от всеки един член на обществото - да си нормално човешко същество. Не бил грозен, не бил тъп - кой иска да бъде с грозен и тъп? ! Това не е основание да претендираш, че заслужаваш интимност.

В момента, ти си вечният стереотип в Нета - the Nice guy.
Това, че си найс, е буквално всичко, което ти можеш да предложиш на момиче. Не бе не, в теб няма вина нали, всичко е щото момичетата са лоши... bullsh*t.

Престани да се самосъжаляваш, оправи си стойката, гледай по-леко на нещата. Когато общуваш с момиче, на теб ти личи че си отчаян, а това отблъсква. Никой не иска мрънкало за партньор - депресиращо е най-малкото.

Говори по-леко с момичетата, закачай ги, прави малко флиртове. Когато разбереш, че те не хапят и че отхвърлянето е нормално нещо, защото не може всички да те искат - тогава ще ти е много по-лесно да поемеш и отблъскване, и раздяла, и по-лесно ще търсиш приятелка.

Не са ти виновни жените, виновен си ти. Задай си въпроса ЗАЩО те отхвърлят.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 93921f27bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

36.   Към 34 - Дабре си обяснил, но... Ей сега ще се появят тези, които си описал и ще започнат да ти обясняват, че проблемите са не там, където ги виждаш ти, а в българския мъж. Който няма пари, гледа мач, чака да му се направи салата за ракията, страх го е от жените, в жената до себе си подсъзнателно виждал майка си, иска секс но не може да го прави както трябва и т. н. Въобще не е достоен за българката. Поради което тя предпочита и силно се надява чужденец да я ощастливи. И омагьосания кръг в който се въртим, търсейки консенсус, продължава...

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 93921f27bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

37.   Въобще не слушай 35 - не си мухъл, не си виновен ти. Виновни са жените. Като проумеят какви са, може и да се оправят. Дотогава - сами в къщи, пред огледалото, с антидепресанти, вибратор или лаптоп в ръка. Гледай напред и това е. Правият си ти!

 
  ...

...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 7ec5f0ce70
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

40.   21, не пикло. За щастие когато ми е било времето нямаше нито фрйсбук, нито Интернет даже! И не се спичам на живо, понеже на друго, освен на живо, никога не съм се запознавал с хората. А вие си цъкайте френдове и лайкове, и си мислете че правите нещо различно от това да си чешете мишките и тъч-скрийните.
И гей няма да стана, нищо че е супер-модерно напоследък.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 1e4a3c4b3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

41.   До номер 3 и номер 9 както и до номер 35:момичетата трябва с пистолет опрян в главата да ги принудим да са с нас доброто отношение не помага въобще трябва с тях насила да ги караш и тогава може да се получи

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker