С него не съм щастлива, а без него съм нещастна. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123676)
 Любов и изневяра (30425)
 Секс и интимност (14594)
 Тинейджърски (22032)
 Семейство (6687)
 Здраве (9740)
 Спорт и красота (4762)
 На работното място (3314)
 Образование (7409)
 В чужбина (1696)
 Наркотици и алкохол (1127)
 Измислени истории (801)
 Проза, литература (1766)
 Други (19161)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

С него не съм щастлива, а без него съм нещастна.
преди: 10 години, 2 месеца, прочетена 4240 пъти
Заглавието, което съм поставила, описва точно ситуацията. А тя е следната:
Заедно съм с приятеля ми от 5 години, поради различни обстоятелства не можехме да заживеем заедно до преди 1 година. Вече живеем заедно, далеч от роднини и той, и аз. Връзката ни е много бурна, винаги е била и в момента е, НО не съм щастлива. Не знам дали искам да продължим да живеем заедно, да имаме деца.. Той е човек тип непукист, рядко показва любовта си, но знам, че ме обича ужасно много, както и аз него. Проблема може и да е в мен, защото аз съм страшно емоционална и обсипвам с любов хората, които го заслужават. Той е моя пълна противоположност, никога не съм си мислила, че ще живея с такъв човек, а напротив, мислех, че ще си намеря някой, който ПОНЕ малко да прилича на мен. Липсват ми тези неща, искам да изпитам това, което аз давам на хората. Не се чувствам щастлива точно поради тези причини: не получавам това, от което имам нужда емоционално, не понасям непукизма му, скучен ми е. Не знам какво да правя, не са чак толкова сериозни причините и затова съм пред дилема, но не искам след година да имаме дете, а нещата да бъдат така, няма да издържа. Моля за съвет!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 2 месеца
hash: 400dd258be
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Ами зарежи го и си хвани някой по-емоцинален. Само да не ни се оплакваш после и от другия ...
Или пък си намери любовник, щом просто нещо не ти достига, това е перфектното оправдание да си хванеш любовник.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 4b10d82f32
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   мм не знам с друг дали пак след време нещата няма да са така,малко или много хората си омръзват .Има хора които трудно показват чувства ,но мислиш ли че това е причината да се чувстваш така,има ли нещо друго ...?а ако показва чувства по-щастлива ли ще си?

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: ad44c869c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   най добре говори с него и му кажи всичко това ако наистина те обича ще се опита да бъде друг

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: e4ac4ffd65
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   нещо ти липсва,послушай интуицията си,тя ще ти подскаже какъв е проблема и какво да правиш.Отиди при някой да ти гледа на карти таро аз гледам на таро пиши ако си от софия......успех

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 894bd5048c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   липсва ти един хубав бой

 
  ...


...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: c7712cab1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Не мисля, че причините, които изтъкваш, са маловажни - откакто сте заживели заедно си го опознала по-отблизо и ето, че има основни черти в характера и темперамента му, които не ти допадат и пасват на визията за хармонична връзка. То е ясно, че нещата се получават с компромиси, но не и такива, които те правят нещастна...
Това, че има неща у него, които откровено те отблъскват, а и да го намираш за скучен, не ми говори добре. Помисли добре дали с времето тези различия няма да се задълбочат. Как ще градиш бъдеще с откровен непукист при положение че ти не си такава и това те дразни??
Ж 33

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 56c0efe3ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (28 гласа)

7.   Авторката съм - Говорила съм много, изслушва ме добре, 2 дни е същински ангел, а после пак старата песен, а и сам казва, че не може да се промени, въпреки, че беше обещал щом заживеем заедно много неща да се променят. Не мисля, че ми е омръзнал, много го обичам, но как да свикна с това. Страхувам се само от това, че когато след година-две имаме дете, това ще ми дотежи още повече, знам, че повечето мъже се променят след като станат бащи, но как на сляпо да рискувам.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: de21ed31e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   И аз съм в същото положение, т.е. не съм щастлива с него, а ми липсва като го няма. Но моят случай от друга страна е съвсем противоположен на твоя. Той е това, което искаш ти - много див, страстен и емоционален и с голямо сърце за всеки. Аз пък съм по-обрана в чувствата си, като твоя приятел, но ми идва малко множко голямото му сърце, което е отворено и за много други жени и затова не искам да съм с него. Така, че си помисли какво ще е с такъв женкар като моя, който твърди, че ме обича от няколко години, но е развейпрах.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: d6759ff24c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   аз съм така с приятелката ми. От 1 година сме заедно и все повече се караме, отделно на това, че аз съм перфекционист и ценя женската красота на първо място, като със сигурност нямаше да й обърна внимание в сегашната визия в самото начало и нямаше да тръгна с нея. Слабичка е и има много секси тяло 170/50 кг, но беше русичка с обеци на устата, веждата и по-дълга коса, сега е с прическата на Павароти, без обеците, не е руса и някак си първичното привличане ми бяга понякога и това чувството с пеперудките, което имах докато беше по моят идеал и критерии, но така както се караме и обиждаме и на деня съм готов да я блокна от фейсбук, да се скарам с нея и прочие, така на следващия ден без нея съм съсипан, а ако има и втори вече плача, не мога без нея да живея, не мога да я лъжа и заменям с друга, нищо че се заглеждам по всяка мадама която е по моят критерии и разбиране, просто първично ме привличат и по някакъв начин им симпатизирам, но любовта си остава за моята приятелка, сексуалният ми глад също и себераздаването в живота и кревата на 100%, не мога на друга да се отдам така и да се раздам за да й е добре на нея. Любов ли бе да го опишеш. Не знам до кога ще се търпим, но аз край не мога да й сложа, очевадно и тя на мен. Караме се по фейсбуци, телефони и си вдигаме скандал от най-малкото, един ден не се виждаме и на втория като се видим се прегръщаме и всичко минава и тръпката отново я има, но все пак твърдя, че си я чувствах по насърце с екстревагантната и визия, различна от другите жени

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 123b3f7020
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Вие жените сме тотално дезориентирани!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker