Не мога да повярвам какво се случи с мен! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121292)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не мога да повярвам какво се случи с мен!
преди: 9 години, 9 месеца, прочетена 2546 пъти
Здравейте мили хора!
Пише Ви едно много объркано момиче. Момиче, което не знае на къде да тръгне и как да постъпи... Ето Ви моято история:
Всичко започна, когато се срещнахме в една дискотека, бяхме просто познати. Познавахме се само на външен вид и не знаехме почти нищо един за друг. Така се случи, че се влюбихме, започнахме своята приказка с една голяма тръпка.
Скоро той замина по работа, а аз останах да го чакам. Чаках го с такъв трепет и вълнение, че и за миг не се усъмних в него. Времето мина. Той се върна. Аз разбира се сияех. Мислих, че ще бъдем много много щастливи напред, макар че много хора ми казваха "Не се захващай, той е женкар" и т. н.
Една вечер се бяхме събрали голяма компания и мислихме да излизаме някъде всички. Така обаче, аз се отказах, но той отиде. Разбрах, че там е имал някаква лека забежка с едно момиче и макар, че той отричаше аз знаех, че лъже и не иска да си признае... Казах си "както и да е, не е нещо, което не мога да пренебрегна" и забравих, после обаче намерих едни хронологии с други момичета, с които уж на базик си говориха по неприятен за мен начин.. и още няколко такива "леки" недоразумения се случиха, но всичко ужким ми отмина.
Дали този човек ми вдъхна недоверие и несигурност или аз бях много объркана дойде време, в което явно наистина неговите чувства се засилиха и стана много по-сериозен от преди, но аз имах флирт с едно момче.. не стигнахме до нищо кой знае колко фрапиращо и свърши бързо, после дори бях забравила и така. После обаче се разделяхме два пъти през което време търсих вниманието на други хора, а после съжалявахме и пак се събирахме двамата. Той получи удари неочаквани дори и от самата мен. Дойде време, в което си дадох сметка, че аз съм го наранила много повече отколкото той мен. Не знам как стигнах до там, до където бях, но осъзнах колко глупости съм извършила. Той също разбра някои неща и започна да ме критикува и подтиска постоянно. Преживях едно израстване на самата мен и ми беше много трудно, най-вече той усложняваше моето състояние, защото постоянно ме объркваше, нито беше с мен, нито без мен и така...
Сега нещата уж се стабилизираха, но моето наказание тепърва започва. Започна да се събужда съвестта в мен и постоянно си спомням за глупостите, които съм извършвала. Всеки ден аз се самообвинявам и се самоизяждам вътрешно. Хем съм доволна, че натрупах духовен опит и израстнах като човек, хем не си прощавам. Повярвайте ми страшно е да си го направиш сам и да не намериш мир със себе си.
До ден днешен не си обяснявам някои мои постъпки. Дали той ме обърка с тези негови глупости в началото или корена за всичко се крие в някои травми от детството ми не знам, но знам че постъпките ми, от каквото и да са подтикнати, ме мъчат страшно много. Все съм под напрежение и се правя, че всичко е наред. Все си казвам още малко и ще забравя, но не става. Само чакам да дойде ден, в който всичко това да спре, и не знам кога всъщност ще дойде, просто чакам. Знам, че съм твърде променена за да постъпя пак така или да приема миналото за нормално. Знам какво трябва да давам вече, но дали е прекалено късно... Мечтая си един ден да се събудя и да имам едни чудесни отношения с любимия човек, без лошите спомени...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 9 месеца
hash: 1605eebf75
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Хубаво е, че все пак имаш някаква съвест и самокритичност, защото повечето ти съвременници не са и сънували за подобно нещо!

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 22c1e15474
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Всеки е правил глупости в миналото си от които се срамува, отвращава дори, и иска да забрави. Важното е че си си взела поука и това е помогнало за изграждането ти като една по добра личност. Казвам ти го от опит, защото и аз имам неща, които искам да оставя назад, защото са неща с които съм наранила близък човек на който държах. Сега съм коренно различна, но в крайна сметка ме е срам да погледа този човек в очите и да започна да му обяснявам колко съм се променила. Съветвам те ако не можеш да живееш с вината, да оставиш човека да продължи напред, а ти да започнеш на чисто. Не можем да избягаме от миналото, нито да изключим съвестта си, но все пак за да ни бъдат опростени греховете, първо трябва сами да си простим.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 4d139afc28
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Прекрасно е, че си намерила човека с когото да споделиш живота си. Поздравления, че успяваш да признаеш грешките си. Хубаво е и че и двамата сте превъзмогнали себе си. Ще ти дам един ефикасен лек за мир на душата. Важно е да сте удома. Направи любимото му ядене. Не обличай нещо твърде предизвикателно. Облечи се като за вкъщи. Когато вече седнете да ядете подхвърляй някакви забавни теми. Когато е абсолютно неподготвен му кажи "Знаеш, че много те обичам, нали? Но от дълго време нещо ме гложди...все още се разкайвам дълбоко за грешките, които направих. Исках да чуя от теб дали наистина си ми простил" Не повдигай неговото разхайтено поведение, но ако се наложи можеш да го споменеш съвсем непринудено и без да навлизаш в подробности. Накрая ако се е ядосал хвани ръката му и отново му кажи колко го обичаш. Успех!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: bd9f6ad7bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Според мен той няма да те остави да забравиш, защото му е удобно да има коз срещу теб, който да използва в подходящите моменти (така поне го описваш, казвайки, че те потиска). В този ред на мисли връзката ви е безперспективна. Ако бяхте си казали - оттук почваме начисто, можеха и да се получат нещата. Но не може да се връщате в миналото, и то постоянно, и едновременно с това да мислите за общо бъдеще.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: f0dbf09174
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Мога да кажа, че и аз съм била в тази ситуация "Сега нещата уж се стабилизираха, но моето наказание тепърва започва. Започна да се събужда съвестта в мен и постоянно си спомням за глупостите, които съм извършвала. Всеки ден аз се самообвинявам и се самоизяждам вътрешно. Хем съм доволна, че натрупах духовен опит и израстнах като човек, хем не си прощавам."
Съветът ми е да не се тормозиш от миналото, а да го приемеш. Така или иначе не можеш да го промениш, за всяко нещо да се случи си има причина. Важното е, че осъзнаваш къде са ти били грешките и можеш да се поучиш от тях и да не ги повтаряш.

 
  ...


...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 63d8994465
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Мила, не бъди прекалено строга към себе си! Всички грешим и се разкайваме за грешките си, но след това е важно да си простим и да продължим напред иначе миналото ни ще ни отрови настоящето. За това било каквото било, явно и двамата сте допуснали грешки, простете си един на друг, но по-важното е сама да простиш на себе си. Не оставяш минали неща да вгорчат днешния ти ден, не си струва!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 159cad3b3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Предложи му да започнете наново, без лоши спомени, без лоши чувства и без каквото и да било друго, което да ви пречи на връзката. =] Помага.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 5d87cb08b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Не виждам какво си направила!Той е този,който те е наранил!

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: efe1042269
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   От авторката: Просто не знае всичко и аз се страхувам от това, че никога не бих го огорчила вече, но разбере ли още нещо край!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker