Липса на любов - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121273)
 Любов и изневяра (29729)
 Секс и интимност (14369)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18549)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Липса на любов
преди: 9 години, 9 месеца, прочетена 2164 пъти
Здравейте. Имам приятел и от почти 3 години сме заедно. Обичаме се, но аз го обичам повече отколкото той мен. Искам постоянно да ми обръща внимание, той не го прави. Дори не ми купува и цветя. Когато има поводи тогава само.. Искам да е луд по мен, да съм на първо място за него, да ме изненадва постоянно. Казвам му за тези неща, и веднага започваме да се караме. Постоянно плача, той го знае това, но не ми обръща никакво внимание. А пък преди не беше такъв, умираше за мен, беше готов на всичко. Дори когато правим секс, не полага никакви усилия да ме задоволи. Струва ми се че, ако аз не полагам някакви усилия за връзката ни, всичко ще се срине, всичко ще застарее. Какво мога да направя? Как да се държа оттук нататък с него? Моля за съвети :((

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 9 месеца
hash: a5575b16a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   За 1 връзка трябват 2-ма.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 9922310395
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аман от лепки, които не правят разлика между любов и желание да обсебят другия. Момиче, светът не се изчерпва само с връзката ви, остави човека да подиша малко. Няма да се задържи дълго, ако продължаваш така. Затова и не полага усилия, защото се пита, струва ли си да е с лепка, от която няма измъкване.

Дай му свобода, пък ако се върне, значи той е човека. Иначе така насила до кога мислиш, че ще го държиш. Изглеждаш някаква супер отчаяна. И на теб да си лепне някой, от който няма оттърва и те следва 24/7 като сянка и ти няма да полагаш усилия, даже ще бягаш. За какво той да полага усилия, като той и така не може да се оттърве от прекормерните ти обсебвания, а камо ли пък и той да се старае, тогава няма да го пускаш от къщи сигурно. Мисли малко.

Това обсебване ти е замъглило мозъка, та чак не мислиш трезво. И не ми казвай, че го обичаш. Има много какво да учиш за любовта, при всички положения любовта не е притежание или залепяне за някого. Всеки трябва да си има и свободата.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 30e8d9ba62
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Не се притеснявай,успокой се.Може да е изморен от работа.
Интересно ми е коя зодия е приятеля ти? Защото моя е стрелец и не се сеща за цветя изобщо също,пък и аз като теб съм по-романтична.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 2b223b4133
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   И при мен е така, самоче ние сме от 4 години. Никакво внимание, сигурно вече сме и безразлични!

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: ad4d2c3b50
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Моята история е подобна, въпреки че ние ходим от една не от три години, но имам чувството, че тръпката вече я няма. Не, че не се обичаме, просто не е като преди. Мисля, че и ти се чувстваш така. Изненадай го ти с нещо, направи му подарък примерно :)

 
  ...


...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 512c7a873c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Тоя пост ме кара да избухна! Честно! Момичета, цветя и бонбони в продължение на години има само по филмите! Аз лично не познавам мъж, който да подарява цвете без повод. Може и да съществува такъв, но пък друг кусур ще му се изнамери. Няма перфектни хора! Нима не предпочиташ да те уважава и цени, макар и не дотам романтичен? Съгласна съм, че това са един вид жестове, които ви ласкаят (мен лично не), но... има по-важни неща. Поне аз така мисля.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 3a9b068b8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   животът на жената минава през три етапа:
- през първия тормози баща си
- през втория тормози мъжа си
- пре третия тормози зет си

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: ccd7e93b8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Логиката е ясна "гонят ли те бягаш..." докато го гониш и преследваш той ще ти бяга, започнеш ли да си излизаш без него и да не го търсиш ще видиш как ще се обърнат нещата.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 94543f1613
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Класическа криза на 3-тата година! Казват, че любовта траела 3 години. Дали е вярно, не знам, обаче е факт, че около третата година много двойки имат проблеми. Какво да ти кажа, явно страстта в отношенията ви е понамаляла или поне страстта на приятеля ти към теб и за това вече не смята, че е нужно да се старае толкова във връзката ви. Ами опитай се да възродиш нещата, прави му изненади, ако се държи като дърво в леглото и си прави все едни и същи омръзнали неща, го накарай да изиграете някоя игричка. Организирайте си романтична среща, ако имате възможност заминете за уикенда на някъде, смяната на обстановката действа добре... когато знаеш, че ще се видите му направи изненада, примерно ако ще идва у вас (или ако живеете заедно и знаеш, че е време да се прибере) го посрещни го облечена с къса поличка и токчета и го гледай палаво... накарай го отново да се влюби в теб! Защото иначе с времето ще става все по-зле и ще започне да гледа на теб като на част от интериора! Изобщо бъди готина, бъди секси, покажи му колко много го желаеш! Сготви му любимото ядене, пусни музика...изобщо ти си знаеш с какво си го омаяла преди 3 години и се опитай отново да го направиш. Просто не се оставяй на ежедневните проблеми да убият любовта и тръпката между вас.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 9a926a4000
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ами просто поговори с него спокойно и без да прекалени емоции, с доброта и нежност! Не прави грешката на 90% от жените да чакаш той само да се сети. Мъжете сме си такива и в дългата връзка се отпускаме, не се стараем вече толкова, но това не значи задължително липса на обич! Ако наистина не те обича е друг въпрос, но поговори и виж какво ще ти каже!

М 30

 
  ...

...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 75e4209310
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   "Струва ми се че, ако аз не полагам някакви усилия за връзката ни, всичко ще се срине" - много правилно го усещаш мила. За съжаление мисля,че връзката ви е на приключване. Не може само единия да дърпа конците, разбираш ли...Между другото, не си казала абсолютно нищо за неговото отношение към тебе, за да ти дадем по-адекватен отговор как стоят нещата при вас ,погледнато отстрани. Това с цветята и вниманието е лъжлива твоя представа за това как искаш всъщност да стоят нещата....А всъщност те били ли са някога такива каквито ги искаш или не? И кога в началото на връзката ви той е бил най-романтичен? Ако говориш в първите месеци до година е нормално... после с течение на времето поотихват нещата за съжаление.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: b752247ff6
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Според мен е необходимо да обсъдите положението помежду си, защото никой не е така наясно с отношенията ви, както сте самите вие.
Все пак, да добавя и нещо от себе си, трябва да знаеш, че не всички мъже са романтични и имат навици да правят подаръци, да купуват цветя и прочие, но това не омаловажава чувствата им към жената до тях.
Има и друго нещо - моята приятелка понякога практически ме молеше да й направя подарък, което ме дразнеше, защото в някои случаи, дори да бях замислил такъв, се отказвах, защото шеше да излезе, че не съм се сетил сам, а тя ме е накарала.
Постоянно и обяснявах, че искам подаръка да е изненада и да е непринуден жест, а не просто някаква нейна поръчка, която да изпълня.
Та.. според мен най-важното е да обсъдите с него бъдещето на връзката си, защото не е здравословно за теб да се чувстваш нещастна и да плачеш.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: f47d9ef94c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Авторката: Към номер 2. Не съм никаква лепка! Поисках съвети, а не да ме обиждате! Ряазбирам много от любов, но явно ти не разбираш!
Към номер 3. Рак е. Към номер 9. Незнам с какво съм го омаяла аз. От началото не го исках, изобщо не го харесвах. Отблъсквах го постоянно. Излизах с други момчета, но той никога не се е отказал от мен досега. И не, че не ме обича. Обича ме, казва ми го постоянно, но не е както преди. Не искам да ми коментирате връзката, а само съвети да ми давате, това е целта на този сайт! ;)

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: c4efff1055
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Не си обръщала внимание на мъжа си, сега на тебе той не ти обръща. няма да се очудя само с това да се разминеш, ами я си представи, че си задоволява нуждите някъде навън, пък после много слабо да го интересува дали цивриш в другата стая.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 8477e6d00c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   А случайно той да мисли за някоя друга?Преди обичал ли е друга?Или ако има нова?

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 4b9d5e8ceb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Същото стана с мен, само че момиче ме заряза...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker