С него ми е скучно! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121274)
 Любов и изневяра (29729)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18549)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

С него ми е скучно!
преди: 9 години, 9 месеца, прочетена 3192 пъти
Срещам се с едно момче, което има симпатии към мен и иска да имаме връзка. Все още нямаме връзка с него. Само, че аз не изпитвам никакво влечение към него, никаква тръпка... все ми е едно дали ще го видя или чуя, защото правим едни и същи неща обикновено. Няма идеи къде да ходим когато го питам, не обича много да експериментира, не се интересува от нещата, които ме вълнуват мен. С една дума доста ми е скуччно с него, а се виждаме от 2 месеца. Дори и визуално не ме привлича, но иначе изглежда добряк. Питам го по телефона какво му се прави, а той вика незнам. Самия му глас звучи толкова монотонно. На няколко пъти му предожих да играем билярд, там не обелва дума, не вървят и базиците с него. Не се шегува с нищо.
Ние сме на по 29. Бих искала да знам с течение на времето дали ще се отпусне и ще говори повече и ще дава идеи, когато сме заедно или нещата ще останат такива каквито са-да продължа ли да излизам с него? Благодаря за съветите предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 9 месеца
hash: 800a2947e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ти не го харесваш.. защо изобщо се замисляш за връка ?

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 549f7ca03b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Епа да не го познавам, че да знам дали ще се отпусне? Няма ли приятели да ги разпиташ дали винаги е такъв или от време на време поема инициативата...

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 62ab975a4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Ако не греша момчето е притеснено от нещо . Няма човек , които да не обича игрите с приятелите/гаджето , музиката . Просто опитай да му набиеш в главата да се отпусне , че няма да стане нищо лошо , ако направи това и да ти има доверие . I.L.O.V.E.B.U.L.G.A.R.I.A

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 3d50f887dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Нечие сърце ще бъде разбито след 3... 2... 1 =]
Кажи му това лично! Кажи му, какъв ти е проблема. Ако той опита да се поправи и успее, значи наистина те обича и иска да сте заедно и нещата изглежда биха могли да вървят добре. Ако не му го кажеш директно това всичкото, което си написала. Той няма да разбере. Няма да се поправи. Може и да ти се разсърди и да го накараш да се чувства гадно, но поне ще знае истината и ще му дадеш шанс, ако не се получава.. значи не ви е писано. =]

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 3b2e1a7f6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Бях в твоята ситуация преди около 2 години и ти казвам, че според мен не си заслужава. Да, с времето може да се отпусне, но едва ли трябва да очакваш някаква голяма промяна. Все пак ако не измисля някакви интересни неща за развлечение и не иска да ходите никъде още от сега, когато се опитва да те впечатли и спечели, то едва ли ще може да очакваш някакво разнообразие за в бъдеще. Решението е твое, но запитай се какво правиш с мъж който те отегчава от самото начало и към който нямаш никакви чувства, не за друго, а защото когато най-накрая ти писне окончателно, а това сигурно ще е скоро, и решиш да го зарежеш, ще му разбиеш сърцето, а щом казваш че е добър човек...

 
  ...


...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 8fbdc89ca7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   А ти защо си с него тогава? От страх да не останеш сама, или от някакво състрадание към него?
Не мога да ви разбера вас жените - казваш че връзката ви не ви удовлетворява, не изпитваш нищо към него, понякога едва ли не ти е досадно дори да стоиш в една стая с него - ами, толкова ли ти е силен страхът да останеш 1-2 месеца сама, че още не си спряла да губиш времето си, а и неговото време с тази напълно изчерпана връзка?
То е ясно, че на 29 ако имаш връзка гледаш да си я пазиш, че вече с годините доста се променят нещата, и на 29 не е толкова лесно да намериш подходящ за теб по ред причини, но трябва ли заради собствения си егоизъм да залъгваш напразно момчето?
Знам прекрасно какво искаш - искаш да имаш някаква компания колкото да не си сама, докато се появи някой вълнуващ мъж в живота ти. В момента, в който това се случи безмилостно ще биеш шута на момчето и то ще се чуди откъде му е дошло. Буквално преди няма и 1 седмица разбрах не за един, а за цели 2 напълно идентични на твоя случай, завършили по описания от мен начин.
Между другото, ако искаш някакъв реален семеен живот, не е зле да свикнеш, че в него си има и доста скука, а и някои хора на 29 години вече са се налудували и искат да живеят по-спокоен и ненатоварващ живот. Очевидно приятелят ти е от тези хора, а ти все още не си се наживяла, така че не ми остава нищо друго, освен да се повторя - просто не сте един за друг! ;)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: f0cf48fa9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз съм на 16, а приятелят ми на 19, заедно сме от малко повече от година. Нещата са почти същите, излизаме сами или с приятели, но на въпроса''Какво ще правим?'' или ''Къде ще ходим?'', винаги получавам златния отговор ''Не знам.'', но в нашия случай мисля, че това е в резултат на времето, от което сме заедно, все пак живеем в малък град и няма кой знае какво да се прави. Мисля, че ти можеш да измислиш някое местенце и да го заведеш там, предполагам, че ще му хареса. Също можеш да направиш вечеря или да го извикаш да гледате филм. Има много идеи и ти можеш сама да запалиш страстите. Успех! :)

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: d7036d842d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Скуката се лекува с любопитство. Любопитството с нищо не се лекува.



PLEIADIAN

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 8bbf925706
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Няма ли тръпка, вятър работа.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 0d4d8a4b3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Губиш си времето с такива шамшали ... Ако излезнеш с мен няма да сбъркаш :)

 
  ...

...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: f14dd1756b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Просто не си намерила правилния човек за теб! Щом още в началото нямате какво да си кажете и се чудите какво да правите, представи си след години каква скука ще е! За това съветът ми е, не се измъчвай, а и не губи времето на горкото момче, ами му кажи честно, че нищо няма да излезе и си дайте шанс да намерите по-подходящи хора, с които ще ви е добре и забавно. Другото си е живо мъчение!

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 2ee5a37682
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Когато прочетох, че си на 29 се втрещих, честно! Те "скучните" обикновено са интелигентните. По - добре не се занимавай, определено не сте един за друг! Успех!
ж26

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 0bfffe8511
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Едва ли ще стане по-интересен с времето. Но ако ти е толкова скучен, какво правиш цели два месеца с него? Уж, жените имате голяма интуиция и още от пръв поглед отсявате "недостойните".

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: a976fdf905
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Здравей. След като прочетох, какво си написала, не виждам смисъл във въпроса ти. Ти сама си отговаряш: не те привлича, безразлична си към него, безинтересен ти е. Ами явно не сте един за друг.
Все пак искам да те поздравя, за това, че му даваш шанс, защото са малко хората, които разбират, че един човек трябва да бъде опознат, преди да бъде оценен колко струва.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 0d47c04bf3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Не те привлича, ама щом още си покрай него, изглежда, нямаш други кандидати.

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 7cf315fce3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   От Авторката
Искам да му дам шанс въпреки, че изобщо не е мой тип. Не че имам някакъв стереотип, но просто между нас няма химия или поне не и от моя страна. Случвало ми се е да не харесам някой в началото, но в последствие да ме заинтригува с креативност, хумор, разговор, да ме накара да се интересувам от неща, които до този момент не сам и в последствие се влюбвам в самия човек. За мен е важно и в компания с моите приятелки да се държи мило, да комуникира. Наскоро го запознах с моя приятелка, бяхме на заведение-той каза две, три приказки и през повечето време си човъркаше в телефона, а за мен това е неуважение. Не може да започне някаква смислена тема на разговор, която да ни впечатли и става така, че само двете си говорим с нея. Имам усещането, че няма стимул в живота си. Аз отдавна съм се наживяла- не ходя по дискотеки, кръчми, но и не обичам да ходим на едни и същи места и да правим всеки път едно и също. Прекалено бързо се отегчавам. Мисля си, че ако имаме връзка тя ще е много кратка. Другото на което е, че не изпитвам желание да го докосна, целуна, а и не искам и той да го прави... а каква връзка ще е това. Объркана съм... Иначе той си въобразява, че щом излизам с него, значи го харесвам и искам да имаме отношения, истината е, че ако ме спечели п някакв интересен начин ще преглътна, че визуално не ме привлича.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 9d6f18063d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Номер 12 те скучните обикновено са просто празни от съдържание. Един интелигентен човек все щеше да покаже нещо от интелекта са за цели 2 месеца. Моят опит сочи че да се дава шанс на такъв човек само води до катастрофа. Да го караш, да го молиш, да го подбутваш-безмислие. Авторката мигновено трябва да спре да хаби дори един миг за този господин. Ако е решил да е в кома да си остане там. Тя не е длъжна да го изважда от нея без негово желание. Момичето има живот за живеене и някъде я чака мъж които желае да осъществи контакт с нея.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: f84314ef27
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Не мисля, че е за теб.
Ако с един човек не ти тръгне приказката дори, не знам защо се занимаваш с него..
Първо, вие не можете да сте дори приятели, тъй като ви е СКУЧНО заедно. Второ, казваш, че не е твой тип, няма страст помежду ви и т.н., което също ме води на мисълта, че не ви е писано.
Не знам при останалите как вървят нещата, но аз нямам "тип момчета", каквито да харесам.. Просто, когато си харесам някого, той става моят тип.
Рано или късно ще си харесаш друго момче и ще нараниш това. Съветът ми е да приключиш нещата преди да е станало късно..

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker