Имам нужда от някоя, на която да дам любовта си - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Имам нужда от някоя, на която да дам любовта си
преди: 14 години, 1 месец, прочетена 3074 пъти
Здравейте!Искам да ви разкажа моята история въпреки че и аз самия незнам защо.З начи аз съм на 19 години от Бургас. Като малък, а и сега винаги съм бил различен от другите винаги съм се умявал да бъда душата на компанията, а истината е че съм адски самотен.
Истоята ми е дълга но смятам да разкажа само това, на което търся отговор в момента.

Значи още от дедството си имах силна привързнаност към едно момиче живеещо близо до вкъщи. Като малки по цял ден си играехме приказвахме си до късно посред нощ. Така и не разбрах кога, но когато бях на 15 усетих че съм силно влюбен в нея. Упитах се да и покажа чувствата си и успявах доста добре тя излизаше с мен разхождахме се с часове, дори една вечер се държахме за раце и аз я галех и си мислех, че всичко се подрежда.

Но уви една седмица по късно тя започна да си пише с 1 познат и малко по малко спря да общува с мен. Не знам как, но за няколко седмици бях разбит гледащ как се развива всичко м/у тях. Тогава ми избиваше яко на гняв, въпреки че се правех, че нищо не е станало и че още сме приятели вътрешно изгарях бях супер ядосан на себе си и на нея.

Стигна се до там, че се опитах да тръгна с друго момиче в опит да я забравя, но се оказа, че тя обича друг. И така защото съм много горделив и мразя провалите и загубите се затворих в себе си и се самосажелявах и си обещах никога да не се опитвам да ходя пак с момиче освен ако не съм сигурен, че тя ме обича.

Стана така че всички тези години обичах момичето с което сме фр. от деца чак скоро успях по някакъм начин да я разкарам от мислите и сърцето си. Лошото е едно, въпреки че всичките ми приятели си мислят, че съм супер добре от към момичета, секс и всичко, се оказва че съм на 19 и не с1м бил никога с момиче, целувал съм се само като по малък, и в момента съм адски уплашен. Защото дори да завържа връзка най-вероятно ще разочаровам много момичето усвен това ще загубя още от самочувстивието си.

Никога не ми е липсвала смелост и увереност в разговорите с момичета, но стане ли момента да се опитам да създам нещо винаги се отдръпвам от страх да не ме наранят. А в момента се усещам, че адски много имам нужда от някоя, на която да дам любовта си.....

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 1 месец
hash: 3d40612515
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Това което разбрах е че те е страх да имаш връзка, защото те е срам, че не си толкова добър в някои неща, за които се предполага, че трябва да ги владееш долу-горе добре.

Ами моят съвет е просто да се "упражняваш" с хора, с които смяташ, че няма да излизаш-нещо просто за една нощ или за няколко целувки.

 
  ...
преди: 14 години, 1 месец
hash: b197bb5972
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Изградил си около себе си защитна стена,за да не бъдеш наранен,защото приятелката ти от детството те е наранила много.Започни да контактуваш с много момичета,регистрирай се в някой сайт.Ще намериш точното момиче не се отказвай,успех.
Сиска Б.

 
  ...
преди: 14 години, 1 месец
hash: 9b8898695a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Ти си едно прекрасно момче и не трябва да се отдаваш на такива лоши мисли. На всеки се е случвало да има несподелена любов, дори и най- красивите и известни хора имат провали в любовта и са били изоставяни. Това не бива да е пречка в твоите отношения с момичетата! Защо се страхуваш? Един истински мъж не би трябвало да се паникьосва от това дали някое момиче ще го нарани. Ти се дръж по- уверено и с нищо не показвай страховете си. Но по- важно е да убиеш самите страхове, защото те разяждат душата ти и не ти позволяват да покажеш по- добрата си страна. Бъди сигурен, че ще срещнеш любовта! Та ти си само на 19! Успех и от нищо не се притеснявай!
Лаора

 
  ... горе^
преди: 14 години, 1 месец
hash: ce86f3f5f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   C теб има много какво да си говорим... толкова общоо.. ако искаш даи скаип да поговорим, много много бих се радвала!

 
  ...
преди: 14 години, 1 месец
hash: 79989e39b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Добри момчета като теб са рядкост, а в Бургас да не говорим... От три години живея в Бургас. Сега съм само на 16, а вече се отказах да търся така нареченото " добро момче" :D

Ти си едва на 19,живота е пред теб, няма за какво да се притесняваш и срамуваш. Както казва сестра ми " За всеки влак си има пътници " и ти ще намериш момичето за теб :)

Давам ти имайл адреса ми, ако искаш ми пиши :) tedi4012@abv.bg

 
  ...


...
преди: 14 години, 1 месец
hash: 9295de22b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Мерси за мненията.Направих си друг скайп - Rob_Thomasbg

 
  ... горе^
преди: 14 години, 1 месец
hash: ce1c21a6ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Tака се става човек спокойно всички сме минали по този път всички ни е страх даже и мене но вярвай ми че както си сам така ония от горе ще ти даде всичко на веднъж вярвяй ми от опит ти го казвам успех ....само нещо да добавя че ми се струва че си ужасно добър така че заслужаваш момиче което да те цени като човек даже и с страховете си така че забрави старите си трепети защото заслужаваш нещо по добро от тая пикла

 
  ...
преди: 14 години, 1 месец
hash: e9cecaadaa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Все казвате, че тя не го заслужава.

Ами ако той не я заслужава ? Нищо не става без причина. Ако мъжа не може да задържи вниманието на една жена, той не е истински мъж. Нарича се еволюция. Слабите мъже не са харесвани, и колкото по-красива е една жена, толкова повече тя губи от връзка със слаб мъж.

Мъжът трябва да е красив, висок, богат, грижовен и закрилящ. Само тогава може да се вясва пред нашия зорък женски поглед. Лузърите на боклука - тях еволюцията ги убива.

 
  ...
преди: 14 години, 1 месец
hash: ede8f01ceb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Хмм.Я чакай да помисля Висок съм 190 имам добре сложено тяло.Добре изглеждам в лице.Карам най-добрата кола спрямо всичките ми авери(и съм си я купил сам не от мама и тати)Имам постоянна Работа.Имам собствено жилище брех доста голям лузар съм....Не мисля че момичетата заслужават всичко просто защото са красиви.Красив се раждащ моето момиче и повечето еволюирате в 23 годишни дебели майки гледащи по цял ден сериали.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 1 месец
hash: 70e5646056
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Добре я затапи хахахха

 
  ...

...
преди: 14 години, 1 месец
hash: 11b42b98d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   На 19 год. не си въобразявай с развинтената си фантазия, че има какво да дадеш на едно момиче! Какава любов имаш, че и да я дадеш си готов? Поредния тийнейджър с потребителска психика декларира, че любов щял да дава...Нямам време да ти обяснявам, че си на светлинни години от адекватния начин на мислене по тези проблеми. За сега ще ти подскажа само, че този свян в отношенията ти с другия пол е дар Божи и те предпазва да не се развратиш още в младенческа възраст! Иди по-добре да благодариш на Бога и почети малко духовна литература какъв трябва да бъдеш и какво е това любов...

 
  ...
преди: 14 години, 1 месец
hash: 0d6fd62f1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Сега ти е времето да се научиш да пишеш правилно!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 14dc46c4cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Простотия да се случи през последните няколко години към него и Митко това което е било преди търси в сайта е безплатна за цялата страна проститутка която в момента в който България оправи нещата се променят и Митко Стефанов Димитров да ура за това проститутки правят секс да тъпо да курви снимки, клипове

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker