Отчаяние - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121448)
 Любов и изневяра (29771)
 Секс и интимност (14395)
 Тинейджърски (21910)
 Семейство (6484)
 Здраве (9614)
 Спорт и красота (4710)
 На работното място (3191)
 Образование (7315)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18591)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Отчаяние
преди: 9 години, 9 месеца, прочетена 2555 пъти
Привет на всички.
Пише ви едно момиче, което е винаги усмихнато, винаги се шегува, общува с всички и е душата на компанията. Същото това момиче има много познати и приятели, справя се отлично с ученето, работи, спортува, когато има време - и всъщност никой не подозира какво му е на това момиче....
Ще пренебрегна семейните, финансовите и всякакви други проблеми, което въпросното момиче има в изобилие ( и за което отново трудно би се досетил някой по поведението й ) и ще мина на състоянието, в което се намирам от известно време. След като съм сама вече около 2 години (по мое решение и повярвайте ми слава богу! ), съм претърпяла толкова, ама толкова разочарования с мъжете, че дори не мога да си ги спомня. Не говоря за връзки, които са завършвали зле, а за пълна липса на каквито и да е връзки, дори еднократни. Преди това също не съм имала кой знае какъв успех. И сега пак обръщам внимание, че никой не би ми повярвал, защото от ВСИЧКИ, ( и не, не говоря за роднини и приятели, а за странични хора), чувам само комплименти за външния си вид. За тялото, за косата, за не знам си какво - винаги. Доскоро и аз вярвах, че е така, защото се грижа доста за вида си, но след поредното разочарование, което беше преди около седмица... просто не издържах. Проблемът е, че мен винаги ме харесват някакви зле изглеждащи момчета. ОК, вида не е всичко - нека бъде умен, забавен, отговорен и сериозен мъж и ще направя компромис (т. нар. вътрешна красота), но те и такива не са - някакви пълни неудачници иначе със самочувствие до небето, опитвайки се да ме свалят с най - плиткоумните свалки от рода на "Вярваш ли в любовта от пръв поглед или да мина пак? "...
А момчетата, които аз харесвам просто никога не ми обръщат внимание. И след последната такава случка (която иначе започна обещаващо), просто реших, че явно аз не представлявам интерес за свестните, хубави момчета. Явно не съм достатъчно красива (не говорим за други качества, защото те се разбират в последствие, а тук липсва дори първоначален контакт) и предполагам ще си бъда все така самичка. Лошото е, че тези мисли взеха да влияят на самочувствието ми - където и да съм, може да съм се контила 2 часа и да съм като за снимка и пак се чувствам грозна. Нямам стимул и да тренирам вече - не виждам някой, който да оцени усилията ми ( и да се наслади на резултата от тях ), започнах и да посягам често към шоколад, отрязах си косата (която иначе беше до дупето), постоянно ми се спи.. не съм добре наистина! Не давам вид, че се чувствам така и засега никой не знае. Не ме мислете за лигла - не съм! Както казах имам много други проблеми, не искам да натоварвам никой и с тях, но просто отчаяно се нуждая от някой, който би ми бил опора, СИЛЕН мъж, пред който мога да покажа и слабостите си, някой който да ми вдъхне пак вяра в себе си... Просто любовните неуспехи са капката, която преля чашата така да се каже..
Та, въпросни хубави, умни и добри мъже - какво търсите и забелязвате в жената? И как да изляза от дупката за бога..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 9 месеца
hash: 1df9706e5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ще ти кажа моето мнение.Аз съм момче на 22 години,но никога не съм имал приятелка(предлагали са ми 2-3 момичета преди години,но аз се притеснявах или не съм бил готов за това нещо)и сега в момента съм в много лошо състояние,тъй де депресия го наречи.Аз лично искам жената до мен да бъде мила,да не ми изневерява,да си правим двамата компромиси един на друг,да бъде искрена с мен както и аз с нея.За външния вид,за мен е хубаво жената да изглежда добре в лице,да има хубава дълга коса и т.н.Но най-важното е характера.:) Успех мила!

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: e0e9ff8aa1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз съм в същоъо положение, разбирам те и ти съчувствам.Ако искаш да се свържем фейсбука ми е Георги Панчев.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 1a31211c11
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Кaто търсиш отчaяно....ще привличaш тaкивa..
Привличaш , кaквото излъчвaш , допускaш кaквото си привляклa без дa отсявaш...е , кой е виновен , тогaвa?!
Хубaвите , умни и можещи мъже си имaт подобни жени.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: a4e4bd7f41
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   В днешно време просто е така.Мъжете се чудят защо харесват курвите и кифлите.Жените се чудят защо се занимават само с буклуци и неудачници.
Има разминаване и при двете страни.Обществения строй, желанията ни, системата, материалистчното мислене е проблема.Проблема не е в теб момиче и никога няма да бъде индивидуално за всеки от нас. Виж ей тази тема: http://spodeli.net/4/story-74349.html , същата като твоята е, само че е писана от момче.Аз съм там 24, виж какво ми е обяснението.За да не се повтарям виж и №29, пак съм аз с някои съвети за такива като теб.Дано съм ти полезен с нещо.

Няма да се лъжем. Мъжете мислят все повече за секс.Възприемат жените като сексуални обекти.Аз съм същия буклук.Не мога да вървя срещу природата си.Затова се примирих и вече се надявам само на еднократни връзки.Няма любов в цивилизования свят останала.Тук има само договори и бизнес отношения, пари и липса на какъвто и да е морал.Децата ни растат или в помия, или оцеляват морално на чист късмет.
Любов има по държави които още си пазят традициите и уважението между хората.Индия, Китай, Япония...почти всички държави от третия свят.От другия месец заминавам за Китай, това е моето решение на същия проблем.

Практически съвети обаче мога да ти дам:

1.Не се кипри особено.Каквото показваш , такова ще привличеш.Ако си показваш циците примерно, после не се чуди що ти се лепят утрепки .Т.е. проблема е че се опитваш да изглеждаш добре, а после се оплакваш, че хората те намират добре изглеждаща.Ако се опитваш да изпъкваш с чувство за хумор, хората ще те намират за забавна.
Каквото почукало, такова обадило.

Искам да съм искрен с теб, защото само така ще мога да ти помогна.Няма да съм този който ще те утешава, а този който ще те критикува, щото май рядко ти се случва.

НЕДЕЙ, за Бога, да се променяш! Бъди такава каквато си.Недей да се опитваш да се харесваш на хората - това говори че имаш комплекси.А хората, особено мъжете такива като теб ги мачкат.Лесна плячка си.Трябва да имаш самочувствие, да вървиш с гордо изправена глава, да си ПОВЯРВАШ че си умна, забавна и красива.Ако това което си написала по горе е вярно, аз не виждам защо се колебаеш в самопреценката за себе си.

2.Когато видиш някой от въпросните хубавци гледай го в очите и се усмихни.Трудно е да се усмихваме в днешно време, ама може да си спомниш някой виц например :) Аз така правя.Ама внимавай че повече от 6 сек гледане говори че искаш да правиш секс с него, а това не е добър знак.Ако е истински мъж ще ти издържи на погледа, но ще разбере че го харесваш.МНОГО е важно да разбере че го харесваш! Не му прави намеци.Мъжете не ги обичат тези неща.Ако трябва кажи му директно - "харесвам те".Просто това.Той ще е удивен на смелоста ти и задължително ще ти обърне внимание, ако ще и Брад Пит да е.

3."Явно не съм достатъчно красива (не говорим за други качества, защото те се разбират в последствие, а тук липсва дори първоначален контакт)" - ето тук ти е проблема.Установяваш първоначалния контакт с красотата си.И съответно това и жънеш...ОСЪЗНАЙ СЕ ! Защо не започнеш с някой виц? Или пък ти да му направиш комплимент? Можеш да го питаш за съвет - мъжете умираме да се покажем колко знаем....Хиляди са възможностите и ти пак с крастотата тръгваш напред.

4.Ходи без грим.Без особена прическа.Убличай се семпло - дънчици и якенце.Истиснките мъже боготворят естествените жени.Аз мъже които се кефят на силикон и бутокс не познавам.Далеч съм от мисълта че мъж които харесва подобни жени е МЪЖ.Както жените с комплекси си ги слагат тези импланти, така и мъжете с комплески ги харесват.Недей да си от този тип хора.Трябва да си смела, да излезеш без грим и да покажеш инстинската си красота.Такава каквато си рано сутрин - чорлава- това си ти.
Аз например нямам намерение да съм с жена , която изкуствено се поддържа външно постоянно.Ще имам чувството че иска и аз да го правя в замяна.Ами не, не съм такъв и няма да съм друг заради нея, защото това бавно ще ме изтощи.Ще отделям повече енергия за това да й се харесвам постоянно, отколкото просто да съм с нея.Накрая и двама се разделяме,изхабени от очаквания един-към друг.

Това е - хората не искат да са заедно вече.Те искат да харесват/ги харесва някой.Ебаси докъде я докарахме.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 7505c86740
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Здравей авторке, аз като мъж ще ти споделя моите впечатления. Значи, нисичките и грозните мъже обикновено са доста по нахакани, и се пробват на всяка, докато им клъвне някоя. А пък за сметка на това повечето високите, красивите и добри момчета са доста срамежливи, и когато видят някое красиво момиче си казват: 'Не, тази е прекалено красива за мен, тя не би ми обърнала внимание...'.
Но нека все пак още веднъж да отбележа, че това са мои впечатления, а за това какво мислят другите по този въпрос, нека да споделят.
А иначе авторке, когато си харесаш някое момче, просто направи ти първата крачка. Особено ако момчето има леко срамежлив вид, е почти сигурно че няма да те отблъсне :) Защото срамежливите момчета винаги се страхуват да направят първата крачка поради това, че може да бъдат отблъснати.

 
  ...


...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 3991d3c7c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   1.Ограничи се от тези мисли!
2.Най-важното е ти да се харесваш, за да те харесат и евентуално тези, които искаш.
3.Ако позволяваш на такива неща да ти влияят на психиката, не се изненадвай, че по-умните момчета те избягват.
4.Контенето 2 часа пред огледалото не значи, че ще прикриеш психическата си неуравновесеност.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: f1b6393fc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Срещни мен и ще излезеш от дупката... :) От къде си? :0

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: e7f39c00d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   А на колко години е това момиче :P
Аз бих ти препоръчал да не го мислиш толкова - в живота на всеки има такива моменти. Срещай се с нови хора, прекарвай си приятно и да не ти пука; и един ден ще срещнеш човека без дори да очакваш.
Смени обстановката - ако си студентка - кандидатствай в университет някъде в друг град; започни работа...
Ако си сексуално незадоволена - вземи си вибратор; ще ти помогне да освободиш напрежението по-пълноценно от ръката :D

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: eabac31591
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Според мен интелигентните мъже, често са доста срамежливи (без да слагам всички под един знаменател).
Това, че си красива и със самочувствие може би ги плаши.
Може би не излъчваш импулс, че си търсиш приятел.

Според мен е ок, ако жената направи първата крачка (то обикновено е така, но въпросът е че мъжете не винаги реагират).
Не се отчайвай, но и не си натрапвай очаквания и стереотипи.
Бъди себе си - яж и пий, каквото ти се яде, спортувай и излизай с хората, които са ти приятни.
В твоят случай, няма да е лошо да поговориш с родителите си и да им споделиш как се чувстваш - може да звучи банално, но родителите ти са най-близките хора!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 7a3937250e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Well... авторке, все едно си влязла в главата ми и описала това, която си видяла ^^. Честно казано не бях влизал в този сайт от месеци и това е първата история, която прочетох. "Изказът" ти е толкова чувствен, концентриран и докосващ (Занимаваш ли се по някакъв начин с писане?) сякаш беше пред мен докато четох:))

Не се оставяй на типичното женско отчаяние. Тези първи стъпки и депресивни действия няма да ти помогнат. Наспи е добре, стани и направи нещо различно. Дори да е само ходенето до магазина - мини по другият тротоар, по другата улица. Купи си нещо, което не си опитвала. Иди на място, което не си ходила. Хвани автобус на който не си се возила, обади се на приятел, с когото не си се чувала things like that, you know =))
Наздраве от мен с чаша вино и... бъди себе си. Винаги.

P.S. "отрязах си косата (която иначе беше до дупето)" какво зло нещо си сторила не е истина, хаха. И недей спирай спорта за нищо на света!

 
  ...

...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 6906658724
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Този проблем много хора го имат и мъже и жени.И си има логично обяснение.Просто тези дето не ги харесваш, не ти пука за тях, нямаш очаквания към тях, с тях си себе си, не се стараеш да и направиш впечатление, защото не ги харесваш и защото не ти пука.Оттам си по-освободена, те започват да се интригуват, и започват да те преследват, понеже усещат, че не ти пука и се чудят как да те впечатлят.Обратното - хора които харесваш, започваш да им придаваш важност, с целта да им се харесаш, започваш да ставаш по-стегната, започваш да внимаваш какво правиш и какво говориш, с цел да те харесат и оттам поведението ти става изкуствено и отблъсква.Другият момент е че започваш да имаш очаквания, които се усещат са подсъзнателно ниво като натиск и оттам ги отблъскваш.Тези очаквания могат да бъдат - да ти звънне, да прояви инициатива, да имате връзка и т.н.И аз имам опит в същата сфера с хора които не харесвам и с такива дето харесват- за тия дето не ми пука кой знае колко даже съм си създала дълги приятелства, защото нещата си вървяха естествено и с тях си бях себе си.Даже не съм очаквала, че толкова дълго ще комуникирам с някой от тях.Вчера се видях с един , с който си станахме приятели, от 5 години се познаваме, но просто към него никога не съм си правила планове за нещо, никога не съм се преструвала, била съм каквато съм си.А с един друг дето много харесвах, се опитвах да му правя впечатление, да изглеждам по еди какъв си начин, да ме забележи, и резултат- нищо не стана.
Съвета ми е да бъдеш себе си с всички хора, знам че е трудно когато харесваш някой и искаш да му се покажеш в най-добрата си светлина- но в много случай резултата е обратен - фалша се вижда.Ти сама каза - имаш много проблеми, но ги криеш, правиш се на весела, на силна, всъщност отвътре си една, но се преструваш на друга, с цел да те харесат- ето това противоречие ти пречи най-много - хората усещат стегнатостта и фалша.Бъди себе си - като ти е тъжно няма смисъл да се смееш насила - дори да споделиш някой твой проблем, хората ще те приемат много по-добре, защото ще видят, че си като тях, че и ти имаш проблеми като тях.А ти с тоя образ перфектна съм във всичко малко изкуствено изглеждаш според мен, защото перфектни хора няма.
Външния вид няма да коментирам, това че изглеждаш добре е плюс, но това каква си и как се държиш е от много по-съществено значение.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: a53cc44599
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Външно ме привличат дългите крака и големия задник( ако е червенокоса , най - добре). Вътрешно ме привлича тя да е курва( ама само и единствено с мен!!!!!!!!!!), най - важното честна и вярна, елементарно възпитание. Останалото като образование, успехи в работата или друго се поправя с взаимна подкрепа. На теб ти препоръчвам да сменяш обстановката и заниманията на вън и да се срещаш с повече хора.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 9ec622f77a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   По-принцип съм забелязала, че по-хубавките ги свалят разни смотаняци, аутсайдери, чудаци и простаци.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: b3b6672f42
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Подкрепям подточките 1 и 2 на номер 4.. според мен, интелигентните мъже са срамежливи и притеснителни до някъква степен, най малкото заради вниманието и уважението което имат към дамата срещу себе си.. твоето състояние ми е познато, понеже аз самия съм в това положение, търсейки нея, красива усмивка, скромна и нежна, но изглежда ще си я търся още много време.. сякаш търся невъзможното.

25м

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 593bb34501
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   авторката:
Нима тогава класните мъже се задоволяват да свалят посредствени жени?

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: bd678c065e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Авторке, би ли дефинирала понятието "класен" и "посредствен"? Какво за теб значат тези думи и по какво определеш даден човек към кой точно спада?

K-Man

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 00db894d1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Здравей авторке искам те питам ти само външния вид ли гледаш? Може би имаш прекалено високи критерии не знам до колко си хубава може и така да e. Според мен сигурно даваш вид на нахакана мадама, и за това се плашат повечетo
класни мъже както си го нарекла. При условие че не си имала връзка не търси мистър съвършенство a дай шанс на по скромно момче.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: a4e4bd7f41
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Към Авторката, аз съм №4:

Нека ти кажа един пресен случай. Снощи. Бях на концерт с едно момиче. Не се познаваме с нея особено, дори и на кафе не сме били, но решихме да излезем на концерт заедно, само двамата, защото групата ни е любима.
Тя постоянно се гримира. Дори произвежда един козметичен продукт. Манячка е на гримовете. Има страхотни плътно сини очи и е рекламно око за много списания. Самата тя е художник/дизайнер и работи за западни списания. Преуспяла е в живота. Предполагам че печели много повече от мен.

Защо ти казвам това ли? Грима означава само едно - комплекси че не се харесва такава-каквато е. Започнала е да прекалява с грима, значи е много отчаяна вече. На 30години е и си няма приятел. За сравнение можеш да видиш дъртите баби дето все още се гримират, колко нормални ти се струват?

Друго- това че печели повече от мъжа отблъсква повечето мъже. Тя е материално независима. Повечето мъже искат да се грижат за някого и се чувстват добре когато някой има нужда от тях, ако ще и материално. Т. е. жената трябва да може да взема, когато й се дава(важно е тя не си иска сама, разбира се). Да, ама тя като печели повече за нея е под достойнството й да я черпи някой друг.

Както и да е. Айде и това да го оставим на страна. На десктопа на телефона си имаше собствената си снимка като фон... Това да го коментирам ли?

Айде и това ще оставим настрана.

На няколко пъти я снимах на концерта и нито една от снимките не стана добре. Тя искрено се разочарова от това. Даже цялото й настроение падна тотално от това.

Коментарите на приятелите ми след като й видяха снимките във ФБ бяха: "баси циците", "аве, тази от бая панаири са я връщали май", "ааа, добре, добре... за ебане е екстра"
Пак ще кажа, каквато рекламата - такава и таргет групата от потребители. Нека поясня, че приятелите ми далеч не са женкари. Ако я бях видял първо във ФБ, нямаше да искам да имам нищо общо с нея.

Трудната задача беше да разчупим леда за един концерт. Какво означава това ли? Ами когато си говорим да не влагаме мисъл в думите си и въпреки това да сме естествени един към друг.
Още от самото начало тя се опитваше да се държи естествено, ама не й се получаваше. Със всяка своя дума се стараеше да остави впечатление. Не бях сигурен дали съм излязъл с тази жена на бизнес среща или просто да сме приятели, ако щеш. Ето това ще ти отговори на много въпроси които си задала.
Стараейки се да остави впечатление все повече ме отблъскваше и аз колкото й да ми се искаше да я докосна, прегърна и целуна, толкова леда ставаше по голям и аз се обезкуражавах.

Отидохме след това на парти. Потанцувахме дистанцирано. В общи линии се забавлявахме и тя видимо ме харесваше, но леда не се топеше. Тя обаче видимо имаше желание да я целуна. Постоянно си премяташе косата, кършеше пръсти, често гледаше тавана... какво ли не беше. И така около 1 час през които и двамата изкуствено се опитвахме да поддържаме един такъв неангажиращ разговор. Това нейно желание да я целуна ме отблъсваше още повече и още повече не исках го направя. Все едно ми казваше "айде сега да ме целунеш, айде сега ми го вкарай. Не, не така... малко по на ляво"... Няма нужда си представям каква пародия щеше ако бяхме стигнали до леглото. Такъв секс съм правил с едно момиче един път... по добре щях да си прекарам ако бях чел най-скучната книга. Никога повече.

Накрая очакванията й се превърнаха във фурстрация и каза "искам да си ходим вече". Аз я прегърнах през кръста - ръката й беше там и я погладих по външната част на дланта и казах "Добре, тръгваме когато кажеш" - никаква обратна реакция от нейна страна. Излязохме като през цялото време тя се държеше нацупено. Настоя да си хване такси и отказа да я закарам до тях. Когато на прощаване я прегърнах, тя си сложи главата на рамото ми, но стоеше със СКРЪСТЕНИ РЪЦЕ. Каза прекарах си чудесно, пак ще се видим, нали? ". Аз казах "Да, чао! " и си тръгнах.

Извода. Ако може, драги кифли, да ви харесваме, да ви се обясняваме в любов, да лайкваме всичко във ФБ, и като излезем да играем по вашия сценарий, защото вие сте си фантазирали еди как си да се развие вечерта. Накрая без да се интересувате особено от този мъж се фурстрирате и казвате че не бил мъж достатъчно, щото не действал. И айде следващия. Т. е. цялата тази илюзия за "добро" прекарване е в рамките на вашата фантазия.
Недай си боже мъжа да прояви слабост и да покаже без да иска че не го бива в нещо... Боже, не забравяйте че и мъжете са хора и грешат.

Любовта, авторке се гради от двама. Жените за да с някой мъж трябва поне малко търпение да проявят. Да му видят слабостите и въпреки това да се придъжат към неговите положителни качества. Той, ще направи същото и с теб. Както в случая аз правя компромис с нейните снимки на десктопа и кифленето във ФБ.

При вас -кифлоподобните леда е много голям, а вие нямате търпение да се разчупи, защото си фантазирате за принца на белия кон, който идва и го разчупва за секудни в своите обятия и така пренебрегвате мъжа, който през това време се старае и ви обръща внимание. Та дори и се предубеждавате, както се случи в моя разказ.

Не искам да звуча като Фройд и да търся корените. Но момичетата, които като малки са расли сред болшинство момчета в махалата го нямат твоя проблем. Те са свикнали с мъжкото държание, носят на майтап, имат супер чувство за хумор и стабилна доза самочувствие. Проблема не е в теб, а в средата която си се намирала.

Още веднъж- за да разчупиш леда излизай с един мъж като с приятел по-продължително време. Избери си някой красавец без либидо и ти не се перчи със задника си пред него. След 1-2 години ходене по кафета и екскурзийки с общи приятели, ще се получи. Иначе оставаш като тази въпросната по-горе.

А, и в отговор на въпроса ти. Класни мъже няма. Посредствени жени също. Всички тръсим любов и разбиране. Всички имаме сърце. Просто жизнения опит, миналото, нашите желания и очаквания ни слагат разни егоистични маски на лицата.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 2d4ea7da0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Аз съм с абсолютно същият проблем :(

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: f3b7ae0ddd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Да, вече се убеждавам, че тук трият коментарите
по съвсем други правила :)

Y D

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker