Как да си го върна? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121537)
 Любов и изневяра (29800)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9621)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18607)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да си го върна?
преди: 9 години, 7 месеца, прочетена 2570 пъти
Здравейте!
Искам да споделя моята история и ако някой е изпадал в такова подобно положение моля да даде съвет.
Четири месеца ходих с едно момче, което много обичах-и още го обичам. И той ме обичаше - за сега не -поне така казва, че няма вече тръпка към мен.
За това време не бях готова за секс - девствена съм, пък и съм притеснителна, нерешителна, което ми изигра лоша шега. Той знае за това. Първо ми казваше, че ще ме изчака до когато съм готова, но сега така явно му убих тръпката към мен с това чакане-какво мислите дали е така?
Точно когато се почувствах готова, той предложи да скъсаме и да сме си приятели.
Сега скъсахме и решихме да си останим приятели - излизаме на разходки, кафе.
Много съжалявам за това, че го накарах да чака - 4 месеца не са малко, но не са и много.
Искам да си го върна и да сме както преди, но просто не виждам как ще стане това.
Той е свестен и си заслужава, но го разбрах късно.
Той казва, че не ме обича или поне не както преди.
Моля за съвет и мнения.
Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 7 месеца
hash: 5e882d9fb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Изобщо не те е обичал, щом не може да те изчака. Не съжалявай. Твоето момче е друго!

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 1594f26c9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Тогава недей си и помисля да спиш с него. Стига де след това, да, ама сега това ти е първия път ще си намериш и друг има още много риба в морето вярвай ми. Аз на скоро също се разделих с много скъп за мен човек, но колкото и да ти е мъчно като се виждате няма да го забравиш/преодолееш скоро. Пък и 4 месеца са нищо работа . . . знам, че ти е тежко и мъчно сега, но ще мине. Обичаш го, спокойно ще има и друг, а за чървия път не бързай с този може да го прави и просто така да те изманипулира нещо. Не мога да го твърдя не ви познавам и няма как да бъда сигурна, но по-добре продължи напред. Щом се чувстваш почти готова да преспиш с момче за първи път добре, един проблем по-малко в следващата връзка. Все пак и да се случи дай си поне месец да опознаеш човека насреща. И най-важното няма значение кой какво ти казва с презерватив задължително. Особено, когато още си начинаещ в тази област.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 8d78478f99
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Нищо чудно да е ходил с теб само заради единия секс, ако наистина те "обичаше" нямаше да скъса заради това с теб. Предполагам ТИ не си на повече от 15, а той е някакъв батко, който ти е завъртял главата.
Нищо ново под слънцето.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 9f2d1a722a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Няма какво да направиш. И секс да правите, това което е имал към теб няма да се върне.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 003ea58010
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Махай го този нито ти е приятел нито е свестен.
И не трябва и през ум да ти минава., че си сгрешила като си го карала да чака за секс. Ще сгрешиш, ако правиш секс с него, защото това между вас не е истинска любов дори не съм сигурна, че е имало някаква любов (от негова страна).
След време ще срещнеш някого, който ще си заслужава и ще чака и година (за секс) и ще те обича и няма да ти каже, че тръпката му била изчезнала след 4 месеца.
Когато има любов тръпката не изчезва току така.
Първият път се помни цял живот и силно ти препоръчвам да изчакаш правилно момче.

 
  ...


...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: f543fc0874
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Няма за какво да съжаляваш. Не си длъжна да пускаш на никого, щом не си готова за това. А и за теб няма да е добре после. Щом така са се развили нещата, така е трябвало да стане. Иначе му прави чест, че не се възползвал от теб. Можеше да те излъже, че още те обича и да те натакова. Поне е бил честен с теб. Можеше и да ти оказва натиск през тези 4 мес., но и това не е направил, поздравления, за което.

Малка си още. Имаш още много време. Ще срещнеш други мъже в живота си, ще се влюбиш, ще обичаш. Това, което изпитваш, не е точно любов, но си твърде малада и нямаш база за сравнение, за да го разбереш, но с опита всичко ще си дойде на място.

ПС: Дано все пак модераторите благоволят да постнат някой мой коментар най-после, защото ми писна напоследък да ме режат за... така и не разбрах за какво. Ако и това не се публикува, обещавам да не припаря повече в този сайт.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 948efcee7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Ако наистина те е зарязал заради секса, радвай се че си се отървала от него.

А иначе ако не успееш да си го върнеш, но си сигурна че искаш да спиш с него, може да го навиеш да сте "приятели с екстри". Ако е свястно момче и си струва, и искаш да ти е първия, не отхвърляй и тази възможност.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: cd91febbee
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Разбирам те не си била готова , но ако е държал наистина на теб е щял да те изчака колкото време е необходимо . Гаджето на моя съученичка например колкото и да му се искаше я изчака около 2 години някъде преди да го направят за първи път . Щом е настоявал ми е ясно що за стока е остави го и си намери момче , което наистина ще те уважава и ще прояви необходимото търпение .

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 4e9b715917
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Като чета повечето коментари са писани от кифли. И аз да бях и аз щях да те зарежа. Твоят човек е бил прав да те остави. Никой на този свят няма да те чака на теб да ти стане на кеф, при условие, че има жени, които знаят какво искат, как да го получат и как да го задържат. Но от написаното, определено не си от тях, така че тук въпросът не опира само до секс. Ти да си видяла продавач да чака да си продаде стоката на някой, дето, ами не знам май ще го купя, ама ще изчакам да взема заплата, да, ама сега точно не мога, вероятно другия месец и прочие и прочие. Твоята е точно такава. И най-великата да си и най-готиния секс да предложиш, има и други жени наоколо. Четири месеца са прекалено много време. За бъдеще се научи да разпознаваш хората бързо и точно, (защото човекът изглежда е бил свестен) и да не се помайваш и натуткваш, защото животът си тече. Всъщност от това, колко бързо и колко добри решения ще взимаш в бъдеще, ще зависи и колко хубав живот ще имаш та да не се налага да се вайкаш тука. Според мен няма да е много лесно да го върнеш, защото влакът изглежда е заминал. Успехи!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: dc46285524
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Не мога да повярвам какво е написал/а номер 10!!! Пробутвай дъщеря си на такива като тоя и не карай свястно момиче да е като теб. Това, че ти живееш така, не означава, че е правилния начин.
На момичето ще кажа, че тоя не я заслужава и да му тегли една. Момчета с лопата да ги ринеш всякакви. Подбирай ги, имай самочувствие, достойнство и критерии. Така ще се гордееш със себе си, мъжете ще те уважават, жените, като номер 10, ще ти завиждат. Казвам ти го от личен опит. Уважавай себе си и не се занимавай с неориентирани хора с нулева ценностна система.

 
  ...

...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 16c2963d67
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Върни си го като си върнеш поне малко доверието му! Не, че то се е изпарило, просто понякога го караш да си мисли, че не държиш на него! Странно нали??? Направи така, че да се видите и забрави за притеснения, недоразумения и т.н!!! Никои от теб не иска да правиш неща, които ти самата не искаш. Не е ли прекалено ясно това че досега те е разбирал и никога не те е карал да се чувстваш "използвана"?!? Ако просто не си наясно с чувствата си към него му "тегли една майна, а недей да го пързаляш", това е по-добрия вариант отколкото да остава с надеждата, че между вас може да се получи. Чакал те е и ще те чака колкото трябва, но ако го няма от твоята страна- просто му го кажи!!!

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 8172ca6b52
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Номер 10 е много зле. Нашите коментари не са писани от кифли. Аз съм на 28 год. и имам опит в тия неща. Автор съм на коментар номер 1.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 5a3a5d0b0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Не е заради секса!!!
С мен стана същото... Пак 4 месеца, любов от двете страни... чукахме се като зайци при всеки удобен момент, но му омръзнаха, смешното е, че по точно същото време и аз започнах да губя интерес към него, който се усили до степен мания, когато той се отдръпна... То не бяха след това грим, прическа, снимки, поддържах визията си безупречна, защото ако се видим трябваше да види какво изпуска, поне това беше планът, не стана нищо освен едно последно чукане, което ми донесе емоционална болка, но не се отказах, започнах да общувам усилено с негови познати, които ме харесваха, за да му покажа, че в техните очи съм кралица и да ревнува и в крайна сметка да не поиска отново... не стана нищо...
Плюсът от всичко това за мен е единствено, че се оказа, че много ми отива червена коса(той харесваше червенокоси мадами) :-D
Влюбването е химичен процес, не може да се случи два пъти... каквото е било, е в миналото, той никога вече няма да се влюби в теб така лудо както ти би искала, дори и да се съберете няма да е от страст и любов, а от познат комфорт...
Бягай!!! Не си причинявайки болката, която аз си причиних!!!
Късмет и много сила!!! :-)

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 6db5ce4059
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   Абе да ви "натаковам" всичките разбирачки, "ако те е обичал щял да те изчака".... Колко да чака докато спре да му става ли?? Ай сиктир с тва ограничено женско мислене.. Като чака продължително време му минава мерака на момчето, или почва да си мисли, че не го приемат физически и е нормално да се ориентира към друг обект.. Вие кво искате - 3 години да я води на кафета и на кино и да я държи за ръката ли? Не обвинявам момичето - не е длъжно да прави секс щом не е готово за това, ама обвинявам вас, че отново търсите под вола теле и нападате момчето - 4 месеца е чакал, не давайте тъпи съвети поне...

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 3a68501ba2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Прочетох самп първя коментар и спрях до там. Номер 1 е абсолютно прав/а. Не е било твоето момче. Не бързай и не се притеснявай за това, че си го карала да чака. Ако той те е обичал наистина е щял и повече време да те чака. Замисли се: ако беше правила секс а него и след това ти каже, че я няма тръпката и не те обича както в началото по-добре ли щеше да се чувстваш?? Така като гледам ти заслужаваш повече от него! Не съжалявай. Горе главата и продължавай напред.

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 0187139634
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Н. 1 ме вбеси, а като стигнах номер 17 от нея направо ми се повдигна. Ама направо! "Не бързай и не се притеснявай за това, че си го карала да чака. Ако той те е обичал наистина е щял и повече време да те чака. " То бива егоизъм, бива принцеси използвачки, ама чак пък толкова. Момичета вие изобщо мислите ли с главите си? В състояние ли сте да погледнете от позицията на момчето или както са ви казали н. 10 и н. 17 сте кифли с мармалад вместо акъл. Значи момчето ще чака тази Авторка 1 година и ще я води на кино, ще чака друга още една година нея пък на кафе и трета още една година по барове, и така докато се пенсионира, така ли? Щото за Принцесата това било доказателство за любов. Вие наред ли сте? Ако така мислите търсете не мъже, а слуги дето ще им текат лигите по вас. Като братовчедка ми едно време, дето разправяше за някакъв, аз съм жена, той, ако ме обича ще ми прави подаръци и ще ме глези и се фръцкаше напред-назад сума време и къде е сега, остана с един пълен нещастник, бременна и едва свързват двата края понеже на нея много и разбираше главата. Един свестен, умен, себеуважаващ се мъж, най-напред цени себе си и времето си, къде си струва и къде не си струва да полага усилия, а също вижда и резултатите и това коя жена умее да цени усилията му. Ако не става след определено количество време и усилия, влюбен-невлюбен, дава нататък. Та той затова е свестен има си достойнство. Ох принцески мили, ще ви чака някой. Забийте си го това здраво в главите, ей! Един умен мъж страшно добре преценява! Ами че то след секс се разбира що за жена има човек насреща и дали не е някое дърво, дето си си губил времето по нея. Жени, сексът е много лесен за вас начин да си хванете един мъж, но да го задържите само със секс не става, иска се много повече. Оттам нататък почва трудното и сериозното за вас. Страшно важно е да харесва човек жената в леглото. А пък, ако сексът се окаже лош, тогава вече не е истина. Аз разкарвам на секундата някоя дето съм си губил времето с нея, а се оказала дърво. Най-готините и качествени жени с които съм си имал работа са тези, които не си "мерят" секса и не го използват като разменна монета, а го приемат като нещо нормално, естествено, хубаво и взаимно наслаждение, не като награда за мъжа дето ги бил чакал и в това му се било изразявало любовта. Такива дето не му мислят много много правят най-хубавия секс. Авторке, не ме разбирай погрешно, вбесиха ме коментарите, а ти ми изглеждаш проницателна и си усетила нещата по-скоро от вярната страна. Сега ако си девствена, ситуацията е по-особена, но общовалидното си е общовалидно. Ако съдя по писаното, заключенията ти са правилни "сега така явно му убих тръпката към мен с това чакане. " "4 месеца не са малко, но не са и много. Искам да си го върна и да сме както преди, но просто не виждам как ще стане това. Той е свестен и си заслужава, но го разбрах късно. " Човек винаги се усеща за хубавото след дъжд качулка. Глупавите момичета изобщо не разпознават кой е свестен мъж и после се чудят какво ги е сполетяло и какви гадняри били мъжете.
Не знам как да си го върнеш. За да знам каква е точно ситуацията. Трябва да "преслушам" и твоя човек, тогава мога да ти кажа евентуално как би могла да си го върнеш, а може той да не те харесва вече. В никакъв случай не си гори мостовете както пишат други: да бягаш, да го разкарваш, не бил човек за тебе и врели-некипели. Изобщо не се знае кой е за тебе и кой не. Като не се интересува от тебе вече, пренастрой се, млада си, потърси друго момче. Просто приеми най-доброто което в случая ти се предлага: приятелство и толкова. За жените мъжкото приятелство е важно (за мъжете женското не толкова)
Свестните хора са ценна житейска придобивка, затова не ги отблъсквай!
М44

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker