Няма време или не иска да е с мен? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121310)
 Любов и изневяра (29736)
 Секс и интимност (14375)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Няма време или не иска да е с мен?
преди: 9 години, 6 месеца, прочетена 2629 пъти
Здравейте, от известно време се срещам с един мъж. Още в началото срещите ни не са били много чести по 2-3 пъти седмично, сега обаче намаляват на по 1-2 пъти седмично. Той работи всеки ден, и след работа често е уморен, и се виждаме когато почива или когато свършва по-рано работа. Ходим на кино и на театър, не често но се случва, но сякаш имам чувството, че има време да отиде при свои приятел, но не винаги има време да се види с мен. Но винаги има време да ми се обади поне през ден и в повечето случай се чуваме и по два пъти дневно, разказва ми какво прави или е правил. Но се чудя дали аз не правя нещо грешно и какво да правя в подобни ситуации. Не сме спрели да се виждаме нито да се чуваме, но сякаш е тогава, когато не е зависим от работата си, мисля, че това е донякъде нормално, но и аз искам да се почувствам 'търсена", и искана, при все нещата, които ми е казвал за сериозна връзка и всичко останало и че иска да ес мен. Какво да правя според вас?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 6 месеца
hash: eb027286d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Според мен, просто не може да разтовари с теб, да се почувства ТОЙ търсен и щастлив, а се чувства в твоя услуга сякаш си - това често го правим жените и отблъскваме мъжете до себе си. Ако обаче един мъж се чувства добре с теб, той морета ще преплува да е с теб. Мъжете иначе са практични същества, особено като са уморени от тежка работа - иман нужда от спокойствие (не много разговори! ), от хубава храна и... секс, понякога бърз и за разтоварване. Ако той предварително знае, че ти ще искаш от него кина, театри, разговори - ще те отбягва - за мъжете разговорите са енергия, не са разтоварване, а сексът с дълга любовна игра е също енергия, която като е уморен човек няма как да даде. Това е и причината при семейни двойки дори да няма много секс, ако жената иска прекалено често дълги любовни игри и така нататък.
В твоя случай подозирам, че са се събрали и двата фактора и той в крайна сметка предпочита да пие една бира с приятели след работа, да разтовари по мъжки, вместо да те кара да се чувстваш жалена и щастлива - за това има енергия само почивните дни.
Хората в крайна сметка сме малко или много егоисти, ако сме психически здрави.
Обърни плочата - почи ТИ да го караш да се чувства добре с теб, да му създадеш условия за почивка, да го поглезиш и ще видиш, че ще намира начини да идва и след 10 ч. работен ден при теб... Например можеш да го изненадаш с масаж, с хубаво фелацио, с добре сготвена топла храна, дори с помощ в неговото домакинство или с нещо, което ТОЙ обича да прави, но не си мисли, че ще го привлечеш с фрази „искам да се почувствам търсена“.
Потърси и ще намериш!
Дай и ще ти дадат!
Затова съветът ми е ТИ да инвестираш в началото, защото както го описваш, аз съм убедена, че той ще ти върне двойно и тройно, обича си те и му е хубаво с теб иначе, но през седмицата просто няма енергия за теб. От теб зависи дали ще усеща срещите ви като загуба на енергия или като зареждане

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 06579f21c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Тръгнах да пиша някои неща, като "ти знаеш ли колко енергия коства това да се връщаш претрепан от работа и да се опитваш да угаждаш на жена", ама после прочетох коментар 1 и като мъж определено се впечатлих от начина, по който тя разбира мъжката психика. Поклон!

Може да ви изглежда егостично, но всеки си цени енергията. Ако тръгнем да я пилеем за глупости, то няма да изкараме дълго, ако ще и на Дюрасел да караме.

Разбира се, че трябва да има баланс в отношенията. Не може той да си зареже работа, приятелите и почивката и да те забавлява постоянно. Както не може и обратно - ти да правиш всичко за него, а той да те търси едва ли не само за секс. Трява да има взаимност, разбиране, свобода. Това, че ти си му приятелка, не означава, че трябва да зареже всичко останало в живота си и да ти рецитира поезия по цял ден. Все пак човек има нужда и от приятели, и от ядене (което налага работа) и т. н.

Това не означава, че си по-маловажна от приятелите му, просто е в негов интерес да си разпредели времето и енергията така, че да има по малко за всичко, а не да се съсредоточи върху теб и да изгуби всичко друго в живота си.

ПС: А това за разговорите, което каза номер 1, е право в десетка. Наистина мъжете и жените разбираме разговорите по-различен начин. Жените просто така се разтоварват и говорят просто заради самия разговор. А мъжете сме по-практични и говорим само по същество, когато има да се казва нещо съществено, когато има проблем и трябва да се обсъди и реши. Иначе няма смисъл от него и си е само бреме. Когато инициираш разговор, той остава с впечатлението, че имаш някакъв проблем и очакваш помощ и решение от него или че го упрекваш за нещо. Така го караш да се чувства в напрежение, ангажиран, отговорен за неща, които дори той не може да разбере за момента.

Само му ги кажи тези неща на него директно в очите и че не очакваш да ти сваля звезди, а просто да се разтоварвате взаимно и ще видиш как на мига ще обърне плочата. Даже ще те изгледа с изумление и признание. Гаранция ти давам.

Жените все искате да хвърляме енергия за вас, да ви сваляме звезди и на всичкото отгоре го заявявате доста завоалирано, очаквайки сами да се сетим, но при нас всичко е много по-премерно, обмислено, директно, практично и трябва да има смисъл и причина.

Например дори и аз, който от доста години съм женен ми е трудно да разбера жена си. Един път сме пред един магазин и жена ми вика: Купи ЕДИН банан на детето. Аз като баща и съпруг "за пример" отивам и купувам, нося, всичко е 6. А после тя ми вика "защо не купи ДВА и аз исках". Абе жена недей така, каза ЕДИН, защо просто не каза, че ти се яде, щях да купя, това-онова. И се понацупи, макар че не е присъщо за нея. И чак след няколко месеца в случаен разговор се разбра, че тя просто е искала да се почувства по-желана, да усети загрижеността ми, та ми е намеквала жената, ама аз нали съм си мъж и трябва да ми се казва директно. На един мъж на акъла никога няма да му дойде подобно нещо и няма и да разбере от подобен навик, но пък нали трябва да сме различни да се допълваме, иначе какъв е смисълът да има мъже и жени.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: be2e63afdf
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Номер 1, забелязвам, че успяваш да сложиш коментар под почти всяка тема. При все че беше отбелязала, че имаш успешен брак и на база на това даваш съвети, страхотно е, че имаш толкова свободно време.
Винаги са ми били интересни хората, които слагат мъже/жени под еден знаменател. Ти говориш като експерт, или поне добър познавач, но аз познавам мъже, които нямат нищо общо с това, което ти описваш. Защо постоянно твърдиш, че мъжете са прагматици? Че гледат на връзката с една жена като на нещо, от което могат да вземат? Познавам мъжемкоито са склонни да направят какво ли не, за да е жената до тях щастлива. И без тя да го предизвиква, в никакъв случай. Напротив, много често дори не го заслужава или го отхвърля, дразни се. Не всички мъже разсъждават прагматично дали да започнат една връзка или не, някои просто се влюбват.
Не заблуждавай момичето да прави чудеса от храброст, за да се почувствал той добре в нейната компания. Ако я обича ще я иска такава каквато е. Не е нужно да му казва че ''иска да се почувства търсена''-естествено че е глупаво'', а просто да му каже, че има бужда от повече време с него, че й липсва. Ако и той иска същото, ще я разбере и ще се постарае. Ако ли не, не е човекът за нея, в това няма нищо страшно. Осъзнавам, че ще прозвучи сантиментално и по детски, но нека си спомним, че имаше и истински отношения в този живот, че имаше и любов. Не само прагматизъм и въпрос на преценка кой повече ще се постарае в леглото или в кухнята, за да може ТИ да си щастлив. Не всичко е въпрос на избор.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 9d24e0465c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не искам да съм лош пророк, ама щом от 2-3 седмично, сега сте на 1 - 2 седмично, скоро ще сте по 1 път месечно.
Разбирам, че много работи и е изморен, но, доколкото разбирам връзката ви не е от много време и още се гради. И, ако ' основите ' още са рехави - няма нищо стабилно да се случи.
Не слушай номер едно - фелацио, вечери, глупости. / Само той работи, милия / Няма да ставаш придатък, проститутка или слугиня, за да ти отделя време. Ти си жена, която иска партньор. И ще даде същото, което получава.
Един добър и честен разговор - за изясняване на приоритети. И после - ти си решаваш - дали има смисъл от компромиси.
Самия факт, че вече се чувстваш неудовлетворена - и питаш тук - трябва да ти е достатъчна червена лампа. За самата теб. И за тази връзка.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: eb027286d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   До номер 3 - 5 звездички от мен за Теб, защото не приемам нещата лично и не съм дребнав чове като теб - спокойно за моя брак, просто съм бременна отново и в момента лежа за задържане, работя си на компютър и телефон, но гледам да не ставам :)
Нали знаеш за най-успешната владетелка в Европа - владетелката на Австро-Унгария Мария Терезия - тя е управлявала от спалнята си, защото е била вечно бременна, родила е някъде 18 деца на мъжа си и я наричат „Майка на Европа“, защото се е сродила с всички владетели на времето си, та и аз така - стоя си и си работя, а чат-пат си правя почивка с разни неща като този сайт.
Не ме чети, ако не ти харесва. Въпрос на избор.
Малко далеч от темата - Мария Терезия, между другото, много е обичала мъжа си, но той не е ставал за владетел, а е обожавал да ходи на лов - затова тя поема държавните дела, но до края на живота си те са допълваща се и любвеобилна двойка, защото всеки е уважавал живота на другия - те 18 деца с любов се правят, та и ние така не се спираме от няколко години вече :) и в момента съм закъсала за пореден път, скоро обаче ще съм по-добре и ще ви освободя от вниманието си, а до тогава - НЕ МЕ ЧЕТИ, моля те - не искам да ме четат негативни хора.
Обичам да чета за УСПЯЛИ хора, нека неуспялите във живота да четат и коментират по-малко, освен ако са стигнали до някаква истина - оплакваници иначе много в самите истории.

Номер 2 - ами радвам се, че си ми харесал мнението, не знам дали съм права, но много съм се стремяла да анализирам мъжката природа и да дам възможно най-мното за брака и партньора си, въпреки че сме от доста време вече заедно. Oпитвам се да помогна и на други хора, ако искат съвет, а другите коментиращи се радвам, ако се харесва мнението ми, но ако не се харесва - това е животът - разни хора - разни ИДеАЛИ

Аз НЕ пиша за коментиращите, а за Авторите.
Мисля, че това е смисълът да пишеш тук, не да дискутираш с разни хора.

 
  ...


...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: be2e63afdf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Здравей, номер 1-не го приемай лично:)Така убедително ме молиш да не те чета, че ще го направя:)Благодаря ти все пак за отговора и за връщането в историята, но това какво общо има? Страхотно е двама човека да с допълват. Нали именно това е и въпроса-да се събираме въз основа на това, че се харесваме и да се допълваме, а не да се избираме по прагматичен принцип кой ще ни свърши по-добра работа. Ако не съм те разбрала правилно, извинявай, но поне на мен ни звучеше така. При теб си е заслужавало, това е чудесно, но невинаги е така.
И не виждам нищо лошо хората, които коментират (съветват) по дадена история, да влизат в контакт, всичко е от полза за този, който пита. Може би имаш повече да кажеш, така че пиши-аз с удоволствие ще те пропускам, но за други можеш да бъдеш полезна.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: ecf05c532f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Да не се срещаме с един и същи мъж?
Сигурно не е така, но на мен ми светва лампичката. Не е до време, до желание.
Но му дай времето, което му трябва. Не бъди като мен, дай шанс на мъжете. Бъде креативна, бъди негова партньорка в хобитата му, в ежедневието му.
Но всяка жена заслужава да бъде обичана и обгрижвана.
Но ми дай шанс, дайте си време, но нека той не злоупотребява с това.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: c57c39091f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Авторката: номер 7 едва ли говорим за един и същи мъж, за протокола както се казва от кой град си, за да изясним нещата.
Съгласна съм с повечето коментари, и не мисля, че трябва да се превръщам в "слугиня" или каквото и друго да било за да го накарам да бъде щастлив. Според мен, ако както той казва ме приема такава каквато съм, ще му е приятно дори само да мълчим заедно, не мисля, че една вечеря или един масаж са напълно достатъчни за да бъде той ок, защото за момента може да е ок, но после... трябва да се намери златната среда според мен. Говорихме за нашите отношения и виждам, че това, което той и аз искаме се препокрива, защото говорим за общи цели, общи интереси и гледаме напред в бъдещето, ако мога така да се изразя, естествено не с години, но гледаме напред. Да това, че не се срещаме всеки ден понякога е неприятно, защото всеки в нова връзка иска да е непрекъснато до любимия, но както казах работата му е фактора, който не позволява това да се случва, а и не съм аз тази, която ще го отдели от приятелите му, защото знам какво ще е ако той ме отдели от моите, но факта, че и двамата искаме сериозни отношения ме кара да се замислям какво трябва да се направи за да са те факт. Едва ли постоянното висене на работата му или у тях би довело до нещо добро, всеки човек е различен, да, но често ако това се случи единия от двамата според мен сериозно би се отдръпнал, защото не мисля, че има някой който иска "вманиечена" приятелка, която денонощно иска внимание от него. Ще се радвам на още съвети, защото вярвам, че ще ми бъдат от голяма полза и по-лесно донякъде ще се справя в създалата се ситуация.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 2da31564ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Съмнявам се, че съм най - умната тук, но мисля, че ще кажа нещо доста умно по въпроса: КОГАТО МЪЖЪТ ПОЛУЧИ ВСИЧКО ОТ ЕДНА ЖЕНА, ТОЙ ПРОСТО НЯМА КАКВО ПОВЕЧЕ ДА ИСКА... Елементарно е! Щом все по - рядко започва да те търси, значи е получих това, което иска. Ние с приятелят ми също започнахме връзката си само със секс, после прерастна в сериозна връзка. Но отначало го правехме всяка нощ по няколко пъти, а сега 1-2 пъти седмично. И следват типичните фрази "уморен съм", "нямам време" и т. н. Същото като при теб.. Мъжете "нямат време", когато просто нямат желание, когато са се наситили и са изкопчили максимума от една жена. И колкото и да се заблуждаваме, че са различни.. всички са еднакви. Искат те докато не те получат на макс, после желанието изчезва и вече нямат време за теб, а за теб остава само болка и разочарование, защото образа, който си изградила в съзнанието си за своя принц, не се припокрива с действителността.. Аз мисля, че мъжете обичат с онази си работа, обичат те, когато имат нужда от теб, а когато нямат нужда, просто "нямат време"... Един съвет ще ти дам. Кажи му и ти, че също нямаш време, когато те потърси. Може би това ще засили интереса му..

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: eb027286d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 9, всеки си знае семейството, но ако не си доволна от честотата на сексуалните контакти например, трябва да промениш нещичко, не мислиш ли?
Млади хора сте, а правите много по-малко секс от нас - по-възрастните хора с над 10 г. връзки, деца, истински проблеми. Ако сега не правите секс, нямате щастливи връзки, то кога?
Не чакайте принцове иначе - НЯМА.
Има само един човек на света, който може да ви направи щастлива и да промени ситуацията, в която сте - вие самите.
Пишете, че искате да ви обичат такива, каквито сте, без да давате нещо допълнително от себе си, защото ефектът бил временен - ами много се лъжете.

Който иска да е себе си и да не полага грижи и допълнителни усилия - нека да няма връзка и да си е сам.
Когато сте се навили да имате връзка с някого, то това предполага да полагате усилия за този човек, за общата ви връзка, не само да се сърдите, ако той не го прави.
Казвам ви го като човек с дълга връзка, прерастнала в брак и семейство - ако ти самият не полагаш усилия, партньорът няма как да го прави.
Връзката е вземане и даване. Не можеш да си себе си на 100%, а трябва да се съобразяваш с другите - не говоря само за мъж, но като се появят децата, те пък искат хиляда процента повече внимание и усилия от един мъж! Мъжът е също човек като вас, той има нужда от внимание, от грижи и любов - затова е с вас. Никой не е с вас, за да бъде непрекъснато под напрежение да ви прави щастливи, да обръща на вас внимание и да ви играе по свирката. Ако той например през почивните дни ви обръща внимание, извежда ви, кани ви наляво-надясно, но не види нещо в замяна, освен оплаквания и лошо настроение, как мислите - ще иска ли да си прекарва времето с вас след работа, когато е и уморен и всеки има нужда от релакс.

Един масаж, хубавата вечеря, уютното ви жилище не са подразбиращи се за повечето мъже - вярвайте ми, той ще ви бъде благодарен, ако след работа му усигурите приятна атмосфера за почивка, а и вие ще можете добре да си починете и да разтоварите с партньора, вместо да стоите фрустрирани на компютъра и да се чудите къде скита.
Друг проблем е нежеланието на мъжа за секс... с вас.
Причината доста мъже после да се отказват и от секса с половинката е прекалените очаквания на жената. Мъжът иначе винаги си е готов за секс - за това няма умора и настроения. За разлика от нас, които се влияем много от фазата на цикъла си, при мъжа желанието е непрекъснато, ако е здрав - дори възрастта често няма значение, но като активната страна все пак в секса, той има нужда от малко повечко енергия от вас.

Илюзия е да искаме всеки път ТОП качество в секса - любовни игри, експерименти, пенетрации от по 30 минути, гушканици, изобщо - пълна програма - това може да се случи, когато всички фактори са на лице - когато атмосферата е спокойна, когато сте си починали и двамата и така нататък - през седмицата след 10 ч. работен ден, домакинска работа, проблеми с колата да кажем, с децата, как си представяте, че е възможно такова нещо? Ако обаче се покажете разочаровани от друг вид секс, освен от 100% ПЪЛНА ПРОГРАМА, докато вие си лежите пасивно по гръб - ами мъжът ще предпочете бързия тек в банята или пред някакво глупаво порно, за да разтовари и да си легне спокоен, а вие ще си стоите на сухо - после като има настроение, той ще спи с вас 1-2 пъти в седмицата, а и по-рядко, а вероятността да ви хареса е малка, защото
А. сте ядосана и се чувствате пренебрегната
Б. за жената е необходимо просто повече, за да стигне до оргазми и при малкия брой полови контакти, вероятността да е хубаво за вас е по-малка. Апетитът идва с яденето!

Какво е решението, според мен - погледнете на партньора си и на връзката си от друга перспектива. Представете си на НЕГО какво би му харесало и се научете да изпитвате удоволетворение от НЕГОВОТО щастие, спокойствие, удоволетворение. В секса се постарайте АКТИВНО за НЕГОВОТО удоволетворение на първо място. Изобщо - старайте се във всеки аспект на връзката си - в и извън спалнята. НЕ, НЕ бъдете себе си, а бъдете над себе си, защото сега вече сте ДВАМА, ДВОЙКА.
Повярвайте ми, няма дълго да чакате и вашият мъж ще започне също много повече да се старае за вас. Дори е възможно да надмине старанията си в началото на връзката, защото сега ще го е по-страх да ви загуби - неговото съкровище, което го прави щастлив, защото и мъжете говорят помежду си за жените си и ще ви сравни с „чудовищата“, които чакат в домовете на приятелите му. Изведнъж ще придобиете много по-висока стойност за него от всяка друга жена - дори по-млади, по-красиви и умни жени няма да са ви конкуренция - той ще е щастлив просто с вас и ще иска да си остане така, ще бърза да се прибере по-рано дори от работа, за да е с вас, за да си ПОЧИНЕ и няма да ви избягва като вид задължение.

Не ви казвам да обсебвате мъжете с вниманието си - имайте си и свой живот, но когато сте заедно, за Бога - дайте 110% от себе си и не се влачете като торба с кокали в очакване на целувката на Принца, бъдете АКТИВНИ и вие инициирайте сутуации, при които да доставите удоволствие и щастие на човека до себе си, търсете и нови неща, които можете да правите заедно, които биха били интересни и на него. Например, ако харесва мачовете, интересувайте се кога и къде ще има интересен мач и предложете да отидете в почивните дни, а между другото след това можете да видите галерията, която ви интересува или да отидете на театъра с любимия ви артист - тогава едва ли ще има мрънкане и измъкване.
Дори не ви се налага да ходите по мачовете - ако през седмицата сте го глезили, няма начин просто в почивните дни да не ви позлати с вниманието и старанието си.
Това е за мен тайната на уравновесените, дълги връзки и на хората, който и след 50 г. заедно са все още щастливи и влюбени един в друг, непрекъснато желаят да са заедно и непресторено изразяват обичта си пред хората - просто действително тези хора са все още влюбени в същия човек, чувстват се привързани към него и щастливи заедно. Знам, че не ми вярвате, но не само аз го преживявам, но и родителите ми са така, а те са вече над 35 г. заедно.

Ако искате да постигнете и вие това, не е достатачно да намерите подходящ мъж, а да работите над връзката ви, а ако си въобразявате, че някой ще ви обича само ей така, защото дишате и лежите на дивана в цялата си прелестна хубост - ще чакате напразно!
Вие имате поне щастието да имате партньор в живота и е много жалко, че сами проваляте връзките си или не инвестирате в тяхното развитие в името на двойката.

Не искате да се промените - да ви харесвал както сте. Той в момента си мисли същото и продължавате да живеете паралелно един от друг, докато единият от вас не срещне друг човек, с когото да почне на чисто поне.

След 1-5 г. връзка си въобразявате, че е нормално да не правите почти секс с мъжа си, после проблемът се задълбочава и един ден разбирате, че той ви е мамил с друга и дори е готов да зареже всичко, което сте имали заедно за да е с нея. Често, много често се случва това и много жени падат от небето от изненада - как е възможно това, сигурна съм, че ме обичаше всичките тези години, имаме 2 деца заедно, ходим на почивки, семействата ни се разбират, имаме общи планове - да, обичаЛ ви е някога, но не се е почувствал обичан и е търсил другъде.

Дори на чисто примитивно ниво, мъжът е „програмиран“ да изпитва привързаност с партньорката, с която в момента прави секс. Това е „програма“, заложена в мъжете, за да се гарантира, че те поне за няколко годинки ще останат с жената, с която правят секс и съответно деца, за да се отгледат тези деца. Не сме се променили до ден днешен - с когот прави секс мъжът ви, към него се привързва и се чувства обвързан! Затова гледайте да прави секс с вас, ако искате да го вържите в буквалния смисъл на думата - колкото по-често и редовно, толкова по-добре! При всеки полов акт у него се отделят хормони, които го „връзват“ за вас. Само при мъжа е това - жената и без това си я изпитва тази привързаност, за да си отгледа поколението с бащата на детето. Това ни е направило хората като вид толкова успешни - гледаме си децата като двойки. Сега имаме противозачатачни и кондоми, но програмата остава - когато няма секс с вас, малко по малко се отчуждава и недай си боже ако има секс с друга.....редовно....връзката ви е обречена.
Отначало може да го прави с дясната си ръка, но ВСЕ НЯКОГА ще си намери по-добра алтернатива.
Ако още не мислите, че си заслужава усилието да масажираш 30 мин. партньора след труден ден, да се лишиш от 10 мултиплени оргазма, за да му доставиш един път на него удоволствие - ОК, ваш проблем.

Нима не си заслужават СЕГА усилията, за да имаш човек, любовник, любим, приятел, сродна душа до себе си до живот???
Толкова ли е трудно понякога да се постараеш повече за мъжа? Толкова ли е трудно да направиш компромис и да помислиш за него, какво той желае в някой момент?

 
  ...

...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 3f2de51efb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   9 и аз се съмнявам да си най - умната тук ;) Шегичка естествено, щом се съмняваш - значи си достатъчно умна :), но не съм съгласен с това "КОГАТО МЪЖЪТ ПОЛУЧИ ВСИЧКО ОТ ЕДНА ЖЕНА, ТОЙ ПРОСТО НЯМА КАКВО ПОВЕЧЕ ДА ИСКА" - може в болшинството от случаите да е така, но има и изключения... и другото "Аз мисля, че мъжете обичат с онази си работа, обичат те, когато имат нужда от теб, а когато нямат нужда, просто "нямат време" - вярваш ли, че близо година обичах до болка жена, с която не сме правили секс и в момента, в който разбра, че я искам почна да върти номера, а иначе от нейна приятелка знаех, че и тя ме е искала.... Нищо не се получи между нас щото сме твърде горди да се цупим за глупости като малки деца... и те така....

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 2da31564ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   От Номер 9:
Номер 11: Знам, че има изключения.. Говорех за мнозинството..
Номер 10: Много ми хареса коментара ти! Ти да не си сексолог или психолог? Личи си по начина на изразяване, че доста разбираш или пък имаш голям опит. Напълно съгласна съм с теб, че жената трябва да обгръща мъжа с разбирателство и внимание, иначе ще го загуби. Чисто и просто е. Не може да се чака само на готово и да искаме да бъдем обичани просто защото досега сме били. Любовта се печели лесно, но трудно се задържа. И секса има голямо общо с това. Но не само мъжете имат нужда от внимание, а и жените също. Обидно е да ти кажат нямам време или уморен съм, след като си го обляла с чувства и внимание. Излиза, че мъжете имат време, само когато не са уморени.. Аз мисля, че ако има желание, колкото и да е уморен, това няма да е пречка. Не можеш да ме убедиш, че ако постоянно обгръщаме с внимание мъжете си, повече няма да има такива измъквания от сорта на нямам време и тн... Защото мъжете понякога точно вниманието на жените ги отблъсква.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker