Толкова ли е ужасно това, което направих? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121284)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6475)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Толкова ли е ужасно това, което направих?
преди: 9 години, 6 месеца, прочетена 3184 пъти
Здравейте, виждам се с един човек от лятото, бяхме една компания на морето. От различни градове сме. Още от началото ни е ясно и на двамата, че няма какво да се случи.. Въпреки това се чувахме всеки ден или си пишехме. Той е малко особен тип.. сдържан, понякога уж на шега ми е обяснявал как примерно го възбужда шефката му или някакви подобни, които мен са ме дразнели. Виждахме се отвреме навреме.. или организирахме някакви вили, или пък аз ходех в неговия град. Той дойде при мен само веднъж. Тази събота и неделя бяхме на една вила. Едната вечер ме издразни, защото пусна някаква балада.. и почна нещо да обяснява как всички жени са еднакви и т. н... /имал е предишна дълга връзка, в която са го наранили и често са се биели..? ! / Не разбирайте погрешно, нормален е /май/. И на втората вечер стана дума за това, казах му че ме е обидило и че ми е писнало малко или много да слушам всеки път за историите с бившата му.. и аз съм имала, но не ги натрапвам. От там той ми каза, че аз знам, че така или иначе няма какво да стане, или той ще си намери някоя или аз и така нещата ще приключат. После ме попита ти имаш ли чувства.. и аз учудена го попитах "Защо, ти нямаш ли? ", а той отговори, че няма.. и няма как да играе филми.. оттам аз се ядосах.. разплаках се.. легнах си.. той нищо не каза.. легна до мен.. и в един момент аз се обърнах и го плеснах през лицето и казах, че всъщност той е от еднаквите мъже.. На следващия ден, в неделя не исках изобщо да говоря с него. Уж трябваше той да ми звънне да поговорим.. или аз като реша, че искам да говорим.. в понеделник му писах и той ми каза, че не иска да има нищо общо с някоя, която е решила, че може да му посяга.. и сега аз излизам виновна.. Извиних му се.. и аз не знам защо, защото продължавам да смятам, че неговата постъпка е по-лоша от моята. Но той ми каза, че нямало да го прости това нещо.. Не знам защо, го направих.. така или иначе всичко е обречено.. аз ли съм виновна? Трябваше да го потупам по рамото ли? Живее на 200 км от мен.. за какво съм била толкова път всеки път.. за какво ми звънеше всеки ден.. запозна ме с цялата си рода.. От лятото насам не съм се занимавала с никого.. Не знам.. Никога не е било лесно при мен.. никога..
Аз съм на 27 год., той на 31 почти, не сме малки.
Благодаря ви.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 6 месеца
hash: 810933abc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не разбрах само дали сте двойка или сте само приятели. Иначе не разбирам ти защо си губиш времето с този човек. Ако бяхте на -10 годинки щеше да е смешно поведението ви, но на тези години вие не би ли следало да мислите за сериозни връзки, за семейства, за деца, вместо да се правите на палячовци по вилите?
Той се излага, но защо му подръжаваш и защо се събираш с хора, с които очевидно не ти е приятно?
Това е ужасното в историята - загубата на време и енергия двама души, които не се обичат и дори не се уважават да прекарват време заедно.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: dfafdf9c58
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Грешката е в теб авторке имала си напразни надежди знаейки че "Още от началото ни е ясно и на двамата, че няма какво да се случи. " уж знаеш това и въпреки всичко таиш чувства и надежди?
За този мъж срещите ви са били просто добре прекарано време на секс и разговори, ти обаче с времето си започнала да влагаш чувства, заради това си преживяла и онзи момент на разочарование, че той величествени чувства към теб няма.
Твоята вина ясна, ударила си шамар, но неговата къде е? Той с ясни намерения, още в началото си е разяснил с теб, че няма да имате развиваща се връзка и продължил с същото темпо "срещи за секс", докато ти си променила мисленето си от лятото и си имала надежди за развитие. Той е останал с впечатлението, че биеш толкова път, защото искаш просто секс. Мъжете не осъзнават, че жените не могат продължително време да искат просто секс от един и същи мъж, защото за тях е нормално да искат просто секс от една и съща жена дори цял живот без чувства просто я желаят сексуално. За мъжете сексът почти винаги се свежда до желание, докато за жените в повечето случай сексът е свързан с по задълбочени чувства.
Къде е неговата вина според теб?

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 93fb8092b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Мислех, че чета за тийнейджъри, а като видя годините ви накрая се стъписах.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: a3c6496094
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Приятели са, номер 1. Ходят на вили само да играят сантасе...
Авторке, нищо неправилно не си направила, може би динствено това, че си му разкрила собствените си чувства първа. Той едно шамарче ако не може да прости значи а) наистина не изпитва нищо към теб, и б) прекалено дребнав е. Не си малка вече, намери си някой сериозен, който да иска семейство.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: d685675c6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Авторката - съгласна съм с теб номер 1, затова и се чудя има ли смисъл.. искам нещо сериозно.. а е ясно, че няма как да стане.. И въпреки това ми е тъжно. Не знам дали сме двойка, всички така ни възприемат, и аз така си мислех, ама явно не е било така. Благодаря ти за коментара.

 
  ...


...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 3d4c858279
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Сaмо нa мен ли ми е стрaнно че, двaмa в зрялa възрaст ( зa семейство вече ) се държaт кaто децa...

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 73b0f7a0b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Знаеш, че е преживял травмираща връзка, в която са се карали и биели. И ти да вземеш да го удариш? Еми прав е човека, че повече не иска такива отношения. Засегнала си болно място. И #4, явно си има причини да не прости "едно шамарче". Мисля, че си сбъркала, авторке. И аз на негово място не бих простила.

А в историята на авторката никъде не прочетох да има планове за семейство и деца, така че какво сте скочили всички да давате съвети, които нямат общо с темата й?

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: d685675c6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Авторката - няма да се защитавам. Както по-горе казаха, виновна съм, задето имах някакви очаквания.. и аз не знам какви точно.. и при положение, че знаех си позволих да се нервирам за това и да го ударя после.. Но аз не го ударих веднага след като той ми каза това.. когато ми каза, че няма чувства, аз си легнах.. той ходи до банята, мота се.. и легна на леглото да спи.. даже май и заспа.. аз си рева патката.. И в тоя момент вече се ядосах и тогава го ударих, защото реагира безразлично.. или всъщност без чувства.. да. Та аз съм виновна, наистина. Дано съм си взела поука.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: e00466f31e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Много мъжествен.

Ъм, не, няма смисъл от занимание с такива. Като е лигла, която обобщава половете, да си остане такава. Не се занимавай с такива женчовци.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 7ccfde1e3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Авторката - мисля много за случилото се.. именно защото вече съм на години, когато трябва да мисля за сериозни отношения. Иска ми се да намеря някой който ще ме обича :( Това ме накара да се заблудя.. отчасти и той.. непрекъснато ни викаха семейство с фамилията му. Приятелите му лобираха за мен да ме взима за снаха.. познавам родителите му.. честитиха ми рождения ден.. пращали са ми поздрави по него. Със сестра му си пишем. Как да не се заблуди човек?? Как.. Много ми е тъжно.. Наистина го харесвам.. Не съм го търсила.. той каза, че ако реши ще ме потърси. Няма смисъл да моля за внимание, нали? И ако никога не се обади, не си е заслужавало.. А мен пак ме боли.

 
  ...

...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: e00466f31e
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ще отмине, спокойно. Просто не спирай да търсиш. Цял живот ли искаш да обичаш един хилав женчо или да намериш някой, който си струва.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: d685675c6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Авторката - забравих да кажа, че е козирог.. сърди се и той не знае за какво. Бившата му е била стрелец, понеже и аз съм, е решил, че съм същата..

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: d27fa43a21
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   От мен да знаеш, аз съм стрелец а бившия ми козирог, такава връзка е обречена според мен. Ние сме романтични, влюбчиви, докато мъжете козирози са много здраво стъпили на земята, пресметливи, само ще страдаш, както страдах аз пет години. Лошото е че не си показват чувствата и не можеш да ги разбереш какво мислят. Сама казваш че роднините му те харесват, но не си сигурна за него, и няма как, те са способни да те качат на седмото небе след което да те приземят с такава сила, че после да не можеш да се съвземеш много дълго време... Незнам какъв съвет да ти дам, знам какво е да си влюбена в такъв човек, как забравяш реалността се него, за мен това беше най разтърсващата ми връзка, но изчезнах от нея съсипана емоционално и не можех да се храня дори нормално

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 96912fa395
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Не се заблуждавай, че ти е дошло времето да се задомяваш. Това ти е изиграло лоша шега според мен. Всеки има свой път и свой късмет, не си насилвай твоя :) От разказа ти видях типичен мъж - отворен от към запознанства с родителите му и всичките му приятелства, но според държанието му към теб особено не е смятал да задълбочава взаимоотношенията с теб. Ако иска да е сериозно няма да ти говори за други жени изобщо. А и според мен може би истинския мъж не трябва да се старае да те ранява, а ще оцени ако си малко по-чувствителна. Вдигай глава, усмихни се и продължавай без да се самосъжаляваш или подобно. Не си виновна заради това, че има нужда от любов, може да я търсиш на грешното място :) Успех

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: c4c7e19b0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Аз също съм стрелец и бях омъжена за козирог 13 години. Бягай от тази връзка.

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 6c34031933
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   7, не си единствен, номер 6 го беше казал много добре, обаче цензурите са му изтрили мнението! Много хард им се е сторило явно..
А за авторката и авера ? какво да ти кажа - лика-прилика са си, като два стръка иглика. Понякога е много кофти да се огледаш в огледалото (човек, от другия пол, който в основата си досущ прилича на тебе), нали?

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 4998a1c83d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Поредното насаждане на вина от страна на единия партньор!
Че ти извинявай какво си виновна той какви връзки е имал?
Той чрез теб ли ще отмъщава на живота и съдбата си?
Той не се държи с теб ок, съответно ти си изкупителна жертва на миналите му страдания и най лошото е, че той не е осъзнал че причината е самият той. А не бившата му приятелка!
Много малко хора умеят да търсят първо грешки в себе си, а след това в другите.
Така че, авторке извинявай но такива егоисти дето все другите са им виновни за несполуките с лопата да ги ринеш!!!!
Желая ти успех! И запомни едно човек който ти вменява някаква вина няма място в живота ти, най смешното в твоя случай е че на прима виста имаш вина щото си еди коя си зодия, абе направо смях!
Жена 36 г

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: d685675c6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Авторката - Благодаря ви! Особено на 18 :) малко нескромно, но и аз така смятам, а и му го казах същото, че аз съм съвсем различен човек и не е редно да заключава веднага, че съм точно като бившата му. Чухме се в четвъртък, нямал такива чувства, които да го накарат да иска нещо повече, можело да се чуваме, но вече нищо не очаквал от мен. Ами и аз от него! :) Не съм го търсила.. и в събота, от нищото, ми поства някаква шега във фб.. Защо, не мога да разбера. Първо, че може да ми пише и лично на мен, ако иска. Второ, все едно показва по някакъв начин, че той съществува в моя живот. Не разбирам защо го направи публично във фейсбук. Естествено отговорих му на шегата, но не съм го търсила. Няма и да го търся. Не му се сърдя, няма как след като няма чувства. Получих един урок. И чувството, че не заслужавам нещо повече..

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 4998a1c83d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Аз съм №18 Браво момиче само така !
Смело напред ,живота в целият му блясък те очаква и най хубавите моменти тепърва ти предстоят !
Успех !!!

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: d685675c6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Авторката - Благодаря! Дано някой ден имам щастливо семейство! :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker