Влюбих се в преподавател - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121274)
 Любов и изневяра (29729)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18549)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Влюбих се в преподавател
преди: 9 години, 6 месеца, прочетена 2888 пъти
По професия е литератор, но води упражненията на моя курс веднъж седмично. Моят интерес към литературата не остана скрит за него и на последните упражнения ме питаше какво мисля аз за произведенията, които колегите ми представят.
Дойде и моят ред да представя литературна творба. След като приключих коментара, той каза, че представянето ми е било изчерпателно и много ценно. След края на упражнението се засякохме и вървяхме заедно, тъй като бяхме в една посока. Той отново ми благодари за представянето. Каза, че се е получило много добре, и след това ме разпита дали се очаква да се събере по-голяма група за упражненията. Разддлихме се и всеки пое по пътя си...
Преди това го бях добавила във фейсбук. Писах му там за коя творба искам да говоря. Той каза, че няма проблем, но представянето ми можело да се отложи. Каза, че ако отлагането на упражнението се потвърди, смята да пише на мейла на групата или на мен във фейсбук. Няколко дни преди упражнението ми писа да предам на останалите, че няма да имаме занятия. И така, както виждате, комуникацията ни е делова, а аз хлътнах по този интелигентен и красив мъж...
Но и няма какво да направя. Дори ми е малко тъжно..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 6 месеца
hash: a47cd16915
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Точно така комуникацията ви е делова. И отношенията ви трябва да си останат делови! Няма за какво да ти е тъжно.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: a65e3c4b1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей! Много ми напомня твоята история на моята гимназиална любов - учителят ми по литература. Не казваш на колко години е този мъж, женен ли е, има ли деца.
Моето влюбване беше платонично, разбира се, възрастова разлика, неговото положение, семейството му. Но ще ти кажа, че това са нормални неща, ние жените се влюбваме в авторитети, в интелигентни и фини мъже.
Недей да си го слагаш на сърце, като студентка, вече си в една друга възраст, различна от тази, в която бях аз и нормално си мислиш, че може да се получи нещо. Това не е изключено, но знай, ако той не е семеен, ако е на подходяща за теб възраст, нещата не са невъзможни и лоши, грозни.
Колко преподаватели са женени са свои студентки. Но ако всичко друго е наред, остави го той да направи първата крачка.
Ще се радвам да споделиш повече информация за него, за да можем да ти дадем и адекватен съвет.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 2372b349f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   От авторката: Здравейте, искрено благодаря за кошентарите Ви! Той е на 28 г. , не е женен и няма деца, Но не знам дали си няма приятелка. А пък и да няма, едва ли би забелязал точно мен...

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: eb739a4ca3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   3, ти наред ли си?! Всичко около човека е повече от идеално!
Само гледай с твоята ниска самооценка да не прецакаш работата!
Жена си, измисли някакъв дискретен начин да му покажеш, че не си безразлична към него! Остави му в кабинета мила картичка за Коледа, направи му сладки, знам ли...
Не слушай номер 2! Той няма да направи първата крачка - на него това му е забранено по закон. Но ако ти направиш нещо, каквото и да е, за да му покажеш, че го възприемаш като нещо по-различно от просто преподавател - тогава вече може и да се престраши и да я направи.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 3b88e159fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Номер 4, благодаря също и на теб за коментара! Прав/а си. Страхувам се да не бъда отхвърлена. Ще бъде неловко и за двамата, ако той е равнодушен към мен.. Между другото, по време на представянето обсъждахме кореспонденцията между двама от героите и преподавателят ме прекъсна, казвайки:, , И тогава се е отговаряло по-късно, но получателят е имал предимството другият да не вижда кога е прочел съобщението''. Това ме подсети, че по време на кореспонденцията ни във фейсбук аз бях прочела неговото съобщение да предам на другите от курса, че няма да имаме упражнение, но не му отговорих веднага. Всъщност едва ли е намеквал нещо... А идеята със сладките е страхотна!

 
  ...


...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 85079bbd6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Здравей :) Според мен това с сладките е прекалено.
След като си го добавила в фейсбук пиши му примерно като за начало нещо общо и полека лека в разговора ще се отпуснете и двамата, но не се дръж хладно (смисъл в разговора вмъкни лек флирт). Пък ако не стане нищо поне си опитала :) Казвам го това защото при мен така стана, е не за дълго, но явно просто исках да видя какво ще излезе ;)
Успех и пиши
Ема

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 4ea29e5e4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Сладка история :) Още повече, че ще ви свързва интерес към литературата. Моят съвет е да си опиташ късмета. Бъди мила и учтива с него, посещавай разни литературни мероприятия, които се организират, напомняй за себе си. Дали са ти хубави съвети да го поздравиш по празниците. Студентите рядко се сещат за университета по това време. Стискам палци!

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: a2620440f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Прииска ми се да съм даскала ти :)))

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: bc3a20490c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Благодаря ви за коментарите, мили хора! :) Днес имахме занятия при него. Докато си изваждаше книгите, вдигна поглед към мен. На мен ми стана неловко и си отклоних погледа. Задаваше въпроси за новото произведение към всички, но гледаше мен. И докато обясняваше той, пак ме гледаше често. Според вас това знак ли е, или просто съм му направила добро впечатление като прилежна студентка?

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: de4d27985e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не мога да кажа, че и той е влюбен в теб, но от това, което ти казваш, определено не е безразличен към теб. Погледите, писането във фейсбук, явно разчита най-много на теб! Усмихвай му се, гледай го с ангелски поглед и най-важното: Бъди себе си! Не отстъпвай на никого, както казаха и другите, направи ти първата крачка! Бори се за своето, момиче! :)

 
  ...

...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: e2164dcef0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Боже,взема да стана един преподавате,колко заблудени студентки ще нанижа ежегодно,ммммм

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker