Бях като сестра, а ме изкараха виновна! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121265)
 Любов и изневяра (29727)
 Секс и интимност (14366)
 Тинейджърски (21900)
 Семейство (6474)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4702)
 На работното място (3183)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18543)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Бях като сестра, а ме изкараха виновна!
преди: 9 години, 5 месеца, прочетена 1303 пъти
С него имахме 5 годишно приятелство. Не сме имали връзка, но се обичахме като приятели.
Държахме един на друг и съм му помагала-купувах му книги, и подаръци от сърце.
ЗА чувства никога не съм говорила, нито искала нещо от него. И не искам!
Той си намери гажде и 2 години е с нея. Радвам се за него, но съжалявам само, че когато тази жена се появи, го настрои против мен - неоснователно - измисли неща за мен неверни, накарах го да ми се развика, че съм му пречела на връзката, точно в момента когато му търсех да му купя поредната книга, която ТОЙ ИСКАШЕ ДА МУ КУПЯ, изтри си фейсбука и до там.
С ръка на сърцето казвам, че съм обидена, защото аз му бях като сестра и той като брат, но тогава получих неоснователни упреци и обиди, които ми се отразиха на душата в притеснения и смачкване на самочувствието ми.

Моля за съвет. Тежи ми, защото го имах за брат, макар че съм забравила вече за тази история и даже не искам да си спомням за такива неблагодарни хора, защото има много хора, които могат да ме оценят какъв човек съм.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 5 месеца
hash: a3e06fd7cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мисля, че правилно е постъпил. Търси си приятелКИ и мъж в живота, на комуто да купуват подаръци и книги. В случая приятелката му с право се е почувствала пренебрегната, а може би е мислила, че я застрашаваш като жена, в което най-вероятно е била и права.
Не може да има брат-сестра отношения между хетеросексуални приятели. Не го взимай лично и си вземи поука за следващи връзки. Не мисля, че си била виновна и изобщо е грешно да се търси вина в случая - просто така са се случили нещата. Продължавай напред!

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: b51d8d5fd4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Според мен пък е напълно възможно да има приятелство между хетеросексуални мъж и жена! Проблемът идва от свръх ревнивите приятелки на мъжете, които се чувстват застрашени. Ей това никога не съм го разбирала! Няма и да го разбера, но както и да е.

Не се занимавай! Колкото и да ти е тежко - недей! Тази кобра (съжалявам, но за мен е точно такава, щом е развалила едно дългогодишно приятелство) няма да те остави на мира. Ще го манипулира до безумие и пак ще го настрои против теб. Той щом е толкова глупав да я слуша и да й се връзва, значи си заслужава да те изгуби като приятел.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 6fb76cd5cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Макар наскоро да бях в позицията на гаджето (а той, моят де, си има доста стари приятелКи, които познава с години наред, а мен познава от по-малко време в сравнение с тях) - никога не съм ревнувала от старите му познати и приятелКИ; аз ревнувах от съвсем нова-новиничка позната влязла в нашия живот (съвсем основателно, от тук пък дойдоха и други проблеми и сега сме си дали време да помислим за нашите ни отношения и личните ни мисли.. но това не е по темата). Това, което описва авторката си е съвсем истинско приятелство. Защо да няма между ХЕТЕРОсексуални мъже и жени приятелства (изключения и правила много)? ! По тая логика нищо, че Родният ти брат е Роден брат, дай да измачкаме чаршафите заедно. Това си е забранено от морална и етична гледна точка. - Ала първото не е - няма кръвна връзка (все пак сме хора и всичко може да стане, но и всичко зависи от нас самите). Според мен, ако ти описваш нещата точно и никога подсъзнателно не си флиртувала, гушкала, наричала с мили имена пред нея и тн. (това приятелят ми е го е правил пред мен и не ме дразнеше, но ако е нова, това вече е друго и е плашещ знак), то не търси вината в себе си... Но понякога човек се държи с дългогодишните си ПРОСТО приятели по най-мил и топъл начин и това не се харесва на новодошлите. Премисли дали не си правила така. Ако искаш да си останете приятели говори с нея (първо с нея насаме) и после с двамата. Това е решението, ако ли не - ЧАО им кажи :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: a3e06fd7cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От номер 1 - напълно съм съгласна, че е възможно приятелството мъж-жена, но ТРЯБВА да е в компания - т. е. мъжът да представи познатите и приятелките си на партньорката си, не да се среща сам с нея, а да се срещат в компания или тримата, но срещата на кафета за удоволствие с приятелки са заплаха в очите на някои жени най-малкото, защото се чувстват пренебрегнати. Представете си мъжете ви след работа или събота и неделя да предпочитат да се срещат с приятелки, вместо да прекарат времето си с вас, представете си да споделят с друга жена, вместо с вас - ами гадно си е.
Не казвам, че съм от тези жени, но и съпругът ми няма приятелки-жени, освен колежките си, с които ходи на обяд да кажем, но не му подаряват каквото и да е било без повод и не се среща с тях извън работа.
Аз преди имах доста приятели и познати от мъжки пол, но сама видях, че не стават нещата, когато вече си обвързан и най-малкото нямаш време за всички, а и дразниш ненужно мъжа си

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 6fb76cd5cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   № 4, № 3 съм, смятам, че и права, сега разбрах какво имаш предвид. С дългогодишни приятели това не винаги може да се случи. Все ще има моменти, когато ще сте само двамата приятели... Но когато си имаш любим/а до себе си, тези неща се изменят и вече срещите не са толкова чести, не са като в доброто старо време, не е същото, промяната се усеща, а и времето изменя доста мисленето ни. Приятелите са важни, ала и любовта е важна. Трябва да има баланс, уважение и доверие между тях, така че да няма наранени и обидени.

 
  ...


...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 88663e9e05
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Автор:Горе съм допуснала печатна грешка -"настрои" го новата му приятелка против мен, аз не съм го настройвала против нея, даже й отстъпих и дадох да ме обиждат, че съм била маймуна, което не е вярно, защото просто той искаше тази книга, а я имаше само в България, а той не беше тук.
И няма как да им преча на хиляди км съм от тях, макар че ме обвиниха, защото той е българин емигрант и даже телефонния разговор ми струваше мои пари, освен и пощенските разходи, които съм правела, за да му пратя това което съм му пращала, преди тя да се появи.
Благодаря ви много, номер 2 и 3, прекрасни хора сте! Аз съм човек, който прощава всичко на всеки и вървя напред и няма да се върна да ме унижават неоснователно повече там.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: cacf80c646
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ами... до скоро и аз имах такива отношения с едно момче от компанията. Бяхме супер близки приятели, но впоследствие той започна да изпитва неща към мен и накрая приятелството ни завърши с местене в друг град от негова страна и блокиране в соц. мрежи.

Това ме научи да не се сближавам и привързвам към някого, особено ако е чисто приятелско отношението, защото все едната страна ще изпита нещо.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: f1c1e5ca2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Проблемът идва от болния женски мозък на ревнивата му приятелка... Извадете си главите от задниците и помислете малко.. , а че той е идиот - спор няма, който заради поредната слива с лека ръка отхвърля едно дългогодишно приятелство - ще си понесе последствията, като се опомни и разбере какъв тъпак е.. Авторке - когато кучката го разкара, той ще ти цъфне да ти се извинява - ако действително си невинна и не е имало повод за ревност от страна на онази патка...
м. 35

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker