Още една изповед, поредната... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121558)
 Любов и изневяра (29809)
 Секс и интимност (14409)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6489)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4714)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18618)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Още една изповед, поредната...
преди: 9 години, 5 месеца, прочетена 2685 пъти
Здравейте, чета тука разни истории за изневери, луду ревности и смяна на сума ти партньори у все повече се отвращавам от връстниците ми.
И реших да споделя моята история,
жена на 24 год съм, живея сама и работя обикновена работа, имам вече и висше. Приятели имам малко, живеят в други градове, роднини имам малко, напоследък се изолирах от най - близките си. Още тук ще заявя, че не се оплаквам от живота си, спокойно ми е като се прибера изморена, лягам си или си чистя когато искам и т. н. Работя в голям колектив и сякаш извън работата хора не ми се поглеждат. Излизам много рядко, защото мразя заведения, по дискотеки въобще. Все се каня да се запиша я на курс, я на танци, я на нещо такова, но не мога да отделям достатъчно нито време, нито пари в момента.
Искам да споделя и още нещо понеже нямам с кого... хората около мен даже и не подозират, а п ък и те са толкова мислещи повърхностно и материалистично, че едва ли биха ме разбрали.
Та искам да споделя, че не съм имала връзка до сега никаква, даже мимолетна. Може би
проблемът идва от там, че за мен съществува само една истинска любов и ще съществува само един мъж. Не ме интересува, че в света имало милиони, за мен е само един и ще бъде един. Любовта е единственото истинско нещо в този лъжлив свят.
Тъпото е, че няма човек, на когото да споделя и да ме разбере. И така ден след ден внимавам какво и пред кого споделям, защото около мен няма един с моите възгледи.
И не си мислете, че живея в заблуда или в свой приказен свят, просто си го знам и това е.
Не знам защо го споделих точно на вас, но като пиша за любовта се появи лека усмивка на лицето ми :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 5 месеца
hash: 8e5f0105e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Макар, че си вече на 24 г. ти нямаш никаква връзка и никакъв опит с мъжете, но пък се пресмиваш вътрешно на хората, които са имали проблеми? Що за човек си същност и дали другите са виновни за самотата ти или теб те е страх от истинските неща в живота? Бягаш ли от проблемите?
Не се сърди, но ти се оплакваш, че нямаш на кого да споделиш, но по-тъжното е, че нямаш КАКВО ДА СПОДЕЛИШ. Любовта била най-истинското нещо, но ти изпитала ли си я?
Изпитала ли си болката от невъзможната любов, от изневярата, от това да си любовница на женен, да си мамена съпруга, да си самотна майка...или щасливо женена с някого? НЕ, теб толкова те е страх от горните неща, толкова ненавиждаш хората и техните проблеми, толкова се смяташ за извисена над тях, но не забелязваш, че сама се изолираш не само от хората, не само от възможните трудности, но и от любовта. Любовта не е гарант за безпроблемен живот, а е най-великото чувство на света, заради което живеем, но залагаш много, залагаш СЕБЕ СИ. Ти не искаш да заложиш, затова няма и как да спечелиш. Да, никога няма да разбереш хората със сърдечни проблеми, просто защото за да ги имаш първо трябва да имаш връзка някаква, различна от тази със себе си.
Теб те е страх да живееш и животът профучава покрай теб.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: efab168596
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Н1, да мерси за твоята гледна точка със садистичните ти изказвания. Видяла съм в живота много повече от това, което ти си и сънувал някога. Била съм на дъното във всякакъв смисъл, но изплувах от там. И как смееш ти да ми казваш, че любовта била да си любовница на женен и да си мамена съпруга, да смениш по 10 партньора в илюзия, че обичаш, а чувствата ти да изчезнат след няколко месеца, да се ожениш от няма и какво и след няколко години да се оплакваш, че стоиш с въпросния само заради детето. Това драга моя, защото ми звучиш като обидено момиченце,
това не е никаква любов, а илюзии на жени, незнаещи какво искат в живота, намерили подслон при някоя временна "любов".
Истинската любов с безкористното даване и борене, такива женици като теб никога няма да я разберат, камоли почувстват.
Ето за това говоря, ти веднага се вкопчваш за думите ми за да си измиеш ръцете, че си права с твоите връзки или няколко любовника или още каквото там си изброила...
Авторка

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 8f22955c0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Уау, плахата и неуверена мимоза демонстрира агресия и бодли-признак на слабост и безсилие.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 8e5f0105e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   „Истинската любов с безкористното даване и борене, такива женици като теб никога няма да я разберат, камоли почувстват. “

Е, как искаш да имаш приятелки, когато си толкова жестока и крайна?
Как искаш някоя със семейни проблеми да ти сподели, някоя с любовник или със забранена любов заради вяра, възраст, пол? Ами тези хора ще са убедени, че ти ще ги осъдиш.
Самата ти говориш за любов, но не си я изпитала и пак смесваш другия си опит с живота, за да си дадеш право да правиш изводи и да съдиш хората.
Не ме познаваш например, но си убедена, че не съм познала била любовта. Ще те разочаровам - още на 18 г. се влюбих в съпруга си и сме от тогава вече единадесет години заедно в пълна хармония и любов, заченала съм и съм родила две деца от него, а на твоята възраст се борихме за забранената си любов и сме минали през всичко заедно. Мисля, че съм намерила любовта, но тук не става дума за мен, а за ТЕБ - ти имаш проблем, аз ти давам някакво мнение, което не ти хареса, но миг не се запитваш или не се вглеждаш в себе си, а толкова си свикнала да се оправдаваш и да удряш обратно дори да не иска някой да те удари, а да те шокира и събуди, да те накара да помислиш... затова и си сама всяка вечер, докато другите раждат, кърмят и изглеждат деца и се гушат до мъж всяка вечер, правят секс, правят си планове за бъдещето и си. пътуват, имат близки хора.
Да, няма никаква гаранция - навън е пълно с разведени, с лъгани и тем подобни, но на мен вече годинките с мъжа ми никой не може да ми ги вземе, времето с децата ни също и дори утре да ги загубя заради смърт или друго обстоятелство поне ще съм имала любов в живота си, а ти какво имаш, освен себе си? Пишеш за любов и какво било любовта, а никога не си я изпитала.
То е като да пишеш за Япония, но да не си стъпил там.

Вземи си котка поне, ще те успокои доста и ще имаш животинка да ти се радва всяка вечер. Вземи дори две, ако работиш много и нямаш много време - ще видиш, че ще се успокоиш, ще получиш безусловната обич и внимание, от което се нуждаеш и може би ще станеш по-приятна личност, но в депресията, в която си в момента и с глупавите илюзии, които сама си си набила в главата няма начин който и мъж да се измами да бъде с теб, а приятелите с право ще те избягват

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: e551df3848
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Авторке, смени дилърът-:)))Тези хапчета зле ти действат -:)))Слез на земята и заживей на тази планета

 
  ...


...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 7bf8c0bd76
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Авторке, крайностите не са хубаво нещо. Както си забелязала, хич не е хубаво да си в крайност на изневери и лъжи, но и другата не е хубава, а именно да си юаксималистка, да търсиш кусури на всичко и най-вече да очакваш че там навън някъде ще има някой, който да носи всички твои очаквания за еди какъв си живот. За съжаление повярвай ми че животът ще си свърши своята работа и след година-две, няма да има следа от сегашните ти юисли.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: ffc1f6dc8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Авторке, разбирам те знам какво е да чустваш истинското, и да имаш емптатията да знаеш какво другите са страдали заради момчета, които те зарязват на първият ден и после да плачеш месеци и месеци, дори да не си го изпитвала както казах, ти имаш емпатията и можеш да си представиш как ще боли, ако те оставят... Малко са хората като нас и много са, като номер едно, общувай с хората, винаги ще намериш някой живота е пред теб, аз външно съм лигав, но вътрешно съм много емоционален и знам какво е да нямаш никой, имам доста тежък семеен живот и знам какво е да нямаш никой, но ти казвам вънкашно съм лигав, но вътрешно съм друг, затова хората, хората... Опознавай ги повече и ще видиш, че на пръв поглед не изглеждат, като нас, но ги има много, малко са, но ги има. Пожелавам ти късмет и няма да казвам баналните ''живота е пред теб'', точно обратното живота бързо минава, затова се старай да го използваш и да му се радваш, докато можеш, намери повече време за йога, танци или нещо от сорта помага във всеки един аспект, успех със всички начинания и упсех с оправянето на проблемите, които имаш и ще имаш...

ПП:Не знам защо ти го казвам, но ми приличаш или на стрелец или на козирог :p

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 558cae4bd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   С това мислене и да започнеш някаква връзка колко ще я задържиш? Като са ти повърхностни хората си стой сама.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: efab168596
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Абе Н1, как няма да ти отвръщам по този начин като първия ти коментар прозвуча, лишен от всякакъв смисъл със силно изразен заядлив тон. Всеки си знае неговото и няма как да си правиш каквито и да било заключения за мен, както и аз за теб.
И пак повтарям това, което си изброила е някаква пародия на "любов" в първия си коментар. Просто в днешно време повечето, да не кажа почти всички нямат никакъв морал и ценности и имат силно изкривена представа за това що е любов. Говори се много и навсякъде за "любов", но малцина разбират наистна какво се крие зад тази дума.
И да ти кажа темата ми май не е много подходяща за хора като теб, защо въобще си си направила труда да пишеш по нея. И диагнозата ти, че съм била изпаднала в дълбока депресия нещо я казваш наизуст, не ми трябва и да си вземам и домашни любимци, защото да държиш животни в жилище насила опитомени е срещу природата,
ако искам животни ще ги намеря в планината.
Авторка

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 8e5f0105e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ок, спирам да пиша - аз, омъжената с деца, съпруг, секс, приятелсво, семейство не съм била познала любовта, но девствената 24 годишна Авторка направо е експерт по любовните въпроси.
Не знам къде живееш, но ние не живеем на една и съща планета.
Хората, преживяли трудни моменти, страдали заради любов, плакали, не знаят какво било любовта - истинската любов, но ти - ти знаеш?
Ти не искаш за едни ДОМЕСТИЦИРАНИ котки да се грижиш, как ще се грижиш за деца, за семейство? Да, скъпа, любовта не е само да броим звездите, тя ражда плодове - това е смисълът ? в крайна сметка - води до секс и до малки човечета.
ТИ не се усещаш, но си се превърнала в подозрителен егоцентрик, които същост няма начин да срещне любовта, защото го е страх от нея.

 
  ...

...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: a9a70af91b
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

11.   " Виждaм " те след около 30 год. още девственa, ....

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: efab168596
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Към глупаво коментиралите,
ще кажа само, че сте поредните много заблудени, материалистични и без никаква духовност. Вземете да убеждавате някой друг в правотата си, защото мен не бихте ме убедили.
А този, който ме убеждава, че след няколко години ще си променя мисленето, ами съжалявам,
но щом през толкова неща съм минала и не съм си го променила..
не съм слаба вътрешно, че да се променям толкова лесно... но по добре вие помислете сериозно над своите възгледи, май вие ще осъзнаете много неща след години.
Авторка

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: efab168596
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Отново към Н1, имай каквото искаш.
Пак повтарям животните не са за да ги гледаш в затворена домашна обстановка, а да живеят на свобода. И още нещо всичките ми приятели са момчета, колкото и да са малко, с оглед на това, че съвременните жени с тяхното велико мислене са лишени от всякакви ценности, но ти това първа ще го отречеш.
Да, и пак повтарям това, което съм преживяла и нагледала до сега, много от писалите тук даже не са го и сънували. Има една приказка, че само гладният може да оцени истински парчето хляб.
Ти за моя житейски и всякакъв опит не бери грижа. Живей си в своя ограничен свят.
Авторка

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: efab168596
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   А специално на Н5 бих казала да си гледа там кифлите, които не могат да мислят и да не пише в теми на хора като мен, защото и без това останаха много малко като мен.
И да, тук за пореден път се потвърждава теорията ми, че щом мисля различно от стадото съм причислена автоматично като "от друга планета" и "потънала в дълбока депресия, подозрителна егоцентричка",
а кифладжиите и кифладжийките са с "приемливо" мислене.
Авторка

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: d271a4b344
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Ти си онaзи, която нaписa историятa си под името Евa, нaли?

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 8e5f0105e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Aми то си има причини да са малко хората като теб, Авторке, просто чакате 40 г. да срещнете „любовта“, изтича ви срока на годност и не се размножавате и слава Богу!
Гони те направо параноя някаква от нормални хора, а контакт с нервно болни можеш да намериш в група някаква при психолог.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: dfe6b5a1da
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   Кауза пердута е авторката. Безнадежден случай.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: d271a4b344
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Aвторке, кaк точно рaзбирaш ти любовтa? Кaк си предстaвяш еднa ромaнтичнa връзкa, семейство?

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: efab168596
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Н15 нито съм писала история под името Ева, нито бих написала подобна с такова име...
Авторка

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: efab168596
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Н3, чак сега видях коментара ти, светни ме и мен, че не ми стана ясно как разбра, че съм плаха и неуверена?
Авторка

 
  ...

...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 1395c586bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   Мила, аз срещнах голямата и истинска любов на 37. Не съм била девствена дотогава, както иронизират някои, но не съм се и раздавала ей така, само защото така трябвало. Запазих чиста душата си обаче. И сега съм щастлива. Ще дойде и твоето вреве, просто се приготви да го посрещнеш с отворено сърце. И не вявай, че тези които имат съпруг или много любовници са по-добри от нас, не, не са! Пожелавам ти много щастие, светлина и любов във сърцето. Ти си силна и умна, зная, че ще се справиш!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 40eb3953d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Като я гледам авторката колко "добре" приема критика, дори и да е добре обоснована ми става ясно защо на тези години е кръгла нула в личния си живот. В крайна сметка кой е луд да си вкара такава беля в къщата, а дори и да се излъже някой, кой ще е този луд, който ще търпи това нещо до края на дните си?
Авторката да продължава всичко да знае, всичко да й е ясно, винаги тя да е права, винаги само тя да е преживяла истории и да е виждала трудности в живота си, пък после да не се пита защо е сама, понеже отговорът е толкова очевиден, че ще и избоде очите...

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 5981f5ead1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

24.   Виж, миличка, разбирам те чудесно, и въпреки това ще ти кажа следното: опитите ти да набуташ реалността в рамките на собствените си представи е най-голямата гаранция, че ще останеш извън нея (реалността). УЧИ СЕ ОТ НЕЯ, а не я натавлявай каква трябва да бъде и каква не.
Това с едната любов и единия мъж са пълни глупости, нали се сещаш? Ами ако не случиш от първия път?
Егото, егото ти е проблема... имаш чувството, че ти трябва да управляваш света и живота, а всъщност ти си част от тях, а не те част от тебе... и наблюдаваш как твоите представи и реалността все повече и повече се разминават...
Помисли отново!

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 935614560c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   На мен пък авторката ми прилича на близнаци или рак-вечно тяхното да е, много говорещи и убеждаващи другите как те самите са прави, а светът около тях греши... :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 499cb43ea5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Където - само един - там и нито един. Както си тръгнала - това ще стане. Въпросът е - ти това ли искаш?

 
  ...

...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 22fa4b086b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

27.   Момaтa с хрaмa, дето щял дa влезе " единствения специaлен ", но не и ореди дa сте потaнцувaли под звездите:)))
С моя съпруг честичко ни се е случвaло дa спирaме колaто и дa изтaнцувaме нaшaтa си песен, aко случaйно сa я пуснaли по рaдиото, но товa достa след кaто беше обиколил " хрaмa ми ".
Кaкто искaш, тaкa го приеми Пепеляшке, нaкрaя ще си остaнеш с коня, зaщото принцa ще е хaртисaл при някоя принцесa.
Отвори си очите зa реaлносттa, всички си имaме положителни и отрицaтелни черти. Ти си кaто костилкa нa г*з, тaкa че порaзбързaй се, зaщото освен че не е здрaвословно, нa 24 год. девственицa буди подозрения зa кaчество у всеки- " щом друг досегa не се е прежaлил, нещо не е нaред тукa". Кaто бясно куче хaпеш всеки, който се опитвa дa те посъветвa, дори нaй- добронaмерените. Тоест- имaш проблем ТИ, не коментирaщите, не и мъжете, които те пропускaт. Нямaш реaлнa преценкa зa себе си, зaтовa потърси психолог и позволи дa ти помогне, ясно е, че ние тук нямa дa можем, прекaлено нaсоченa си и не виждaш и нaй- положителното, което ти се подaвa.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 3df4bea11d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   Виж сега мила авторке, не слушай никакви коментари, ти си най важна от всичко, радвай се на живота и не го мисли, любовта ще дойде ако е писано и без да я търсиш, то някой като са имали n брой връзки та голям праз, не ги слушай тези дето те нападат, всичко ще си дойде на мястото, това че си запазила своята невинност е много хубаво и възвишено от колкото да си се продала някой който няма да те оцени. Супер си си! Успех ти желая. Поздрави!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: efab168596
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   Да съм послушала коментарите, били добронамерени. Стига бе! Добронамерени за вас си, да излезнете вие чистите, да ми промиете мозъка и т. н. Едно ще ви кажа, нито аз съм все правата, но и всеки да помисли, че и той не е. И да бяхте писали поне какъв пол сте, възраст, нещо... да сте малко по -представителни.
Да и разбира се, че съм сбъркана, да никой не се е прежалил, щото съм чудовище. Уоу, как ме хванахте само, но какво сте се загрижили толкова за мен, нали при вас всичко си е наред. Аз с моите силно подозрителни възгледи, психика и чудовищна същност ще се отдам на отшелничество. Виждате ли, тука вие сте прави, не аз за себе си.
Да, и най - вероятно имам психични отклонения поради факта, че не споделям "нормалните" ви възгледи.
Брей, че сте се загрижили за мен... Аз ще ходя да се лекувам в дебрите.
Единствено искам да благодаря на Н28 за хубавия коментар, написан от сърце.
ПП. И престанете вече с тия зодии и какъв характер си според тях. Няма никаква връзка, всичко си е до човека.
Авторка

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: a0101585ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   Към авторката - интересното е, че те разбирам до някъде.. Усещам те как се чустваш, но престани с тези глупави илюзии за едната истинска любов - прочети пак коментар 24 - има какво да разбереш от него! Не ти ли се струва абсурдно да категоризираш любовта и да пишеш, че не си имала връзка досега... От къде разбра какво усещат другите като са влюбени - от книгите? романтичните филми? от приятелки и колежки ли?
За всеки е индивидуално и трябва да се изпита, усети и преживее лично - осмисли го и не се страхувай да пробваш!
Към някои коментиращи - стига сте я съдили, всеки има право на мнение и се случва да сбърка както в убежденията си, така и с някоя постъпка.. Млада е - има време - ще се научи да приема действителността такава каквато е..!
М. 35

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: a7179de242
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

31.   авторке, и преди тук сме коментирали подобни истории. проблемът ти е, че живееш в собствен измислен свят и колкото повече се капсулираш в него, толкова по-трудно ще ти е да излезеш и да се върнеш в реалността.
цитирам: "Може би проблемът идва от там, че за мен съществува само една истинска любов и ще съществува само един мъж. "
имам въпрос: как според теб ще познаеш този мъж, ако утре го срещнеш? как според теб ще излезеш от черупката си точно за него, как ще успее той да те опознае, че да се влюби в теб?
защото книгите и филмите са едно, реалният живот е друго. ако беше толкова лесно, нямаше да има никакви проблеми: всеки щеше да чака единствения докато му почука на вратата, женят се и живеят дълго и щастливо.
връзките не падат от небето, а и с началото на връзка или брак трудностите тепърва започват. отношенията трябва да се поддържат, плевят, поливат, подхранват, т. е. изискват постоянни грижи. както се описваш като саможива и неконтактна, няма да ти е лесно дори да намериш подходящия.
съветът ми е: излез от черупката си, общувай с хората около себе си. не може всички да са чак толкова повърхностни и глупави. опитай се да станеш по-контактна, по-общителна и позитивна. това не прави човека по-глупав и не снижава нивото му, напротив, разширява кръгозора му. самият факт, че пишеш в сайт, означава, че нещо в подредения ти свят все пак липсва. за него обаче трябва да се потрудиш или поне да създадеш благоприятни условия.
и не скачай срещу хората, те дават съвети според опита, възпитанието, нагласата си. постарай се да извлечеш полезното за себе си от всеки коментар. не изхождай от презумпцията, че винаги си права, поставянето на мястото на другия и преценяването от всички страни още на никого не е навредило.
Ж43

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 389b2206c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   Все едно, че аз съм писал тази изповед. Само, че съм на 27.
Дано и аз, и ти да срещнем хора, които наистина виждат и разбират колко е елементарен живота. Как си губят времето в глупости, вместо да използват малкото време, което имат да се докоснат до знанието, което преди хората толкова много са ценяли.
Тази младеж... както казва един мой колега "си е отишла, още преди да дойде". Няма смисъл да им обясняваш колко са елементарни и заблудени. Те са просто едни орехови черупки, красиви отвън, но отвътре са гниещи.
Аз се мъчих доста време, но не поддават. Те вместо да се стремят да научат нещо, което не знаят, на тях им е по-интересно кой с кого спал и кой кого окрал. Секс и пари - друго не е за тях.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: ffc1f6dc8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

33.   Съгласен съм с номер 7, не знам на кво зодия прилича не знам много..

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: b96cd9b365
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

35.   Боже колко мъка има по този свят, Боже...

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: efab168596
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

36.   Отново пише авторката,
Н30, бих ти казала, шр да имаш връзка значи да обичаш и да обичаш значи да имаш връзка.
Да съм споменала някъде, че никога не съм обичала и не обичам? Тълкувайте го както искате...
Н31 и общителна бях, но се уморих от всичко вече.
Н32, благодаря ти, че коментира и ти, че бях започнала вече да се плаша. Пожелавам ти много усмивки :)))
Вярвам, че другото ще се нареди и за нас.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 0a591f8469
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

37.   До 36ти коментар
Всички се уморихме, но мъжете продължаваме да опитваме. Само че заради тази умора, не се опитваме качествено, което кара вас да ни отблъсквате от себе си.. Не казвам че мъжете сме виновни, виновни са всички, защото гледаме как да се прецакаме едни-други.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker