Втората - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121321)
 Любов и изневяра (29739)
 Секс и интимност (14379)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6479)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7307)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18561)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Втората
преди: 9 години, 4 месеца, прочетена 2322 пъти
Привет!
На 20 години съм, преди 1 година приключих 2 годишна връзка и от тогава, не бях се влюбвала и никои не успяваше да ми грабне вниманието.
Един ден видях, че в фейсбук симпатичен мъж ми иска приятелство, потвърдих му, и веднага ми писа. От тогава в продължение на една седмица си писахме непрестано, и решихме да се видим.
Той е от друг град, в близост до моя. Видяхме се, харесахме се още повече. Виждахме се всички почивни дни. Той ми беше споделил, че и той наскоро е приключил връзка, но вече е миналои така.
Но един ден влизам в фб и гледам неговата бивша приятелка е качила снимка с него, не се почувствах добре, и веднага го попитах какво се случва и той каза, че са просто приятели и са излязли на кафе. Приятелки ме посъветваха да наблюдавам какво се случва и ако ме лъже да го оставя. Бяхме на почивка двамата в курортен град, нямаше нищо подозрително докато не си забрави фейсбука на моя лаптоп и аз видях, че си пише с нея, но не успях да видя подробности, послушах приятелките си, и събирах информация. Мина се месец, нямаше нищо подозрително, направихме си много хубави снимки в едно заведение и аз реших да кача някоя. След няколко часа неговата приятелка ми беше написала романи, каза ми, че никога не са се разделяли и не е подозирала за мен, нарече ме негова любовница и други куп глупости. Нещата излязоха извън контрол, скарах се с него и сложих край. От тогава минаха 2 седмици, а той не спира да ми пише, дори неговия приятел ми каза, че наистина нещата между него и приятелка му не вървяли и сега след тази случка не са заедно, но дори и така да е, аз мога ли да му се доверя пак? Ами ако и с мен постъпи така? Дайте ми съвет?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 4 месеца
hash: dc3513029e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Абе чупи си главата като нямаш акъл. Прости му, направете тройка, а после се хвърли от терасата.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 0d7f7a0e13
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Лелеле... колко позната история. Моята история е същата. Имах симпатии към едно момче дълго време, но не контактувахме понеже си имаше сериозна приятелка и аз не се надявах на нищо. (5 годишна връзка) Изведнъж започна да ми пише, тоест няколко месеца след раздлята с приятелката му, излизахме, няколко пъти ме излъга за елементарни неща, но си затварях очите, беше скъсал с нея и подържаше контакт с мен, започна да се гради уж бъдещтата ни връзка.... докато не видях, че се е сприятелил с бившата си приятелка в фб, а наи-нагло и снимките и харесваше игри играеха и си качваха подебите във фб. Поговорих с него, думите му бяха " нямам нищо общо с нея вече, тоест няма как да имаме връзка отново, защото минах през този път и знам какво е, няма да направя същата грешка, аз съм си преценил" ДОБРЕ ( преценил си бил)въпреки това аз си го харесвах и много често си затварях очите с някаква надежда, почнах да се съмнявам, но нормално толкова евтини номера въртеше, че нямаше как да не го разбера какво се мъчи да направи, правих се на ударена и знаеш ли какво се случи... ЗАРЯЗА МЕ БЕЗ ДА КАЖЕ НИЩО. Изпари се, покри се без видима причина. Званях му не ми вдигаше, блокира ме от всякаде... никаде не го виждах и така в продължение на месец, след което разбрах, че се е събрал с бившата си, естествено това го разбрах от социалната мрежа ФБ, бившата му беше качила снимка с него, а да не ти говоря за коментарите под нея " мило", "пате".. спрях се изцяло, спрях да званя.. но въпреки това им харесах снимката и накрая тои ми званна уж да ми обясни, защо така, така такаааа... прекъснах го с думите НЯМА ПРОБЛЕМ! ЧАО! това беше. Съветвам те да не бъдеш играчка, бъди разумна и му бий шута преди тои да го е направил, както ми направиха на мен.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 822e53b61e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Хaресaхa ми въпросите ти. Инaче изобщо нямaше дa си прaвя трудa дa ти пишa.
Лъгaл е нея, лъгaл е и теб. A кой знaе още колко резеврни от фейсa имa. Не сaмо, че нямaш никaкви причини поне дa му дaдел възможност, aми ще се превърнеш в комплексирaнa, несигурнa нервaчкa, вечно търсещa, душещa зa докaзaтелствa, зaщото вече си знaеш човекa. Не си струвa милa. Ни нaй- мaлко не си зaслужaвa тaкъв човек дa си губиш времето, пък и доверието в теб сaмaтa. Докaто не си хлътнaлa съвсем, пък и си се освободилa- не се връщaй нaзaд! Единственото, което ще промени е дa се нaучи дa те лъже по- добре. Млaдо момиче си, възможности ще имaш много, човек, който лъже е човек, който не поемa отговорност- зaпомни товa!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 5f4f8eb779
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз не бих могла да му се доверя отново.
Не разбирам защо се чудиш наистина факта, че не са вървели нещата между него и приятелката му не е основание да лъже.
Според мен ще сгрешиш ако продължиш с него. (ако моя приятелка е на твое място бих и казала абсолютно същите думи)

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 585d88bbbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Здравей!
Според мен трябва да вдигнеш глава и да намериш човек който те заслужава или да постоиш малко сама. Аз също съм момиче на 20г., миналата година приключих най-дългата си връзка (4 години) и бях съсипана. Спешно търсех утеха в някой нов... в последствие се запознах с един човек. Той дълго ми сваля звезди, но се оказа само за секс... последваха още двама от същия калибър.. Накрая си казах, че така няма да стане и реших да се стегна и да започна да мисля повече за себе си, за работата, университета, приятелите.. Млади сме още! Няма защо да търпим връзки в които сме разочаровани или огорчени.
Моят съвет е да не се занимаваш с този човек, защото от това което разбирам ви върти и двете! Постой малко сама, забавлявай се, чувствай се добре и ще намериш правилния човек! :)

 
  ...


...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: ddba4ca29c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Благодаря ви за съветите, днес му се обадих и говорихме. Казах му да ме остави и да продължи напред, не бях груба или ядосана, защото като се вслушах в съветите ви, разбрах, че не е редно да правя грешка само заради това, че имам симпатии към него. Не искам да съм от тези заблудени жени, без грам достойнство! Приключих и ще си дам почивка. Благодаря ви искренно :)... Авторка

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker