Влюбена в престъпник - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121338)
 Любов и изневяра (29743)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9608)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3185)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18565)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Влюбена в престъпник
преди: 9 години, 4 месеца, прочетена 3320 пъти
Здравейте, още в началото ще помоля историята да бъде публикувана, защото наистина нямам кого друг да попитам за съвет и искам да прочета мнения по въпроса. Момиче съм на 21 години и вече от 3 години съм влюбена в престъпник, ако може така да се нарече момче, което има доста проблеми с полицията, досие и се занимава с нечиста работа. Той е на 23. Майка ми е жестоко против него, а аз наистина няма как да се откажа, защото съм крайно привързана. Към мен се държи прекрасно и прави всичко, за да съм добре. Още от както бях на 15 след като баща ми почина не бях от най-примерните деца, бях по изправителни домове и какви ли още не глупости. Винаги на майка ми и е било трудно да го приеме и едвам минахме през всичките тези проблеми. Тъкмо когато реших, че съм приключила с тези неща се запознах с него от общи приятели и от просто познати стана нещо огромно.. Губила съм наистина много неща през живота си и няма да понеса да изгубя и него! Неговите родители ме приемат, ходя много често да спя в тях или да вечеряме. Ще помоля за помощ, защото вече не знам какво да правя с майка ми въобще не се разбираме, а тя е едно от малкото неща, които ми останаха и наистина много ме наранява факта, че тя не му дава шанс да и покаже, че далеч не е това, което другите си мислят.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 4 месеца
hash: 05807a6dc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей казвам се Дани и да ти кажа това че има проблеми с полицията и има досие не го прави лош щом се държи добре с теб и родителите му ви удобряват :) всеки има втори шанс :) това че е бил престъпник не означава че е лош :) трябва да обясниш и на майка ти какво означава той за теб и че се е променил :)

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: f10ab1720f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Момиче опичай си акъла и бягай с двеста от такива. Тоя така като се отнася добре сега с теб утре ще обърне плочата. На престъпниците това им е в кръвта. Те са оперирани от чувства. Права е майка ти. Едва те е измъкнала от блатото а ти искаш пак там да отидеш. Вярвай ми с този нищо добро не те чака. Най-малкото заради неговите нечисти работи може ти да си изпатиш. Колко такива случая има знаеш ли? Доста.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: aaebf65162
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Моят съвет към теб е да се опиташ да се влюбиш в друго момче, защото си имала проблеми със закона и не вярвам той да ти донесе нещо по-различно. Може би се чувстваш много самотна и той е всичко за теб, но да не би да си представяш да имате бъдеще тип "Бони и Клайд"? Нямаш бъдеще с такъв човек. И мога да ти дам съвет от личен опит, че мама почти винаги е права :) Късмет.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 6294162f66
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ще си счупиш главата и тогава пак ще пишеш за съвет, до скоро

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 8118f209aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

5.   И какво бъдеще, какви препитание ще ти осигури този човек? На теб и на децата ви? Ще ги води всяка сутрин за ръчичка на училище ли? Ще им разказва и чете всяка вечер приказки за "лека нощ" ли? Ще си говори с тях за континентите и пустините, за съзвездията, Вселената, динозаврите, птичките и пчеличките? За това как малките пиленца се излюпват от яйцата, за това как изригват вулканите и как се хранят жирафите?
Детенце, детенце... романтиката и глупостите са хубаво нещо. За да изживее обаче човек живота си пълноценно се изисква и голяма доза РАЗУМ и МЪДРОСТ! Да не станете като разните там Васил Илиев, Емо Макарона, Илия Павлов, там Маргини-баргини, живели "бързо" и кратко... Опичай си акъла, защото САМО от теб зависи дали ще станеш уважавана жена, майка, дама, или ще свършиш с прерязано гърло в някаоя канвака, след поредната "любов" с някой криминализиран неудачник...

 
  ...


...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 9c80b5ab1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Представи си, че имаш деца от такъв. Всеки ден ще стават свидетели я на ареста на баща си, я на някой пребил баща им, я на някое убийство, извършено от баща им. Просто ще имат прекрасно и спокойно детство, а и бъдеще. Няма да им се бачка за смешни пари, ще мислят за далавери, ще си пребиват съучениците, за дето не си дават парите за закуски. И естествено след време, когато настъпят по мазола неподходящия човек, ще гледат как да оттърват кожата и ще си търсят миша дупка да се скрият, за да не ги тикнат в пандиза или да не ги очистят.

Е, трябва да има и такива хора, иначе журналистите от криминалните хроники щяха да умрат от глад. Само да не те отвлекат конкурентите дилъри и да не го изнудват чрез теб. Ама викаш голяма работа, най-много да те изнасилят, да ти тикнат няколко топлийки под ноктите и после да те заколят и захвърлят в някоя канавка.

И как според теб при тези мисли се чувства майка ти? Онзи утре ще те разочарова и забрави, ама майката си е цял живот. Как ще я погледнеш в очите после? Как ше и причниш тази огромна болка, ако ти се случи нещо на теб, а такова рано или късно ще ти се случи, вЕрвай ми.

Абе какво ти обяснявам, чупи си главата, ти ще си страдаш. Неслучайно са казали, каквото сам си направиш, никой не може да ти го направи.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 3dc799940c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ще бъда брутално обективен. Да, той има добро отношение към теб, това е прекрасно, имате уважение и любов помежду си, НО хубавото до тук. Остави притесненията на майка си, но съзнаваш ли, че в следствие на дейнотта си този човек е много вероятно да гушне букета още много млад, а още по-реалистично е да влезе най-накрая в затвора за някоя и друга годинка, впоследствие ако продължи, в условията на опасен рецидив и на много повече? Т. е. за какво бъдеще можем да говорим с този човек по затворите или недай си боже в гроба? Ако говорехме за престъпник с бяла якичка, това е дрга бира, даже щях да те насърча, тези хора НЯМАТ проблеми с полицията и са си хай-лайв, но ти ми говорих за обикновен гамен с перспективите, които упоменах. Сори, това е положението.
М, 36

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: ca6f987b98
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Съгласна съм с горните коментари. Мога още да добавя, че ти като жена действително правиш избор и за децата си - и те ще растат май без баща и в мизерии.
Чукай си главата, само не създавай деца с него, МОЛЯ ТЕ

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 8118f209aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   И още нещо немаловажно - децата ви ще носят неговите ГЕНИ, което означава, че вероятността и те да станат престъпници един ден (дори без да познават баща си) е ОГРОМНА!
Сама си прецени струва ли си рисковете.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 9a6b362f0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Здравей!

Пробвай да се поставиш на мястото на майка си и ще разбереш защо е толкова против. Всяка нормална майка иска най - доброто за детето си, да го предпази от опасностите и разочарованията.

Привързана си.... Не си ли даваш сметка, че ако това момче държеше толкова много на теб и връзката ви, щеше да опита да промени живота си, за да си щастлива? Всеки трябва да мисли за бъдещето си. С такъв то е безперспективно. Да, сега не мислиш още за деца, но след 10 години ще започнеш. Тогава обаче ще си на 31 г., средата ти ще се е променила, повечето ти приятелки ще са обвързани и майки. В тази възраст по - трудно ще откриеш човек, с когото да създадеш семейство. Вярвай ми, че дотогава ще си наистина уморена от простотиите на твоя принц и точно това ще искаш - спокоен дом, любящо семейство и сигурност. Нищо лошо и скучно няма в това съпругът ти да ходи на работа, да се прибира, да си играе с децата, да прави закуска... и на мен ми е звучало твърде обикновено, но не е - прекрасно чувство е да имаш общи мечти и планове с човека до теб.

 
  ...

...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 3ac0889e1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Не ги слушай! Щом си влюбена в него, бъди с него. Това, че е престъпник не го прави лош човек. Всеки човек си има проблеми и, ако и той те обича може да го спреш от лошите дела. Но в никакъв случай не се отказвай от него! После ще съжаляваш, че си изпуснала любовта си. Ако после видиш, че между вас няма да се получи се отдалечавай, но щом се държи мило с теб и ти го обичаш, няма нищо лошо да сте заедно. Ако майка ти не го одобрява, кажи и, че го обичаш и се чувстваш щастлива с него. Излей си душата пред нея, майка е, ще те разбере и леко - полеко ще свикне. И майка ми беше против връзката на брат ми с едно момиче, но после се съгласи като я опозна. Затова го доведи вкъщи, майка ти ще види, че е свестен и постепенно ще се съгласява с това. Не слушай номер 9 - това са пълни глупости! Държанието на децата е дело на родителите, а не на гени. Така, че ако си ги възпитаваш както трябва няма да станат престъпници! Но още е рано да се мисли за деца. Нищо не се знае, може да не се задържиш с него дълго време. Тука трябва да избереш дали да послушаш сърцето или разумът си.
Момиче, 15

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: a2b42f2e98
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз имам един познат, който имаше някакви проблеми с полицията преди време. Бяха го заподозрели в нещо (той не ми каза в какво) и ходеше на разпити и викаха всички хора, с които си е говорел по телефона през изминалите няколко седмици. Беше ми звънял и няколко пъти преди това късно през нощта да ходим на бар или дискотека, но не вдигах, защото съм зает разно-рано всеки ден - работа, лекции... Иначе сме излизали за по 1 час на разходка и лаф из квартала, а от време на време и за 40мин. да изпием по едно кафе и да изпушим по няколко цигари...

И аз си мислех, че когато човек не върши престъпления не може да попадне в полезрението на полицията, но съм се лъжел. Само да контактуваш с такива хора си застрашен, защото постоянно ги следят какво правят, с кого говорят, къде ходят, обаждания, всичко!

Та викаха и мен да ме разпитат... какво знам за този познат, откъде се познаваме, мога ли да им кажа нещо интересно, знам ли с какво се занимава... да съм бил съдействал... А аз знаех общи неща, които не ги интересуваха. Но през целият разпит се държаха с мен като с престъпник и бандит и намекваха едва ли не, че сме много близки с този човек и сякаш знам всичко... Оказа се, че не мога да им дам надеждна информация и ми казаха да си вървя... но през целият разпит влизат различни, разпитват, намекват, приказват какво ли не.

А този познат в момента го избягвам и отношенията ми са доста по-далечни от преди.

В този ред на мисли исках да ти кажа, че ако започнеш сериозни взаимоотношения с такъв човек си с крак и половина вътре. Какво си въобразила не знам, но си го избий от главата, докато е време и да си нямаш проблеми после.

Поздрави!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: c2a45b92f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Пиша ти като жена на такъв човек.. Бягай колкото се може по - далеч, никога не се доверявай на престъпник. Сама ще гледаш детето си, тези хора живеят само и единствено за себе си. Преживяла съм какво ли не, с цел да предпазя детето си съм се изхабила емоционално... Престъпниците имат изкривено съзнание... Ще си съсипеш живота.... Ако те блазнят парите който изкарва, знай че всичко си има цена и ще я платиш независимо дали ти харесва... Успех, живота си е твой...

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: ac2c5328d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Ти вместо да се тревожиш как да "се справиш" с неодобрението на майка си, се тревожи какво ще правиш като някой ден този същия човек реши, че си му в кърпа вързана и те приеме за даденост! Защото тогава майка ти ще ти е най-малкият проблем. Знам за две жени в такова положение - влюбили се сляпо в някоя дребна мутричка и сега драпат да избягат ама трудно... Няма как някой, който няма скрупули да върши престъпления, в същото време да остане хрисим и добър към тебе. В един момент нещата се сливат и тогава бой ще видиш... А ако дотогава и дете ти е направил и си станала зависима от него, просто не знам какво ще правиш. Осъзнай, че си заслепена сега, може да си мислиш, че не можеш без него и тъй-натам, но послушай съветите на всички тук, които много по-ясно виждат картинката отстрани. Не позволявай децата ти да имат съсипан живот преди още да е започнал!

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: b5cf334ce2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Е какво значи да се опита майка ти да разбере че не е това за което другите го мислят. Нали има досие и проблеми с полицията? Това до колкото разбрах си е факт а не някаква клюка.

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: b5cf334ce2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Това че неговите родители те удобряват не е защото си прекрасна и виждат щастливото бъдеще пред вас, а защото сина им е престъпник и знаят че ти няма да му повлияеш зле. А те за теб не мислят и колко ти ще страдаш. Те си гледат от тяхната камбанария, майка ти от нейната и така.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: aaebf65162
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Не знам в кой век живеете всичките. И не знам защо поставяте всички под общ знаменател? Щом този човек се държи добре с нея цели 3 години значи му е далеч от безразлична и не смятам, че за напред ще я наранява или че ще се случи нещо от това, което сте казали. Щом се обичат нека бъдат заедно, нека са щастливи. А относно майка ти просто опитай да направиш така, че да го опознае и се надявам да го хареса. Всеки един човек е различен по характер и вярвайте ми не всички престъпници са еднакви. Успех. :)

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 56e51be006
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Защо всички и давате някакви лоши неща за престъпници например Тупак той е бил престъпник, но е правел всичко добро за Майка си например за жените като цяло всички не всеки престъпник е зъл или ако мога така да се изкажа :) Ако е наистина добър направи всичко възможно да си с него и ако възгледите към света са му като на Тупак е перфектен! Знам всеки престъпник е искал да прилича на тупак по действия, но това е тъпо според мен всеки трябва да бъде себе си така, че ако наистина е много добър бъди с човека който те прави щастлива тоест него :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker