Да го забравя ли или не - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121286)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Да го забравя ли или не
преди: 9 години, 4 месеца, прочетена 1363 пъти
За първи път пиша тук, не че нямам близки хора, с които да споделя или да поискам съвет, просто понякога е хубаво човек да потърси и други мнения.. та аз съм студентка на 21 и преди няколко месеца се разделих с приятеля си. Бяхме заедно 6 години ии да той беше ученическата ми любов. И двамата винаги сме били спокойни, винаги се подкрепяхме, обичахме и бяхме наистина много щастливи! През тези години не сме се разделяли, нито сме се карали. Той винаги е бил нежен, мил, най-добрия ми приятел! Аз също винаги съм била чества и откровенна с него казвам всичко това, защото ние имахме най-прекрасната и хармонична връзка! Имало е моменти, в които да се уморяваме един от друг, понякога аз, понякога той, но не за повече от ден, понякога часове.. Всъщност много се забавлявахме и смеехме.. не помня да ни е било скучно. Всички хора казваха, че сме перфектната двойка, но аз никога не съм харесвала това определение, защото ние бяхме и знам че и сега сме двама души, които се обичат, желаятт и са дори след шест години той ме гледа, целува все едно за първи път и всъщностт е взаимно. НО един ден просто ми смъмри едва-едва, че не знае дали иска да бъде с мен. Проявих разбиряне и го оставих да реши какво иска, но вместо това той си играеше с чувствата ми. Казваше ми колко ме обича, как съм най-хубавото и най-важното, ноо не му е достатъчно, защото е любопитен да бъде с другии и да не с друга, а с други! Не зная мъжко его или какво е, но ми разби сърцето, когато си тръгна така. Приключихме отношенията си, защото аз не можех да играя тази роля на всеотдайното момиче, което да го чака. Да чакам какво и кого, колко и защо?? Сега няколко месеца покъсно не се чувствам разбита, а само разочарована И объркана, не знам дали напълно да го изтрия от живота си или да се боря за него. Когато казвам да се боря имам впредвид не да му се моля или влача, а да го спечеля пак. В мен се борят две чувства. Да не забравя да отбележа. В живота ми се появява нов човек, но не смея да го допусна преди да съм сигурна свободно ли е сърцето ми или не..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 4 месеца
hash: 3c8e094eb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами щом като не те иска, какво има да се бориш и да решаваш. Той просто не те иска и те е оставил. Тегли му чертата и забрави.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 5e77fc451b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Щом се връщаш назад и се чудиш какво да направиш, значи сърцето ти не е свободно все още. Но това до голяма степен зависи от теб. Моето мнение е, че ако решиш да се "бориш", това би било крачка назад. Неслучайно казват, че първата любов не се забравя, никой не казва да го забравиш. Преживяването остава за цял живот и винаги ти напомня за себе си. Връзки като вашата, които започват от ранна възраст, ни учат на много, показват ни какво е да обичаш, да уважаваш, да се съобразяваш с някого, да градиш отношения, да порастваш заедно с човека до теб. Но това не означава, че трябва да продължат завинаги. Вие сте извлекли всичко, което сте могли да вземете от вашите отношения- било ви е забавно и приятно заедно, разчитали сте един на друг, изграджали сте се като личности, докато сте били заедно. Но тези отношения са имали своя край и той е бил по желание на приятеля ти. Съветвам те да уважиш това желание, заради него и заради самата теб. Дали иска да експериментира, да сменя 1-2-3..10 момичета, да се радва на свободата си или каквото и да е, е без значение, важното е, че го е поискал достатъчно, за да се раздели с теб. Опитай се да го "пуснеш" и да продължиш в друга, нова посока.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: feae384aa5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Определено НЕ, кауза пердута е това. Може нещата да се оправят, но докога? ! Един омагьосан кръговрат, няма смисъл, най-губещия в случая ще си ти, не си заслужава. Една връзка се гради на взаимност, щом е едностранно значи човека не е точния за теб.
(Fra25)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: feae384aa5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   N3 Редакция на коментар: Определено ДА,съжалявам за грешката ....

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 102b19e0b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Хей- Авторке ти просто преминаваш през етапите на раздялата.

Ще ти липсва, ще мислиш за него, за хубавите моменти, които сте имали... за времето, което сте прекарали заедно, за общите Ви интереси, филми, книги, политика, спортове и т. н. НО ще го забравиш в един момент!

Той е взел решението да се разделите! Не се депресирай! Щом е решил така, вероятно е имал своите мотиви и един ден ще съжалява за решението, което е взел и възможностите, които е пропуснал.
Ще е пробвал 1-2-3... 10... (хайде да не давам квалификации) жени и ще се е убедил, че не е важно до кого си лягаш, а до кого ставаш!

Гледай напред, защото любовта винаги идва отново :)

` Sun, 23

 
  ...


...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: fcabc00503
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Благодаря ви, мили хора, за съветите определено ще продължа напред. Мисля че, имах нужда да чуя точно това! :))
от Авторката

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker