Притиснах я и тя избяга - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121320)
 Любов и изневяра (29739)
 Секс и интимност (14378)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6478)
 Здраве (9606)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18560)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Притиснах я и тя избяга
преди: 9 години, 4 месеца, прочетена 2738 пъти
Излезнах с една мацка преди около месец , като първата среща си мина перфектно-привличане, приказки и тн.
След още една среща последва и секс, който беше супер, както секса така и интимността с която тя ме обля и шокира същевременно, защото ласките, гальовноста и интимността която тя демострира бяха поне за мен някак си прекалени, като за първи път заедно...

Това обаче ми допадна и не след дълго пак се видяхме и пак правихме секс... Беше още по-добре , следващия път пак и всичко някак си крещеше в мен, че тази мацка може би е специална и дай боже да се окаже специалната за мен...
Уви аз я притиснах искайки да се виждаме по-често, защото я желаех и ми беше почти непосилно да не и го каза в прав текст.
Не след дълго го сторих, дори зацапах тотално положението със думи, като : липсваш ми (едва няколко часа след като сме се разделили)
Това разбира се я стресна и самата тя ми каза, че я притискам и че има нужда от пространство и мое отдръпване с което да усети, че и давам свобода и тн.
Аз обратно на очаквания логичен мой ход още повече я притиснах, казах и че съм влюбен в нея и стана тя каквато стана...
Последва почти тотално отдръпване от нейна страна и финален въпрос от мен по чатовете : Искаш ли да се виждаме повече или не!?
Тя започна да се обяснява отдалече, докато не каза, че всъщност по добре би било да не се виждаме , защото усещала, че нещата няма да се плучат и нишката и се късала някъде...

Последва дълаг разговор по телефона в който се опитах да обесня себе си , но тя не промени по никакъв начин нежеланието да продължим и занапред, като ми каза, че привличането е силно, секса супер, но нещо друго се късало във нишката и...
Аз се разгневих, затворих и телефона и в последствие ''нахраних'' по чата.. Тя ме изтри, след малко и блокира и така приключи цялата незавършена история между нас...
Според вас има ли смисъл да се опитам със повторен опит за комуникация и евентуално ''оправяне на нещата ''или логичния отговор си е следващата...?
Ситуацията е почти безнадежна, защото ''връзката'' ни беше адски крехка и нова, като практически дори имаше по-скоро не връзка, а заформяща се връзка. И не мисля, че това по емоционално поведение от моя страна би могло да бъде преглътнато още повече след като почти не се познаваме...
Но все пак очаквам вашите мнения, критики и съвети.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 3 месеца
hash: 3780bbedc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ти просто си развалил хубавия секс с любов.
Друга често срещана грешка е да се разваля любовта с брак.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 254dc13b4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мен ако питаш, там където си плюл, не лижи! Тази е класическа гъска някаква. Хем я боли, хем я сърби. Крайно неориентирана... Знаеш ли колко жени бленуват за подобно изказване на чувства и силен интерес на мъж като теб? Милиони, милиарди! Ти си седнал да се тръшкаш за няква дето търсела пространство. Ми нека си търси, прав и път. Но нормалните хора сядат и се изясняват кой какво иска, кой какво може да даде при дадени обстоятелства и т. н. А тя?
Живей си живота и си намери човек, който да те заслужава!

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: a392afd812
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Попаднал си на някаква опасна к*рва.. Има ги такива жени задоволяват ви всичките нужди обсебят ви и изчезнат.. но, то е така като търсите перфекното, а не истинското.
Жена съм.. но, ще ти кажа недей я търси, недей я моли ако тя те иска, сама ще се върне.. Ако ли пък не има и други жени.

Соня 27

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: a9299c1b7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Съжалявам, но заглавието ми прозвуча като "Неуспешен опит за изнасилване.
А на въпроса ти - Не, няма смисъл. Ако след 3 дена сте се изпокарали, представи си какво ще стане след 3 месеца.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 2d4a86e795
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Тя е изиграла ролята на ''мъжа"...

 
  ...


...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: ed8a74e6f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Айде сега нека всички нападнат момичето, което просто не смята, че само за един месец трябва да я обсебват. УУУ, на клада...

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: d75cdfb60c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   И aз бих " избягaлa " от товa, стряскaщо, плaщещо е, кaто вмaниaчен някaкъв, след две- три срещи и хaйде дa те " мaркирaм ". И кaкви сa тия глупости, току що сте се рaзделили и ти и обяснявaш кaк ти липсвa, превземaш личното и време/прострaнство, нaтрaпвaйки нaвсякъде присъствието си. Товa знaчи, че просто нямa дa я остaвиш нa мирa дa си дишa свой си въздух, дa си се рaзвивa и извън връзкa, дa имa хобитa и интереси извън теб и т. н. просто момичето мислейки и в дългосрочен плaн, бързичко си е дaлa сметкa, че ще я обсебиш и си е билa кaмшикa, преди дa се усложнят нещaтa повече. Някaквa горе из коментaрите я нaрече к*рвa, предполaгaм идея нямa кaкво е човек дa имa собствени идеи, мечти, цели и т. н. просто имa нуждa от някой мъж, който дa и сервирa положителни чувствa нaготово, никaкви собствени aмбиции, тоест aбсолютно зaвисимa, от тези дето омръзвaт нa който и дa е мъж, зaщото тежaт кaто воденичен кaмъкнa шиятa.
Aко търсиш подобен тип момиче, знaчи търсиш комплексирaнa мързеливкa, зa увaжaвaщо себе си момиче, ще трябвa дa се промениш и приемеш, че можеш дa бъдеш желaнa ЧAСТ от нечий живот или тежест, от която трябвa дa се отървaт.
Нaдявaм се дa си ме рaзбрaл прaвилно.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 1de1e669e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   От Авторът :
Историята има продължение..
Видяхме се да си поговорим очи в очи. Каза ми, че я е страх, защото първата сутрин в която се събудихме заедно е била истински щастлива и искала да си живее живота без любов, само с приятели, работаи тн.
Била се изплашила много и ме попита : какво правим сега?
Аз и казах, че я обичам, хванах я за косата и я целунах, като и казах : ''ето това правиме ''
Сподели ми, че имала много тежко детство, тежка връзка и абсолютен страх от истинско щастие и любов, защото цената била тежка...
Целувахме се, прегръщахме се, аз и казвах, че я обичам директно в очите, на ушенцето, но тя все казваше, че повече не трябва да се виждаме и това е края, каза ми сбогом и слезна от колата. Тона с който го каза беше супер плах и неуверен, което ме обърка още повече и не знам дали да уважа желанието и, и да продължа по пътя си или да и дам време да осмисли нещата, ако все още не ги е, и да я потърся след време!?

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: ea8b737a7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   ами тя е искала само секс, какво ще и се молиш на тая. това са женски номер, скъсана нишка имало не знам си какво, ми както казва номер 1- развалил си секса с любов. заеби я, тя е патка заспала.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 322fe31e57
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Аз съм същата като момичето. Бягам от любовта като дявол от тамян. Секс да -еднократен, два пъти до три най-много. После си плюя на петите, че става сложно. Също имах тежко детство, травми, лош опит с човек, когото много обичах, а беше женен. Отвратих се от любовта и не я искам в живота си. За мен тя е илюзия. А също така нещо мръсно и гадно. Уча си, работя си, имам хобита, приятели, секс от време на време, какво му трябва повече на човек, когато е постигнал хармонията в себе си и има всичко, от което има нужда. Разбери я.
А относно твоето държание-ужасно е комплексарско. Най вече това, че си я обиждал в чата и си се държал толкова незряло и инфантилно.
Казвам ти от опит- пусни я да си върви. Няма да е щастлива с теб. Кой бяга от щастието, тя е щастлива сама.

 
  ...

...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: ee2c0f34b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Спокойно, като закъса за секс ще те потърси, а пък ти си прецени дали ще я приемеш отново!

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 44a66445c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Евала, 5ти номер - кратко точно и ясно :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker