Отново изоставена. На къде сега? Дайте ми съвет! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Отново изоставена. На къде сега? Дайте ми съвет!
преди: 9 години, 3 месеца, прочетена 2184 пъти
Здравейте! Пише ви едно момиче на 22, почти 23 години. Преди два дни приключи връзката ми с момче на 24 години. Бяхме година и четири месеца заедно. Разделихме се за втори път. Първият път (отново по негово желание) каза, че не може да издържа на караниците, това го натоварвала много. Изживях голяма мъка, спрях да се храня нормално - просто нямах апетит. След три седмици, когато се примирих и осъзнах, че нищо няма да стане повече, той реши, че иска да сме отново заедно. А аз понеже още го обичах, естествено приех. Вървеше много хубаво, НО за кратко време! Много пъти ми се е искало да приключа аз нещата, но все ме спираше и ми се обясняваше колко много ме обичал! Никога не получих нищо от него, освен, ако не е било за празник. Е, извинявам се, получих една една бележка и пишеше "Обичам те! ", на фона на моите хиляди жестове към него. Стараех се адски много, вложих много в тази връзка, а той никога нямаше инициатива за каквото и да е. Когато сме били заедно е било винаги или у нас или в тях, но пак не правехме почти нищо заедно. Сядаше си на компютъра, а аз на лаптопа и гледах сериали или четях книга, за да не се чудя какво да правя. Сега след като се разделихме се оправда също, че от самото начало съм знаела какъв е, че обича да си стои вкъщи. Смятал, че съм го била разбрала, но видял, че това не е така. Мислех, че ми е добре, че всичко е наред, но може би и аз не съм осъзнавала какво ми е. Чувствах се като дете, на което му отказват любов. В даден момент започнах да изпитвам невероятна сигурност. Започнах да си мисля за край на връзката. Самият човек може би не ми вдъхваше сигурност. А когато бяхме заедно от 6 месеца някъде, той ми говореше дори за брак, деца и какво ли не. Щяхме да живеем заедно. Няма да си простя на себе си, че се бях върнала при него. Бях го прежалила почти! Бях спряла да му звъня, макар и да го обичах. Започна точно в този момент да ме търси и аз... омекнах. Говореше ми неща от типа на: "Какво ще стане, ако дойда с пръстен и ти падна на колене"... Лъжи!
Този път краят беше, защото не бил щастлив с мен, обичал ме, не бил спрял да ме обича, но пък и караниците му дошли в повече. Карахме се заради отношението му към мен и идваше момент, в който ме разплакваше, а когато плачех се дразнеше адски много, защото това ме правело малко момиченце. Не съм била никаква жена. Много ме боли, хора. Много ме боли. Боли ме, защото се чувствам предадена. И аз не бях особено щастлива, но все мислех, че ще се промени, че ще започне да прави миниатюрни неща или поне нещо с мен и въпреки това го обичах много! Пламъчето ми гореше само. Аз не се отказвам от хората лесно. Когато държа на някого винаги се старая адски много. Чувствах се като жена, която не заслужава никаква нежност, никакво уважение от човека до нея. И едно цветенце не заслужих, а аз правех всичко за този човек. Уважение получавах само, когато се държах гадно, но това не е истинската ми същност. Не искам да бъда уважавана по този изкривен начин. Приятелите ми ме определят като много добър човек, много стойностен.
Тогава питам се... след като е така, къде е моят човек? Не съм глупаво момиче, сега завършвам висше образование, търся си работа, скоро ще бъда самостоятелна, казвали са ми, че съм красиво момиче. Съветват ме да не се впускам отново във връзка, а първо да поработя над себе си, да се науча да се уважавам, но самотата ме убива.
Искам просто да бъда обичана, разбирате ли? Имам нужда от обич, имам нужда някой наистина да ме оцени. Сега се чувствам изоставена, наранена и ужасно самотно, дори да съм сред много хора. Благодарна съм, че приятелите ми ме окуражават и ми вдъхват някаква надежда. Просто и аз като всеки човек искам да срещна голямата си любов. Разочаровах се, защото мислех, че това е той. Преживява го тежко, плача много и не знам как да намеря вътрешен покой. Миналият път, когато се разделихме заспивах много трудно и сега отново е така, а сутрин се будя, .. Но монетата рано или късно се обръща, но връщане назад при мен, повече не!

Споделете Вашето мнение! Посъветвайте ме какво да правя, как да постигна спокойствие.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 3 месеца
hash: 7d397214de
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Toзи не знае какво иска, ще намериш някой по-сериозен... Сега гледай училище, работа или с каквото се занимаваш там, всеичко минава...

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: d3f4d561c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами теглиш чертата и готово. Много е лесно. Намираш си компания, започваш да се веселиш, да се срещаш с нови хора и нещата ще се наредят. Нямаш мегдан за самосъжаление и скубане на косите. Казваш баста и край. Ама после няма пак извинения и обещания, че така може да си го карате до пенсия - на иди ми, дойди ми. Просто няма смисъл.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 68d56e9c4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Проблем, че сте стана ли част от технологиите.
Не можете да общувате наживо, а всеки само през бездушния комп. Такова е цялоти ви дж-с-м, смс, скайп, нет, фейсбук.
поколение. Облъчени сте всестранно. Живота ви е виртуален. Телефонна любов.
Ресартирай живота си.
Но гледай да не обсебваш и мъжа до тебе да не е безотговорно и страхливо мекотело. Има такива момчета но бърза се заемат. Успех!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 9bc569287d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   След една подобна връзка и аз се чувствах като теб.. Време ти е нужно и приятели, просто знай, че ти не си сама. Бъди силна!
Един ден ще дойде този, който ще ти докаже, че си е заслужавало чакането. Не се впускай в безмислени връзки. В тях накрая пак и пак няма да намериш любовта и ще оставаш разочарована. ЕВАЛА ти правя за това, че си решила най-накрая да сложиш края на своето нещастие. Сега ти препоръчва просто: ЗАБАВЛЯВАЙ СЕ, излизай, живей си живота. С времето ще спреш да мислиш за него.
А един ден ще дойде онзи, който винаги ще те търси пръв, ще те оценява такава, каквато си и ще направи всичко, за да те задържи до себе си. Просто повярвай в това!
На мен лично след края на този тип връзка ми беше нужна около година, за да допусна някого до себе си, а сега не съжалявам, защото той дава всичко за мен. Обича ме такава, каквато съм и ми го показва по всякакви възможни начини!
Заслужаваш същото, просто си дай време ;)

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 2744227d09
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   не те изчетох, само първите две изречения и спрях

 
  ...


...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 706b823dff
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Това, че си се образовала не те прави умна по всички параметри. Явно не знаеш как да управляваш личния си живот.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: fd20cb8699
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Автор: Номер 4, много благодаря за думите. Накараха ме да повярвам в себе си. Този път поне не го търся по никакъв начин... Все едно ме няма.

Номер 6: Опитвам се да го правя.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 6dc8ff744a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Моето мнение е, че ти на този етап си пропиляваш живота, страдайки по това момче, с което нямаш никакво бъдеще. Да имаше да се бориш за него, в случай ако си съгрешила, но ти не си (визирам непростима съгрешение от твоя страна)! А и не забравяй, че любовта не е борба, а всеотдайност! Любовта е чиста като росата, не се печели насила, нито можеш да си я придобие за малко! Тя или е тук или не е! Трябва да е безрезервна и от двете страни, иначее не се получава. Момчето щом се е отказло дори веднъж, според мен, не може да се справя с трудностите или просто ти не си го усетила, защото си била заслепена от любовта си. Нормално е, но е време да прогледнеш. Любовта не се измерва с брой жестове, брой наранявания и т. н. Любовта е красива, чиста и благодарна, без скрити условия и без прелети реки от сълзи! Повярвай в себе си и се изправи, колкото и да боли! Клекнеш ли означава да го изпиташ за пореден път, тъй като рано или късно той пак ще реши онова... а теб това не те удовлетворява, нали? Обичай и уважавай себе си! Ще го срещнеш... колкото и невероятно да ти звучи на този етап, но ще се увериш! Дай време на сърцето си- то заздравява бавно, но не и невъзможно. Ше се убедиш сама! Време ти трябва! Моят съвет е да спреш да се измъчваш. Кауза-Загубена! Резултатът ще е едно наранено момиче! Не го прави! Погледни се в огледалото и си кажи, че щеуспееш въпреки всичко! В дълбоките води или потъваш или се научаваш да плуваш! Изборът е твой!

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: fd20cb8699
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Автор: От друга страна.. не обичам да отделям много време на мъката си, защото изпадам в страшна депресия и едвам се измъквам от нея. Последният път ми трябваше година и половина. Не мога да си позволя толкова време, не искам. Искам вече да намеря единствения човек. Всеки път след раздяла се справям трудно. Кой от кой път по-трудно става. Трудно живея в самота. Много трудно. Ставам озлобена... Какво да правя, че да ми мине? Вече се чудя с какви неща да се занимавам... Нищо не помага. И той не ми помага. Иска ми се да страда, както страдам и аз, но знам, че няма да се случи. Обидата е голяма...

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 0f535862c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   "Искам просто да бъда обичана, разбирате ли? Имам нужда от обич, имам нужда някой наистина да ме оцени. " - Разбираме, но това "нещо" имаш ли идея, колко много хора по света го търсят?! Разбира се, всяко начало е розово и хубаво, въпроса е да устоят нещата с времето. Това "просто" е едно много сложно нещо всъщност. На мен ми звучиш с начина ти на мислене като типичното момиче на 22. Има време, ще се научиш. При всеки случай твоето щастие или нещастие не трябва да е толкова зависимо от друг човек. Това трябва да го проумееш и да се научиш да си щастлива без да си зависима от някого и вниманието му.

K-Man

 
  ...

...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: fd20cb8699
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Автор: Номер 10, така е. Но не разбирам защо трябва да е сложно? Когато човек знае какво иска, няма нищо сложно. Уви, не всеки знае какво иска. И наистина началото беше розово и хубаво, грешката ми е, че не успях да го преценя на време.

Имаше толкова много признаци, но бях заслепена. Оставяше ме да си тръгвам в най-големия студ. За цялата ни връзка, ме е изпращал само до спирката и то тези случаи се броят на едната ми ръка. Правех всичко сама. Все ме питаха: "Къде е К., какво прави? ", а аз вече се чудех как да кажа на хората, че предпочита да е с едно пияно, а не с мен? Цялото ми семейство го прие. Имаше страхотно отношение към него, никога не бяха приемали някой така. Много неща мога да разкажа - и положителни, и отрицателни. Но не знам как да се справя с душевната болка...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker