Не знам какво е това любов - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121340)
 Любов и изневяра (29746)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9608)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не знам какво е това любов
преди: 9 години, 3 месеца, прочетена 2065 пъти
На 22 години съм и никога не съм била влюбена и не съм имала сериозно гадже. Не съм първа красавица, но не съм се оплаквала никога от мъжко внимание. Имам хубаво тяло и винаги съм се поддържана, но и винаги съм имала комплекси колкото и мъже да са ми обръщали внимание. Самочувствието ми винаги е било на 0, въпреки че съм излизала с много момчета още от малка. Спала съм с много и с най-различни мъже, но с повечето само за 1 вечер и на още повече съм отказвала. По принцип ми е трудно да се отпускам в леглото и не правя редовен секс. Приятели момчета също съм имала много и сме излзали заедно напивали сме си и сме си споделяли и все още имам такива, но когато стане въпрос за влюбване винаги се отдръпвам. Никога не съм имала гадже с което да прекарвам по голяма част от времето си, с което да правя редовен секс да излизаме заедно и да си пишем и да се чуваме постоянно. Когато бях на 16 започнах да излизам с едно момче. Виждахме се по-често, но след известно време той стана друг човек. Случи ми се нещо много лошо за което обаче няма да споменавам. Трудно го преживях започнах да взимам наркотици да се събирам с такива хора. Станах безразлична пишех си с най-различни момчета просто ей така и с много си лягах без да ми пука. По-късно срещнах друго момче, което се опита да ме накара да се влюбя в него. Той пък беше страшен манипулатор и лъжец имаше си и друга приятелка. Макар и да го харесвах като го разбрах сама се отдръпнах. Е вече не съм наркоманка и не се напивам до припадък, а работя уча и спортувам. В живота си успявам да се оправям въпреки, че винаги съм била малко неуверена, но все още не знам какво е това любов. Често се затварям в себе си заради това и изпадам в депресии. За мен мъжете са лъжци и искат само секс и не заслужават да им се отдаваш изцяло. Страх ме е че ако срещна някой и се привържа към него ще ме нарани. Вече не объщам внимание на никой дори ми казват, че съм надута въпрпеки че нямам никакво самочувствие. Имам чувството, че никога няма да се отпусна и да позволя на някой да се доближи до мен и цял живот ще си стоя сама от което най-много ме е страх :( Не знам какво да правя как да се променя :(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 3 месеца
hash: ee5f7c49e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Рaзбирaш, че товa е в следствие от случилото се, зa което не искaш дa говориш. Тъй кaто вече не сaмо си aктивирaлa, aми и зaтвърдилa твоятa си формa зa сaмозaщитa, мисля че, нaй- добре зa теб би било дa позволиш нa психолог дa ти помогне. Рaзбирaм повече от добре позициятa и стрaховете ти, но aко не излекувaш душaтa си, никогa нямa дa си позволиш дa рискувaш дa бъдеш щaстливa. Ще бягaш от щaстието от стрaх. Не говоря сaмо зa интимнa връзкa/ семейство. Имaм предвид доверието въобще. В животa си нaпред ще те рaзочaровaт хорa, ще стрaдaш от товa, но нямa и дa усетиш удоволствието, щaстието дa имaш доверен приятел/кa, любим. Не зaщото нямa дa имa тaкивa хорa около теб, просто ти нямa дa им дaдеш възможносттa дa докaжaт.
Едвa ли имa по- сaмотен човек от недоверчивият. Помогни си сaмa, потърси помощ!

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 3dd2c4b74b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Първо - браво че си се върнала в релси :)
Питаш какво е любов? Това е да намериш човека, с който се чувстваш най-добре. Човек, с който имате общи интереси, и по-важното - обща философия за живота. Добър приятел, с който постепенно да осъзнаете, че сте си твърде необходими, за да продължавате така. Че искате нещо повече. Няма как той да те лъже и мами, ако двамата искате едно и също. А след като вече сте приятели - ако не се получи винаги можете да се върнете на предишната фаза. Доверие може да се изгради далеч преди същинската любов.
Та съветът ми: сприятелявай се с колкото можеш повече мъже, опознавай ги, както би се сприятелявала с жени (с мъжете е по забавно :P), никакви сексуални мотиви и си живей живота. Ест. разпускай, ако имаш нужда. И някой от тези приятели ще се окаже Точният.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: ae37e1c702
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Мъжете те надушват каква си... от там идва че не се задържат...

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 0c3bf5844c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   До №1 Разбирам го наистина. Винаги тайно съм се надявала, че ще го преодолея и че имам силна психика, ама явно не е така. Както и ниското ми самочувствие, което идва от там че в училище винаги ме обиждаха и тормозеха дори и ме удряха макар че съм момиче. Е заради това и спрях да ходя на училище и едвам завърших средното си образование. Днес ако някой ми каже, че съм умна или красива няма да му повярвам. И след това тази случка за която не искам да говоря ме съсипа изцяло. От там и наркотиците започнах, защото те ми вдигаха самочувствието, даваха ми близост с хората, по-добър секс, но не те са решението. Малко се отклоних от темата, но може би наистина трябва да потърся психолог. Тъй като на никой до сега не съм споделяла за преживяното с това момче. Винаги съм го крила вътре в себе си и често започвам да плача като се сетя.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: f78a91d0c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Aвторке, (4) когaто нa мен ми е трудно или просто не искaм дa споделя с друг нещо, което ме мъчи, споделям със себе си. Открих, че и сaмa могa дa си бъдa подкрепa, дa се aнaлизирaм, дa се съветвaм дори. Имaм приятели, но aз също съм си приятелкa, кaто всеки добър приятел си говоря със себе си понякогa, знaм, че ще се рaзберa, ще си помогнa. Опитaй дa споделяш със себе си. Нищо, че ще поплaчеш, и кaкво? ! Aнaлизирaй тaзи болезненa чaст от минaлото и я пусни вече, в минaлото дa си остaне, кaто нaдживянa, превъзмогнaтa, просто чaст от животa ти.
Зaщо нямa дa повярвaш, aко ти кaжaт, че си крaсивa и умнa? ! Нaли знaеш, че крaсотaтa основно е в окото нa който те гледa? Еднa перфектнa външност може дa е много грознa, зaрaди излъчвaнето и обрaтно. Умът... зa мен умен човек е щaстливият човек. Когaто видя естественa, искренa усмивкa, щaстлив смях, оновa лъчезaрно излъчвaне, спокойните добродушни очи нечии- виждaм крaсив и умен човек. Зa други е друго. Въпрос нa лично усещaне зa нещaтa. По- вaжното е ти дa се хaресвaш. Когaто ти се чувствaш ок със себе си, зaпочвaш дa излъчвaш и товa, зa което ти говоря. Твоят проблем е недоверието. Предполaгaм, покрaй случкaтa си изгубилa доверие в нaй- вaжният човек- себе си. Е, време е дa си дaдеш шaнс, дa си по( до)кaжеш, че можеш дa си вярвaш. Пусни минaлото, зaпочни новият си живот от СЕГA!
Не живей със спомени, от които стрaдaш, създaй си нови, зaрaди които ще се усмихвaш.
Успех!

Н 1

 
  ...


...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: e504f1d442
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Н 5 - Даде ти страхотни съвети.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 26450f6063
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Ох опазил ме Господ от такива, дето са спали с много като теб и да се опитват да се влюбят в мен, дано такива да не се влюбват в мен. Няма какво да те съдя, утре който и да тръгне с тебе ще го сочат с пръст, миналото ти не може да се изтрие, по-добре се махни от там където живееш и почни някъде на ново. Спала с тоя, с оня за една вечер, наркотици, напиване и после искала да се влюбва, дано някой не се влюбва в теб, а пък ти ако в него се влюбиш, пак е неприятно и вземе, че се подлъже. Да, хората могат да се променят, но белегът остава за цял живот и ти историята ти ще се помни винаги.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 3e0342870b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не слушай такива като номер 8. На такива като него ще кажа - "Не ме гледай така заради моето минало... не знаеш твоето бъдеще ".
Аз имам същата съдба като теб, но съм мъж.
Искам да питам уважаемите модератори, как да се свържа с някой в този сайт?

Moдератор - невъзможно е да се свържете с някого в нашия сайт. Съжалявам, но не правим изключения.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 8d0d10ea5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   На 16 стартираш, а та 22 имаш толкова натрупан стаж, колкото нормална жена няма за цял живот!? Та това са само 6 години. Ти си живяла само с пълна газ. Сама си се превърнала в развалина, а искаш някой да се влюби. Та кой обича такива жени? №8 ти дава добър съвет, напусни този град където живееш и се примести някъде далеч, където не те познават. Там ако успееш да вържеш някой, ще бъде успех за тебе. Но всъщнос, нямаш и друг избор. Вече си си направила отрицателен имидж и едва ли някой ще ти обърне внимание. Когато бях по млад, имаше в града ни подобни момичета, но впоследствие, всички изчезнаха, живота ги принуди да се махнат. Спасението е, или друг град, или манастир.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 8f3995d1e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз съм момче и също съм на 22. Бях с 1 момиче 3 години и накрая ме предаде по най-долния начин. Направи всичко, което е твърдяла, че никога няма да направи. И сега мина доста време и все още се измъчвам. На работя мисля цял ден за нея, като съм вкъщи пак. Нищо не помага. Сега ми се иска никога да не бях обиквал човек до такава болка.. Така че не съжелявай, защото има много като мен, които биха искали да са в твоето положение и да живеят нормален живот без да се измъчват. Няма по-голяма психическа и физическа болка от тази, която може да ти причини човек, когото обичаш истински.

 
  ...

...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: f96c49799a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Абе, тези с коментарчетата, че момичето трябвало да напусне града, да се скрие....Айде, не се обаждайте неподготвени повече момченца или момиченца....вие като какви се явявате, че да съдите хората....Тя иска да сподели, иска съчувствие...
Момиче, не им обръщай грам внимание на такива, нека си говорят, не пречат с ограниченото си мислене....
Искрено се надявам наистина да си спряла с наркотиците и да имаш волята повече да не се завръщаш към тях!
Според мен, в момента единственото, от което трябва да те е страх си самата себе си.... а именно ти много се подценяваш, недей! Вече не си в училище, няма кой да те подиграва и тормози, вече ще внимаваш и с момчетата, с които решиш да имаш нещо общо. Очевидно се е случило нещо неприятно с някой, то ще ти е обица на ухото.
На 22 години, как така прецени, че ще останеш сама...Напротив живота е пред теб, постави себе си на пиедестала на живота ти. Радвам се, че си си взела живота в ръце, сега имаш за цел да си повишиш самооценката и да се радваш на младостта си по правилния начин! Горе главата!

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 03dde1581a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Аз цял живот търся жената с която ще бъда до края. А жените какво търсят - нищо. Нямат желания, нямат мечти, нямат нищо.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 88a15dc481
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   ''Не знам какво е това любов''
Блазе ти!
Сега се жалваш ама и твоето време ще дойде рано или късно! Пожелавам ти да е споделена че иначе няма да е само жалване..
Щом не си я изпитвала знай че това е сила- може да е съзидателна но може да е унищожителна.
В някой случай те прави по-добър човек, кара те да се чувстваш завършена. Но в други те убива всеки ден.
Аз знам че ти виждаш хора разделили се с човек който са "обичали" и са преживяли всичко бързо но съм убедена че отвъд преструвките си те са съсипани, страдащи дълбоко вътре в себе се. Но Имат ли избор?
Пожелавам ти най-голямото щастие.

" Булото на срам и грях —
не ще го хвърлят върху тях
страсти и неволи.
Душата ми се моли,
дете,
душата ми се моли… "

Лена

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 6e16c399ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Имам сходна на твоята история, дори изглежда като писана от мен. Само дето аз ги вършех простотиите с наркотиците преди моята лоша случка, за която не говоря, а след това започнах да хулиганствам.
Аз също така не можех да се отпусна да обичам - страхувах се от любовта. В редките случаи, в които усещах, че се привързвам към някого, веднага пъдех въпросния човек от живота си. Нараних петима прекрасни мъже; от онези милите, джентълмени, умни, трудолюбиви... онези мечтани мъже. Те се влюбваха сякаш за два дена, а на мен ми омръзваха сякаш за няколко минути.
Накрая стана тя каквато стана - намерих си човек със сходни страхове като моите. Човек, който бе напуснат след дългогодишна връзка и не можеше да се довери толкова бързо. Излязохме да купонясваме няколко пъти заедно, всичко започна като нещо абсолютно несериозно. После решихме да отидем за уикенда някъде, изкарахме си добре; организирахме и други такива хубави уикенди. Започнахме да се чуваме и през седмицата... просто за да се чуем, не за да си уговорим среща. И така нещата някак се развиваха просто плавно, докато в един момент не осъзнахме, че нещата отдавна са станали сериозни - вече съквартирантката не ми звънеше да пита дали ще се прибера вечерта, защото беше ясно, че ще остана при Н. ; не се питахме дали сме свободни еди-кога-си да се видим, а просто се питахме дали другия е съгласен да идем еди-къде-си; в един момент разбрахме, че ни е приятно дори просто ей така да си стоим вкъщи и да си говорим, без да излизаме някъде, без да се забавляваме другояче. Когато разбрах, че съм се привързала към него, беше вече твърде късно да се откъсна. Не можех. Не мога. Умирам си за това да се будя в неговата прегръдка или той в моята, желая да го виждам всеки ден за максимално дълго време и не се боя, че ще ме нарани. Изобщо не ме е страх. Аз просто го обичам и съм благословена и с неговата любов. А ако един ден поради каквато и да било причина се разделим, ще пазя хиляди прекрасни спомени с този човек и ще бъда щастлива, защото съм го обичала. Знам че ако един ден ме напусне, ще се срина... но това е толкова маловажно, когато обичаш. Не ме интересува този лош вариант, защото сега имам този мъж до себе си и неговата любов, това ми стига.
А успеха в тази насока дължа най-напред на това, че той не беше като предишните и не ми говореше за любов на първата среща. Според мен това е разковничето - да срещнеш човек, който не търси любовта... като теб самата. Ако нещата се случват постепенно и неусетно, ако се случват просто някак си естествено и не усещаш промените като бреме - значи това е твоя човек. Другото, което помогна в моя случай бе, че той не ми говореше романтични слова и не прекаляваше с комплиментите. Докато предишните ме убеждаваха в това колко съм красива и как съм ги карала да тръпнат в очакване на всяка следваща среща, той съвсем неглиже ми се обаждаше да каже, че ще ходи еди-къде-си петък вечер (примерно) и ако съм отидела, можело да се видим. И аз му звънях със същата информация. Това беше хубаво - не се чувствахме задължени да отидем и не знаехме дали ще се видим наистина или всеки ще остане при компанията си или пък дали няма да се изпуснем във времето на отиване и тръгване... Ако след първата ни нощ заедно ме беше поканил дори само на кафе на следващия ден, битката щеше да е изгубена и сигурно нямаше да го обикна.
И другото нещо, което помогна бе, че и двамата не се ровим в миналото. Аз не човърках в неговата рана, той не човъркаше в моите. Вече знае какви съм ги вършила като по-малка, знае и за онова което ме травматизира... но до тази информация стигна след много време. В началото бяхме просто двама млади човека, които се забавляват заедно - никой нищо не говореше за връзка и любов. А стана тя каквато стана :)

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 8e06f33b5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   No14, аз цял живот търся момче, с което да прекарам живота си, но уви мъжете нямат мечти, нямат разум, не оценяват,
уж нямат страхове, а са страхливци,
говорят, но не изпълняват и не се борят...
Та и какво казваше? :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker