Объркано приятелство - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121330)
 Любов и изневяра (29741)
 Секс и интимност (14379)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6478)
 Здраве (9607)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3185)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18563)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Объркано приятелство
преди: 9 години, 3 месеца, прочетена 1918 пъти
Здравейте, бих искала да споделя с вас моята история, защото може би в днешно време е по-добре да споделиш с непознати отколкото с познати!
Запознах се преди 4 години с мой колега, така се стекоха обстоятелствата, че си станахме много добри приятели... но само толкова! Държи се много мило с мен, истински джентълмен, винаги сме били един до друг в хубави и лоши моменти... била съм до него дори и когато се раздели с приятелката си... и като се събраха отново. Но от около 2 години, всичко е малко по-различно за мен от приятелство, защото започнах да изпитвам чувства към него, впредвид уникалното му държание към мен. Наскоро се случи преподавател да каже следното "Ако колегата, дай Боже е женен за колежката... ". Не смея да му призная нищо, защото ме е страх, но самотата и болката която чувствам когато го видя с приятелката си ме съсипва.
Моля да ме извините ако историята ми е "банална", но се надявам някой, който е поподал в подобна ситуация да ми даде съвет, кураж или да ме откаже от мечтите ми... Благодаря Ви!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 3 месеца
hash: b53e0e748b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   В същата ситуация съм само, че съм момче. Просто няма такова нещо като силно приятелство между момче и момиче. Винаги един от двамата се влюбва. Според мен е по-добре да се откажеш от тази идея. Повярвай ми знам колко е гадно. Всеки път като я видя да си говори с някое момче и позеленявам от ревност, но на сила не стават нещата. Пък и любов с любов се забравя. Успех!

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 996e30718b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мисля че си страхотно момиче и ще ти кажа да действаш - признай му
ние не можем а бъдем груби в такава ситуация(мъжкият пол) - понеже си е в мъжката природа мъжа да се раздава и да предприема действията и в случей когато някое момиче покаже нещо - то е супер неочаквано но понеже живота е изпълнен само с проблеми и грижи това може само да зарадва а и все пак той се държи страхотно с теб - дори да не те приеме в първия момент повярвай ми - това ще се промени.
Мъжката слабост е когато една жена вярва в мъжа според мен вярва че той ще я зашитава и ще бъде нейната опора - тогава проличава че тя е истинска за него.
Поне аз съм такъв имам нуждата да бъда герой за моето момиче а ако тя ми вярва нищо друго не ми трябва.
Успех и покажи че вярваш в него. и ще стане

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 16a86cc862
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   1 : 1 с мен... само , че аз си имам приятел, а него го слушах за момичетата който той харесва...Знаеш ли аз какво направих казах му го :) Нещата не станаха както очаквах просто ми каза , че не ме приема по друг начин освен като приятелка и така сега сме приятели , лошото е , че се подръпна от мен и може би го загубих като приятел.Надявам се при вас нещата да се получат :) Поздрави Ема

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 858ba3cafe
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами търпение, миличка, и следващия път като се разделят, не чакай, ами направо ДЕЙСТВАЙ! Допусни го не само до себе си, но и в себе си.
Свестните момчета, знаеш, отдавна са окупирани, че и по няколко кандидатки си имат даже... Пропуснала си златен момент, когато са били разделили - сега другата щеше да стои и да въздиша, а не ти.
Иска ми се да ти припомня притчата за водата - тя е най-мекото и нежно нещо на света, но в продължение на хилядолетията дълбае каньони, създава и изяжда брегове, въобще - голяма сила е...

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 1a88e8a6dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Ами проучи как се държи тя с него след като си близо до него и си направи непристрастна равносметка коя може да му даде повече. Така ще се чувстваш по-малко виновна, ако по-добрата си ти.. пък ако си имат стабилна връзка няма защо да се бъркаш. Не е първия предполагам.. не е и последен със сигурност! :)

 
  ...


...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: ef39ad42c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Здравей,

напълно съм съгласна с коментара на номер 1. Аз пък съм жена и бях в почти същата ситуация като твоята. Бяхме колеги, доста добре се разбирахме, имаше нещо като флирт помежду ни, но аз винаги съм се държала на разстояние, защото знаех, че си има приятелка и то от 9 години... Така се стекоха нещата, че приятелката му го заряза и това ни сближи още повече. Тогава и нещата станаха конкретни помегду ни. Адски бързо и сега бих казала дори и недообмислено.
В моят случай, той не беше готов веднага за нова връзка и само един месец след като всичко започна помежду ни, той се срина психически и го видях в доста кофти ситуация, за един мъж. Беше в безтегловност, дори се разплака... казвайки ми че адски много държи на мен, но че всичко това му идва в повече и че не знае какво да прави, как да го прави и че напрежението му е в повече. Аз пък се обидих от тези му думи и се скарахме и отдалечихме. Сега 2 месеца след тази случка, той разбрал, че ме е изпуснал и ме гони до дупка. Но за сега за мен е много късно. Нещо се пречупи в мен и не знам как да реагирам.
Моят съвет за конкретната ситуация в която си е да не правиш нищо. Да не му признаваш. А само да се оставиш по течението. Все пак си жена, флиртувай, но само до там. Ако той реши да предприеме нещо, ще го направи. Но нека да не си ти тази, която да се намешва в отношенията му с приятелката му. Така мисля поне аз. Струваш ми се свястно момиче, остана такава. Ако един мъж, реши да те гони и да прави нещо с теб, нищо не може да го спре, нито гадже, нито колеги, никой. Остави нещата да се развият сами и си гледай мегдувременно живота!!!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 59a21a1af6
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Благодаря Ви много, за коментарите! Наистина сте страхотни!
Винаги съм била на дистанция от него, не мога да си позволя да разваля връзката му с приятелката му, колкото и да ми се иска. Разликата между мен и нея е огромна, затова и съм в тази дилема.
Номер 5 с риск да прозвучи не скромно ще споделя, че може би съм по-добрата, тъй като познавам момичето, а и много хора се чудят защо той е с нея, а не с мен. Една от причините като се бяха разделили да не му кажа, беше точно това което номер 6 е споделила-знаех, че това ще го натовари допълнително. Може би ще продължавам да стискам зъби до когато мога и ще се оставя по течението... :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker