Почти девствен на 36 г. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121330)
 Любов и изневяра (29741)
 Секс и интимност (14379)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6478)
 Здраве (9607)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3185)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18563)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Почти девствен на 36 г.
преди: 9 години, 2 месеца, прочетена 4572 пъти
Здравейте на всички читатели на сайта.
Предполагам, за поне някои от вас ще е интересно да прочетете и моята история.
Нека започна с това, че на 36 години никога досега не съм имал връзка, това което се нарича "гадже" на жаргон.
Роден съм, живея и до сега в София.
Още като съвсем малко дете бях много притеснително и срамежливо момче. В детската градина и първите класове на училище много трудно се адаптирах към средата. Вече в по-горните класове го преодолях това, вече си бях общителен и контактен като цяло, но едно нещо никога не успях да превъзмогна - интимните отношения с другия пол. Учих в престижна гимназия. После служих една година военна служба. След това дойде студентския ми период. Учех едновременно две висши образования, редовно, и успешно ги завърших. След това започнах да работя. От десет години все съм на различни места по държавни служби. На бюро, на компютър. И сега така. Но не се издигнах, не съм бил никога началник. Никога не съм имал много пари. Сега например, доходът ми е около 600 лева на месец. Нямам отделно жилище, нямам и достатъчно пари да си осигуря, затова и досега живея с майка ми и баща ми. Имам две сестри, и двете по-малки. Едната отдавна се омъжи има и дете. Другата временно е в чужбина, но иначе и тя е с нас.
Аз съм много контактен, обичам да съм с хора, имам много приятели. Почти винаги ще се намери някой, с който да се видя, да пием бира или нещо подобно. Имам и приятелки момичета. Ако е за приятелство, не се притеснявам да контактувам с тях.
За външния ми вид нямам притеснения. Смятам, че добре изглеждам. Средно висок, нормално телосложение. Спортна натура - тичам много, туризъм. Според повечето хора, изглеждам по-млад от годините си.
През годините много пъти съм долавял ситуации, в които момичета проявяват интерес към мен. Някои и твърде директно. Но винаги в такава ситуация много съм се притеснявал и не мога да се възползвам. Миналата събота вечер например, на дискотека бяхме, една колежка, по-голяма малко от мен, ми намекна, че иска да дойде да спи у нас. Аз не реагирах никак. А аз самият никога нищо не предприемам. За всичките години така и си ми стана стил на живот да не свалям по никакъв начин жените. Всичко това от проклетите комплекси и ниско самочувствие. получава се омагьосан кръг - ниско самочувствие - нищо неправене - липса на жени - още по-ниско самочувствие - още по-нищо неправене... и така до ужасния сегашен резултат. Още като бях на 21 години отидох на проститутка. Това ми беше първия път. От тогава през годините съм ходил много рядко, но все пак се натрупа бройка. Та затова мога да преценя - в чисто сексуално отношение нямам никакъв проблем - всичко си ми е наред - ерекция и така нататък. Но това е платен секс, не го броя за успех. Нито един секс не съм имал, който да не е с проститутка. Затова написах "почти девствен". Напоследъх вече се чувствам провален човек. Просто не знам как да намеря сили да разбия омагьосания кръг. И парите са малко, и терен също нямам. Моите родители са непрекъснато вкъщи. Просто вече презирам и себе си и живота, който водя. Ще се радвам да коментира всеки, който има какво да каже. Който е със същия проблем, или познава хора като мен. Или пък който е точно обратното на мен и може да коментира.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 2 месеца
hash: ee59520459
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Според мен основният ти проблем е, че живееш при родителите си - както сам описа - иска момиче да дойде с теб, но къде?
На твоята възраст не е нормално. Аз се изнесох на 19 г. и от тогава не съм зависима от родители, а сестра ми след като завърши на 25 г. се изнесе. С две думи - какво да се занимаваме например ние с мъж като теб. Така сме повечето момичета. Не знам заради еманципация или нещо друго, но сме станали по-самостоятелни, самоуверени от мъжете и имаме съответните очаквания и претенции.
Но хайде - навън никой не ти знае колко малко пари получаваш и как живееш и тук си прав - твоята неувереност ги отблъсква хората, а неувереността ти има общо с това, че печелиш много малко и живееш с родителите си. Много ми е странно, че изобщо има хора като теб, които от десетилетия си работите едно и също като знаете, че нямате развитие. На 30 години съм и съм имала 5 различни работи и работодатели и за 10 г. доходът ми се е увеличил многократно.
Мисля, че конкуренцията е огромна. За мъжете в днешно време е важно да могат да осигурят нормален живот на семейството си. Мъжката работа като цяло е добре платена, но и жените често взимаме над 1000-2000 лв. и проблемът е, че мъж се комплексира като знае, че взимаш повече,а и не можеш да разчиташ на мъж като теб и не само заради парите - ти като толкова години живееш с майка си и сестра си едва ли има място за друга жена в живота ти и ще се почнат с огромни проблеми. Повечето познаваме подобни проблеми от собствените си домове и семейства и не искаме да живеем вече със старите. Съвет - ако искаш СЕМЕЙСТВО с жена си намери друга работа, изнеси се и заживей като възрастен човек.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 5862817255
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Първо си задай въпроси-дали иксаш жена, деца..?
После ако харесаш някоя прояви интерес, или ако теб хареса някоя например с колежката...
Недей да чакаш, живота си върви..

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 1de7c95269
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   приятел, направи си регистрация в сайт за запознанства, там общувай и ги кани на кафета и т. н, всичко ще се нагласи от самосебе си

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 7f7997d7b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Ами изнеси се на квартира, има доста гарсониерки за по 100-150лв на месец. Остават ти 450-500лв, които са достатъчни за сам човек.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 823a7b4612
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Намери си жена с терен.

 
  ...


...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 3b0a8391f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

8.   Много си зле щом още си при мама и тате, на твоите години е срамота, винаги са ме отблъсквали подобни мъже, ненадеждни са. Аз съм жена и преди да навърша 26_27 г. се изнесох на квартира. Да отбележа, че взимах 400 лв заплата, не са ми помагали родителите, голяма мизерия беше няколко години, но така си калявах характера, важно ми беше да знам, че мога да се оправям сама. Успях! Вече съм семейна, живея нормално, имам приличен стандарт на живот. Така, че действай, ако не искаш да си останеш почти девствен. Оправдания не са необходими, всичко е въпрос на желание и стремеж.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 71b164b9b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

9.   Пич, коментара на номер 1 го игнорирай, защото не е права. Първо на курвичките винаги им е по-лесно от колкото на мъжете и то във всичко. Дори и това да се изнесат на 19 г. от семейното огнище. Защото докато ти си марширувал в казармата те са вдигали краката високо и са топлили кревата на някое гадже.
Достатъчно е да вдигнат краката, да смигнат да отправят дори и лек сексуален намек и вратите им се отварят, вдигат им заплатите, бонусите и т. н. Дори и 10 пъти да си сменят работата и работодателите е достатъчно да са склонни освен да си вършат задълженията да могат и да се усмихват и да си вдигат полата нависоко, винаги ще ги предпочетат пред теб. Общоприето е мъжете да са настъпателни и ухажори и те женските в БГ разчитат особено на това. Много малко са тези от тях които са активни и се поставят на наше място и поемат риска да бъдат отхвърлени. Но дори и да им се случи те не изпитват никакъв свян или спад на самочувствието, просто защото няма какво да им падне ;) Повечето дори нямат достойнство и са готови да се изчукат с някой поради всякакви други фактори, но не и заради любовта, като при това те не си плащат а обикновено им плащат под една или друга форма. Много са смешни такива, които викат: "ама аз сама се оправях в живота", докато някой ги води по заведенията, плаща им сметките и им покрива разходите, тогава е много лесно да не са при мама и тате. Или да са си студентчета ама техните да им плащат квартирата и да пращат зарзават и буркани... ходи виж целия студентски град.
Значи пич като теб има адски много мъже и не е само в БГ така, просто да не ти пука. Това с дохода е кофти, много тъпо е да си губиш времето в университета и после това дето си го учил да се окаже една бутафорна наука, дето не може да ти напълни хладилника. Но да се върнем на темата, защото то в БГ образованието е сопол и с дипломата можеш само да си избършеш гъза.
Значи продължавай да си живееш при вашите и да не ти пука, за парите, защото една кредитна карта с много кеш, една къща или панелка няма да те направят по мъж. Ти или се изграждаш като характер и ставаш мъж или ставаш путьо дето прецаква другарчетата си и всички около него. Може ако искаш и с баба си да живееш ама ако си достатъчно самостоятелен и отговорен, то значи когато се наложи да останеш сам или да заживееш с друга няма да имаш проблеми. Хубаво е обаче да имаш 4-5 хиляди лв заделени на страна, да можеш като срещнеш някоя не да я водиш у вас, а на хотел или да излезеш в рамките на една седмица с нея на квартира. Така изобщо няма да се притесняваш от вашите или от самата мацка.
Освен това ако е готина мадама тя ще иска първо да те опознае и да видиш що за човек си, как реагираш като мъж, какви решения вземаш, ако е меркантилна кучка ще иска да види колко пари имаш, в какви заведения ще я водиш...
Това с курвите, че ги поебваш от време на време мога само да ти свалям шапка, защото някои бастуни предпочитат да свалят звезди на жени и после да ги заебават. Много по стойностно е да натрупаш опит с проститутка защото си плащаш за услугата от колкото да лъжеш и мамиш. Така след време като срещнеш подходящата ще си достатъчно печен за да и отвърнеш на ласките.
Единствения недостатък е че си се отказал от лова, флирта и тръпката да бъдеш нагъл без да ти дреме. Не трябва да ти пука от някоя защото не тя може да ти даде това което искаш; на теб може всяка да ти го даде - СЕКС, а ти можеш да избереш дали да и дадеш, това което тя иска -> сигурност, спокойствие, увереност и закрила -> СЕМЕЙСТВО и брак. Всяка жена иска 2 неща: семейство и деца. Ти си този, който може да и го даде, но знаейки това трябва да се чувстваш сигурен в себе си и с тази мисъл да подхождаш, да си казваш мислено аз знам от какво имаш нужда и си ми много лесна, защото само от мен зависи да ти го дам и ако си добра с мен ще бъда благосклонен с теб
Всяка иска да има любовта на своя съпруг, но за да станеш нейния съпруг трябва да се потруди, затова си казвай ок аз ще те свалям ама ако не се потрудиш после ако искам ще ти бия шута. Така няма да имаш никакъв проблем със свалките защото ще си достатъчно сигурен и уверен в себе си, защото не ти а те зависят от теб. Ти си този който може да ги дари с деца и да ги направи щастливи като имат семейство с теб. А най- лесни са жените които усещат, че мъжа срещу тях е силен и уверен, направо се разтапят и са готови, подмокрени, чакат.... само чакат, да им го подадат, за да го поемат.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 03feff0f43
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

10.   Н 9, чaк не знaм кaк дa си формулирaм въпросa към теб.
Ти зa мъж ли се мислиш, или кaтегорично го вярвaш, сaмо зaщото ти се клaти някъде между крaкaтa един придaдък и доколкото рaбирaм от комплесaрското ти изкaзвaне, нaпълно ненужен.

Aвторе, мъж нa 36 г, " почти девствен " кaкто кaзвaш, още живеещ при родители, с нищожнa зaплaтa и никaкви спестявaния, .. сaмо яко зaкъсaлa ще ти " върже ". Товa е приемливо зa мъже 22-25 год. възрaст, нaтaтък вече е яснa огромнa червенa точкa, знaк- СТОП!!! Не слушaй бълнувaниятa нa н 9, подозирaм, че и той женa сaмо плaтенa е помирисвaл.
Поне се изнеси нa. квaртирa! Кaкво инaче покaзвaш нa еднa женa- мaмин слaдък нa среднa възрaст, без никaкъв опит, без никaкви възможности или желaния зa промянa, мaмa ми пере гaщите, пък тaти следи зa вечерният ми чaс...
Ти сaм явно не искaш женa и семейство. Aко е тaкa, ок, товa е нaй- сигурният нaчин никогa дa нямa желaещи. Но друго кaзвaш. Aми действaй бе човек! Зa когa инaче, те годинките си вървят и скоро ще влезеш в грaфaтa " стaр ерген ", a от тaм вече е почти невъзможно някоя дa се излъже.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: e502ba777c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   От автора. Може би, като написах историята, почти изцяло акцентирах върху парите и жилищито. Това са много важни неща. Но не е само това. Самата пълна неувереност към жените и самата мисъл, че на тия години още не съм имал връзка, също е много мощен фактор. Трудно ми е да преценя, ако изведнъж сега имам и жилище и пари, дали това ще ми оправи проблема и след колко време. Или е повече психика.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: b9d92b96f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Пак от автора. Работите, които съм работил, са това, за което съм учил. По принцип са що годе престижни. За всяко място съм се явявал на конкурс, класирал съм се между конкуренция, имало е изисквания за висше образование... Държавна служба... Какво до направя, като България плаща толкова по администрации... А за жилището - млад човек, ако няма наследство или не му е помогнато с пари, съвсем сам да си купи, малко сложно идва. За квартира все пак има начини. Ама да питам жените - все пак в наше време съвсем само парите ли гледат? Все пак някои от тях не се ли привличат малко и от неща като характера, излъчването, интелекта... Все си мисля, че ако не бях толкова комплексиран към жените, щяд да съм имал успехи. Писах, че е имало някои случаи, в които момичета са проявявали интерес, ама аз се здухвам. Почвам да мисля - ами тя сигурно ще усети колко съм неопитен, ами какво ли ще си помисли,

 
  ...

...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 5fe405deb9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Aвторе, напълно те разбирам-за жилището и за парите, които печелиш... жена съм и съм в някакво подобно положение, като твоето, с тая разлика, че аз живея при родителите си, защото така се налага, не ми се впуска в подробности.. Според мен проблемът ти е в неувереността, а тя се поражда от редица фактори, не е само и до това, че не живееш самостоятелно.. опитай се да бъдеш по уверен в себе си, да бъдеш по освободен в държанието си към жените.. просто да излезнеш от тази черупка, в която си се затворил. Колкото до това, че живееш при родителите си, аз не смятам, че това е някакво престъпление, както тук някои са се произнесли.. ми не всеки е добре материално осигурен, че да си позволи да живее самостоятелно... в днешно време доста хора живеят и с родители, при това и си имат семейство-жена, деца.. така че това са пълни глупости... Горе главата и пълен напред, ще успееш! :

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: ace07b4bb0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Към номер 10. Не виждаш ли колко голям процент от хората на тая възраст живеят като автора при родители. А за парите - чак пък толкова нищожни не са. Според теб какви заплати получават хората в Бългаия? По - скоро проблемът е психологически.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: db0531a08a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   Ей хора, да не би всички мъже да са самостоятелни, на квартира или да си имат собствен апартамент. Не забравяйте, че има хора които са женени и живеят в къщите на родителите си, както преди винаги се е правело и това не им пречи да имат някого до себе си.. Хубаво е човек да е самостоятелен, но не всички семейства живеят в собствена къща.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: db0531a08a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   А освен това 600 лева не са толкова малко, много хора си мечтаят да взимат такива пари.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 7fcc1ffaaa
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   Мисля,че стъпките ,които трябва да направиш са следните:
1.намери си по-платена работа.
Казваш,че имаш 2 висши образования-какви са...Е,незнам какъв трябва да е човек,за да седи и да си кюта там с години и да не помисли за по-добра переспектива.А имаш основание да имаш самочувствие-явно си интелегентен човек ...
2.изнеси се на квартира
Много е важно да си самостоятелен.
Това ще ти даде увереност ,че може и сам да се справяш на битово ниво,а и освен това може да си водиш момичета без да се притесняваш и съобразяваш с други хора около теб.
3.казваш,че за физическия си вид нямаш притеснение-спорт,туризъм...Просто ти трябва повече увереност,вътрешна увереност.А жените усещат това.Като жена мога да ти кажа,че не е важно толкова за един мъж да е красив ,колкото да е уверен и да вдъхва стабилност и сигурност...Ако трябва чети такава литература-малко психологически трейнинг си направи.
4.постави си цели в живота и бъди по-амбициозен за кариера или развитие
Инертните мъже не са толкова привлекателни и секси.
5.не фокусирай вниманието си върху това ,че още си нямал връзка-въобще не го мисли това...а мисли че най-хубавата ти и красива връзка тепърва предстои и че твоето момиче също някъде те очаква
6.ако искаш да имаш семейство,деца мисли си за това и го включи в целите си
6.не се оставяй по никакъв начин да бъдеш манипулиран от родителите си по отношение на твоите преоритети;всяка емоционална зависимост или комплекси за вина спрямо тях ще ти пречат да вървиш по своя път и да бъдеш самостоятелен

Ти си проспал най-малко 10г от живота си,за да се утвърдиш като личност-сега наваксвай.

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 7eb834604d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Човека търси съвет, Вие не се спряхте.... Изнеси се на квартира... Еми така му е по-лесно, бе хора....
Авторе, ти какво очакваш. Толкова ли не разбраха мъже като теб, че трябва да проявят ИНИЦИАТИВА, трябва да покажеш интерес към жената, да поемеш риска да бъдеш отхвърлен.
Забрави за детската градина и училището, тогава всеки е бил малко или повече неуверен, пък и какво ти е разбирала главата тогава.... Това вече е минало, гледай напред! Няма лошо да ходиш на проститутка. Аз също го предпочитам пред това да залъгваш ( тук съм съгласна с номер 9 ;)
За мен е повече психика при теб и навик. От теб си зависи, покачиш самооценката си... Казваш, че спортуваш. че излизаш... Бъди по-активен с жените, поеми го този риск, няма за кога да чакаш! И мъже научете се да бъдете повече кавалери с жените, които го заслужават! Мрънкате повече от нас!
Успех, Авторе

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: b78a238145
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

19.   Човекът търси любов и щастие, вие му приказвате за високи доходи и жилище! Желязна логика, няма що. Колко му е да се замогне, и шаврантиите веднага ще му налетят. Повръща ми се! Основния му проблем бил, че живее при родителите си - това просто вони на меркантилност. Такива жени ги заобикалям отдалече. А модераторите - уж искаме да помагаме, пък нахейтихме мъжа, изкарахме го егати пропадналия тип, и всичко е наред, щом няма нецензурни изрази. Нямате никакъв проблем с циничното отношение.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 688a29ae45
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Номер9 е много много прав.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: b54f832976
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   На теб един от основните ти проблеми наистина е това, че живееш с вашите. Само че не по начина, по който изглежда. Всъщност, щом на тази възраст живееш с вашите, то ти най-вероятно си станал зависим по един определен начин от тяхното обгрижване и си заел пасивна позиция в живота си. Не си проактивен, а чакаш те да ти кажат какво да правиш. Не вземаш нещата в свои ръце, а стоиш пасивно и послушно.

Вероятно имаш и едипов комплекс - подсъзнателно си обвързан емоционално и романтично с майка си, особено ако отношенията между родителите ти не са цветущи (както е в повечето семейства). Този едипов комплекс води до това да не желаеш да действаш с много от жените, защото подсъзнателно ти вече имаш връзка с майка си. Това го има при много мъже, спокойно, включително при мен. Работата е да осъзнаеш, че е така и да предприемеш стъпки да го промениш към по-полезно и приложимо в реалния живот.

Така, моят съвет наистина е да заживееш сам. Но не защото това ще ти даде жилище, в което да каниш разни моми, а защото това ще ти даде НЕЗАВИСИМОСТ и АКТИВНА ПОЗИЦИЯ в живота ти. Това са едни от най-привлекателните неща у един мъж - да знае какво иска и да прави стъпки да го постига.

Друг съвет, който мога да ти дам, е да свалиш критериите. На 36 ерген вече няма как да очакваш да намериш красавица на 22. Просто няма как да стане. Трябва да се насочиш към жени на 30 , които са необвързани. Спокойно, има и такива, но дори за тях има конкуренция. И ако живееш при вашите и си пасивен, няма как да стане.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: f3a2727864
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Много хора живеят при родителите си, защото се трудно да се купи апартамент или къща. Но ако искаш да имаш семейство това че нямаш собствено жилище може да се окаже проблем. Засега те съветвам сваляй младите мацки защото те няма да мислят за семейство

 
  ...

...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 2e127e99cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   влез във форума pik up forum. ще ти помогне много

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 7c7cc4ca62
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

24.   Твоята история много напомня на моята - макар да съм от женски пол, не мога да се нарека жена обаче поради липса на интимност и в моя живот. Това, което мога да ти дам като съвет е да не се отказваш и да не се водиш по инерцията - т. е. така си тръгнал и така да продължиш. Повярвай си, прави неща, с които да изненадаш дори себе си. Преодолей себе си и ще се изненадаш от резултата. Понякога нещата ти се струват космически като постижения - всеки според аршина си - но после виждаш, че не е толкова трудно. Това, че живееш при родителите си едва ли ти е най - същественият проблем, ти имаш вътрешни бариери, които не можеш да преодолееш. Важното е да не губиш себе си и да повярваш, че можеш да бъдеш щастлив и по - важното, че заслужаваш да бъдеш щастлив. Успех!

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: b6d5ddfe6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

25.   До номер 19. Съжалявам, но това са реалностите. Социалните роли са все още такива. Каквото и да говорят жените, мисля, че на всички ни е ясно, че видят ли някой на ниска заплата, живеещ при родителите си, по възможност ще го отбягнат. Нали търсят доход за семейство и така нататък?

Аз не съм съгласен също с това, но при мъжете е така, тежко си е. Сега ако жена живее при родителите си, стига да не е много надминала 30-те години, плаха дори да е, неуверена, пак има шанс да намери приятел, ние мъжете нямаме тенденцията да гледаме с лошо око на бедните жени или тези, които още живеят при родителите си.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 5ade00b82a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Ако се влюбиш и тя в теб всичко друго е без значение.

Как да се влюбя???

Повечко излизания, срещи, рождени дни... чат, уговорки... търси, за да намериш!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: b78a238145
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   От 19 към 25.
Благодаря, но това не са социални роли, а въпрос на манталитет. Щом жените искат високи доходи, нека станат проститутки! Не го искат ли? Напротив, искат точно това, но облечено в друга опаковка. И добре, че не всички жени са меркантилни - едно малко утешение за завършек.

 
  ...

...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: b6d5ddfe6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   От 25 до 27. Не говоря само за меркантилност, а точно социални роли. Представи си една жена над 25 години, която иска дете, още повече пък 2 деца. Дори да е на добра работа, да взима някаква заплата, ако имат дете, как ще се издържат стабилно със заплата от 600 лева някакви малки майчински, като трябва да се плаща квартира, храна, дрехи и какво ли още не? Като се има предвид, че при едно дете, тя почти сигурно ще си вземе повече от 1 година майчинство, значи тия 600 лева и малко отгоре, трябва да издържат цялото семейство. Еми, много трудно и мъчно ще е. Затова както казах, по възможност, жената ще отбегне този мъж. Вече ако има някакъв друг доход от някъде (дали ще са спестени пари или родителите ще дават нещо), авторът може повече да има шанс.

Съжалявам, но това са реалностите. Вече ако кажете, е то може жената да има пари, добра работа и спестени някакви доходи. Почти винаги, жена с големи амбиции и висока позиция, търси мъж със същите неща, че дори и още по-голяма позиция той да има.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: cf77aa320d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

29.   Авторе, свестен тип си. Едно единствено нещо ще ти кажа-РИСКУВАЙ повече!!!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 1 месец
hash: 179dc70145
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   здр интересна изповед но ми прави впечатление едно че на 36 те вълнува повече фактора секс отколкото запознанство с цел семейство и това е повече от тъжно няма никакво значение проститутка или не въпроса е че това е само секс нищо съществено тук е големия проблем и при тази възраст просто не го разбирам

 
  ...
преди: 9 години, 25 дни
hash: 0ff1e9bacf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

34.   Номер 30, нищо не си разбрал!
Авторе, аз съм на 27 години момиче. Момчетата винаги са ме харесвали, но пък винаги съм имала твоя проблем със себе си... невероятни бариери. Знам за какво говориш и не мога да ти дам съвет, просто трябва да се пречупиш. Сега имам хубава връзка сааамо и единствено, защото съм жена и е нормално мен да свалят. Само заради това. Толкова съм бягала и съм се дърпала от мъжете заради неудобство.... Ако бях мъж с този характер и аз щях да бъда девствена. Както по-горе написах.. съвет как да промениш себе си не мога да ти дам, просто защото идеално те разбирам. Това, което можеш, според мен, е да увеличиш социалните си контакти... запиши се в групи по планинарство, колоездене (ходят по горите, по палатки и хората много се сближават в такива условия), курсове по нещо... Все от някъде ще се намери някоя по-напориста жена, която да не приема твоето "не". Успех!

 
  ...
преди: 9 години, 23 дни
hash: c304eb4d2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

35.   Проблемът освен психологичен е и финансов. Деца със заплата 600 лв в апартамент на родителите не се гледат. Предлагам на авторът да се ориентира към някои имигрантки жени от третия свят, които не са свикнали на европейски удобства. Няма себеуважаваща се умна жена, която да не гледа на материалното. Ние не сме в комунизма.
Аз съм по-млад, имам същия проблем, относно бариерите, но в същото време си поставям по-големи претенции и не ми е приятно да излизам с всяка срещната.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker