Посредствените момичета - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121347)
 Любов и изневяра (29748)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21904)
 Семейство (6480)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18565)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Посредствените момичета
преди: 9 години, 2 месеца, прочетена 5172 пъти
Запознаваш се с едно красиво момиче, започвате да си пишете (1, 2 седмици), след като я опознаеш малко, искаш и номера, звъниш и късно вечерта, говорите си с часове, смеете се, приятна ти е нейната компания... След това идва другият важен момент, каниш я на среща, разбирате се, излизате на кафе, споделяте си разни неща, говорите си, забавлявате се, всичко върви добре.. Прибираш се и си казваш ''мамка му'' този път намерих истинското момиче за мен, и точно в този момент нещатата между вас започват да се провалят.. Продължавате да си пишете, дори и да говорите, каниш я да излезнете, тя отказва ( веднъж, два, три ) пъти, започваш да се питаш сгреших ли някъде какво се случва... Решаваш да я питаш какво '' по дяволите '' се случва, тя започва да се дърпа малко по малко от теб.. Пише ти по - дръпнато.. Всичко започва да върви назад, започват дългите обяснения и разговори, макар че вече знаеш. че нищо няма да се получи ти продължаваш да имаш някаква малка надежда.. Но в крайна сметка осъзнаваш, че ти отново оставаш САМ!!! Момичето, което до вчера си мислил, че може би тя е твоето момиче, за този период от твоят живот, макар и за малкото време в което я познаваш ти я чувстваш някак си близка. Тя накрая просто ти казва, цитирам : '' Аз не съм готова в момента за връзка ''.. Ти естествено не можеш да просто така да сложиш край, опитваш се да намериш някакво решение, ти си готов да я изчакаш колкото е необходимо, момичета трябва да осъзнаете, че не напразно казваме тези думи.. Това трябва да ви покаже, че наистина искаме силно нещатата да се получат.. Но накрая от толкова много и сложни разговори, ние осъзнаваме, че вие просто сте едно изплашено и страхливо момиче... Което не може да застане очи в очи и да ви каже каква е истинската причина, а просто ви казва цитирам : '' Това са си мой много лични неща, който си ги знам само аз и знам че сега не искам да имам никаква връзка ''.. Тогава, защо '' по дяволите '' си пишем и говорим, от полунощ до изгрев слънце.. Тя ти отговаря по следния начин : '' Дори не съм си мислила, че ще стане нещо подобно ''.. Точно тук аз оставам без думи.. Чета го, чета го, чета го и просто не мога да повярвам.. Важното в тази случка, което трябва да си извадим като поука е, че момичетата в днешно време са безкрайно объркани, всяка ти казва : '' Аз съм различна и не мисля като останалите момичета '', но повярвайте ми всички мислят еднакво ограничено.. Затова момчета, моят съвет към вас е : '' На такива посредствени момичета, изобщо не обръщайте голямо внимание и не им отдавайте голямо значение, те просто не го ЗАСЛУЖАВАТ!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 2 месеца
hash: aa030397b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами може би има някакви проблеми. Пък и като казва, че е нещо лично, сигурно е така. Няма как да знаеш всичко за някого след като го познаваш от толкова малко време. Пък може и да има само приятелски чувства към теб и затова да е реагирала така, когато нещата са започнали да стават по-сериозни. А може и да не е открила това, което търси в теб, да е разбрала, че не си пасвате или че наистина не е готова за връзка на този етап. Това не я прави посредствена, а по-скоро объркана наистина. Но лично аз в краткия си досегашен живот не съм срещала хора, които да не са объркани относно една или друга част от живота си, пък не знам за теб. Посредствено би било да тръгнеш с някого без да си сигурен в това, което изпитваш към него/нея.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: aa030397b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Хаха колко такива теми се пускат.. това май не говори добре за момчетата :Д

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: b130622f80
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

3.   Е много ясно, че така ще ти каже -"'' Дори не съм си мислила, че ще стане нещо подобно ''.. Точно тук аз оставам без думи.. , като повечето мъже мислите как някоя да я прекарате само за секс без ангажименти и момичетата си знаят, че сте готови дотогава да и сваляте звезди от небето, а след това следващата. Ти ако си имал сериозно намерение браво, ама много нямат и само лъжат по интернет хиляди момичета, после как да се довериш на някой. Така че не се оплаквай, има си причина за всичко. Много ясно, че жените вече не вярват на захаросани приказки, като са видели, че полза от това няма.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 7853276ebd
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Сами сме дошли на този свят и сами си отиваме. Примири се.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 7e30d5468a
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

5.   Понякога момичетата говорят за онези сложни лични неща, усукват, обясняват... Обаче.. Всъщност истината е съвсем, съвсем друга и твърде банална. Замисли се. Пише те си, тя е ентусиазирана, запалена, стой пред компютъра до сутринта с теб, заинтригувал си я, факт е.. И следва момента на виждането. И после тя дава назад. Защо? Лични причини, сложни състояния? Не. Просто не е харесала нещо конкретно във външния ти вид, нещо, което на снимки не е личало, миризмата ти ако щещ, не защото миришеш лошо, а защото на нея не й пасва, дъха ти, цвета на косата ти, дрехите ти... Това не означава, че ти не си хубав, готин, както личи от написаното си и умно момче, интелигентно. Просто времето ни е такова. Момичетата по цял ден гледат снимки на красиви, супер модерни мъже и жени, звезди. Имат свръхголеми изисквания към естетиката на нещата, създадена от фотошоп и инстаграм.. Това е моето момче... Не се ядосвай, не прави генерални заключения за жените и женския свят. Моят съвет е, да се грижиш добре за себе си, да учиш, спортуваш, да се развиваш, да четеш много, защото книгите щр ти отворят очите за женската психика. И един ден ще срещнеш своето момиче. Успех

 
  ...


...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: eb73cde4ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

6.   Момче май самия ти си адски объркан-хванал си се като удавник за сламка в тръпка по интернет, разлика май м/у интернет и реалния живот никаква не правиш
М/у другото мъжкия пол е доста по-известен със своята посредственост, така че да си имаме уважението
Жена 32

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 96796332f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Авторе,
проблема не е в момичето, а в теб! Ти си сбъркал отвсякъде подхода с нея... Момичетата и жените не желаят дълги обяснения... Ще ти задам един въпрос: Според теб е по-добре първо да и се обясниш в любов или първо да я целунеш?? ---- Много ясно, че да я целунеш... Ще каже на приятелките с възторг за теб "Представяш ли си той ме целуна, не разбрах как се случи"... Ако почнеш да и се обясняваш в любов думите са--"Обясни ми се в любов, колко неловко се почувствах, едвам изчаках да си тръгна"..
Какво искам да кажа---жените харесват мъже, които знаят какво искат от една жена и как да го получат... Мой съвет е да промениш подхода към жените, да нямаш никакви очаквания когато ухажваш една жена и да се забавляваш в процеса на ухажване... Само тогава ще видиш как жените ще тичат по теб и ще се чудиш с коя да тръгнеш... Защото ще се отличаваш от болшинството мъже, ще си различен!!

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 271c9dd6f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

9.   Пич, днешните момичета не искат връзки, искат пари и секс, това е тяхниян "черен хайвер" на живота!? Сериозен човек не се търси в интернет, а в реалният живот. Не си ли чувал, човек в нужда се познава, не в лекомислени разговори и обещания. В интернет, лижеш захар през буркана, имаш илюзията, но нямаш реалността. Добре си се ориентирал, с кифли не се занимавай, само си губиш времето, а често и нервите.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 04b12fc05a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Просто не те е харесала приеми го, аз казвам, че не искам връзка с някой който не ми харесва.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 9cd2ee382d
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

11.   Така, припознах се в текста, но дали съм подсредствена- в никакъв случай. Мисля, че не знаеш значението на думата. Ограниченият със сигурност си ти, щом не можеш да съобразиш, че момичето си има нейни причини, които НЕ СА твоя работа. Аз съм в подобна ситуация с някого, който ме чака. Което аз не съм искала. Да, приятна ми е компанията и да си говорим, но това не значи, че ще си лягам с него. Ако трябва да си лягам с всички, които ме харесват и си говоря с тях, то части няма да ми останат. В момента звучиш разочарован и не можеш да прецениш реално нещата.
Веднага, за да не се луташ повече, ще ти кажа някои възможни причини.
Първо момичето не е объркано, тя знае какво иска и това не си ти. Може би се чуди дали да направи компромис с желанията си, но накрая се е убедила че не си струва.
Второ, което също съм изпитала -разбито и е сърцето и не е готова да продължи напред, за което и прави чест, че не се хваща с теб, само за да забрави другият.
И също не и е до връзки може би, иска свобода и евала, че го осъзнава. Защото може да се хване с теб и непрекъснато да имате конфликти относно свободата и, личното пространство, ревността, а може би и изневяра.
Така че се отдръпни като мъж и не злобей повече.

 
  ...

...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 74eeb9b541
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Авторе, докато си търсиш момиче само и само да не си САМ, така ще става...

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: cdc654b02e
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

13.   Не е посредствено момичето, сам казваш колко приятно си си изкарал с нея след първата среща и колко си бил впечатлен. Отсреща обаче явно не седят така нещата, не те е харесала и не желае връзка с теб. Но ти го казва по заобиколко за да не ти нарани крехкото достойнство като ти каже истината в очите. А ти се чудиш как да си обясниш защо си е говорила с теб и те е пуснала по пързалката а след това рязко се е дръпнала- просто е, не те е харесала на срещата.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: bc387a0deb
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

14.   Посредствени? ! Само защото не искат да излизат с теб? Интересно. А да ти е хрумвало, че може просто да си разочаровал мацката по някакъв начин и тя да не иска да те вижда повече? Защото скрити зад екрана всички сме съвършени, ама на живо не винаги. Е, тя може да е била супер привлечена от виртуалния ти образ и като те е видяла на живо да се е разочаровала. За това най-лесно е да обвиниш момичето, че е посредствена и не става, ама замисли ли се дали пък по някакъв начин не си предизвикал реакцията й? Най-вероятно. И не, не казвам, че си се държал гадно или нещо подобно, просто не си отговорил на образа, който тя си е била изградила за теб въз основа на чатовете и разговорите по телефона. Така, че вместо да я плюеш, остави я да бъде щастлива и потърси правилното момиче за теб, това, което не само няма да се дърпа, ами ще брои минутите до втората среща. Просто това не е твоето момиче! Приеми го. Обаче докато правиш заключения, че всички момичета са посредствени и ограничени само защото не искат да са с теб, ами няма да си щастлив никога. Така, че промени си мисленето!

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 3fd17051c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   На мен ми се е случвало същото с момчета. Може би е платоническата любов е по-предпочитан от такива хора. Различни хора-различни идеали.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 88ab1b343d
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

16.   Здравей авторе! Вземам отношение по темата понеже съм изпадала в подобна ситуация. Когато едно момиче ти каже, че е объркано и не и е времето да започва връзка, най-добре и повярвай - тя си знае, какъв е проблемът, но поне е честна и те предупреждава. Оттук нататък, ако продължиш да настояваш и тя все пак склони да започнете връзка, очаквай само усложнения и да ти излезе всичко през носа. Когато една жена прави подобно предупреждение, причина определено има и то не от добре звучащите, в противен случай би я споделила. Не игнорирай предупреждението! Това че е предупредила, означава че оттам нататък съвестта и е чиста и ако настояваш има да си трошиш главата.
В случая тя не иска да те подведе, но не иска и директно да те отблъсне, защото все пак вниманието и харесва. Оттам и неяснотата относно намеренията и и погрешните сигнали. Затова са и дългите разговори - всеки му е приятно да го изслушват, да се чувства интересен, да му обръщат внимание. Само че ти, щом имаш различни интереси, по-добре не влизай в ролята на изслушващата приятелка, ами се дистанцирай.

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 0a9f4eaa61
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   Пич, най-вероятно вината е у теб. Успял си да утрепеш каквото привличане е имало между вас в началото. Като сте се видяли вероятно си показал твърде много привързаност, слабост и откритост. Това отвращава жените. Именно след срещата ви нейното поведение се е променило. Тя трябва да се чувства така, че все едно се е "потрудила" да заслужи връзката ви. По същия начин, по който и ние мъжете се "трудим" да си заслужим секс. Просто си твърде лесен за нея.

Друга грешка, която допускаш е да четеш и премисляш думите ? и да търсиш някаква логика и буквално значение в тях. Съвет - не слушай какво ти говори, а гледай как действа. Нейното ''Аз не съм готова в момента за връзка'' го приеми като "Не искам връзка с теб". Мислиш ли, че ако се появи някой мъжага, дедо не ? цепи басма, пак няма да е готова за него? Съмнявам се...

И така, сега тя се опитва да се отдръпне от теб, вместо да се залепваш по-силно за нея, отдръпни се и ти. Прекрати всякаква комуникация с нея и си живей живота. Вероятно след това тя ще те потърси, но изборът си е твой - дали искаш да пробваш да поправиш нещо развалено, или да започнеш на чисто с някоя друга, вече знаейки как не трябва да се държиш.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: f1e1bb1754
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

18.   Смотан си пич, сори. Ела при мен да ти преподам няколко урока. Оплетох една въртиопашка така мазно, че ще ме помни доживот. Действа се безкомпромисно и грубо. После нека си плюят, важното е, че си я нагласил, след като си усетил, че не струва. Представи си до каква степен я унижих. Даде си сама телефончето, горкичката, без изобщо да й го искам. После на всичкото отгоре и приятелките й почнаха да й се подиграват зад гърба и да се изпускат, където и пред когото не трябва за това какво съм й допринесъл с безхаберието си. Бъди по-смел и решителен и самочувствието ти ще се възвърне. Действа, казва ти го опитен човек в тези игрички.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: bfaceb2990
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Бъди с някой заради самия него, заради това какъв е той, а не заради това да не си сам, а просто с някого. Да може като те питат "С мен си заради мен или за да не си сам? " да можеш да кажеш - заради теб.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: b4ac5e76a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

20.   Тя може да иска просто приятел. Това, че момичетата си пишат с някое момче и му обръщат внимание не означава, че трябва да станат гаджета.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: a696c7cbe4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   Чисто и просто е тактична и е неудобно да ти каже, че не си неин тип. А това - "Момичето, което до вчера си мислил, че може би тя е твоето момиче", не води до нищо добро. Тя не е роб, не зависи само от теб, не се филмирай.

 
  ...

...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 17e23f95a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

22.   Те тва е женската логика - влюбен си, показваш чувства, значи си слаб, и не си заслужава. Е, дано и с вас да си поиграят така, мили дами, да видите колко е хубаво!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: f225d6631b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

23.   Приятел, проблемът е в теб. Просто не те бива. И аз съм така. Смотан съм. Аз по интернет не съм се запознавал с никоя, но на живо като съм се запознавал или ме режат веднага или ме гледат с пренебрежение, или излизаме 1-2 пъти и престават, да си вдигат телефона, да ми пишат и т. н. Аз имам два много фрапантни случая. Имам среща с момиче, чакаме се на "Попа". От там тръгваме в посока "Славейков" и там на площада след 5-10 минути ходене, тя ми казва, че и е било приятно, но трябва да тръгва, защото има работа. Т. е. тя за 10 минути и то сред тълпата на улицата ме прецени, че съм смотан и се отчая. Другият ми случай е от преди месец. Сядаме в едно кафе и момичето се чудеше как по-бързо да си тръгне. Та да знаеш проблемът е в нас, а не в момичетата.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 40af415aa1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

24.   В интернет не може да намериш момичето на живота ти.
Когато прочета "писахме си във фейсбук" ми става ясно какъв е края...

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 34ee94466f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

25.   Много нападате автора. Браво на вас. И това момиче като има някакви проблеми, защо не му ги каже като истински човек и да вземе отговорност вместо да мълчи и да се крие? И какво става накрая мили дами... когато се появи един свестен пич като автора правите точно обратното и после казвате, че нямало свестни момчета/мъже. И защо е цялата тази игра? После ние сме виновни. Знаете ли, какво заслужавате. Да ви мачкат цял живот боклуците и да сте самотни с децата ви. Жал ми става за вас и най-вече за невинните деца. Много боли. Осъзнайте се малко и спрете с тези игрички. Бъдете истински и отговорни не само към човека който проявява интерес за нещо истинско и сериозно, но към вас самите.
Поздрави.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: cdc654b02e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   Намирайте си смотани момичета, за да не ви зарязват.

 
  ...

...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: efb1c59ed6
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

27.   Хей, вие защо го нападате толкова автора не разбрах. Момчето явно страда. Големи пичове се извъдихте. Вместо да помогнете се правите на кой е по по най.
До Авторът - Аз като жена мога да ти кажа, че тя не те е харесала, но не знае как да ти го каже. Не иска да те нарани и за това мрънка и се чуди как да ти откаже. И хич да не ти пука. На всеки му се е случвало да не бъде харесан от този когото му се иска. Случва се постоянно. Просто ако можеш не си търси гаджета в нета защото се влюбваш в илюзии. Всички сме страхотни в нета ама реалността е съвсем различна. Ще те боли седмица, две и ще ти мине. Не е нужно да правиш трагедия от това.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: efb1c59ed6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   До номер 23
Браво за откровеността. И не си смотан изобщо. И не е проблемът в теб. Просто по някога не се получава и това е всичко. Да не мислиш, че другите са цъфнали и вързали. 90% от хората са самотни. Всички сме смотани. И на мен на скоро ми се случи гадна история ама сама съм си виновна. Но пука ли ми - не. Ревеше ми се ама карай, ще ми мине за ден два. Такъв е животът. Така, че стига с тези депресии :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 15e123b326
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   Авторе, ще ти дам най-разумния съвет (вярвам, че наистина е така). Далеч от хора, които си служат с реплики като от някоя сапунка. Такива не стават нито за връзка, нито за приятели, на тях не може да се разчита за нищо. Правилно си разпознал - това са объркани и незрели хора, които днес ги сърби тук, утре там. Времето е ценно, и най-вече свободното време е твърде малко, за да си го отравяш с отровни хора.
Ж, 24

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 4c151532e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

30.   Много сте ми стрaнни с тези очaквaния от интернет илюзии. Може дa ми допaдне някой ей тaкa зa прикaзкa примерно, но дa се увлекa по някой, който не съм видялa нa живо? ! Не съм видялa очите/ погледът му, реaкциите, не съм го помирисaлa, не съм почувствaлa тaзи aтaкция, физическо привличaне...
Кaк тaкa се остaвяте нa лъжовни илюзии дa ви подведaт, преди дори дa сте видели човекa? ! Предполaгaм, че товa се е случило с момичето, просто не е почувствaлa нищо, или по- лошо, почувствaлa е, но не кaквото се очaквa. Товa не я прaви посредственa, просто не е отчaянa кaто теб явно, зa дa се хвaне с някой ей тaкa, зa дa не бъде сaмa. Между другото... жaлък си.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 17ae91e93e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

31.   Ще се опитам да помогна на автора с пример: и аз съм била в позицията на посредствена в духа на написаното от него. Срещнах много симпатичем човек, когото познавах чрез общи приятели - бивш приятел на приятелка. По това време се грижех за тежко болен родител. Този симпатичен човек ме обгради с внимание и разбиране, от които имах огромна нужда и ценях много. Винаги сме могли да разговаряме свободно на хиляди теми, имаме общи интереси и т. н. Бяхме във връзка по скайп и телефон всеки ден, виждахме се.

В същото време аз още изживявах много болезнена лична раздяла, което той знаеше. Една вечер си пийнахме повече, прекарахме нощта заедно като другарчета по чаша (без секс). Той обаче реши, че имаме връзка - аз даже се смях много, защото мислех, че се шегува. Разбрах, че не е било шега и му казах - не съм готова за връзка, ти си страхотен човек, но не съм готова, имам емоционален багаж. Както някой по-горе каза, според мен това трябваше постави нещата по местата им. Предложих да поразредим комуникациите или изобщо да изчезна.

Това момче обаче прояви упоритост - много му се искаше да има връзка, защото много бил страдал от жени в миналото и в мое лице срещнал идеалния образ. Отново му казах, че за мен това е много голяма отговорност, която в момента не мога да поема. Помолих го да бъдем приятели. Не ми се влиза в подробности до какви крайности се стигна; не можех да гледам как страда и плаче - в същия момент аз минавах през нещо много тежко и се чувствах като чудовище да да съм причина за нечия мъка.
Не можех да прекъсна отношенията си с него дълго време, чувствах се емоционало манипулирана; опитвала съм над 50 пъти да водя разговор и всеки път ставаше страшно - той се молеше и ми казваше всякакви неща (и аз ставах все по-ужасно чудовище, че не искам да го взема да живее с мен например). Накрая го накарах да се откаже сам, с което не се гордея, но изпитах огромно облекчение.
Така че - когато някой ти каже "не съм готов/готова за връзка" не означава стой тук и чакай да се подготвя; означава не искам връзка.
Това не значи, че на теб ти има нещо, а че човекът отсреща те уважава достатъчно да ти каже тактично нещата. Не зависи само от твоето решение да си с някого, просто го приеми като факт от живота. Сигурна съм, че ще срещнеш правилната жена; не се озлобявай и гледай да се наслаждаваш на хубавите неща в живота си. Ако четеш сайта ще разбереш, че на повечето хора им се случва поне по веднъж да бъдат отхвърлени и в това няма нищо фатално.

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 0af4fe35b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   На мен това и нещо подобно бих казал (дали ще се срещнем на живо, дали в интернет, дали ще излезем направо) ми се е случвало много пъти. Просто ние мъжете масово (с някои изключения) сме в много лоша позиция, особено с този интернет и фейсбук. По принцип, нещата са така, че жените са ухажваните, харесваните, мъжете правят първата стъпка. Обратното не е така. Дори някой да изглежда като голям красавец, да е много готин, рядко някоя директно ще му пише или заговори.

И какво се получава? Жени, дори които не са толкова красиви, умни или с добър характер, са постоянно сваляни отвсякъде. Тя реално имат избор от поне двама, трима (ако не е толкова харесвана) до десетки мъже (ако е по-харесвана). И ти ако си жена, и имаш такъв голям избор и още си млада, далеч от 30-те си години, може да избираш дали да започнеш връзка сега, дали да излезеш с този човек, дали да изчакаш. Тя ако се реши да започне връзка, може да излезе като приятел на кафе с всеки един, който я занимава и да избере един от тях. Тоест, картите са изцяло в нейното поле.

Сега представи си някой мъж. Той не бива свалян от никоя и ако като теб търси нещо сериозно, не може да почне да пише или да заговаря по 5 жени наведнъж, трябва да се фокусираш върху една, единствена. После както казваш, това отнема време. Трябва или да я заговориш, да и пишеш, да и вземеш номера, да си говорите, чак после след 2-3 седмици ще излезете. После дори и да не те хареса, за да бъдеш сигурен, че си направил каквото можал, ще продължиш комуникацията, абе, накрая губиш 1 месец в неуспешни опити. А от другата страна, както казах, вятър я вее на бял кон. Тя може да излиза с още 10 такива като теб на кафе, да си подбира хората, може да не търси връзка, да иска само внимание. В крайна сметка, гризваш дръвцето и после, аре пак наново, което знам, направо те изцежда отвсякъде (така е лично с мен). Може по този начин да минат месеци, години без да нямаш връзка. Дори да получиш само 3-4 отказа, това може да означават ГОДИНИ! Ти докато намериш някоя която ти допада, докато я заговориш, докато я поканиш, после ако трябва да минеш на друга, хайде пак наново трябва да търсиш, загубена работа!

Това нещо, което аз лично мога да ти дам като съвет е да бъдеш малко по-директен, поне за да знаеш от по-рано дали ще станат работите. Не да говорите със седмици, да излезете и после пак да я каниш, а тя да отказва. Още в началото гледай да се срещнете по-бързо, намекни и че искаш връзка, кажи и в прав текст от по-рано със свои думи, че я харесваш, поне така ще намалиш душевните си терзания, мъки и ще хвърляш по-малко сили в цялото нещо, ще свършва бързо.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 8536089c2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

33.   Авторът е бил напълно прав, като е използвал думата "посредствени". Точно такива са болшинството от жените - особено тези до 25 годишна възраст... А след това стават още по-претенциозни, и поставят на мъжете все по-неизпълними изисквания. По принцип сегашните момичета не търсят сериозни отношения, а просто някой готин пич, с който да се забавляват. Грешката ти авторе, е че си позволил да те върти на малкото си пръстче, толкова много време.
Трябва да заложиш на реалната комуникация, там е истината. Имал съм и по-горчиви случаи от твоя, като следствие на запознанства в нета. За разлика от теб, обаче, аз не успях дори да се срещна с момичето. Няколко дни подред си пишехме едни закачливи съобщения, но в един момент тя почна да се дърпа, кагато разговорът стана малко по-сериозен. Оказа се, че тя си имала приятел, в който била лудо влюбена... Ами защо тогава ме молеше да и пиша коментари под снимките??? И то колкото се може по-пикантни.... Така, че съветът ми е да не се занимаваш повече с виртуални момичета. Стойностните такива, не висят в по цял ден във фейсбук. Лошото е, че повечето стойностни мацки, доста рано си намират партньори, и за такива като нас, които не са се оглеждали достатъчно, после остава само плявата.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 8d94a5727b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

34.   До авторката,
Хич да не ти пука кви са коментарите, смахнатите са те!
По скоро е неподходящата, ама какво значение има, след като българия е пълна с красиви жени, все ще откликне некоя пепеляшка.

КОментаторите- не ги взимай на сериозно.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 02a56f31c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

35.   Здрасти пич,
мисля, че тепърва ти предстои да научиш много интересни неща за жените. Във въпросната ситуация вината е само твоя. Ти си изпуснал нещата от контрол, защото не знаеш как се ухажва една жена! И сега се опитваш да излекуваш болното си его, като обвиняваш момичетата че са глупави и лекомислени. Ами да, глупави и лекомислени са, но в случая глупакът си ти.
Никога не прави повече така! Ако действаш с жените по този начин, винаги резултатът ще е един и същ. Ще стоиш тук сам и ще хленчиш как нищо не се е получило, как са те зарязали, как приятелката ти те е оставила и е отишла при някой друг, как съпругата ти кръшка... историята винаги е една и съща, но малко мъже и жени осъзнават причините, които водят до това. И ако за жените това не е от толкова голямо значение, защото те са пасивната страна и е достатъчно да облекат една по хубава рокля и да излязат на улицата и ще имат десетки предложения. Но за теб като мъж е важно да знаеш как да ухажваш жените, защото ако не го правиш добре ще си стоиш цял живот сам!
Ето една малка част от грешките ти:
1. Писали сте си дълго време, седмици, всяка нощ.
2. Канил си я на среща няколко пъти и тя все ти е отказвала.
3. Когато сте излезли на среща ти си глътнал вода и си се удавил. Решил си че това е момичето за теб. Само мога да си представя как си се държал с нея!
4. Когато е взела да се дърпа ти си станал по-настоятелен и си започнал да се бориш за нея. Да и искаш обяснения какво не е наред, защо не е наред... това е най-голямата ти грешка!

На всеки един етап от развитието на тази история си можел да обърнеш нещата в своя полза, но не си го направил, защото не знаеш как.
В резултат на което, в това момиче се е оформил друг образ за теб, различен от образът който ти имаш за себе си. Жените искат всичко да се случва като във филмите, когато видят някой мъж да им се завърти главата и да им се подкосят краката, а не да си говорят 2 седмици по скойп и като излязат да пият кафе да им се обясняват в любов. А ако се дръпнат малко, мъжът да загуби почва под краката си!
Запомни това, ти си МЪЖ. Започни да се държиш като такъв! Ти си Брус Уилис с потника в "Умирай Трудно". Не ти казвам това, за да започнеш да фантазираш за някакви измислени суперменски истории. Казвам ти го, за да разбереш, че във всяка възможна ситуация, която ти се случи в твоя живот трябва да постъпваш като мъж... а не като путка. Трябва да постъпвамш мъдро, зряло, да проявяваш смелост когато това е нужно, да приемеш болката и загубата, когато това е необходимо. Научи се да "Умираш Трудно" и не си раздавай сърцето току така, особено когато не ти го искат!
Замислял ли си се, как би изглеждала твоята история ако беше направил седното?
1. Вместо да си пишете по цели нощи в продължение на 2-3 седмици, ако още първите няколко минути от вашия разговор беше започнал да се шегуваш с нея? Да я накараш да се смее, да покажеш, че имаш чувство за хумор, самочувствие и интелект. Момичето щеше да се почувства привлечено от теб, нали?
Не са нужни седмици за това, достатъчни са 20 минути!
2. И след като се почувства приятно с теб, щеше да приеме веднага предложението ти за среща. Коя жена не иска да излезе на кафе с готин мъж?
Но ако ти откаже, просто спираш до там! Започнеш ли да я каниш по 100 пъти и да и се молиш, ставаш лепка! Казал си веднъж, достатъчно е! Просто продължавай да бъдеш готин, дори я игнорирай. Щом не те иска, добре.
3. На първа среща не се обяснявай в любов! Тъпо е. Тя е излязла да се видите, да си поговорите, да се позабавлявате. А ти просто си я изплашил.
Това, което трябваше да направиш на първата ви среща е да и покажеш, че наистина си готин. Че това приятно момче, с което си е говорила наистина е такова. Да си подхвърляте шеги и закачки. И тя щеше да е твоя! В края на срещата, ако всичко е минало добре може да си позволиш да я целунеш. Дори е задължително. Така ще разбереш дали те харесва или не. А не да я питаш, или да и се обясняваш как тя е жената за теб.
4. С тези обяснения и разговори съвсем си оплескал нещата. Показал си и, че срещу нея стои един плах и объркан младеж, който отчаяно има нужда от гадже. Този образ да ти прилича на Брус Уилис? На мен не:-)

Знаеш ли какво трябва да направиш сега? Приеми болката, тъгата и разочарованието. Брус Уилис не плаче, когато си одраска малкото пръстче. И следващия път, когато си харесаш някоя мацка просто се дръж нормално. Бъди уверен и весел. накарай я да се смее и да се забавлява докато е с теб. Само това! Не и купувай цветя, не и се обяснявай в любов, не и давай сърцето си на поднос!
Дори и с тази същата мацка се дръж по този начин! Не и говори повече за чувствата си, не я кани на срещи... забрави за случката. Ако пак я видиш, кажи и нещо весело. Избъзикай я нещо, но не злобно. Има вероятност нещата да се обърнат, макар да е малко вероятно.
Искам да прочетеш следната история. Копирах я от един форум. Мисля, че ще е много полезна за теб а и за много други мъже в твоето положение. Затова ще помоля модераторите да я пуснат. Има над какво да се замисли човек, когато я чете!

Ето я:

Имах възможност да наблюдавам женската психология в нет пространството и направих интересни изводи.

От няколко години списвам блогове, бива ме най-вече в прозата, но понякога имам проблясъци със стиховете. Правя го за мое удовлетворение, а стиховете ги пиша повече "за ташак", всеки случай и в двете ме бива. Резултатът, е че със славата ставаш интересен (висок ранг). И понеже искам да разделя образът на този, който пише проза (животинския образ) от този, който измисля стихове (романтичния), читателите не знаят за това съвпадение/раздвоение.

Така преди малко повече от две седмици започна да ми пише първокурсничка - нийди държание комбинирано с моя висок статус и незаинтересуваността ми. Момичето обаче пише ли пише. Разменихме скайпове и не след дълго й поисках снимка, на което тя ме шитна "и ти ли си като другите да използваш интренет за свалки и запознанства". Моя отговор "забравяш, че ти ме потърси. Не ме анализирай, прати ми снимка. " Прати снимки и подозрението ми, че момичетата висящи в нета са или грозни или луди се потвърди. За жалост беше грозна :D. Не съм й давал обещания, нито съм я лъгал, че ми харесва и това само я надъха повече. Няколко дни по-късно се оказа, че е и луда - почна да обяснява, как щяла да се бори за мен и да се кълне във вечна любов. От моя страна пълен игнор - макар, че си писахме по скайп, така й не я добавих.

Няма ме цяла седмица, обаче мисълта, как ми се обяснява в любов, при положение, че не сме се виждали на живо, че ме познава от няколко дни, силно ме издразни. Такива приказки или ги мислиш и казваш или не. Така се роди идеята да я посетя с втория си блог и да анализирам психологията на човека... и жените. С новият ми Аз се "запознахме" бързо, но този път реших да го играя по-нийди с по-простичък изказ. Още в началото бях простичък, кето не бе проблем, но щом започнах да й обяснявам колко е яка и да ставам нийди, същата нийди мадама, започна да се прави на оборотна. Ето, че теорията работи - когато си алфа егоистичен, тя "печели" да е с теб. Когато си бета нийди, ти печелиш да си с нея. Предлагане и търсене.

Все пак бета азът ми (става доста шизофренна случката), реши да приложи нейната тактика - "ще се боря за теб", връзка от разстояние. Мацката се нави едва-едва.

Включвам първото си Аз - стария алфа се връща. Тя скача да ми пише, разпитвайки ме защо съм я "заебал". Отговарям, че съм бил зает. Тя продължава да настоява и накрая й отвърнах, че съм бил зает с други момичета. Уж се цупи, но й казвах, че я искам. Девойката се съгласява, даже пита кога ще се видим наживо.

Какво доказва този опит?

1. При чувство за безнаказаност жените (предполагам и мъжете) забравят всякакъв морал и лоялност. Ако смятат, че ще изгубят по-малко от вас, жените биха ни изневерили/зарязали, без каквото и да е чувство за вина. Не се чувстват виновни, защото не са предали онова което търсят - закрила и страст. Не предлагате ли някоя от тези "стоки" тежко ви.
2. Ако жена избира измежду няколко алтернативи, една от които е алфа, тя би се подложила на какви ли не унижения, за да има алфа, докато в същото време се представя, като недостъпна богиня пред бета предложнията. Т. е. двойния стандарт е развит до съвършенство.

Проведох експериментът, за да проверя, дали мацката ще изпитва угризения пред бета Азът. Не само, че не изпитваше, но го презираше, без съжаление. Т. е. ако изгубим контролът над ситуацията, трябва да очакваме отмъщение за тази загуба. Този случай, макар и във виртуала показва още нещо - че всеки от нас има в себе си доминантни и подчиняващи се черти. И двата им полюса са губещи, балансът е печеливш. Цената за балансът, обаче е "изгарянето на страшно много енергия". И от тук следващия логичната развръзка: Не - "дали я заслужавам", а "дали тя заслужава разходът ми на жизнена енергия? "

Препоръчвам на всички да не се занимават с нет свалки - мацки в нета няма.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 36845b0192
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

36.   Просто не те харесва. Дали го е разбрала преди или след като те е видяла - няма значение.
Не мисля, че те е залъгала, тъй като вие не сте станали двойка. Било ви е приятно да си говорите, но това все още нищо не значи.
Колкото до това, че не ти е казала истината направо: трудно е! Не е искала да те обиди или да се почувстваш зле (не че се е получило). Забелязала съм, че на много хора им е трудно да кажат, когато просто не харесват някого.
А ти се научи да не избързваш в заключенията, че някоя е половинката ти! За да си сигурен трябва да си поживял с другия човек, да си го опознал и пак не е гаранция!
Нищо страшно не се е случило, просто си вземи поука и остави това момиче на мира - няма какво да изяснявате.
Успео!
Ж26

 
  ...

...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 84ef60c28a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

37.   И аз мисля, че просто не те харесва. Започнали сте да се опознавате, имала е интерес, писали сте, говорили сте, излизали сте- решила е, че не иска да е с теб и това е. Примири се.
Дала ти е някакъв шанс, но е решила, че не си за нея, че не и е до връзка или че не пасвате. Няма нужда да я наричаш посредствена. Искам да кажа, че е много възможно наистина да има лична причина да не иска връзка с някого още. Може би не и се занимава, има проблеми или просто последната и връзка е била в повече за нея. Не е задължително да те лъже.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 69a4c446b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

38.   Авторе, съвет от мен. Не чети тези pick up глупости за алфи и бети. Бъди човек с жената, дръж се с нея като с човек. Не бързай да я вкараш в леглото и не злобей, ако те отреже веднъж. Казвам ти го като мацка, пред която се е наиграла и тези евтини свалчици описани по горе не минават.
Ако някой ми се прави на алфа го обръщам по гръб, виж ги как се обръщат на бета като видят че при мен не вървят.
Бъди себе си!

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 8536089c2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

39.   Препратката към Брус Уилис, много ми хареса, но истината е, че не открих нищо смислено, като съвет от страна на номер 35. Реално погледнато, този "баланс", за който става дума в поста ти, е напълно излишен и неприложим в истинския живот. Това е така, защото ние мъжете не сме равнопоставени на жените, по отношение на любовните игрички... Тук те имат доста повече възможности за лавиране. И не става въпрос за красивите жени, а за тези по-обикновените. При всички положения, мъжът ще загуби, ако се прави на голям тарикат, и това е сигурно! Истината е, че в отношенията с "нежния пол", няма абсолютно верни, нито абсолютно грешни ходове. Авторът се е държал, така както е намерил за добре, и както го е почувствал в онзи момент. Може би е сбъркал само с това, че е разголил твърде много от себе си, което е било излишно в случая.
Но каквото и да беше направил, последната дума винаги е на страната на момичето. И ако той не е с външност на манекен, тя може да си позволи да го изгуби... Пък и чувството за хумор, вече не върши същата работа, както едно време. Времената се менят, а с тях и хората. Сега забавните момчета, биват възприемани като шутове от дамите, а тези със скъпите автомобили и дрехи - като богове.
В тази изключително неблагоприятна среда, най-правилното нещо, което може да се направи, е да бъдеш себе си. Така, шансът да попаднеш на човешко отношение от някоя жена, е доста по-голям, отколкото ако се правиш на някой друг.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 138f96e2e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

40.   Аз съм номер 35.
Ето авторе, виждаш ли? Винаги ще има такива жени като 38 номер, които са голямата работа и всичко знаят най-добре как се прави. Те са страхотните мацки, които са се "наиграли с тези евтини свалчици " и всеки мъж го "обръщат по гръб". Цял живот ще срещаш такива жени, които не знаят изобщо за какво говорят, но са много убедени в правотата си.
Ето сега аз като един кавалер, ще предоставя на уважаемата госпожица с номер 38 възможност да ме "обърне по гръб"! Да ме тушира един вид. Само, че ще помоля туширането да стане с логични и аргументирани отговори, а не с коментари от типа - "Абе слушай к'во ти казвам, аз знам най-добре. "
Напоследък стана модерно "да бъдеш себе си", каквото и да означава това. Само, че "да бъдеш себе си" май не се оказва много ефективен подход, а? Ти нали и до сега беше себе си? Да бъдеш себе си, означава да не се променяш. Ти си такъв и край. Само че ние се променяме, независимо дали го признаваш или не. И е по-добре тази промяна да бъде направлявана. Да бъде добре обмислена и целенасочена! Добре е тази промяна да води там където ти искаш а не там където те отвее вятъра. Добре е да култивираш в себе си такива качества, които са полезни. Да бъдеш критичен към себе си, да виждаш слабостите си и да ги отстраняваш. Бавно, методично... и целенасочено. И тогава малко трудно ще те обърнат "по гръб".

Чуй как говори и номер 39! Той е от хората, които обясняват как нещата не могат да станат. Пълно е с такива хора. Те хабят енергията и ресурсите си да обясняват как нещо НЕ МОЖЕ ДА СТАНЕ, вместо да се почешат по главата и да помислят КАК МОЖЕ ДА СТАНЕ. В този свой излишен и глупав захлас, стигат до там да твърдят, че : " мъжете не сме равнопоставени на жените", "няма абсолютно верни, нито абсолютно грешни ходове", "чувството за хумор, вече не върши същата работа, както едно време" и пак изводът от целия този анализ е : " да бъдеш себе си".

Нека да приемем тезата "бъди себе си" за принципно вярна, и да я приложим към някоя друга област на човешката дейност. Ако тя е правилна, би трябвало да работи и там. А ако не работи, би трябвало да се усъмним в нея.
Да вземем едно бебе. То в най-голяма степен въплащава в себе си този принцип "бъди себе си". Може да се каже, че бебето винаги е "себе си". То не е обременено с културни, расови и други стереотипи. И какво прави бебето? Нищо. Повръща, напикава се, реве... ей такива работи. Това означава "да бъдеш себе си".
Постепенно родителите му с много старание и любов го научават да не бъде себе си! Да се стиска когато му се ходи до тоалетна, а не да се изпуска в гащите. Това за детето е бавен и мъчителен процес. Защото на него природата му подсказва да прави друго. Но родителите му са по-умни и по-опитни от него, и го научават на нещо, което знаят че е правилно.
После в училище на това същото дете, принципът "бъди себе си" му подсказва да играе на гоненица по коридорите и да дърпа плитките на съученичките си... но учителите въпреки това го научават да решава задачи, да чете и пише, да учи география, химия, история. Детето може "да бъде себе си", но това не води до никъде. Горе долу в този период от живота си, ние вече не искаме да бъдем себе си! Искаме да бъдем Нютон или Айнщайн, Александър Македонски или Христофор Колумб, Бон Джоуви или Риана... и в това си подражание ние всъщност се учим. И това е нещо хубаво.

Мисля, че трябва да вземеш решение. Дали искаш да бъдеш себе си, или искаш да бъдеш мъж.
Имаш два пътя пред себе си. Единия е равен и лесен, ти и сега вървиш по него. Ще ти бъде леко и ще "бъдеш себе си". Лошото е, че този път не води никъде.
Втория път е малко по труден. Ще трябва да спреш "да бъдеш себе си" и да станеш мъж. И когато станеш мъж, част от хубавите неща, които ще ти се случат е че ще имаш успех и с момичетата.
Ти избираш:-)

И занапред, когато имаш проблеми с момичета... никога не ги слушай какво ти говорят! Те нямат и най-малка представа. Какво говори, какво мисли, какво иска и какво е наистина добре за една жена са 4 различни неща!
Никога не искай съвети от жена. Жените не разбират от жени.
Ето виж например номер 38. Тя си мисли, че знае всичко и си позволява да ти дава съвети. Но ако и зададем логичните въпроси:

1. Колко пъти през живота си е ухажвала жена?
2. Колко пъти е излизала на среща с жена?
3. Колко пъти е правила секс с жена?
4. Колко пъти жена и е изневерявала?
5. Колко пъти жена и е разбивала сърцето?

и много други от този род, отговорът ще бъде "нула". Наистина ли искаш да слушаш съветите на някой, който няма абсолютно никакъв опит? Някой, който е по-неопитен дори от теб? Защо ти е тогава мнението на жена?

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 3ea8a2499c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

41.   А какво да кажем ние, момичетата, които се сблъскват с посредствени момчета? Същата работа е при мен, приятел, преглъщаш го и продължаваш напред, нямаш избор.

 
  ...

...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 88bbde7f9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

42.   Нямаш си представа, как ме забавляваш с тези твои примери. В някои неща има логика, но не съвсем...
Бебето може и нищо да не прави, но всички в къщата са скупчени около него и му се радват. Излиза, че моделът му на поведение, все пак върши работа. При по-големите деца е същото, а в училище всички попадаме в матрицата на образователната система, но продължаваме да бъдем себе си, просто получаваме нови знания за света около нас. Колкото и човек да се опитва да подражава на героите от телевизията, не може да избяга от своята идентичност, а и не трябва! Ако човек избяга прекалено много от себе си, рискува да отблъсне хората, които могат да го накарат да се чувства щастлив и значим. Мъжът няма как планирано да се променя, защото не може да знае предпочитанията на всяко отдлено момиче. Как ще свалиш, примерно момиче, което си пада по скалното катерене и други екстремни спортове, при положение че ти си бил 1-2 пъти само на планина, и нямаш никаква спортна култура? Сигурно ще и разкажеш някой виц за алпинисти. Разбери, няма "хапче", което да действа еднакво при всички жени, защото те самите са доста различни една от друга. Освен това, не всеки иска да върти по 5-6 мацки на пръста си. За някои е достатъчна само една, но да е качествена! Твоите съвети са приложими, но за мъже тип Митьо Пищова... А да не разправям, колко много случаи има, когато жената сама идва при теб, и нещата просто се случват, без особени усилия.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: a5bb73059a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

43.   До номер 35, 40. Поздравления за коментарите. Аз от няколко години се занимавам с pick up. Виждането ми за жените и за много други неща от живота доста се промени. А под това "бъди себе си" аз разбирам същото, да бъдеш себе си, като се стремиш, да се развиваш и да подобряваш своите качества и способности, а не да копираш някого. Много много много малко хора го разбират това нещо, което може би от една страна дори е добре. А да го обясняваш на жени е напълно излишно.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 4df153e42f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

44.   Номер 35, в историята, която си копирал има много терминология от книгата на Анатоли Протопопов - " Трактат за любовта, как я разбира ужасния досадник", препоръчвам я на всеки. Заглавието е изключително малоумно, но книгата е шедьовър, има я в "Читанка".

Авторе, прочети я, ще ти бъде от полза!

Ж24

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 4df153e42f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

45.   Номер 40, съгласна съм с почти всичко, освен с две неща:
1, " И за напред, когато имаш проблеми с момичета... никога не ги слушай какво ти говорят! Те нямат и най-малка представа. " - Напротив, трябва да слуша какво му говорят, но не да се моделира спрямо техните думи, за да им се хареса. Обясняването в любов на първите срещи не е просто бета поведение. То е индикатор, че мъжът или не различава увлечението/сексуалното привличане от любовта, или е поредният мазен "дон жуан", който си мисли, че като ти предложи "сериозна връзка" и ти " свали луната и звездите" и си негова.
2. "Мисля, че трябва да вземеш решение. Дали искаш да бъдеш себе си, или искаш да бъдеш мъж. " - Е недей така, ти изкара половината мъжко население не-мъже :D
Ж24

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 0af4fe35b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

46.   От 32. Извинявайте, но тези глупости, че не бил мъж, че трябвало/не трябвало да изслушва жената, че трябвал да бъде по-дистанциран/сближен са глупости! Не може все да обвинявате мъжа, защото някоя си дето не знаела къде се намира, не го харесала!

Всеки мъж, който познавам, дори и най-задръстеният, много добре знае как да се държи с една жена. Знае как да е кавалер, знае какво да каже и знае поне донякъде, как да покаже, че я харесва. Това такива глупости, че на някое си местенце той казал грешната фраза, само може да объркат автора. И чакайте сега да разбера, ако Вие сте жена и харесвате даден мъж, значи като го видите малко да се притесни като говори с Вас, казвате си, , Еее сору, не е алфа мъж, трябваше да дойде като Брад Пит в еди си кой си филми да ме свали, иначе не става! "

Пълни глупости! Не ви ли е хрумвало, че както мъжете не харесват дадени жени, така и жените не харесват дадени мъже? И че това не е, защото са смотани или нещо друго, а просто заради самите жени и вкуса им? Тази или просто не е харесала авторът, или изобщо не е търсела връзка, а той ако ще и да е свалил всичките и звезди, тя пак е нямала да тръгне с него.

М22

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 10a9f82a68
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

47.   Ти си посредствен! Честно такива като теб са ми най-гадни... пишете, държите се готино и за какво? Или искате секс или по-лошо връзка и се влюбвате като някакви овце! Уважавам само няколко момчета с които можем да си пишем, да играем заедно, да си лафим и да сме приятели в нета и на живо... всичкото друго боклук както тебе под ножа директно.
Знаеш ли, веднъж се запознах с един мъж... трябва да е било преди почти две години.... все още го обичам. Накараме да го желая с за минута, селд половин час сложих живота си в краката му, обикнах го и го обичам до сега... виждали сме се много пъти след това, но нищо не можа да замени онази първа среща. Така, че просто приеми, че не те бива и пробвай с някоя наистина посредствена.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 88bbde7f9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

48.   До номер 47: Значи може момчетата да ти угаждат за всичко, когато на теб ти се иска, но когато едно сериозно момче пожелае нещо повече от лигавщини с теб, веднага се превръща в боклук, така ли излиза??
И най-лошото е, че момичетата/жените с твоята ценностна система, стават все повече!

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 2a1c49509f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

49.   Никога не съм харесвала заядливите коментари, но тук направо си проси. Няма нищо по-злобно от отхвърлен мъж и този текст още веднъж го доказва. Авторе, как точно стигна до тези генерални изводи? На колко си? 14? Това първото момиче, с което си излизал ли е? Защото, ако не, положението е много зле. По цял ден слушам жените така, жените онака. Ами, като не ви харесва, можете спокойно да се ориентирате към собствения си пол, колкото и банално да звучи. Мъжете не сте много по-добре, честно казано, особено като се има предвид, че ви е интересна всяка жена, с която все още не сте спали. Не казвам, че и ти си така, авторе, но генералните заключения са изключително пресилени, излишни и, най-важното, грешни. Жени има всякакви, мъже има всякакви. Има лоши, има добри, за всеки вкус има, стига да търсиш както трябва. Аз не съм против интернет запознанствата, имала съм такива контакти, но доста бързо се разпадат в повечето случаи. Очевидно момичето просто не те е харесало или по някаква причина е загубило интерес, това е. И вместо да я преживяваш толкова тежко, намери си някоя, която ще те харесва, колкото и ти нея и няма да избяга. Съгласна съм с 8, трябва да се действа, не да се говори.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 6816487e0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

50.   Според мен си отдал голямо значение на това момиче и то с големи очаквания и след това си се разочаровал. Или сте малки и двамата, или си се държал по настоятелно към нея и това я е накарало да се отдръпне. Пък и на първо място е да знаеш, когато има духовно превличане и така да кажа 'магия", ако го няма просто няма мсисъл.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker