Любовна суша - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121306)
 Любов и изневяра (29737)
 Секс и интимност (14376)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Любовна суша
преди: 9 години, 2 месеца, прочетена 1619 пъти
Здравейте, казвам се Димитър на 18г. Та значи от известно време имам проблем относно интереса на женската част от обществото към мен. По принцип не мисля че съм чак толкова лош външно-реално в лице съм горе долу добре-черна коса, кафяви очи, брадичка тип "катинарче", единствените ми недостатъци са че имам криви зъби(особено в горната част на челюстта) и съм пълничък, но що се отнася до това, такъв съм бил още от малък и през годините хората си ме приемат такъв, още повече че аз съм си височък(183-4 см), като височината ми компенсира до някаква степен факта че съм с наднормено тегло. Що се отнася до вътрешния ми облик, то мога да кажа без свян(което трудно се случва, тъй като не съм от този тип мъже, които обичат да се перчат и да "си показват рогата") че съм интелигентен тип, който погледнат отстрани може да ви изглежда малко необщителен, тъй като по принцип не говоря чак толкова много, но пък ако се отпусна в нечия компания(за предпочитане са приветливите хора, а не някой "токсичен" тип, който да има нулево чувство за хумор и да раздава критики наляво-надясно) ми се развързва езикът и мога буквално за секунди да разсмея човек(доста ми се отдава), а също така и да го разведря ако му е кофти. Също така доверя ли се на някого съм готов да му помогна винаги, което може би е един мой недостатък, тъй като е имало случай в които просто са се възползвали от мен. Помня един мой близък приятел се изказа в това отношение че "Много се раздавам", което е напълно вярно за съжаление понякога... просто ми е трудно да откажа помощ на приятел. Но стига общи приказки-проблема ми с жените идва от там че(или поне аз така мисля) съм много срамежлив, когато нещата "опрат до кокала" т. е когато се влюбя. Помня че при последната си любовна лична авантюра, която беше някъде преди година и половина ми трябваше 1 месец за да събера кураж да и кажа че изпитвам чувства към нея. Отделен е въпроса че съм инвалид в свалките и донякъде беше доста директен изстрел за нея това признание че я харесвам. Както и да е аз така или иначе тогава бях подготвен за отказа от нейна страна, така че и до днес сме си приятели, чувствата ми към нея отдавна утихнаха. Та въпроса ми е възможно ли е поради прекомерното изчакване и срамуване от моя страна да споделя чувствата си към момичето, в крайна сметка тя да ме сложи във "friend" зоната и да ми откъсне крилата. И ако да какво трябва да предприема срещу този свян, искам да кажа социален тип съм и мога свободно да си общувам с жени, които не харесвам. Както казах езика ми се завързва когато започна да имам чувства към нея. Много ще се радвам ако помогнете с нещо, благодаря предварително. :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 2 месеца
hash: 7133377e9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей! Според мен, щом нямаш приятелка, значи не му е дошло времето! :) Разбирам те, че когато имаш чувства към един човек искаш той да ти отвърне със същото. Смятам, че тук не е най-важен вида ти, просто ако е писано да сте заедно, нещата ще се получат. Ти казваш, че обичаш да помагаш на приятелите си- това е много хубаво и не мисля, че би отблъснало едно момиче (ако е свястно ). Едно момиче, ако наистина те цени и обича, то ще те приеме такъв какъвто си, не само външно, но и вътрешно. А това, че се притесняваш е нормално разбира се. Все пак е по-добре да опиташ независимо какъв ще е отговора или реакцията, отколкото вече да бъде късно и да съжаляваш. Надявам се да съм ти помогнала, макар и малко. :) Успех! Ж15

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: d73710d4d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Сега ще ти кажа и още един твои недостатък - (до колко е недостатък е спорно, но да кажем, че аз го слагам в тази категория, точно по тази тема) търсиш вината в себе си. Фактът, че си от известно време сам (дали са 2 месеца или 2 години не е от значение) те потиска и ти по най--бързия начин гледаш да "промениш положението".
Споделил си само един конкретен случаи без детайли, от който не мога да придобия точна представа, но каквото и да се е случило, това че си ударил веднъж или два пъти на камък не означава, че имаш като цяло някакъв проблем. Явно и тежко преживяваш нещата, щом не си опитал късмета си някъде другаде. Всичко е свързано с твоята неувереност, дължаща се на дълго потискана липса от връзка.
Казваш, че си интелигентен и забавен, но начина възприятието на тези качества е индивидуално, т. е. за един може да си забавен, но за друг човек да не си.
Физиката ти не е от значение, но за малко хора. Всеки има недостатъци и колкото по-рано приемеш този факт ще се чувстваш по-добре в кожата си, а това те отваря към живота и ти дава увереност.
Според мен проблемът ти е, че имаш отчаяна нужда да се докажеш сам на себе си чрез връзка. Нормално е, спокойно. След време ще разбереш, че тези проблеми, които изтъкваш изобщо не са проблеми, а плод на това, че търсиш вината в себе си. А, и нека го погледнем от по-позитивната страна какво по-хубаво от това да си свободен? Шегувам се, разбира се. Не се отчайвай, ще се справиш. Успех!
Merriyah

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 24916a84ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Хе-хе, на 18 и за суша приказва... Да беше на 28 и да не беше помирисвал женско - да се оплакваш, ама сега...
Наблягай на ученето, това ще ти кажа. За жени време ще имаш колкото искаш. В тях обаче няма хляб, за съжаление. Даже точно обратното.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker