Задънена улица - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121310)
 Любов и изневяра (29736)
 Секс и интимност (14375)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Задънена улица
преди: 8 години, 11 месеца, прочетена 1443 пъти
Здравейте! Много харесвам този сайт, чела съм много истории и наистина много ми допада идеята да споделяш, да търсиш съвет, съчувствие, неутрално мнение от непознат.

Ето и накратко моят проблем. Момиче съм. Следвам това, което винаги съм искала, имам що годе нормален живот, постигнала съм всичко в живота си с много труд и лични жертви. Има хора, които ме подкрепят, не са много, но се намират. Дотук добре ще кажете вие. Да ама не. Преди доста време приключих връзка, наистина ми беше тежко, но пък беше за добро, преодолях го и реших да започна на чисто. Но от тогава не знам какво се случи, загубих голяма част от приятелите си, не излизам много често, нямам никакъв стимул. Имам чувство, че хората само ме използват. С мъжете е същото, харесват ме, омайват ме, но в последствие ми обръщат гръб, нещо все не ми достига явно. Не желаят да ме опознаят по-добре. Нямам никакво доверие вече в хората. Има и такива, които ме искат добри са, възпитани, но аз не чувствам нищо и, ако се опитам нещо то ще е насила против волята ми, но защо да наранявам себе си и човека отсреща с фалшиви думи и чувства. Липсва ми подкрепа. Не знам вече в мен ли е проблема или в хората, на които попадам - неискрени и повърхностни. Били ли сте в такова състояние и бихте ли ми дали някакъв съвет как да изляза от този омагьосан кръг на самота, неудовлетвореност и лъжи и да бъда пълноценен и щастлив човек както преди?

Благодаря Ви много за отделеното време!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 11 месеца
hash: 15bef926f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Живей си живота, ще имаш връзки кога сполучливи, кога не и когато най-малко очакваш се случва да си станете интересни с някой, не говоря само за секс, в смисъл да имате желание да сте си компания. Периоди като твоя, всеки е имал, така че горе главата и успех.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: b3c88046d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз съм момче и да бил съм в такова положение. Даже сега съм отново в такова. Трябва да стоиш фокусирана върху нещата, които ти предстоят. Хората идват и си отиват, за съжаление. Не може да ги държим насила и е по-добре да ги пуснем. Съветът ми е не се затваряй в себе си, бъди каквато си и накрая може би ще се наредят нещата. Услех

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 217294691a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Разбирам те в много подобно положение съм. Не знам как да се измъкнеш от това положение. Може би трябва да усилиш взаимодействието си с хората и да се надяваш да попаднеш на хора които биха ти дали това което искаш.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 3b20bfe9b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей,

според мен твоето недоверие черпи сили само от себе си. Викаме му положителна обратна връзка, но както и да е.

Поради някаква причина, или серия от причини, ти не се доверяваш на хората. Следователно се затваряш повече в себе си. Следователно все повече се отчуждаваш от другите, държиш ги встрани от твоите проблеми, от това, което лежи в душата ти, водиш се от някакви рицарски "добродетели" и, сещаш се, няма как да получиш подкрепа, ако се преструваш, че всичко ти е окей. Няма как да общуваш с някой човек пълноценно, без да му се доверяваш. Разговора ще ти се струва банален, престорен и плосък. И престорени ще са не хората, а ти самата. Та ти просто носиш маска!

Та, ето моят съвет - консултирай се с психоаналитик. Не, не си "луда", надявам се не робуваш на подобни глупави предразсъдъци, просто имаш малък проблем, който ти пречи да живееш пълноценно, и който ти трябва да преодолееш. Поради раздялата и/или поради някакви други, по-ранни събития, си решила, че е най-добре да нямаш доверие на хората. Така сама се лишаваш от подкрепата, която иначе би получила.

Поздрави,
и наистина се надявам нещата да се развият по-добре за теб!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker