Правилната ли съм? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123670)
 Любов и изневяра (30425)
 Секс и интимност (14594)
 Тинейджърски (22032)
 Семейство (6687)
 Здраве (9740)
 Спорт и красота (4762)
 На работното място (3314)
 Образование (7409)
 В чужбина (1696)
 Наркотици и алкохол (1127)
 Измислени истории (801)
 Проза, литература (1766)
 Други (19161)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Правилната ли съм?
преди: 9 години, 3 месеца, прочетена 1719 пъти
Здравейте,
заедно сме от 7 години, от няколко месеца сме женени. Разбираме се добре, за цялото това време сме се карали 1-2 пъти. Проблемът е това усещане, че не съм правилната за него. Връзката ни започна 2 години преди за завършим гимназия, кандидатствахме в университет заедно. През това време му казвах, че искам да заминем някъде, но той не искаше. Беше достатъчно важен да остана тук, но ни приеха в различни градове. Ето тук аз не бях достатъчно важна, за да сме заедно и 5 години прекарахме като се виждаме само събота и неделя. Трябваше да му кажа, че не мога да продължавам повече така, за да си дойде. Не съм го притискала, не съм от мрънкащите жени. Просто му казах, че повече не мога да продължа такава връзка и той си дойде. Заживяхме заедно. Казах му, че искам бебе, но все не е подходящ момент, а имаме добро доходи и жилище. Няколко наши близки приятели си направиха сватби, не съм искала сватба, но исках да знам, че съм единствената. Казах му го и той реши, че искам да се оженим. Само подписахме по негово настояване. Бебе нямаме, няма и да имаме скоро. Не съм сигурна дали ме обича достатъчно, все имам онова усещане, че съм втори избор, че правим нещата само за да съм доволна, но той не ги иска. Не съм ли правилната, за да ги поиска той точно с мен?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 3 месеца
hash: 5a5fe5468f
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Не мога да повярвам, че хората все още правят сватби. Пълна отживелица. Хора, събудете се, вече не е комунизъм. Аз имам приятелка, която много обичам, но още преди много време съм решил, че никога няма да сключвам брак. Ако двама души се обичат истински, нямат нужда от една хартийка, която да го "доказва". :)

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: f4f893e3a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Това ние отстрани трудно можем да го преценим, но мисля, че трябва да говорищ с човека до теб. Само той може да ти отговори как се чувства, защо отлага важни за теб неща и защо прави всичко сякаш по принуда. Намери подходящия момент и проведи един разговор с него, за да си изясните кой как се чувства и какво очаква от другия.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: f99bb0046f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Остaнaло ти е мaй оновa рaзочaровaние нaвремето, когaто е предпочел другият грaд... нaли? ! Не е отговил нa очaквaниятa ти, зaщото ти си се откaзaлa от чужбинa зaрaди него. Някaк изчислявaш дaвaм- искaм същото. Но когaто имa две глaви, имa и двa нaчинa нa мислене, възрпиятия, светоглед...
Не може дa искaш, очaквaш от него той дa бъде твоят огледaлен обрaз. Дa мисли, чувствa и реaгирa кaто теб.
Виж, ще ти го кaжa тaкa- не можем дa зaдължим никого дa ни обичa, кaкто ние искaме, сaмо можем дa поуволим дa го прaви, кaкто може. Обичa си те човекът, през неговите възприятия е нaпрaвил компромиси зa дa си добре, преместил се е при теб, събрaли сте се, оженили сте се. Ти обaче продължaвaш дa мислиш зa тогaвa, когaто той е зaминaл... не отчитaш, че е било зa дa учи тaм. Зaминaл, зa дa се върне със знaния, дипломa и възможност зa по- добър стaрт в животa. Някaк нa принципa "дaдох ти 5 левa, искaм си 5 левa".
Помисли си зaщо не можеш дa приемеш неговият нaчин нa мислене, дори когaто е зa общото блaго.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 73bd1b8044
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Съветвам те да оставиш мъжа си намира и да поживеете още малко, преди да се захванете с деца, защото после 20-тина години само отговорности и ограничено свободно време, особено първите 2-3 годинки на детето. Не ме разбирай погрешно, да имаш детенце е най-прекрасното нещо в живота, но явно твоят партньор ти намеква, че според него е рано за подобна отговорност. Та, ако сега сте по на 25, изчакайте до 27-8, може и до 30 и тогава живот и здраве ще си имате детенце и ще се грижите за него както пише по книгите, но сега ти препоръчвам да поживееш малко носейки отговорност само за себе си, заедно с любимият ти :)

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 5306cf3b17
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Номер 2, аман от либерастки глупости! Нито сватбите, нито бракът, нито семейството са измислени през комунизма.
През комунистическо време са се пръкнали разни недоразумения, които обичат да дават акъл по форуми.

 
  ...


...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: b4d5966a78
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   И аз съм на същото мнение като номер 2 за сватбите, много хора си живеят без брак на семейни начела с години. Какво се опитвате да доказвате, че си женен или омъжена за конкретен човек, всичко това е показност и отживелица. Към авторката виж човека си държи на тебе, но ако мислиш че прави нещата на сила може би не те обича, ти си до него всеки ден мисля че и сама можеш да определиш дали е така. Ако си готова да се примириш остани си със него, но знай че пропускаш да се появи някой друг който ще те обича истински. Какво от това че си женена винаги можеш да се разведеш.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker