Защо се държи така ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо се държи така ?
преди: 8 години, 10 месеца, прочетена 1673 пъти
Здравейте. Ще станат 10 години откакто се запознах с момчето, което ми промени живота. В една компания сме и много бързо се харесахме. Не бързахме да тръгнем а първо решихме да се опознаем. След около 2 месеца вече бяхме гаджета. Но уви изкарахме кратко тъй като той си падаше женкар. Бяхме близки до миналата година. От тази година той коренно се промени. Започна да се държи много лошо, много студено с мен, дори не ме поздравяваше което беше много тъпо от негова страна. Започна да ме търси само когато му е скучно и когато няма какво да прави. Омръзна ми от отношението му защото аз не го заслужавам. Намери си нова компания и ме изостави а когато беше сам само аз бях до него. Много тъпа постъпка от негова страна въобще немога да го разбера защо го прави. Дали нарочно за да ревнувам или просто да ме дразни или просто неиска вече да контактува с мен? Моля ви помогнете ми със съвети как да постъпя защото ми омръзна от тъпото му поведение. Благодаря :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 10 месеца
hash: bec425c941
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   " Дали нарочно за да ревнувам" Дa ревнувaш в кaчеството нa кaквa по точно? Ти aко се държиш все едно имaш някaкви прaвa, много ясно, че нaкрaя точно товa ще нaпрaви. Смятaш, че нещо ти дължи, зaщото си билa около него, когaто е бил сaм... хaхaх. Билa си, зaщото си искaлa, aко още тогaвa му беше кaзaлa, че пишеш фaктурa и ще си търсиш сметкaтa, още тогaвa е щял дa те прaти някъде си.
Зa мaлкото време в което сте били гaджетa преди почти еднa декaдa, явно си си помислилa, че можеш, имaш прaво дa изисквaш, че ти се дължи нещо.
Смешнa си.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 1154969237
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Въпросът май е чие поведение е по тъпо, на този дето яде баницата или на този дето му я дава?

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: aefe9000cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Ако искаш наистина да разбере как се чувстваш, просто започни и ти по същият начин с него. Търси го, когато си сама и няма с кого да се виждаш или чуваш, отметни го от дневният си ред, но да знаеш, че това ще ти изгуби време, а ако имаш по-добър вариант, просто се насочи към друг човек.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 6834a72a29
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мило момиче, имам подобен проблем и аз.. с единствената разлика, че ние не се познаваме от толкова много години. Ние сме в близки отношения от около година, но с времето нещата започнаха да се променят. И под ''нещата" имам предвид същото - неговото поведение. Аз съм човек който много лесно се привързва към хората и от това си патя. В последно време научих едно нещо, което бих могла да ти дам като съвет. Ти каза, че той все пак от време на време се сеща за теб, макар да знаеш, че е от скука, все пак се сеща. Тъй като този човек е специален за теб, щом ти се обади, въпреки всичко, няма как нещо в теб да не трепне, да не се зарадваш, да не получиш надежда, дори малка. Именно заради това бих ти казала : Не се залъгвай, че когато мъжа се върне значи, че те обича. Те винаги се връщат не за друго, а защото знаят, че ще ги приемеш.... отново. Светът е пълен с хора, пълен е с момчета. Пожелавам ти един ден да намериш правилния спътник в живота си, този, който ще те оцени такава, каквато си. Надявам се да съм ти била поне малко полезна :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker