Нещо го спира - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121299)
 Любов и изневяра (29733)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Нещо го спира
преди: 8 години, 9 месеца, прочетена 2940 пъти
Здравейте,
От Пловдив съм, но ученическите си години прекарах в Италия и имах доста дълга връзка там. Още от ученичка докато навърша 27 години. За цялото това време бях с един мъж и като се разделихме се прибрах в България. От тогава съм сама и ми е трудно, защото нямам опит с флиртовете и се чувствам малко сконфузно.
Сега обаче се появи в живота ми един интересен мъж и уж ме харесва, излизахме няколко пъти, но имам чувството, че нещо не е както трябва. Ще започна от началото. С братовчедките ми често ходим в едно заведение. И от година те се шегуват с мен, че управителят ме харесва. Една вечер получих смс от непознат номер и се оказа, че е той. Писахме си някакво време, каза ми, че отдавна си пада по мен, видяхме се един път. Първата ни среща трая около 4 часа и беше много хубаво. Накрая реших, че ще ме целуне, тръгна към мен, но се дръпна и ме пита дали може да се видим пак. След известно време ме покани на обяд и пак мина без целувка. Целуна ме чак на третата среща и мислех, че поне ще ми направи намек да ме покани у тях. Но не - никакъв намек. Най-малкия дори. Когато отида в заведението, прави ужасно мили жестове - храната, която поръчвам е аранжирана, получавам бележки със сладки послания. Дори започна той да ни сервира всеки път, още преди да ми пише първия смс. Притеснява ме това, че се сеща само, когато отида. През останалото време не се чуваме и не си пишем.
Не мога да разбера какво иска. Моля за мнения и за съвет, ако имате предположения какво се случва. Само да допълня, че имаме разлика в годините - аз съм на 28, а той на 39.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 9 месеца
hash: cb1e58b43d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Добрата новина е, че този мъж има сериозни, дори много сериозни намерения към теб - не иска да избързва, иска да те опознае по-добре. Проблемът му най-вероятно е, че работи много, а и вече очаква от теб инициативата. Ако и ти го харесваш, просто ходи по-често в заведението му, където той хем ще си върши работата, хем ще е с теб. Поеми инициативата за известно време
Важно е да проучиш дали има сериозна приятелка или дали е женен. Може би е и разведен, има деца и иска само сериозна връзка, за да не ги обърква -знае ли човек. Имаме семеен познат, който е самотен баща и с години се кри от детето си, че има жена в живота си. Просто научи повече за него - той обаче има много сериозен и истински интерес към теб, изявява го открито -не вярвам да е обвързан, по-скоро разведен. Не се сърди, но не всички хора са на ти със социалните мрежи, приложенията за това, а и нямат времето и енергията за това. Най-качествените мъже, които познавам не киснат в мрежите и не чатят с жени по цял ден... мъжът явно е от „старата генерация“ - обича да ухажва традиционно, да общува лице в лице. Работата в този бранш е много натоварена и отнема много енергия и време - най-вероятно просто като се прибере си взима душ и ляга пред ТВ-то и после да спи. Всъщност е добре, че не те търси непрекъснато. По-трудно ще завъдиш връзка с него, но поне ще знаеш, че е сериозен и няма да кисне през цялото време в интернет

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 5a91e5a20d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Всичко звучи много хубаво и нормално за мъж на 39. Само е малко странно да не се чувате между срещите. След първия път уговорихте ли следваща среща? И какво стана?
Колкото до целувката - какво пък толкова, не е нужно да те награби веднага. Сигурно много те харесва. Или е по-притеснителен.
Както казва но. 1 важно е какво му е положението - женен, разведен...
Единствено малко бих била резервирана, ако не е бил женен, не е и разведен, което в комбинация на това да действа плахо и да не е инициативен, е малко притеснително. Щото би значело, че нещо друго го спира да действа, и чака на теб. Един вид, ти да носиш отговорността за връзката, пък той ако в нещо е калпав, да не го обвиняваш, че те е подмамил. Примерно, такава причина може да е брак, дете, полова немощ, доминантни родители, знам ли - всичко, за което мъж може да е с трайни комплекси.
Обаче виж, горното са мои сценарии и малко отвлечени предположения. Изобщо не искам да те стряскам. Може просто да е бил и нежен, романтичен мъж от старата школа, което би било чудесно. Желая ти много късмет, успех и любов. Пиши да кажеш как са се развили нещата.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 38ddeb9efe
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Моите поздравления, "баткото" ако не е влюбен все още в теб - натам е тръгнал. И да - има сериозни намерения - това го заявявам с почти 100% -ва сигурност, съдейки по себе си. Сега ще ти обясня какво се случва - харесал те е (той и сам си го е казал), иска те не само за секс, а за нещо по - сериозно - за това и не бърза да те целува и да те кани у тях, защото сме наплашени от женските филмирания зорлен да се дърпате, да бягате и да се играят всякакви циркове - само и само да не ви сметнем за много "лесни". Както е казал коментар 1 - може и да е разведен, с или без дете - не виждам чак такъв голям проблем, стига да е свободен от други жени - това можеш да го проучиш чрез приятелки и познати. Да те покани у тях на втора среща - ти кво мислиш, че той не го иска ли?? ! Ми врътни си опашката малко и ще те покани - дето се вика дай му зелена светлина - сещаш се, надявам се... Не се сеща "само когато отидеш", ами мисли за теб постоянно, ама не иска да се натрапва и да ти досажда, пък и ти оставя и поле за инициатива - това на български език значи - да го ориентираш - пусни му някоя смешка или нещо свързано с твоето хоби, или нещо за което и двамата сте си говорили и ви е било интересно. Покажи му, че търсиш неговото внимание, без да прекаляваш естествено. Въобще някога писала ли си му, звъннала ли си му?? Нищо, че сме мъже и ние сме хора и имаме нужда от внимание, а най- вече от вниманието на жената, която сме харесали! Съветът ми е да не прибързвате с каквото и да е, дръжте се нормално, опознайте се и нещата ще се случат, какво си седнала да се чудиш - ама не ме покани у тях, ама не ме целуна на еди коя си среща и от сорта - това са глупости. Дотук изказах едното си мнение, което бе продиктувано от това как той се държи, сравнявайки го със себе си.. , обаче... Има и друг тип мъже, които се държат мило и говорят глупостите, които женските уши жадуват да чуят - докато им бръкнат в гащите - само да го отбележим за протокола! Твоят случай не е такъв, щото той си те е харесал, разпитвал е който може и накрая е решил да действа - сега го играе романтик, щото иска да те кара да се чустваш специална и усмихната, да ти е добре и забавно, когато той е наблизо до теб - (да обяснявам ли как да му покажеш, че жестовете, които прави - много ти харесват и докосват душата ти? )Една откровена усмивка и едно весело "Страхотен си" в подходящия момент ще го стимулират както нищо друго - това е неговата емоционална награда за старанието му (Е, .. иска и да ти размачка циците - но това може да почака още малко ;) Мирише ми на любов и секс на екс, само не преигравайте и другото ще се случи от само себе си!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 782cdd6f3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Просто е възпитан човека и вероятно не е сигурен дали ще го харесаш заради възрастовата разлика. Бъди по-настъпателна, но все пак провери дали не е женен.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 2be4b0bfcb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Баси цирка! Значи викаш на човека му има нещо. щом не е поискал секс на трета среща и щом не те е целунал.
Егати простака, цели 3 срещи и да не те е разкрачил :)
Кви жени сте бе, просто...

 
  ...


...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 48e5ae4e03
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   не съм особено съгласна с коментар 1.
колко време е това 'останало време, в което не си пишем'? има значение 2-3 дни ли са или седмица и повече. аз лично мисля, че един мъж ако има интерес към жена, и то дълбок или силен интерес, той я търси, дори за 5 минутен разговор. това и опитът ми го е показал.
вероятно той те харесва, както харесва и много други хубави жени. понякога хората искаме просто добра компания за кратко с приятен, хубав, умен човек за приказка, вечеря и нищо повече. може би дори не си единствената, на която поднася вечеря лично...
мисля, че ако има интерес ще те търси, щом не го прави, значи интересът му не е достатъчен.

жена на 29

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 35993a90b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Може би е неуверен в твоите чувства, дай му малко знаци, поеми инициативата дори за нещо дребно.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 4d65d1e900
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   :))) подкрепям н 1. Моето съпруже се държеше по подобен нaчин. В последствие ми е признaвaл, че се стрaхувaл дa не го отблъснa, дa не му избягaм, дa не ме уплaши... ей тaкивa.
Човекът явно нaистинa имa съвсем сериозни нaмерения към теб. Коцкaрите се рaзпознaвaт бързо по точно обрaтното поведение, бързaт дa нaтиснaт, дa стигнaт до сексa. A този искa дa те влюби:)))

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: d72d09673a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От авторката:

Относно това със секса, може би не съм се изразила правилно. В повечето случаи мъжете си пробват късмета още на първа или втора среща. Просто ме учуди, че не направи ни най-малък намек, което не означава, че аз самата бързам да си легна с него.

Това и фактът, че не ме търси, когато не посещавам заведението, започват да формират всякакви сценарии в главата ми. Както знаете жените сме склонни да анализираме в повече ситуациите и да търсим под вола теле - дали живее сам или с някоя жена, дали не се е разколебал, дали не е от типа свалячи, които бяха споменати по-горе - казват ти всичко, което искаш да чуеш, докато не получат желаното.

Относно това да го окуража - и това направих. Поканих го на среща, която предстои. И преди това поемах инициативата да го потърся, но фактът, че ако ме няма седмица, не звъни, не се промени. В друг случай бих си помислила, че просто няма интерес, но фактът, че ме зяпаше година, преди да предприеме нещо и не се отдръпва напълно, подкопават малко тази ми теория.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 10b32b3e29
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Не става. Сама казваш, че е странен и не е мъж щом не иска да те вкара в леглото си веднага. Това мъжете са кофти работа след като не могат да четат женските мисли и да правят това което една жена иска.

 
  ...

...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: ed89f21581
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Кой го знае колко ли е изпатил и той горкия от разни ебалници, та сега внимава и го е страх от теб..
Вие жените не можете да разберете какво е мъж с разбито сърце.. Или става като мен - свиня, или се затваря и се страхува от вас.. Този е от вторите щом до сега не те е оправил. От Италия, със сериозна връзка (връзки), а той ще е само втори.. Харесва те човека и те иска, та две не вижда, ама като се е опарил веднъж, та ви знае що за стока сте това жените, как да се престраши!! Страх го е. Гледай да му покажеш, че си свестно момиче, а не някой ебалник и, че той няма да е номер 52-ри, а наистина само втори.. Никой мъж не иска ебалник до себе си, а и кой го знае дали примерно не му е по-малък, та и това да е причината да не си поиска, като знае, че тези преди него ще го превишават по всичко..

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 18a7546e31
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Развитието е следното... В крайна сметка стигнахме и до секса на пета среща. След това не се видяхме и той замина за две седмици в Испания. След като се прибра една вечер ме спея в заведението и ме покани да ходим с родителите му в Априлци и сега са там. Живеят в Германия и си идват веднъж годишно. Аз не отидох, защото беше супер неочаквано и нямаше как да изляза от работа. Продължава с малки сладки жестове, но нито сме излизали, нито нищо. И по тел не ми звъни. Щях са реша, че целта му е била единия секс, но поканата за почивка с родителите му ме обърка съвсем.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker