Приятелство и Любов - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Приятелство и Любов
преди: 13 години, 9 месеца, прочетена 3195 пъти
С него сме вече две години и половина, но проблема е че сме само добри приятели никога не е имало някъква интимност. Постоянно сме заедно води ме с него почти навсякъде където ходи. Работим заедно в една фирма виждаме се всеки ден. Всеки който ни познава си мисли че сме заедно като двойка, но всъщност не сме. Много го обичам и искам да се съберем. Аз съм на 22, той на 30, аз не съм имала връзка до този момент и съм си срамежлива с мъжете, той е имал само една връзка преди около 4 години тя е била от разстояние и момичето е било водещо в тази връзка. Той казва че го е страх да допусне някоя до себе си и ми го е показвал. един ден е много мил и грижовен към мен на следващия ден изобщо не ми обръща внимание. Знам със сигурност че в живота му няма никоя жена, от когато се познава с мен, и не е гей. Нито аз съм грозна.

Какво да правя много го обичам? Опитвах се на няколко пъти да го забравя, но винаги става така че когато кажа край той става много мил и при мен се появява надежда.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 9 месеца
hash: 7bcc7e433c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Да не би да си ролята на параван?
Мечо Пух

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 54dfce6f9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Така, докато стоиш и питаш нас нищо няма да се случи. Решението е да му поставиш въпроса очи в очи, иначе само с чудене не става. Макар, че ако иска нещо по-сериозно от приятелство с теб, би трябвало колкото и срамежлив да е, все да търси някакъв начин за близост с теб. Има възможност и просто да те цени като приятел..още повече, че и работите на едно и също място..най-малко две предпоставки за НЕзапочване на връзка. И въпреки това, нищо не се знае..но моят съвет е да опиташ да поговорите, и да не стане както очакваш, поне ще си наясно със ситуацията и няма да ги има тези съмнения.
Успех!

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: faec1c0da6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   И аз съм на менение, че е добре да си поговорите на тази тема. Ако не за друго, то поне да си наясно със себе си. А и да не храниш напразни надежди.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 88e868d63d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ох и на мен скоро ми се случи ситуацията да разграничавам приятелство от любов. И горчивият ми опит показа, че ако един мъж иска да бъде с теб, ще бъде. Няма да чака и да преценява толкова време. За твое успокоение си поговорете, но не очаквай чудеса.
G.

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 11cedd7dce
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Ами всичко е опряло до женитба. Някой по опитен
трябва да ви згоди. Трябва да си опознаете семействата.
100 процента съм сигорен, че твоят човек го е страх
да прави секс, за да не се изложи, пък може и да е
девствен.

 
  ...


...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 334aac3f64
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Накарай го да ревнува. Ако се подразни от вниманието ти към друг, значи не си му безразлична. Често мъжете започват да те забелязват като жена, едва тогава след като друг мъж го е направил.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 9 месеца
hash: de759723ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здравей , мога да ти кажа, че аз също имах подобен проблем. Имах дълго приятелство с мъж, когото желаех и виждах, че и той не е безразличен към мен, но не предприемаше никакви конкретни стъпки, още повече, ако аз се окажех по активната ме спираше / тактично, без да ме обиди , и с хитри маневри, но наистина не стигахме до леглото/ , но аз съм упорита и не се отказах лесно и бързо, най-накрая получих това, което исках и се оказа, че човекът си има здравословни проблеми / има проблем с ерекцията/ и явно страшно много се е притеснявал как ще реагирам. Сега 2 години по-късно си оставаме пак същите добри приятели, правим секс и изводът до който стигнахме и двамате е, че бихме пропуснали много неща, ако нямахме доверие един на друг и не разговаряхме достатъчно. Та моят съвет е, опитай се да го провокираш - прекарай насаме с него някой уикенд на непознато място, вкарай го в леглото, и споделяте, може пък човекът да има някаква причина , която няма нищо общо с теб, а просто да се притеснява, че ще те загуби ако знаеш истината. Успех и пиши

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 9d61097b4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Ти си кукичката за хващане на други жени.Демек-ангажиран съм,обичан съм и за теб даже ще се разделя с Нея-тоест с теб.

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 08c82e384c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Би трябвало да усетиш ,дали той има някакви желания към теб.Все някога са се засичали погледите ви или се се докоснали несъзнателно.Ако той изпитва желание ще си проличи.Когато мъжете харесват някое момиче са много забляти...

И аз имах колебанея преди време,относно един мъж.Веднъж стоейки срещу мене така ме гледаше,че си казах"този изгоря"Всъщност двамата стояхме и си гледахме в захлас,аз се усетих,че го зяпам изпитателно,а той продължи докото една негова колежка не прекъсна блеенето...Така ,че опитай се да го провокираш или просто заставай по-близо...така ще усетиш неговата реакция

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker