Тръгна си..отново..след 8 години - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121414)
 Любов и изневяра (29762)
 Секс и интимност (14390)
 Тинейджърски (21908)
 Семейство (6483)
 Здраве (9612)
 Спорт и красота (4708)
 На работното място (3189)
 Образование (7312)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18584)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Тръгна си..отново..след 8 години
преди: 8 години, 10 месеца, прочетена 2138 пъти
Историята ми е дълга ще я съкратя колкото мога...

С нея съм от сме от 17 годишни заедно, в момента сме почти на 26 години. Заедно сме от 8+години, имали сме много проблеми но винаги сме си били верни.. Аз правя много неща който тя не харесва, имали сме много проблеми и караници особенно последните години.. Много се карахме че не чисти, и не подрежда аз не държа да готви.. Както и да е до тук е малкия дявол.. Миналата година се заблудих с една мн голяма к*рва, щяхме даже да правим секс мен ми стана супер гадно и гузно и дори не ми стана... Няколко месеца след това тя разбра и си тръгна супер неочаквано докато бях на работа... Писахме си в фб, правих мили жестове плаках и много и някакси я обедих и тя се върна, казах и какво е станало като спестих часта с това че щях но бях гузен(аз др жена не съм пипал 8г. не че не съм имал възможности)да спя с нея. Началото на този месец случайно ми трябваше телефона и и го взех, и видях доста брутален чат с нейни голи снимки който тя изпращаше на някакъв от др град.. Голям скандал стана, и реших да добавя онази заради която се разделихме уж да и е кофти... Проблема е че двете почнаха да си пишат и онази след няколко дена и е казала цялата случка... Тя планираше да отиде на море, преди това на точно на следващия ден.. След като се прибрах сутринта от работа, тя ми е написала няколко проштални изречения в фб и ме е изтрила от приятели за пръв път... Почти не сме си писали след това, мисля че днес се прибира от морето....
Аз все още силно я обичам и желая, болката ми е огромна и искам да я върна обратно, за мен друга като нея няма, няма и да има... Дали имам някакъв шанс да се върне да живеем отново заедно, и моля ви дайте ми някакъв съвет какво да правя? Искренно ви благодаря.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 10 месеца
hash: e54835d6aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Хитрaтa сврaкa в кaпaнa с двaтa крaкa:))).
Кaк си помисли, че ей тaкa ще ти прости случкaтa без дa се почувствa свободнa зa същите aвaнтюри?!
С кaкво прaво и вдигaш скaндaли при положение, че си покaзaл вече, че се чувствaш свободен дa се "зaблудиш с ку*рвa" ?!
И кaк изобщо нa фонa нa всичко остaнaло си помисли дa донaждaш тaзи, която нaричaш ку*вa с цел дa дрaзниш тaзи, която уж е единственa?!
Глупaк си ти. Е, сегa кaто се е позaбaвкявaлa по морето може и дa се съглaси дa се върне при теб, сaмо зa дa се убедите, че всичко е приключило.
Твоето е "кaквото повикaло- тaковa се обaдило".

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 2cda5023e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Ами описа случки на двама незрели индивида, коя от коя по трагична. Това с голите снимки и последвалата ти реакция да си го връщаш пък е плачевна.
Не знам какъв съвет да ти дам като мъж на мъж, при положение че още си малко момче и си далеч от това, ковто би трябвало да бъдеш.
Никога не си връщай и никога не крои планове за негативни неща. Животът е достатъчно справедлив и един ден го набива на всички, които мислят че могат да правят каквото си искат, тествано е така че не се съмнявай в това.
Сега ако си мъж в което силно се съмнявам, ще изтриеш и двете, ще им съобщиш че нямаш намерение да се товариш с глупости и след това няма да се обръщаш назад. За кво ти е човек, чиито генитали се размятат из нета или пък води брутален чат с някой си. Мърла която не чисти, не готви, а само чака на готово.
Ще порастнеш, чак когато се научиш да взимаш трудни решения и после да ги отстояваш.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: b16603172c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Има шанс, разбира се, но връзката ви ще бъде като счупена и залепена чаша. Според мен и двамата трябва да си продължите живота.
АКАТИМ

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 3a2ee45dfe
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Детска работа, ако искаш да си с някого не трябва да му правиш да му е гадно, щото и на тебе ти е било...

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 9cd97a8395
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Офтопик: Човече, съвет не мога да ти дам, но като приключи цялата сага, моля те, поработи над правописа си, без значение дали сте се събрали или не, че направо се препотих няколко пъти, докато го прочета това.

По темата: А между другото защо реши, че е по-добре да и правиш сечено и да я дразниш, вместо да седнете и да говорите като големи хора кой къде сбъркал и как да процедирате занапред? Такива изпълнения ги правихме в първи клас, но вече отдавна не сме на тази възраст.

На всеки се случва да сбърка, но ти в стремежа си да почистиш акото, си го замазал и то се е размирисало още повече.

А може би вече сте си омръзнали за тези 9 г. и само чакате повод, че да си изневерявате, кой знае? Помисли си добре дали изобщо си заслужава да продължите или връзката ви е изчерпана. Това, че сега ти липсва, съвсем не означава, че е добре да продължите, дори да допуснем, че тя ще се съгласи.

 
  ...


...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: f914a5e278
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   хахаха ми пробвай пак да ревеш пред нея, може отново да се върне. ти си бати неграмотния глупак.

заедно сте от деца. хората се променят като порастват. сериозно ли мислиш, че с момичето, с което си бил за пръв път на 17, ще бъдеш цял живот? трябва да си много тъп ако го мислиш. честно. това само по филмите може да се случи. колко ще ви се иска да опитвате с други хора... стой та гледай. и е напълно нормлано естествено. ето затова за сериозни връзки и отдаване се мисли на по-късни години, щото ако не си се наживял и нахойкал като млад, ще го правиш на дърти години.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: b865fdec3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Жена съм. Напълно съм съгласна с първият коментар. Нямам какво друго да добавя.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: c250aa2455
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Абе ти мъжкар ли си или кво?
Как ще се унижаваш да тичаш след ку*ви.
Имаш ли някакво мъжко достойнство изобщо!? Излагаш всички мъже така в това число и мен.
Щом си я видял, че се задява с друг и биеш шута и това е. Какви са тези "искам да си я върна" и да и се молиш.
Боже, боже, мъже не останаха в тази страна...

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 5d29fcb48e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Чрез изневярата си отворил кутията на Пандора. Защо не мислиш бе човек? Щом твоята е ЕДИНСТВЕНА за теб, какво дириш при друга? И как очакваш нещата да са както преди след случилото се? ! Ако я обичаше истински, нямаше и да си помисляш дали да си лягаш с к*рвичката. Да не говорим после как си тръгнал да отмъщаваш, като озлобена женичка. Самозалъгваш се, че тя е Жената за теб - по-скоро навици!

Кажи ми, ти сериозно ли искаш бъдеще с някаква, която си развява голи снимки из интернет на разни!? Не чисти, не готви - завършен парцал. Кой знае и тя колко е читава и колко рога ти е сложила и тепърва ще ти слага!

Моя съвет е да поработиш сериозно върху себе си и върху ценностната си система! Счупил си вече вазата - вземи си поука и продължи напред! Не се занимавай повече с нея защото единствено ще удължиш агонията.. Намери си човек, който да споделя твоя мироглед!

Ще боли, да, но сам си си виновен! Бъди мъж, поеми отговорност и си носи кръста!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker