Влюбех се в жена много по-голяма от мен проблем - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121291)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14371)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Влюбех се в жена много по-голяма от мен проблем
преди: 8 години, 7 месеца, прочетена 1843 пъти
Здравейте аз съм момче на 22 от ромски произход не съм женен изглеждам добре историята ми е следната. Запознах се в интернет с жена на 37 години страхотна жена красива и всичко най-най. Започнахме да си пишеш всеки ден по няколко часа споделями си всичко даже се видяхме на обяд два пъти. Тя като е в почивка всичко минава страхотно с нея. Проблемът, че се влюбих в нея всичко в нея ми харесва няма нищо което да не ми допада в нея. Но мо миля, че тя ме мисли само за добри приятели тя е омъжена и има дете. Тя ми казва, че може само може да обядваме, а аз искам да и стана поне повече от приятел. След време разбрах, че тя има много регистрации в нета за запознанства понеже я търсих в нета и това ме довежда до мисълта, че тя изневерява на мъжа си постояно и излиза на дискотеки без мъжа си. Тя така ми казва това също ме довежда до мисълта че го прави. И сега аз не знам какво да правя дали да спра да комуникирам с нея или да и кажа какво чуствам изпитвам към нея. Найстина се нуждая от съвети защото нз какво да правя. Благодаря ви предварително и ако имам правописни грешки извинявайте. Моля историята да ми бъда побликувана

Модератор - Авторе, поправих най-грубите грешки, но те съветвам да не пишеш от мобилен телефон или таблет, да не пестиш от точки и запетаи и да видиш къде се намира буквата „Ъ“, защото не става дума за правописни грешки от незнание, а от нежелание!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 7 месеца
hash: c78084dd85
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Авторе, не се занимвай с тази жена - само ще си изпатиш. И без това животът ти най-вероятно не е лесен, остава ти някоя омъжена да те изсмуче. Тази жена няма сериозни намерения към никого. Най-вероятно е имала намерение да спи с теб, но нещо не си ѝ харесал като сте се видяли на живо (може би заради етноса? ). Както и да е - това не е Жената за теб. Тя не уважава не само мъжа си, но и своите любовници и не става за нищо. Външната красота просто в случая не значи вътрешна такава. Какво може да ти предложи - гол секс. Какво ще вземе - ще пие от твоята младост, емоции, сексуално ще те използва, но ще ти открадне и сърцето. Ще ти загуби не само времето, но и ще те изсмуче така, че после да не си способен да дадеш нужната нежност, любов на жената, която действително го заслужава.
Респект, че си явно интегриран човек, на 22 г. не си женен и се надявам още поне 10 годинки това да е така, за да можеш нещо да предложиш на семейството си един ден, но това не значи, че трябва да си губиш времето с такива жени като въпросната.
Мисли малко - толкова малко ли заслужаваш?

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: bb9424b9e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Къде си тръгнал да разваляш семейства? Гледай си пътя и не се занимавай, както казва номер 1

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker