Обичам омъжена жена и тя мен, но ... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121286)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Обичам омъжена жена и тя мен, но ...
преди: 8 години, 7 месеца, прочетена 2345 пъти
Здравеите. Искам да ви помоля за съвет.
Преди да започна историята искам да кажа, че съм на 25, а въпросната жена е на 29 омъжена с две деца. И така как започна всичко:Ние с нея сме колеги аз я харесах и започнах да пиша в чата тя съответно ми отговаряше. И от бъзик на бъзик решихме да излезем. Виждахме се в продължение на 3 месеца и нещо и аз се влюбих, тя каза че също ме обича много. Но един ден мъжа и разбра. Обади ми се и каза ела си я вземи вече е твоя, доволен ли си. Аз му казах да доволен съм и отидох да я взема и какво станаа... Взех я аз и тя започна да вика, мале сега каде ще ида какво щя правя. Аз и казах сега ще си с мен, а тя започна ама как така това нее редно. И поиска да я закарам в една приятелка. На др ден мъжа и беше оправил докоментите за развод вече. но тя вместо да се разведе с него ми заяви, че ме обича, но неиска да сме заедно, а ще поговори с него. Е поговориха те, върна се при него, но интересното е кво ми казва сега цитирам: немога да го понасям, обичам теб не него, но немога да съм с теб, защото не е редно така. даже ме изкара, че аз не сам я обичал и куп др глупости. Но аз се не отказах и продължих да опорствам защото мн я обичам. Така още 3 семици само обаждания по- тел. и отново ми казваше колко ме обича, но вече не сме заедно и че съжелява, че ме е замесила в това. АЗ съответно и казах че преди пак не сме били напълно заедно, но тя каза мен пак си ми беше добре. А сега неможе. Опитах се да и обесня, че така е станало по добре че е разбрал и да се разведе с него, а тя казва след време, но не определено време. И че не зависи от нея ако е зависело да е с мене, аз викам ми от кои зависи, тя мълчи. (Мисля, че ако един човек обича някого ще бъде с него. )

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 7 месеца
hash: e55ecbb1d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Първо едно е един човек да те обича, съвсем друго да казва, че те обича.
Много се изкефик на първоначалната реакция на мъжа ѝ, но за съжаление и той е слаба личност щом я е приел обратно.
Иначе за теб ситуацията е ясна - ТИ обичаш жената, но тя теб не те обича, а просто консумира отделни твои качества (например си добър слушател, добър си в леглото, общи интереси), НО в съпруга си харесва повече качества най-вероятно има някакви чувства към него било то и привързаност, чисто финансов интерес (жилище, автомобил, стандарт, обществено положение), такива ми ти работи, с които ти явно на 25 годинки няма как просто да се конкурираш и няма как да предложиш.

Аз много се радвам за теб, че толкова бързо ти са се разплели нещата и си видял истинското лице на тази жена. Не съжалявай че си обичал, но разбери, че това е краят и ти заслужаваш повече. Тази обича само един човек - себе си.
Не се занимавай - радвай се дори, че не е твоя, защото утре ти щеше да си на мястото на господина и да си не само за смях на махакалата, но и да си действително жалък и смешен и в своите си очи.
Ти ще го преодолееш. Млад си и тепърва ще срещнеш истинската жена в живота си.
И още - бъди сигурен, че тя лъже в момента мъжлето си, че е скъсала с теб и дори, че не сте спали заедно. Ако искаш действително да се оттървеш от нея и да направиш услуга на един нещастник, срещни се с благоверния и му покажи разпечатки на вашите чатове от последните дни и седмици, за да види той с какъв парцал се занимава.

Не говоря тук за всички жени с любовник, не ме разбирайте грешно,но в конкретният случай просто тази жена е такава - ако обичаше Авторчето щеше да се разведе, ако обичаше мъжа си, щеше да разкара Автора или нямаше да се занимава с него, не да крещи къде щяла да отиде - демек къде ще намери пак такова лъскаво гнезденце с такъв глупак да я храни... - просто стойте като цяло далеч от такива индивиди - не стават нито за съпруги, нито за любовници, защото на първо място не са хора.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: ecbad73de3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   благодаря за съвета, но всъщност му е казала че сме спали, но в материялен план тои е доста добре. Но аз не съм и разбил семеиството защото, преди мен то вече беше разбито

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: bf7eb7cf6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Моля те, научи се да пишеш на първо време правилно...

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: c5a5b95048
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Тази жена не заслужава нито теб, нито мъжа си! Оставете я!

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: ab27051b36
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Тя може наистина да не обича мъжа си, но забравяш една подробност, тя е майка и не би се развела ако това ще нарани децата и. За това и целия цирк, хем искам да съм с теб, хем не искам да се разведа. Така, че ти решаваш как ще постъпиш, но да знаеш, че много време ще мине преди да се разведе. На теб ти е лесно, но тя трябва да мисли и за децата си. За това на твое място не бих залагал много на тази връзка. Ако толкова много си се обичате, виждайте си се дискретно, но не очаквай да зареже семейството си заради теб. Не и в близките години.
Така си обяснявам и поведението на мъжа и. Първоначално е бил ядосан, но после се е замислил, че не иска да лиши децата си от майка и за това се е съгласил да се съберат отново. Така, че когато са намесени деца, нещата стават сложни и те съветвам или да се примириш с положението или да се разделите.

 
  ...


...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: a2dbfa8304
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Опорства, докОменти, съжЕлява... УжасТ!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: ecbad73de3
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Еми благодаря за съветите, поговорихме с нея хубаво тя каза същото като твоя коментар номер 5, но неиска и да се виждаме защото сега мъжа и мн я притиска, а и след станалото не е готова пак да започне, а и за мое добро казва, че е по-добре така. Но аз за да съм честен, не одобрявам това решение : защото единственото невъзможно нещо на тоя свят е да си обуеш панталона през главата. Сичко др са оправдания

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: ab27051b36
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Съжалявам, че е станало така, но трябва да се примириш, че за нея на първо място винаги ще са децата и тяхното щастие. Щом ти е казала, че не иска да имате повече отношения, не настоявай, а потърси щастието си другаде. Казваш, че на света няма нищо невъзможно, ами така е. За това приеми, че ако съдбата е решила да сте заедно, ще бъдете. Ако не е... каквото и да правиш, няма да се получи.
Номер 5

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker