Бившите му са се обединили срещу мен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121538)
 Любов и изневяра (29801)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18612)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Бившите му са се обединили срещу мен
преди: 8 години, 8 месеца, прочетена 1529 пъти
Ето и моята история... такъв филм, а аз участвам в него. Моля ви, погледнете нещата отстрани и ми кажете параноичка ли съм или чиста глупачка?
Ще опитам да съм максимално безпристрастна, за да не задавам тон на емоциите.

АЗ
Доскоро щастливо (или поне такаси мислех) омъжена с детенце и с неясното усещане, че нещо ми липсва. В момента в процес на развод, във връзка с него, с него, с който правим планове за бъдещето, искаме да си купим наше жилище. Разговорите за брак са кратки и свършват с неясни неща, но като цяло имаме сериозни планове за бъдещето.

Той е колкото мен (на 32) Работин една и съща работа, в една и съща фирма и вземаме еднакви пари, а те не са никак малко и можем да си позволим всичко. Той ми помогна да започна тази работа, да стана независима. Преди съм работила като сервитьорка дори и живеех живот, който не харесвах. Той ми показа, че заслужавам нещо повече, амбицира ме. С негова помощ видях как живея и поисках да приключа със стария си живот и да започна с него.

Той също женен с дете. Разделиха се, когато съпругата му разбра за нас. Оказа се, че тя също има връзка с някакъв женен с дете, който сега се разведе също. Двамата живеят заедно и си гледат децата май също заедно - не зная много.

Само тя се инати и не иска развод сприятеля ми. Отмъщава явно - разбирам я. Но поведението й е странно - прави се на мила и загрижена, винаги е добричката, усмихнатата. Той казва, че са си приятели.

От друга страна е бившия ми, който се опитва да ми вземе детето, което разбира се съм спокойна, че няма как да се случи и негови приятели и роднини, които ме преследват с обаждания и разговори. Мълча си за тези неща пред приятеля ми. Не искам да го товаря излишно.

И в целия филм има замесена още една жена. Бивша любов наприятеля ми. Хващам го няколко пъти, че му звъни (разбрах телефона й и знам) а докато говорина лицето му грее такава хлапашка усмивка. Питах го преди, той се пошегува нещо и толкова. Няколко пъти съм засичала, че си пишат, но така и не разбрах какво. И явно се издадох с едни неща, които направих, защото тези неща спряха и сега не знам нищо за нея.

И вчера - ада се стовари на главата ми. Сутринта се разправях с бившата си свекърва, отивам на работа - моя приятел заминал аннякъде без да ми каже. Проблеми в работата. На обяд идва съпругата му (колегите не знаят занас, крием се) мила, внимателна, разговорлива, търси го. Тъкмо това мина идва един приятел на бившия ми да ми обяснява, че съм кучка. Навън сме и си говорим и идва онази жена. Минава покрай нас и ме гледа, а после най-нагло се усмихна и вика: "Добър ден"
Тъкмо приятелят ми се появи и си казах, че ей сега ще се успокоя малко, ще се гушна в него - отиде да си взима детето от детска. Звъня му - не ми вдига. Работния ден свърши и аз си тръгвам - звъня му. Ще се видим утре, че ми се отвори малко работа. Така като ми каже знам, че тази работа е свързана с жена му нещо и не иска да ми казва, за да не се ядосвам.

Да, обаче - не. Защото тръгвайки си гледам жена му с една приятелка минава наблизо. И в главата ми изникна образа на онази другата. Защо ми се засмя така нагло?

Не знам. Имам чувството, че двете са се съюзили срещу мен. Но аз съм вече на ръба (може да си личи)
Благодаря.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 8 месеца
hash: dcbbf15bff
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Виж, Авторке, напиши сценарий и го продай на някоя телевизия за сапунка - поне ще изкараш някой лев.
А сега сериозно - вкарала си се в голям филм и всичките ти проблеми идват от това, че не сте честни нито към себе си, нито към хората.
Първо, защо вие се криете - най-вероятно защото ТОЙ ти е казал, нали? Ти сигурна ли си, че той действително иска да се развежда, защото никой не може да не ти дал развод като ти си оправиш документите - то не става с чакане, а с действия и едно от тях е да отидеш при адвокат и да си оправиш нужните документи.
Този човек не е искрен и към теб щом има тайно-потайно.

Според мен си направила грешка да се забъркаш изобщо като цяло с тези хора. ОК, уредил ти е работа, но такава работа лесно се и губи, но както и да е - сега накъде?
Като се прибере просто говори с него, че цялото криене вече не е част от „сделката“ и да ти каже точно какво смятате да правите
Детето твоят бъдещ бивш мъж не може да ти вземе ако е под 10 г. възраст и тук не бива да те е страх, освен ако не си наркоманка, алкохоличка и така нататък.
Ако детето е момче и над 10 г. е реален шансът мъжът ти да спечели делото за него - първо на тази възраст се пита вече и детето кой дом предпочита, второ - психолозите дават становище, че е по-подходящ еднополовия родител, освен ако има някакви пречки, но до 10 г. няма от какво да се притесняваш
И още - бъди като цяло честна с хората и със себе си и изисквай същото от своя партньор. Ако той има тайни от теб и те разиграва, не смятам, че имате бъдеще. След като си богата (сама пишеш, че всичко си могла да си позволиш) се изнеси някъде сама на квартира с детето си и въведи малко ред в тази сапунка, защото освен любови да гониш на тази възраст имаш и отговорности като майка и стига инветира толкова усилия в някакъв си мъж, а се стегни - работи за един цивилизован развод, подредено ежедневие и бит за детето си и изобщо, а който иска да е с теб - той трябва да те гони и да се занимава с теб, не обратното. Ти си се лепнала като дъвка за задника на този мъж и съвзем е възможно изобщо да не е бил при жени, а просто да е имал нужда от малко въздух и съвети с приятели и роднини (родители, братя и сестри). Спри да го преследваш, да звъниш, да поставяш условия и да изискваш и той сам ще почне да върви зад твоя задник.
И още - работи над самочувствието си като жена, за да не се чувстваш застрашена от разни бивши. Те затова са и бивши - защото не са били достатачни за него. Внимавай и ти да не свършиш в графа „бивша“ и се стегни малко, бъди на ниво с две думи - не някоя невротична лепка!
Успех и умната

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 6ff16d2217
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Три семействa "рaзбити" зaрaди едното е*aне. 6 души, дето сa си помислили, че оргaзмa е любов :))).
Всеки бил с някой друг извън семейството.
Aбе що не си стaнете едно голямо семейство всички учaстници в тaзи "дрaмa" и дa си живеете щaстливо.
Aмa и ти еднa глупaвичкa, повярвaлa нaш`тa, че ще се женят и зaживеят щaстливо хaххa.
Нaй- сигурният нaчин дa си нещaстнa е дa се опитвaш дa грaдиш щaстие върху чуждо нещaстие. Нямa кaк дa стaне нa гнилите основи, дa сложиш здрaвa структурa. Зaкон нa причинaтa и следствието.
Инaче се посмях де.

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 9e916f5051
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Да, определено си на ръба... на страшна истерия или най-малкото на опасна нервна криза.

Грижи се за здравето си, бе жена. Е, небето да се отвори няма да седна да си изляза от работното място и да говоря с някой, който е дошъл да ме нарича "ку*ка". Поне тези неща ги отрежи от живота си.

Второ - приятелят ти може би има нещо с тази, дето ти е казала добър ден. Най-малкото, защото явно е склонен да изневерява. А и по поведението му - може да е само секс-авантюра, може и да са се събудили стари чувства. Няма как да знаем.

Не. Не мисля, че са се обединили - това вече наистина е параноя.

Но, мила, я се стегни малко! На 32 години си, а се държиш като 20 годишна. Крием се, тя ми се усмихна, онази пък не знам какво.

Гледай само и единствено себе си - работа, дете, дом, развитие, външен вид, характер, грешки за отработване. Защо се занимаваш с другите? Ако някой иска да бъде с теб, то той ще бъде заради теб самата, а не заради другите и игрите им.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker