Подиграват ми се - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121349)
 Любов и изневяра (29748)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21904)
 Семейство (6479)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18567)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Подиграват ми се
преди: 8 години, 8 месеца, прочетена 1570 пъти
Здравеите за първи път пиша тук въобще в такива страници! И искам съвети!
Тази година влязох в ново училище, което е страхотно, но има няколко деца от класа които ми се подиграват(по точно 3-ма от тях са от моя стария клас, от предишното училище) и още от тогава ми се подиграват! ;-(
Тогава в 7-ми клас ми измислиха един прякор(МАРКУЧ) и незнам въобще за какво аз не съм толкова висока.
И от тогава до ден днешен ми викат така и сега почнаха дори да ми вика "може ли молив(със един глас с които ми се подиграват)" и когато класната им каза да престанат те продължават и започнаха да ми викат и "Мими"(пак с онзи глас).
И просто не ги издържам всеки път катто се пребера започвам да плача и тревожа дали следващия ден ще е така, направо незнам какво да правя моля ви даите ми съвети! ;-( :-( ;-(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 8 месеца
hash: 773b054167
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не си трай

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 608891cd07
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей, на 17 съм и преди години се борих със същият проблем. Това мен ако питаш се получава по две причини: или ти завиждат, защото ги превъзхождаш по някакъв начин(било по умна, по богата или нещо подобно ти си знаеш) и те не могат да се мерят с теб и просто се опитват да те наранят, защото реално само това могат(може би там е твоето слабо място и те са го разбрали). Друга причина може би е, че се опитват да се подиграват с теб за да се издигнат в очите на някой друг.
Но повярвай ми след време всичко минава и всички забравят за тези детински прояви дори самата ти. Но ти казвам, не се предавай, не се отчайвай, и се опитай да не им обръщаш внимание до колкото е възможно(знам, че е трудно да се абстрахираш от такива хора).
Друго по смело обаче решение е да започнеш и ти удари върху тях самите, като им отговаряш иронизираш ги и всичко, което те правят на теб го прави и ти. Знам, че е добре да ти казвам един вид да си отмъщаваш, защото това в повечето случай не е решение, но ако ти успееш да ги накараш да се почустват както и ти може би ще спрат. Надявам се да съм ти била полезна, ще следя публикацията ти.
От:РРР

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 28fb15a6bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Не обръщай внимание на хората, който не го заслужават и аз бях в сущата ситуация и просто спрях да им обръщам внимание и те спряха.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 месеца
hash: e98341a310
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   При мен беше същото, но целият клас ми се подиграваше. Съветвам те, когато те ти се подиграват просто не им обръщаш внимание. Знам, че ще ти е трудно в началото да ги игнорираш, но постепенно ще свикнеш на обидите им, а и на тях ще им писне да повтарят едно и също и ще те оставят на мира. Но ако и това не помогне - кажи на вашите, те да поговорят с класната ти, а тя да уведоми родителите на тези момчета. В краен случай /както беше станало при мен/ може и до директор да се стигне, но не мисля, че нещата биха могли да са чак толкова сериозни. Успех!

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 88c7ede0b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Съжалявам те и аз бях тъка само дето съм момче ба мен ми казваха циганин и тъка на татък но едиб ден не издържах и едн го халосах със стол нети го препоръчвам.
обиждай ги и ти несе оставяй да те мачкат ако ти посегнат и ти посегни независимо дали е редно те са първи значи те са виновни несе иставяй в тъкова състояние няма значение дали си тъкова дете обиждай но не ругай.

 
  ...


...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 477a603277
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Мила, те не ти се подиграват. Един или всички от тях те харесват, но са доста примитивни и не знаят как да те накарат да им обърнеш внимание и това е най-лесния начин. По всяка вероятност те не осъзнават каква простотия вършат и как с обидите си отиват в листа ти "момчета, които не искам за гаджета". Един от вариантите е да набиеш някое от тях и другите да се уплашат (обаче може след това нарочно да теп ровокират, за да ги гониш), друг вариант е да накараш някой да им скъцне със зъби (обаче тогава има вероятност пред този човек да ти правят мили очи, а после старата песен). Най-добре е ти сама да се справиш с проблема. Лошото е, че и игнорирането понякога не помага срещу такива.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 74b59abb27
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Просто направи малък план за отмъщение. Знаеш ли къде живеят? Ако знаеш просто им направи номерче. Например. Спрей по външната врата, олио. Намери хакер и го накарай да им разбие паролата на фейсбука. Също така направи им техни фейк аскове и пиши глупости за тях, дори пиши на всички техни приятели от там че да видят и да им се подиграват.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 4360c751d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Имам сестра на 15 г. и се подиграват само на нея и на една нейна приятелка. Сестрами реве като си идва от даскало. Неще да се среща с този клаа и я прегеъщам. Просто ги игнорирай

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 704eeabcdc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Според мен 6 е на прав път - момчетата не знаят как да ти привлекат вниманието и го правят по негативен начин. Просто им кажи, че ако искат да ти привлекат вниманието има и по-приятни и за двете страни начини.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker