Жените и как да ги открия - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121359)
 Любов и изневяра (29750)
 Секс и интимност (14382)
 Тинейджърски (21904)
 Семейство (6482)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3186)
 Образование (7309)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18570)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Жените и как да ги открия
преди: 8 години, 7 месеца, прочетена 1970 пъти
Мъж на 25 съм и се чудя къде е проблема с жените. Имам перфектен външен вид, висок, чаровен, самостоятелно жилище, кола, средни доходи, и пак не мога да си намеря приятелка. Имам самочувствие, увереност, без срам съм, усмихвам се, гледам да съм щастлив. Жените ме харесват, забелязват ме и ме заглеждат по улицата, но няма как да се запозная с тях на улицата, глупаво е. Пробвах със такива сайтове за запознанства, но се отказах, също така във ФЕЙСбук като пиша с някоя разменяме 1 2 изречения и разговора свършва, или пък изобщо не ми отговарят, щото не съм феймъс там. Не ме познават явно затова ги е страх, на живо изглеждам 100 пъти по-добре от другите момчета, но явно съдят по снимки и лайкове знам ли. В момента нямам и компания с която да движа, с някой познат и това е, но тва не ми пречи. Излизам 1 път в седмицата на кафе, дискотека, да пийна по едно, да разгледам момичетата, наслаждавам им се така отстрани засега. Един път в месеца секс и свирки(с платено момиче), но си търся гадже и приятелка, да си ходя по срещи, да се забавляваме. Искам да ме хване за топките и да изкрещи, че ме желае. Въобще не се притеснявам от красавиците и нямам срам от никоя жена, но подхода ми го няма никакъв. Как може да се промени това? В момента мога да изляза с 5 6 момичета от фейс, имам и телефоните ама не ми харесват много, нали все пак искаме хубави, сладки, чаровни поне момичета. Даже като гледам повечето жени ходят с обикновени, нищо особено дори грозни момчета. И това е явно нямам среда в която да срещна жени и това е също проблем. Ако бях в компанията на няколко жени със сигурност щях да си намеря някоя, която да ме хареса, но както казах, не познавам много жени и техни приятелки. Та в момента си мисля, че ми трябва време и късмет да намеря някоя девойка. Може би от началото на другата година ще търся по-активно. ИСКАМ съвет как да се държа, обличам се добре, чист, спретнат, с парфюм, прическа, няма къде да срещна жени или са заети или не се познаваме. Споделете вие какъв е начина, къде да ги търся, на какви места, как да ги заговарям, за да привлека вниманието им и да се интересуват от мен, да си падат по мене. Очаквам смислени коментари и приемам всякакви критики, надявам се всеки в моето положение да изкаже мнение, и дано скоро време да си имаме половинка и да се радваме на живота, да живеем.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 7 месеца
hash: 077bc82528
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Тук сме - все пак сме 51% от населението, не ти трябва лупа, за да намериш жена, но ти и сам си си отговорил на въпросите - нямаш среда, а и може би имаш твърде високи очаквания, изисквания към момичетата.
Ако си по-добър в РЖ, ами наблегни на РЖ!
Не пишеш какви хобита имаш, но винаги в курсове по танци (народни, латино) 90% от хората са жени. Ангажирай се социално, дори политически - пак ще се срещнеш с много жени на съвсем друго ниво. Ако си например студент, влезни в някоя от студентските организация.
Не става със заговаряници във фейсбук - ти там сигурно си избираш точно хубави и известни момичета, а те са заети често или им е досадно поредният досадния да ги заговаря. Бъди различен - купи два билета за интересен театър, снимай ги и пусни във фейсбук -група например, че търсиш човек за театър, защото са ти се „паднали“ билети от радио шоу. Ще се обадят само жени (е, избери и такава пиеса)! Ако театър не те интересува може с кино - ако искаш и в РЖ става - взимаш билетите 1 час преди филма в някой МОЛ и питаш момичета дали имат желание да гледат филма, защото приятел ти е отказал току що и да не изгори билета - ако са двечки, покани и второто момиче.
Жените не търсим секс навън, а поне илюзията за повече. Предложи тази илюзия и не почвай веднага с желанията си за секс. И сексът ще си дойде, но покажеш ли се още в началото много настоятелен, изглеждаш... отчаян едва ли не.
Обърни внимание на по-малко атрактивните момичета - средна класа, те са по принцип по-склонни да ти обърнат внимание. Красивите жени, много красивите жени често просто ще те приемат за поредния досадник.
Ходи на заведения, които се посещават от жени преди всичко. Ако ходиш някъде с много тежка техно музика не се чуди, че няма жени. И да, у нас това значи да отидеш в чалга-заведение, но има и много коктейл-барове, пиано-барове с тиха музика, където се срещат тумби жени - цели компании. Можеш да се „присламчиш“ към такава компания, правейки се, че някой не е дошъл на срещата или са ти забравили резервацията - и старото канене на танц помага много. Затова хората излизат в заведения, където се танцува - кани момичета на танц и говори интересни неща - тоест чети преса, списания, книги, за да има за какв да говориш, гледай ТВ научно популярни филми. Табу са темите за религия, произход и политика!

Успех!

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 988354f679
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Жена съм и веднага ти отговарям. Имаш 2 проблема, твърде високо самочувствие (перфектен външен вид, висок, чаровен... ) и нереално високи изисквания към бъдещата си приятелка. Ти реално със сигурност познаваш жени, но никоя не е достатъчно добра за теб. Така, че ако посмалиш малко изискванията и приемеш, че не си Мистър Съвършенство, а просто обикновено чаровно момче нещата ще се получат. Като го разбереш това, няма да ти е проблем да заговориш някоя колежка и да я поканиш вечер след работа да пийнете по едно. Ама докато витаеш в облаците и очакваш Мис Свят да припадне от красотата ти, е няма да стане. За това слез на земята, огледай се и ще видиш колко много момичета има наоколо, ама сега ти не ги забелязваш, защото са твърде "обикновени"!

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: d930a3cca0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Едно мнение и от мъж, който е доста по-опитен от теб.

По принцип имаш доста грешно мислене относно жените, но няма да те критикувам сега, защото е дълго за обяснение. Те дамите горе в общи линии са ти го обяснили. Само ще ти кажа, че красотата ти няма никакво значение, нито жилището ти, нито колата ти, нито доходите ти. Това е най-големия мит.

Трябват ти само малко комуникативни умения и нищо повече.

По същество - най-голямата ти грешка е, че чакаш да я срещнеш някъде и не заговаряш случайни. Ами ти дори и да имаше среда, изборът ти нямаше да е много голям. И колко момичета мислиш, че ще има в тази среда? Ще са примерни 3-4, които почти сигурно няма да те удовлетворяват напълно.

Според мен точно случайните срещи ще ти дадат това, от което имаш нужда. Само се замисли - на земята има близо 4 млрд жени. С някои от тях бихте си допаднали. Жените са навсякъде около теб. Пълно е с жени. Каквито и критерии да имаш, все ще има немалко, които да отговарят на тях. И точно на улицата имаш най-глемия избор. Отделно улицата е най-добрия учител за отношения.

Много мога да говоря, но ще стане дълго. Като за начало гледай тези клипчета. Има и такива, в които нагледно се представят как се заговарят. Ако говориш английски, има и още по-добри на английски - Pick up artist.

https://www.youtube.com/watch?v=x2XJbWMx9CM

Значи когато заговаряш някоя, абстрахирай се от резултата и от това дали няма да изглеждаш като идиот. Това, което е най-важно, не е дали ще стане нещо, а просто да се учиш. Със сигурност ще има много, които ще те режат (в началото 90%), ще реагират по различен начин - с ирония, без реакция, с усмивка и всякак, но запомни - ти само се учиш, резултата не е важен. Ако се фокусираш прекалено в резултаа, това ще те постави в напрежение и никога няма да имаш успех.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 06098bfb6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Твърде съм красив
-----------------------

Слънце грее, няма я Луната.
Пуша си самотен под дъжда.
Режа си ноктите на краката
и се питам: "Де е? Де е любовта? "

Кокали от снощната вечеря
се търкалят, правейки петна.
Бавно аз се галя по корема
и се питам: "Де е? Де е любовта? "

припев:
Ще взема да се гръмна
със патрони за глиган -
твърде съм красив,
за да живея сам!

Слънце грее, няма я Луната.
Пуша си самотен под дъжда.
Режа си ноктите на краката
и се питам: "Де е? Де е любовта? "

припев:...

Чувал-чувал

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: ec04b1fbfb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Жени има навсякъде стига да не ти пука да ги заговаряш. Можеш на улицата, в мола, парка, на бара. Ако си готин и те е харесала независимо, дали я сваляш на спирката или в дискотеката ще ти върже.Аз съм свалял в паркове, на улицата, дискотеки, мол и не ми пука какво ще ми кажат.

 
  ...


...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 2e7a4aa64d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Авторе, я сподели от къде си? :)

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: c05ae5933b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Тъп въпрос, ама ти пробвал ли си да заговориш някоя? Или чакаш просто да разчетат погледи/намеци, защото ако последното е случаят ти, много рядко се получава(знам от опит).

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 87c3c38078
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Еми те усещат, че не могат да ти имат довереие за сериозна връзка. Ти би ли тръгнал с жена, която си наема жиголота? Но на мен ми интересно друго. Как така нямаш срам и си самоуверен, а не се запознаваш с жени на улицата? Дали е глупаво зависи от начина по който го направиш. Няма да ти давам идеи за умни запознанства на улицата защото ще вземе някоя свястна да се подлъже и да страда от характера ти. Убеден съм, че всеки си заслужава самотата или връзката си, защото те са плод на неговата същност. Нормално е капризните да са сами, интелигентните да се събират с интелигентни, простите с прости, курварите с курви и т. н. - "Еднаквите птици летят заедно". Съжителството със съществени различия води до много болка и неудовлетворение.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 450ef34341
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   До номер 9 - Да можеше това дето го казваш да го разбере мнозинството от хората.. особено поне последното ти изречение.. щяхме да живеем в един много по - спокоен и по - добре устроен свят.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 89ce3881a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   АВТОР
До 9-няма как да се запознаваш с жени на улицата, считам го за гпупаво и неефективно, защото хората са тръгнали по задачи през деня и съответно да спирам непознатите момичета не е в моя стил, защото така изглеждам нахален и прекалено нуждаещ се от жена. Както споменах не познавам много момичета и няма как да ме опознаят, за да излезем. Но ще срещна може би някой ден, защото е хубаво да обичаш и да си обичан, срещам приятни двойки по кафетата, но като цяло доста хубави жени ходят с лузари, неприятни на външен вид мъже, което е отвратително. А и няма как да се влюби някоя в теб ако не си в нейното полезрение постоянно, така стават нещата, а не просто да излезеш с някоя на кафе, трябва да си постоянно пред очите й, за да я накараш да изпитва някаква наслада от присъствието ти и после може и да се получат нещата.

 
  ...

...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: f4d79256d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Бате, един съвет. Премести го в другия крачол. Карай си колата, живей си като пич, жени ще се намерят търпение.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: ecd79bbd82
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   До автора:
Ами замисли се. Какво тези "лузари" и "неприятни на външен вид мъже" притежават, което ти не? Да не би да е скромност? Ум? Хумор? Да си се замислял случайно, че може би... впечатляват жените с други неща освен "самостоятелно жилище, кола, средни доходи"? И че неустоимата ти красота (на която между другото доста добре устояват явно) не е толкова важна?

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker