Любовницата или семейството - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Любовницата или семейството
преди: 8 години, 6 месеца, прочетена 5053 пъти
Здравейте, разделихме се със мъжа ми след поредица от изневери, но аз още го обичам, знам че не бива да му прощавам, но имаме дете и искам един ден да имаме семейство като всички останали. Той ни изостави с детето след като аз се разведох и е много сърдит. Живее с любовницата си вече 3 години и за нас почти не се сеща. Колко години са нужни на човек, за да осъзнае грешката си и да се върне за прошка или мислите, че щом толкова време е с нея няма да се върне при нас.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 6 месеца
hash: 564747d379
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   миличка то този човек утре ще изневери и на любовницата си ти как мислиш решението ти е много правилно а че той не се сеща за детето си говори колко му е акъла

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: ff0e8e515e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мисля, че в случая няма такава дилема - ти нямаш „любовница“, за да взимаш такива решения.
Интересно е друго - ТИ как така не успя за 3 години да продължиш напред, да намериш своя път в живота и за каква любовница говориш, след като човекът е разведен, живеят си заено на семейни начала и така нататък - та тя му е нещо като жена вече. Какъв шанс имаш?
За каква грешка става дума, след като човекът не иска да си има общо с теб и най-вороятно си успяла и от детето му да го разделиш.
Затова малко или много се стегни и търси начин да спечелиш бащата на детето си като баща, но като съпруг няма да можеш и мисля, че така е по-добре. Щом сте се разделили, ТИ си скъсала с него, то значи не сте били щастливи заедно. Защо искаш да подновяваш такава връзка - май при теб просто не е провървяло?
Нямаш иначе права над друг човек, било то и бащата на детето ти. Разбери, че тази връзка е минало, но ви свързва детето и намери начин за диалог в името на детето, както и аранжирай срещи между двамата.
Баща можеш все още да имаш за детето си, но мъж ще си търсиш другъде. И друг път си писала тук - много злоба, много жлъч таиш, и двамата сте си изневерявали и така нататък - време е да обърнеш друг лист и да продължиш напред, защото той вече го е сторил. И след 30 години няма да се върне при теб, разбери това - може да се раздели със сегашната си жена, но ще отиде с друга, никога няма да се върне такъв човек при нещо старо и изпробвано като неуспяло ако има акъл
Успех

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 2550de7c4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Мисля, че няма да се съберете за него това не е грешка, а начин на живот. Изборът го е направил преди 3 години

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 6b5af0ed48
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Аз така като гледам твоята история, то май наистина е имало грешка в живота на бившия ти мъж, но тази грешка си била ти, а не неговата любовница. Също така виждам, че той вече е поправил тази грешка и си живее живота, а ти тъпчеш на едно място.
Пък знае ли човек? Може пък и прекалено много да се концентрираш върху коментари от сайтове като този, където едва ли не 100% от потребителите са ЗА запазване на семейството, но както прекрасно знаеш, и то от собствен опит - в живота далеч не винаги се получава така.
Приеми, че имаш разбито семейство, и свикни с този факт. Не си първата, няма и да си последната. Престани да бъдеш "заседнала в миналото", спри да чакаш нещо, което така и няма да дойде. Започни да вкарваш живота си в релси, и да го живееш истински, защото докато се усетиш вече ще си застаряваща лелка, с наполовина преминал живот, все още чакайки мъжа си да осъзнае някаква "грешка", която май само ти виждаш...

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 0a7fd4f291
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Акъл и цикъл не дойдат ли до 7ми клас - не ги чакай. Това е от мен. Помисли си добре дали въобще искаш да се върне и защо би му простила при положение, че той не заслужава дори детенцето ви да го помни.
АКАТИМ

 
  ...


...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: cb765ba07c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Нещо тотално бъркаш понятията... Т. нар. "любовница" понастоящем се явява жена на БИВШИЯ ти мъж, а т. нар. "семейство" се явява БИВШЕ такова...
С две думи - нещата отдаван (преди 3 години! ) са приключили, само дето ти още не си го разбрала, или НЕ ИСКАШ да го разбереш/приемеш.

Той НИКОГА няма да се върне при теб, още по-малко разкаян, а покрай досада като тебе и детето си му се е отщяло да вижда (това, че все пак го прави понякога показва, че има желание, но явно като се сети за теб и глупавите ти приказки/мисли му се ще да избяга вдънземя).

И какво? "Поредица от изневери" викаш? Ами хайде сега - "изневерявай" на воля! Ама май вече никой мъж не те възприема на сериозно, освен като пушечно месо за 1 вечер...

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 месеца
hash: c97ab99ee4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Забрави го и продължавай напред! Както е направил и той!

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: f3a4686bf1
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

9.   Авторке, нито семейство има, нито любовница в случая. По някаква причина между вас с бившия ти мъж не се е получило, вина няма да търсим. Той е продължил напред, продължи и ти? Дори да се разделят с новата му половинка, той няма да се върне при теб. Мъжете се връщат при жени, които не се стремят да им наложат мнението си на всяка цена, които им предлагат топлина и уют. Ти какво точно му предлагаш, освен моралистките ти коментари? В твоето съзнание раздяла от 3 г. вероятно нищо не означава, но за него всичко е приключено. Има много женски трикове да върнеш един мъж, но да си враждебна спрямо него и да го укоряваш за всичко, без да отчиташ и твоята роля в случилото се, не е един от тях. Гледай от положителната страна - явно не сте си пасвали и ако го беше върнала обратно, вероятно пак щеше да ти изневерява. За да си щастлива, промени себе си и възприятията си за това на какъв принцип лежат връзките. Не отчуждавай дете и баща, защото след време ще се чудиш от къде са се получили проблемите в отношенията ти и с детето. Спри да ровиш в чуждия личен живот и обърни внимание на твоя собствен.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: f42d5b06d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Моля авторката да коментира и да отговори на въпросите, за да може да се ориентираме в ситуацията по-добре.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 967d05df86
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Не съм чула за разведени да се оженят пак... съжалявам.
Ако има вероятно им е струвало много горчив опит и болка
Опитай да продължиш и да намериш своето щастие,
не се обвързвай с миналото - това не е здрава основа за каквото и да било
Гледай напред и нагоре - време ти е скъсаш веригите, които сама си изковала

Успех

 
  ...

...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: e0cb08e447
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Този свят хич не върви на добре, ако съдя по направените за тази история коментари към авторката.
Да обобщим: Някаква курва се е навряла в семейството й, оплела е съпругът й /който преди това й е направл дете и за което, доколкото разбирам, удобно е забравил като е срещнал любовта/ дотам, че да предизвика развод. и всичко това е нормално? Но какно може да му предложи тях? Дете за гледане и моралистките си ковентари. Единствената й грешка според мен, е че изобщо си спомня за тоя глупак, а не си живее живота. Но може би фактът, че има дете не я оставя да го забрави напълно, както заслужава.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: bb3d248883
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Не знам какъв отговор да дам, след като тук май се защитават любовниците, а свестните жени ги плюят. Защо да споря с хора, които не са изпитали нито болка от изневери, нито униженията, че са заменени с грозна и лека жена и се чувстват като нищожество, заради някаква разбивачка на семейства, че детето им е изоставено заради другата и че то никога няма да има нормално семейство като другите деца. Но какво да ви се обяснявам след като не ви пука, а дори някои се хранят с нещастието на хората. Просто не ми го ражда акъла, как може да има хора като бившият ми съпруг да пренебрегне семейството си пред някаква грозна жена, която се е развела с мъжа си след 3 години брак, и не ми е ясно какво точно намира при нея освен секс, ама 3 години само за секса ми се струва множко. Плюйте правете каквото искате, но не ви пожелавам никога да стигнете моето положение, защото въпреки, че той 3 години е с нея аз си гледам детето и дори не помислям за друг мъж, защото имам морал и цел в живота да създам нормално бъдеще на детето ми като работя и се справям сама с помощта на родителите ми, а той ми се прави сега на баща след като съда му позволи. До преди това трябваше да го следя, за да видя, че живее с въпросната красавица и то в нейния дом.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 4278fc5379
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   Авторке, първо ти НЕ СИ свястна жена. Ти си невроризирана, изтъкана от злоба, а на всичкото отгоре, ако се съди по последния ти пост, си и преследвачка. Второ, тая тема я пускаш поне за втори път, като миналия път така се омаза да пишеш в коментарите уж от чуждо име, уж била сестра ти, че на хората им се отщя да ти отговарят. И трето - както ти казаха почти всички преди мен, тя не му е любовница. Тя му е жена. Грозна, курва, както искаш я наречи, тя му е жена. Ти се замисли колко струваш, след като е избягал при нея от теб. Според мен трябва медал да му се даде на тоя човек, че е живял с теб, чак и дете ти е направил.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: a7da4f1229
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Авторке на колко си години. Не искам да бъда груба или нещо от този софт но се държиш като отчаяна съпруга. Наранена си гневна си нормално е но наистина е необходимо да продължиш напред. Ако си била такава и с връзката си в този човек е обяснимо е защо са се случили нещата така. Ние не те познаваме не познаваме бивщия добиваме представа за теб и цялата ситуация от това което казваш и ти не се представяш много добре. Човек който постъпва така и не е искал да се вижда детето независимо че не е с майката на детето си какъв човек е според теб за какво ти е питам аз човек който не зипълнява бащинските си задъжение и който не го е грижа за синът си ми за нищо не ти е. За какво ти е да се връщаш при него като ти ще си нещастан и той и детето да жалко е че синът ти няма да има баща до него си но по-добре отколкото да се правите на фалшиво щастливо семейство а на затворени врати положението да е коренно различно. Надявам ес човекът да му дойде акъла в главата и да почне да се интересува от синът да му бъде баща в истинският смисъл в думата пък ако иска да е с тази който е до него в момента. А ти се стигне не гледай назад изглеждаш жалка и не пудиш съжаление а точно обратното като заълваш пепел и жупел по новата жена. Намеи си някаков занимание погриже се за себе си и бъди пълноченан майка на синът ти и си гледай живота дургите хич да не те интересуват. За жалост през всичките тези годиин през окито не ще заедно не си се променила не си се анализирала нещата и не си разбрала нищо зацъкла си и трябва да промениш това.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 0ee9dd46e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Авторке с тези обиди, с тази завист и злоба няма как да привлечеш състрадание напротив агресираш читателите към себе си.
Значи след развод и изминали 3години от него невиждам с какъв акъл му държиш сметка едвалине. Той си е той ти си си ти единственното общо останало между вас е вашето дете проумей го.
Тази ''любовница'' авторката има право да си я нарича както иска понеже те не са омъжени за да му е жена. Значи ''любовница'' за него е била повреме на брака ви сега може да си е уличница за теб, но живее с него вие вече не сте никакви и тя не е нито любовница нито жена такаче нека си е грозната му приятелка.
Ти на каква го играеш авторке на отчаяната бивша съпруга ли значи нито ще те подкрепя нито обидя с нещо, но бившия ви съпруг е свободен мъж той никога няма да се върне при вас ако вие не положите усилия.
Жалкото е, че повреме на брака вие не сте го задържали а сега хленчите наричате жените, който могат да задържат мъже грозни любовници и каквили не, но всъщност ако приличахте на тях щяхте да имате стабилен брак.
Дотегнало ми е да обяснявам, че тия мъже не са само да им готвите ако не се раздавате те ще намерят друга която да го прави после колкото искате я обиждайте, защото ако приличахте на нея щяхте да имате здрав брак за което сами сте си виновни.
Той ви познава и няма да се върне мъжете искат любов, и страстен секс е при вас второто е липсвало.
Да ходи заради секса а какво да стой като пенсионер и да ви се моли ли? Вие сте го подтикнали към нея като сте се правили на добрата съпруга и денем и нощем.
Извинете ме, но да сте мислили навреме всички само казвате, че ви е гнус, че неискате, че ви се спи и т. н. после питате защо ходили при други как защо та то е ясно.
Имам връзка от 4 години за бившите му съм курва, но аз съм щастлива от факта, че поне ми е верен и връзката ми е стабилна докъто техните все някъде куцат.
Един израз за да ме разбереш авторке бъди дама в обществото и се раздавай като за последно в леглото. Това е трика за здрава връзка пред мъжа мръсница това иска всеки мъж ако не го получава съдбата ви е показала, че си го намира другаде като не в къщи.

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: bb3d248883
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   То по тона Ви личи кой е изтъкан от злоба и е невротизиран. Просто не ми е ясно и още не мога да разбера как давате подкрепа на пошлото и гнилото у хората. А това за преследвачката ме скъса от смях. О теб със сигурност съм по-свястна, защото аз такива като тази дето е бившият ми никога няма да подкрепя, та дори и да не ме засяга лично. Да за мен са долни курви, които целят да развалят нечие семейство, а за вас щом е правилно говори само по себе си що за човек сте. Нападайте няма проблем, но Вие се излагате, че подкрепяте една долна жена, а мен ме наричате с думите „не си свястна„, ОК, дано Вие сте по-свястна, но аз си гледам детето и съжалявам за това което съм постигнала за семейството, че една никаквица сега жъне от моите успехи. Мисля, че без да ме познавате е доста грозно да ме обиждате, и ако исках, вече да съм се събрала с бившият ми защото ми се моли, но аз предпочитам да съм сама отколкото да съм с човек, който ме е заменил за някаква лека женица. Нека си е с нея, на мен употребени от курви мъже не ми трябват. Дано са щастливи. Идеята на запитването ми бе друга, исках просто да споделите мнение, колко време е нужно на човек да осъзнае грешката си, че е зарязал семейството си заради някакво увлечение, но Вие не ме разбрахте, а само ме напътствате, кой бил крив и кой прав. Аз им направих услуга да са заедно защото аз се разведох, той не искаше, а на нея какво и предлага като нова жена, нито брак, нито дете, нито дом, нищо това сигурно защото много я обича и иска да му стане съпруга. Хаахах хайде да не падаме от Марс. А за по интелигентните, които ме разбират, ще задам точно въпроса?
Мислите ли, че един ден, човек се осъзнава и се разкайва за грешките си, и едно изоставено дете как може да обича родител, който го е изоставил, когато то е имало нужда от него?

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 903d5a9557
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   е, хора.. стига! Така като почнете да се поставяте в някакви позиции - кой бил свестен и кой не.
Авторката е наранена и е нормално да е така. Но се е вкопчила сякаш в миналото и това вече трябва да се преодолее, защото ще започне да създава проблеми.
Мразя тези позиционни войни съпруга-любовница. Никой не е нито безгрешен, нито само лош. Всеки прави живота си така, както си го разбира и усеща. Всеки си минава през ситуации и те го оформят по един или друг начин, всеки си има своето разбиране а нещата от живота: морал, семейство, връзка, любов и т. н.

Авторке, пак ще ти кажа - обърни страницата. Тренирай си мозъка в това да НЕ мисли за съпруга ти. Има толкова много мъже наоколо, които са свестни и верни. Имаше една закачка "Има толкова много секс за правене, а вие се занимавате с глупости" Приписват тези думи на Уди Алън, но по-скоро е виц.

Та... гледай напред и само напред. Имаш дете. То расте и няма да му е хубаво да гледа майка си нещастна. Отърси се от болката на минали изживявания, кажи си "прощавам му", не защото той заслужава или не, а защото така ще освободиш себе си от агресията на болката, а после напред.

Той може и никога да не осъзнае грешката по простата причина, че може да не го смята за грешка. Хората сме различни. Това че според теб, и според още 1000 други това е грешка, не означава, че за него е така.

Единствено ме ядосва, че забравя детето си. И това е твоята единствена работа с него. Един зрял, сериозен, лишен от емоции разговор, който да го подсети, че е баща, че има все пак някакви отговорности към това дете (не толкова материални, защото друго е важно за децата) Но това означава, че трябва да забравиш обидата си и да настаниш в отношението си с него едно приятелство, една любезност. Ти трябва да си водеща в това, да седнете и да поговорите за това дете, да видите как му се е отразил развода, от какво има нужда. Ако детето по някаква причина страда, да измислите заедно как това да бъде преодоляно.

Ако той откаже подобен разговор - мисля че е време да потърсиш нов татко на детето

от 11

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 7555817ab0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Съгласна съм с коментарите на повечето хора. Не казваме че тя е по добра от теб или по красива или каквото и да е. Просто ти си си изиграла картите по много лош начин. Каквато и любовница да се намеси в отношенията ви ако ти имаш достатъчно акъл и го искаш този човек има много начини да си ги привлечеш на своя страна. Ти си побързала да се направиш на велика, наранена и обидена и си побързала да се разведеш пък сега какво стана? Много отдавна си изпуснала шанса да наклониш везните в твоя посока.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 месеца
hash: bb3d248883
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   От Авторката
На 32 години съм, за всички близки и приятели, той се провали, аз много дълго се обвинявах, че нещо съм направила, за да ме замени с друга, но вече се отърсих, защото хората ме подкрепят и ми казват, че не трябва от нищо да се срамувам. Всичко си ни беше ОК, но в последните години той се промени до неузнаваемост, пиеше много, дори го хванах да се дрогира. Обвинявайте ме колкото си искате, но бившият ми се превърна в тотален, , боклук, , а беше свестно момче, просто той е дете расло в постоянен стрес от родителите си и сега последиците от травмите му ги търпя аз. Какво трябваше да направя да полудея от лъжите и изневерите му и да откача, тогава кой ще ми гледаше детето любовницата му ли? Хайде моля Ви така е много лесно да насаждате вина, но нямате право.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: b7d02def7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

21.   20, и каква вина ти насаждаме? Не казваш ли ти самата, че историята е приключила преди повече от 3 години? Това, което правиш в момента, и начина по който говориш, според мене е за психиатрична диагноза. Вкопчила си се и си зациклила, та знае ли се...
Не си ли ти тази, която винаги си се опитва да насади вина на бившия си съпруг - първо чрез развода, после чрез настройването на всичките ви познати срещу него, а сега се опитваш и нас да ни манипулираш, макар че нещата, които говориш ако не бяха жалки щяха да са смешни, и изобщо са някакви абсолютни детинщини...

И въобще - това че бившият ти мъж има вече 3 годишна нормална връзка с жената, която ти наричаш "негова любовница", а ти нито си имала нормална връзка с него, а сега си и без каквато и да било връзка изобщо - това не ти ли говори нещо на теб самата?

Разбирам мотива ти, че "бащата трябва да си седи при детето и при семейството". Смятам го за абсолютно правилен дори. Но сама разбираш, че просто няма как да стане на всяка цена, нито може дас стане с всяка жена (например с тебе)...

Уж ни питаш за мнение, а си знаеш своето... Ами не става така! Предполагам по подобен начин си се държала и с бившия ти мъж. Е, сама си си виновна.

 
  ...

...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 95bfc8e684
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Защо той отиде при любовницата, замисли се!!! Ти създаде ли му нужният уют у дома? Това е грешката на много от нас!!!!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 месеца
hash: e0cb08e447
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Рано или късно, мили дами, всичко омръзва. И мръсницата в леглото, ако е все една и съща - започват да се оглеждат за нова, по млада мръсница, а защо не и за няколко наведнъж. И никакъв семеен уют не е в състояние да предотврати това.
Тук не говоря за вскичи мъже, а за комплексираните екцемляри, чиято долна глава е перманентно по кръвоснабдена от горната.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: d29d34beab
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Авторке, представи си, че всичко, което искаш се случи днес. Той дойде разкаян на вратата ти, признае, че е сгрешил и се разкайва и после какво? Ти ще го прибереш ли отново? Ако да - ще има ли ден да не споменеш 'уличницата' и това колко лошо е постъпил и как е наранил детето, за да не забравя нито за миг, колко е виновен? Ще бъде ли за теб и за детето ти това мечтаният семеен живот? Ако не го прибереш обратно - тогава какво? Ще получиш морално удовлетворение? Колко струва то? Ще можеш да вдигнеш високо главата си пред приятели и роднини? Същите тези приятели и роднини, които също са си изневерявали или поддържат фиктивни бракове за пред хората? Колко струва тяхното мнение? На тях пука ли им, какво имаш да кажеш ти за техния живот? Ще натриеш носа на 'уличницата'? На нея пука ли й, какво имаш да кажеш за нейния живот?

Отговори си на всичките тези въпроси и ще видиш, че искаш нещо, хабиш енергия и време за нещо, което не ти е нобходимо. Можеш да затвориш страницата и без да ти е присъдена морална победа. Ничие одобрение не ти е нужно, така както никой не се нуждае от твоето. Там някъде има мъж, който пропускаш, защото си се съсредоточила върху бившия си. Помисли над това и помни НЕ Е ВАЖНО ДА СИ ПРАВА, ДАЖЕ НЯМА НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ - ВСЕКИ Е ПРАВ ЗА СЕБЕ СИ. ВАЖНОТО Е ДА СИ ДОВОЛНА И ДА ТИ Е ДОБРЕ.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: bb3d248883
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

25.   До Н. 24, много правилно, аз че няма да го прибера няма просто искам един ден да дойде да се моли и унижава, така както ме унижава мен без причина, искам да видя отчаяния му поглед, че е загубил всичко безвъзвратно, тогава вече ще бъда напълно доволна от съдбата. Наричайте ме злобна, но искам да отмъстя заради детето ми, защото то не заслужава такова отношение. Надявам се един ден да се осъзнае и да се разкайва, а аз да съм далеч от него с усмивка на лице, защото той помрачи пламъка в очите ми и усмивката, която носех винаги със себе си.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 месеца
hash: f42d5b06d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Здравейте,
Аз не мога да кажа, че подкрепям или не авторката, но я разбирам за следното:
Много е тъжно за едно дете да няма внимание и да е без татко си. Ще пита постоянно за него, ще плаче и ще гледа другите деца. Отделно грижите за едно дете са големи и всичко само върху единия родител е трудно, няма да има време за нищо, освен 6ч. сън и работа, грижи. Другото е, че е голямо предателство да имате дете и човека до теб да отиде с някоя фльорца.
Мъж на 31г., обвързан и с дете.

 
  ...

...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: ff0e8e515e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   26, определено си прав, но и от Авторката зависи нейното дете да има контакт с бащата - не може да пълниш главата на детето и на себе си с глупости и да искаш някаква нормална връзка с бащата.
Има дори трагични случаи.
Познвам мъж, който гледа 2 осиновени деца съвсем сам (съпругата му почива след осинивяването), но няма контакт към собствения си син, който е създал като ученик просто защото до ден днешен родителите на майката не позволяват свиждания и контакт. Тези хора са съвсем превъртяли, а жалкото е, че са и страшно бедни, синът расте в бедност в града, в който баща му е един от най-богатите хора, но на бащата е забранено със съдебно решение от самото начало да вижда сина си.
Нищо не знаем освен това, което Авторката ни пише.
Ами ако тя самата пречи на баща и дете да имат контакт?
Ами ако иска да използва (както много често се случва) детето, за да изнудва бащата?

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: d29d34beab
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   "Здравейте, разделихме се със мъжа ми след поредица от изневери, но аз още го обичам, знам че не бива да му прощавам, но имаме дете и искам един ден да имаме семейство като всички останали. Той ни изостави с детето след като аз се разведох и е много сърдит. "

"До Н. 24, много правилно, аз че няма да го прибера няма просто искам един ден да дойде да се моли и унижава, така както ме унижава мен без причина, искам да видя отчаяния му поглед, че е загубил всичко безвъзвратно, тогава вече ще бъда напълно доволна от съдбата. Наричайте ме злобна, но искам да отмъстя заради детето ми, защото то не заслужава такова отношение. Надявам се един ден да се осъзнае и да се разкайва, а аз да съм далеч от него с усмивка на лице, защото той помрачи пламъка в очите ми и усмивката, която носех винаги със себе си. "

Авторке, авторке - ти самата си разкъсвана от противоречия - как да ти помогнем ние. Пусни болката да си отиде, иначе никога няма да бъдеш щастлива. Не го разбираш, но цената на отмъщението е твоето лично щастие. Не плащай толкова висока цена - не си струва. Него има кой да го съди - наречи го Бог, съдба, карма - всичко се връща, но не заради теб, не заради детето, а просто защото такива са природните закони. Прости му, заради себе си и заради детето си. Позволи му да вижда детето или направо говори с него, че трябва да поддържат контакт. Бил е слаб, не е бил подготвен да поеме отговорностите си, имал е комплекси - какво значение има. Ако беше друг - нещата можеха да са различни - но той е какъвто е и нещата вече са се объркали фатално. Ако продължаваш така, ще платиш за миналото с бъдещето си и бъдещето на детето си - не го прави.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 0a76341881
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   И защо по-точно искаш да имаш семейство с този мъж? След като ти е изневерил и от ЦЕЛИ 3 години живее с другата? ! Имай малко достойнство и продължи напред. Ако се върнеш при него ще се върнеш не 1, а 10 стъпки назад. Не прави тази грешка. Потърси друг човек, на когото можеш да имаш доверие.
Кофти за детето, но ако ти го гледаш и възпиташ като хората няма да му повреди това, че е израснало без баща. Познавам хора, които са израснали без баща и са станали прекрасни хора. Колкото и нетактично да звучи не си струва и заради детето да се събереш, та дори и той да те моли. Кое дете ще е щастливо да израсне в семейство, в което родителите му не се обичат...

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 2c83ee665e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   Авторке, имаш цялата ми симпатия и наистина искрено съжалявам за теб... преживяла съм изневяра от страна на моя мъж, така че прекрасно разбирам как се чувстваш... Макар че при мен не бяха толкова сложни нещата-не е и помислял да ме напуска и да си изоставя семейството, но повярвай ми-от това не боли по-малко. Недей се обвинява... за нищо недей се обвинява. Не обръщай внимание на глупавите писаници, че не умееш да създаваш уют, че нещо му липсва в брака ви-това са глупости. Знаеш ли какво ми отговори мъжът ми, когато го попитах"Защо го направи? "-каза ми-просто мъжко любопитство. Виждам, че другите го правят, исках да разбера какво е. Знам, че в повечето случаи любовниците не са по красиви от съпругите-дори обратно. Просто са чужди. Ама нашия случай си беше направо трагикомичен-мъжът ми е висок, строен мъж, а любовницата му-едва ли има метър и 50, и колкото е висока, толкова е широка. да бях умряла, нямаше да повярвам, че би докоснал такава подобие на жена. защото иначе е много претенциозен. Абе потрес ти казвам. Ако му беше жена, нямаше да и позволи да се покаже вън от къщи... ама нали е чужда. Не знам да се смея ли, да плача ли. И ако позволиш, нека завърша със съвет към теб-всъщност затова започнах, но се увлякох-послушай ме-не ти трябва. Знам какво ще ми отговориш.... имате дете, искаш то да расте с родителите си. Но той не се сеща, че ви има на света-какво можеш да очакваш от такъв човек... Не го боли нито за теб, нито за собственото му дете... не го търси повече, стегни се, махай го... Ще чакам да напишеш какво си решила.

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 523901e7b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

31.   До 26 - Всичко зависи от начина, по който се гледа детето. Най-добрата ми приятелка беше зарязана от мъжа си заради друга жена и си гледа детето сама. Бащата го взима чат-пат, като му е кеф да се изфука какъв сладък син има. А детето е най-слънчевото същество на света. Усмихва се, радва се, любвеобвилно. Като им отида на гости, той ме гушка, носи ми играчките си да си играя с тях... С две думи едно прекрасно, щастливо и спокойно дете. И никак не плаче, че други деца от детската градина ги взима баща им, а него само майка му. Но приятелката ми се е постарала да му създаде спокойна и щастлива среда, тя не е нещастна, депресирана, изнервена, не реве постоянно, радва му се, обича го много. Това дете е много по-щастливо от други деца, които живеят уж в семейства.

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: bb3d248883
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   Много Ви благодаря 30 и 31 за подкрепата, зная, че тези дето ми пишат или нямат семейства, или не са изпитали подобна болка, затова се чудят какво да пишат и да ме обвиняват. Детето си го гледам перфектно сама както пише 31, няма нужда от нищо справяме се перфектно, важното е да съм спокойна, за да не се отразява на малкия. До номер 30 Вашият мъж колко време продължи да се занимава с любовницата си, мислите ли че един ден човек осъзнава грешката си и се разкайва затова. Колко време му е нужно на един мъж да разбере, че е сгрешил, просто за мен ще бъде удовлетворение да го видя, че се осъзнал и страда за нас, защото повярвайте ми аз страдах много, дори до болница стигнах, но един ден осъзнах, че такъв човек не заслужава да си хабя нервите по него, а трябва да съм силна и здрава, за да си отгледам детето. Защо според вас след като живее с новата си жена, която за мен винаги ще си остане любовница, тъй като нищо сериозно не и предлага. не я показва на никой, а си седят само вкъщи и се държи вулгарно към нея, това го знам от приятелите му, които всички са на моя страна. Какво още прави при нея, а пък тя защо ли го търпи, даже живее в нейната къща. Колко според вас може да просъществува една връзка с любовница и мислите ли, че един ден той ще я обвини, че го е лишила от детето му и му е разбила семейството. Как мислите дали ще остане с нея или ще я зареже. Не ми го побира главата какво намират един в друг, защото всеки твърди, че там любов няма, и защото аз вече не го искам той седи при нея, за да не е сам.

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: ff0e8e515e
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

33.   До Авторката

Не се сърди, но н 30 31 никаква подкрепа не изразиха за теб, а просто разказаха своите си неудачи. То си направихте малко като клуб на анонимните зарязани съпруги, но проблемите ви си остават, защото нямате хал-хабер как се задържа мъж и как се крепи семейство, а отделно на това таите огромна злоба и злост в себе си, но на никому не пука, а само вас ви яде като язва, докато мъжлетета ви си живеят живота си с новите си жени.

На твоя въпрос, Аврорке
„Колко време му е нужно на един мъж да разбере, че е сгрешил, просто за мен ще бъде удовлетворение да го видя, че се осъзнал и страда за нас“

Твоят мъж НИКОГА няма да се върне при теб, а това да го видиш, че страдал ще ти е малко удоволетворение, защото няма как да го водиш. Човекът най-вероятно просто ще си създаде ново семейство с деца, но никога няма да се върне при теб.

“Защо според вас след като живее с новата си жена, която за мен винаги ще си остане любовница, тъй като нищо сериозно не и предлага. не я показва на никой, а си седят само вкъщи и се държи вулгарно към нея“

Тук малко си противоречиш - хем само си стоят у дома и не я показва, хем „приятели“ ти разказват за тях? И още - що за приятели са това? Най-вероятно просто ти имат мерака и искат да те свалят с подобни „информации“.
Истината е, че най-вероятно човекът е улегнал. Може и да спестяват пари за общи цели и интереси. Едва ли обаче човек стои в дом, в който не му е приятно. Може докато е бил с теб да е излизал често, за да избяга от ситуацията в дома или при любовници просто, а сега да няма тази нужда и вместо да се скитори като лангур по улиците си е при жена си. Какво толкова лошо има в това?

„Колко според вас може да просъществува една връзка с любовница и мислите ли, че един ден той ще я обвини, че го е лишила от детето му и му е разбила семейството. “

Човекът е разведен и няма любовница, но никога няма да я обвини, че го е лишила от семейство и дете, защото негово е било решението да те зареже и бъди сигурен, че той е ухажвал въпросната жена. Ако е искал отдавна да е дошъл и ти да си го прибрала с твоя акъл - всъщност от години това чакаш, но няма да дочакаш. Дори да стане нещо между тях и да се разделят, този човек трябва да е пил газ, за да се прибере при теб, а детето в случая е жертва на вашите взаимоотношения, но никое дете няма да ти върне мъж, който си загубила безвъзвратно.

“Не ми го побира главата какво намират един в друг, защото всеки твърди, че там любов няма, и защото аз вече не го искам той седи при нея, за да не е сам.

И ти не знаеш, другите не знаят дали има любов между тях или не. Три години не стои той с тази жена, за да не бил сам. Освен това мъжете не клонят към такива глупави сантименталости - той харесва живота си най-вероятно с тази жена и толкоз.

Извод - продължи напред. Ако не го сториш просто ще загубиш все повече годинки в чакане, но този мъж е безвъзвратно загубен за теб, а ако не престанеш да го отделяш от детето му ще расте и то без баща, но никога няма да се върне при теб. Още по-страшно ще стане, защото рано или късно ще създаде други деца с друга жена и ти пак ще гледаш и ще се пържиш в собствената си злоба, но най-жалкото е, че отнемаш бащата на детето си заради твоите собствени грешки и комплекси.

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 6ed0f8be53
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

34.   Човекът не те обича повече, какво семейство ще имаш с него? Остави го да си отиде и имай малко достойнство. На какво го учиш това дете? "Семейство" на всяка цена? В такова никой от страните не е щастлив.

ПП: Мъжът ми се влюби в друга когато детето ни нямаше година. Вместо да се опитам да го задържа, запазих самообладание и добър тон. 2 години по-късно съм щастлива с друг човек, той също с друга жена, а и запазихме добрите отношения. Това пък спомогна той да не се откаже от НАС и да продължи да бъде адекватен и любящ баща за дъщеря ни.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 5 месеца
hash: bb3d248883
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

35.   N 33 ти или си някоя любовница или нарочно само пишеш глупости тук, но никой няма да те подкрепи. Оправдавайте любовниците и лесните мъже, които са като мърша, която е сладка само на долните жени, другите отдавна биха я отказали както направих и аз. Той ми се моли вече, а за въпросната си жена, както я наричаш ти каза, че е курва и долна алкохоличка, и ако му простя ще я изостави, но аз не му простих и той се върна при нея, пък тя пак си го прибра и то в нейния дом, защото хем е долна, хем грозна, хем проста и на никой не му е интересна, та затова прибира каквото намери. Това, че не излизат навън, не значи, че той няма роднини, които вече са я виждали и от тях знам, ще той не я обича и я прави на маймуна, а тя мълчи. Но правилно така се отнасят с един боклук, с мен никога не си е позволявал лошо държание. И знаеш ли защо не сме заедно защото аз се разведох, аз го зарязах, а той ми ревеше да му простя, но аз съм от тези жени, които не искат вещи втора употреба, на мен не ми трябва вече, нека тя си го държи и дондурка, но ще видим колко ще издържат. С мен живя 13 години и има дете от мен, а от нея не иска, но тя няма и рано или късно ще поиска. Аз не му завиждам никак даже, че живее с нея, а аз съм сама, защото така искам, той нека си гушка боклука, а аз сина ми. Да искам детето ми да е далеч от него, защото не желая да контактува с него тъй като е лош пример. Ако си мислиш, че с тези коментари ме трогваш, бъркаш се просто много се излагаш, защото свестните хора ще подкрепят жената, която си гледа детето, а не един гнусен боклук, тръгнал да събира смет по кръчмите или улиците.

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 57912f8c63
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

36.   Н 33, кaто цяло си прaвa, но си изключително грубa, брутaлнa.

 
  ...

...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 4278fc5379
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

37.   33, аз съм 31 и искам само да те коригирам. Наистина говоря за приятелка. Аз съм омъжена и имам две деца, така че не влизам в клуба, за който говориш. Отговорих на 26, защото виждам как моята приятелка успява да направи детето си щастливо и без баща му. Иначе съм съгласна с теб, че бившият на авторката си има ново семейство и няма да се върне, но се надявах с тази история да й дам кураж да продължи да се грижи за детето си и да вярва, че и сама може да му осигури щастливо детство.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 80236852d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

38.   ще взема да се направя на интелигентна и да се пробвам да отговоря: "А за по интелигентните, които ме разбират, ще задам точно въпроса? Мислите ли, че един ден, човек се осъзнава и се разкайва за грешките си, и едно изоставено дете как може да обича родител, който го е изоставил, когато то е имало нужда от него? "
ако наистина човек е направил грешка, може и да я осъзнае. ако я е осъзнал, има вариант да се опита да я поправи, има и вариант да реши, че няма смисъл или че е твърде късно. преброй колко много "ако" написах и оцени каква е вероятността това да се случи.
ако бившият ти беше допуснал грешка (от негова гледна точка), за 3 години най-вероятно щеше да я отчете като такава. щом продължава да стои с нея, явно нещо го привлича в нея. какво точно за теб изобщо не е важно и остави хората и приятелите, те може да ти казват каквото искаш да чуеш или просто лично мнение, което не е заължително да е неговата истина. дали стоят само вкъщи или не, също няма значение. ако ходеха всеки ден по кръчми, по-добре ли щеше да се чувстваш?
искам да ти задам следния въпрос: щом е толкова лош, пие, дори се дрогирал, боклук е и прочие лоши неща, защо искаш да се "осъзнае"? мен ако ме е напуснал такъв боклук, какъвто описваш, щях да дам банкет и през ум нямаше да ми мине да чакам някакво "осъзнаване"!
цитирам те: "просто за мен ще бъде удовлетворение да го видя, че се осъзнал и страда за нас" - какво реално ще ти помогне това? просто приеми, че той НЕ страда. може някой ден по други причини да страда, но няма да е за теб. приеми, че просто не сте били един за друг и продължи напред. остави бившия (нали е боклук, нека се оправя) и се огледай наоколо. там някъде със сигурност е човекът за теб.
Ж44

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 3854823b04
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

39.   Направо съжалих че съм влязла в подобна тема, какви са тези хора които защитават мъж изневерявал на жена си? (най вероятно повечето са мъже). Нито съм зарязана съпруга, нито отчаяна от живота, но не съм съгласна да подкрепям някакъв си там мухльо, ами то си личи не е свестен! Поне ги наричайте със истинските им имена, авторката в момента си остава бившата му жена а другата е просто приятелка докато не решат да се обвържат и това никой не знае дали ще се случи. Не ви разбирам как може да се карате за човек който е лъгал и изневерявал, за мен той изобщо не става, нито като мъж.. нито като баща! Авторката-тя винаги ще бъде част от живота му защото е майка на неговото дете, иска я не я иска.. това са фактите. Ако пък реши да се отрече и от собственото си дете просто ще си проличи колко"добър човек" е всъщност.

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 4c724fd83a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

40.   БРАВО, Номер31, за изказването! Това е абсолютната истина!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 4c724fd83a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

41.   БРАВО, Номер31, за изказването! Това е абсолютната истина!

 
  ...

...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: f300e93dcd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

42.   Авторката има нужда най-малкото от психолог. Всичките й терзания говорят за това, че тя просто не схваща, че връзката й с този човек е приключила завинаги. Тя живее в миналото и това е огромна грешка. Чувства се толкова гневна, колкото и преди 3 години, значи тя не не мръднала оттам, не си е направила анализ, нито изводи някакви. Не осмисли ли ситуацията и не я ли приеме, няма как да продължи напред. Така ще си стои и ще стигне до депресия. Ако не е в такава вече. И в това емоционално състояние да обяснява как се грижи прекрасно за детето си - просто няма начин! Той няма да се върне, няма да се разкайва и това изобщо не е необходимо. Проблем е защо не поддържа редовен контакт с детето. Най-вероятно заради майката както си е обикновено. Искрено се надявам, че майката не допуска грубата грешка да настройва детето. То е още прекалено малко, за да схваща подмолните изпълнения на родителите си, но така или иначе те са недопустими.

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: ba6b852b2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

43.   Читатели и писатели оставете я тая авторка тя от думи неразбира аз само за няколко нейни поста си направих изводи що за човек е, освен обиди само и кога ще се върнел, защо е с нея и кога ще се осъзнаел друго не чух и, че всички я нападали били сме злобни и само там 2-3 други зарязани женички дето, и разказали как и тях са ги зарязали само те, и помогнали.
Уви те нищичко не и казаха, но жената явно си е такава на глава с нея не се излиза над 20 човека и казват, че тоя брак е приключен и тази в такъв случай нему е любовница и, че никога няма да се върне той щом 3 години живее с нея, но тя нека си създава още илюзии.

Авторке твоя мъж одавна се е осъзнал с какво е живял извинявай за грубостта от моя страна, но ми дотегна от темата ти през 2 изречения питаш кога и кога е неразбрали не те иска ти си човек изпълнен с злоба, и просто невиждам кой би се обрекъл да живее така.
Ние ти даваме съвети ти ни викаш, че злобни сме били ама каква злоба те гони сигурно и ние ти искаме мъжа боже, боже загубени бясни жени.
Виждам ви колко сте наред авторке и как сте го искате само чакате като лешояд оная да се махен и да го сграбчите отново да дойде пак при вас то се вижда просто ревноста, и злобата ви след 3 години откакто е с нея вие още я обиждате и чакате да се върне при вас, защото при тях нямало любов ама няма за вас одавна и при теб не е имал любов при нея щом стой явно му харесва краят е сложен то всъщност има теб има и него ама няма "вас" той не ви иска.

("Не ми го побира главата какво намират един в друг, защото всеки твърди, че там любов няма, и защото аз вече не го искам той седи при нея, за да не е сам. ")
- Нищо вярно ти още го искаш и то не малко при това само питаш кога ще се осъзнае, кога ще си дойде значи все още бая го искаш поне не лъжи то си личи.
Ти остави тия дето ти твърдят какво има и какво няма той ако не я искаше и не беше по-добра от теб нямаше да си остави семейството, и детето за да иди при нея нямаше и 3 години да стой ако не му харесваше.

("Как мислите дали ще остане с нея или ще я зареже. ")
- Няма дая зареже дори един ден да се скарат за нещо и да се оставят той ще иде при друга, но не и при теб разбери кое не е ясно за теб края при вас е от преди 3години до завинаги той ако те искаше или му харесваше по някакъв начин животът с теб щеше да остане при теб.
Уви той е с нея такаче е ясно и с нея, и без нея той при теб няма да се върне.

("Колко според вас може да просъществува една връзка с любовница и мислите ли, че един ден той ще я обвини, че го е лишила от детето му и му е разбила семейството. ")
- Авторке значи когато задаваш въпрос ще казваш и правилните думи значи тя не е любовница, защото вие брак вече нямате и съответно въпроса ви е грешен, защото ако имахте брак и тя беше само любовница всичко можеше да пкриключи между тях ако вие се постараехте да задържите семейството си.
Самоче вие нямате брак тя му е можеби бъдеща жена най-вероятно си правят и планове вече той живее с нея под 1 покрив толкова години просто забрави, че някога ще приключи това.
Тя не е разбила ничие семейство вашия мъж е направил собствен избор като е избрал нея тоест тя вина няма, няма и за какво да я обвинява искал е да се спаси тя е била подходящата. Така като гледам щом не си е дошъл за 3 години хич не го и чакай мъжът ви явно е много по-щастлив.


Айде да ти разкажа и аз малко случки от моя живот.
Преди 3години се запознах с мъж който за 2 месеца така и не ми каза, че има приятелка един ден ми звъни на вратата някакво момиче да си го прибирала и същата като теб какво ли не избълва, първо щях да и хвърля един бой понеже идва в къщата ми да ме обижда, но когато разбрах, че му е приятелка ми дойде като гръм от ясно небе разбира се го изгоних моментално аз и идея си нямах за тази връзка.
Тя и бременна била просто пълна каша аз неисках да чувам за него значи приятелката му стой в къщи чакат дете а той ми идва в къщи да ми се обяснява колко ме обичал ай сектир оставих го ама след няколко месеца заряза прителката си и отиде се захвана с друга.
Аз несъжалявам, че всичко приключи, защото такива боклуци неискам, но ето факта аз го оставих той вместо да остане снея си намери нова.
Такаче не винаги любовниците са виновни като не с една той като е искал друга щеше да намери.

Сега с тази жена сме почти приятелки намери си свястен мъж гледа си детето извеждат го двамата а то се радва на всеки като му обръща внимание просто супер лъчезарно дете жалко, че баща му за нищо нестава, но пък затова си има толкова силна майка.
Такаче моя съвет е да спрете да живеете в миналото и да се интересувате от бившия си, живота е пред вас имате дете гледайте то да е добре започнете и вие нов живот просто този мъж го отпишете.
С тази злоба вредите не само на себе си а и на детето спрете вече 3години са минали достатъчно дълго време за да го преодолеете.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 2c83ee665e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

44.   Авторке, №30 съм... извинявам се, че повторно се включвам в темата, но моля уважаемите модератори да пуснат коментара ми-просто като право на отговор към№33, който... или по-вероятно която чете коментарите, както дявола чете Евангелието. Позволих си да напиша коментар от чисто човешко съпричастие към авторката-затова и споделих нещо лично. Никога те съм била отчаяна съпруга, никога не бих допуснала да бъда, никога не бих преследвала мъж, та дори и собствения си съпруг. Отначалото на дългия ни брак, та досега той е бил свободен да решава сам какво иска да прави. След изневярята му се опитах да си тръгна-ще спестя какви циркове, какви молби бяха, как ми се е търкалял в краката да ме моли да остана с него. Признавам си, че грешно или не взех решение като майка.... децата страшно го обичат, поставих техните емоции над моите. Злост и злоба както ме упреква 33 към оная жена не тая.... ни най -малко... ами то и е напълно достатъчно унижението, че е употребена и захвърлена. Защото тя беше имала неблагоразумието да се влюби... предполагам, че и тя много е страдала.... но не я и съжалявам де.. Знаеш ли, 33 и ще повярваш ли, че на всеки мой рожден ден тя ми се обажда, за да ме поздрави.... само на моите празници-на него никога. И ми призна в един разговор, че тя го е предизвикала... че буквално му се е хвърлила на врата. Така че, повярвай-не съм отчаяна съпруга. И да се върнем на проблема на авторката-аз по никакъв не бих постъпила като нея-но това не ми пречи да уважавам чувствата и. Никога не знаеш какво има в душата на един човек-и по тази причина не може да си груб като 33. Авторке, съобразявам се с правилата на сайта-че всичко тук е анонимно... а ми се иска да те познавах лично-да можех някак да ти помогна. Желая ти да намериш щастието си...

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: ba3f6de824
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

45.   30 колко ли ще е зле, че любовницата да е толкова грозна и дебела, а за нея може да е грозна, а пък за него - супер красива.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker