Гъбички по езика на 16 годишна възраст. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121278)
 Любов и изневяра (29730)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9603)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18551)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Гъбички по езика на 16 годишна възраст.
преди: 8 години, 4 месеца, прочетена 2539 пъти
Здравейте! аз съм момче на 16г и от както се помня Ми излизат гъбички От пред на езика, Винаги си имам Спрей За уста "ТАНТУМ ВЕРДЕ" които наистина ми помага, Но минават няколко месеца и пак Се появяват, Не знам Каква е причината,
Болката е Страшна Миналата година днори кръв Излизаше от Гъбичките, Както ви казах от както се помня не спират да се появят, Отивам винаги на лекар всеки път ми казват различно пишат ми Спрей който си имам винаги, Но появата им не Спира
Нека тези които Знаят Нещо за Проблема ми, Да коментират, Ще ми бъдете полезни.

Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 4 месеца
hash: a399f5e91e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   здравей. Аз съм с гъбички в ушите и все ходя на различни доктори и ми изписват едно и също. Препоръчвам ти да отидеш на частен. Много повече, че ти помогне. Сега тръгнах при него дано има ефект :)

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 9a5a12fbc8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Може би е някое автоимунно заболяване и се активира на определени периоди.

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 69fb2b55b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Автора е видял причината и начина на лечение, №1 му дава правилен съвет, да отиде при частен лекар, защото там ще изследват гъбичките и ще намерят точното лечение. И аз имам подобен проблем, но и аз като него, ходя при личната, тя ми дава направление, ходя в поликлиниката, кажи АААА... и готова, прегледа е преминал, диагнозата поставена, "зачервено гърло" и готово. И започва лечение проба-грешка. Изреждат се всички познати на лекаря лекарства, с надеждата, че поне едно ще помогне!? Вместо към подобрение, положението се влошава, зле повлияно от многото лекарства. Сега и аз се замислям да ходя при частен лекар и да искам добро изследване, и тогава лечение. Моя проблем не се вижда, само аз си го чувствам, защото е по навътре в гърлото. И аз мислех да пусна тема, но ще използвам темата на автора и да попитам, ако някой е имал подобен проблем, как се е справил. Проблема ми е, че без болка и без температура, сутрин като стана от сън, в трахеята ми се получават гъсти секрети, които ме дразнят и принуждават да се откашлям. Излизат топчета много гъст и бял секрет, който се размива от вода. Носа ми е сух, а навътре усещам дразнене. Това се получава от няколко години, по 1-2 месеца. Авторе, извинявам се, че нахално се вмъквам в темата ти, но нали проблемите ни са все в устната кухина, може и да имаме общи проблеми. И аз си мисля, че някакви гъбички ме мъчат, но само изследванията ще покажат. Но все пак да попитам и тук, някой може и да помогне, като даде съвет или сподели за себе си.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 69fb2b55b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Извинявам се, преди малко пуснах пост, №3. При описване на моят проблем допуснах грешка, написах трахея, а се отнася за гръкляна. Моля модераторите, ако решат да ми допуснат поста, да се направи тази корекция, или допуснете и този ми пост, за да не подвеждам другите четящи. Благодаря Ви!

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 95a5c47fc7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Кои глупак ти каза че "ТАНТУМ ВЕРДЕ" ще ти помогне? Това лекарство само обезболява ангина и дори подпомага развитието на гъбички в устната кухина.
Как и защо се развиват гъбички по лигавиците? Гъбички се развиват когато човек убие естествените си бактерии, които пазят от гъбички. Нормално е да имаш гъбички по лигавиците след прием на силен антибиотик. Малка е вероятността, но е възможно от висока захар/диабет да получиш гъбички не само в устата, но и по целия хранопровод.
Като начало мога да ти препоръчам ефективно бабешко лекарство СОДА за хляб. Лапваш чаена лъжица сода и държиш в устата 5 мин жабуркаш с своята слюнка. Това се прави три пъти дневно, още на втория ден ще видиш положителен ефект гъбичките ще повехнат.
Трябва да внимаваш и с какво се храниш, в момент на проблем с гъбичките трябва да забравиш за храни с оцет, соев сос, гъби, мед, шоколад, кафе, туршии.

 
  ...


...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: f5469bfb90
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не трябва ли да се направят пълни кръвни изследвания, да се вземе посявка и да започне адекватно лечение. Спрея само облекчава моментното състояние щом проблема се завръща.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 24afd32755
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Здравей, не знам как е с гъбичките, но наскоро ми излязоха афти по езика (три една след друга) и беше ужасно болезнено. Имаше направо зачервени подути топчета под езика, колкото маслини, а афтите бяха като кратери.
Помогна ми джиндижфил на прах (продава се на щанда с подправки).
Според мен ще повлияе и на гъбички, защото има изключително широкоспектърно действие.
Значи - измиваш си добре ръцете и мокрият пръст потапяш в джинджифил на прах, той полепва и след това внимателно допираш болното място - джинджифилът изцяло полепва по раната. В първия момент леко щипе, но в следващия момент следва огромно облекчение на болката, направо си като прероден. Ако го правиш 2 пъти на ден, на третия ден няма да има и следа. При афтите това е интересно, че по принцип не минават за по-малко от седмица-две, а на езика направо се водят рисковано /пред-раково/ състояние. И въпреки това помогна невероятно бързо.
Опитай!
Допълнителен въриант е ако преди да потопиш пръста в джинджифила го капнеш с няколко капки клеева тинтктура. Това пък е доказано действащо срещу всички видове гъби, вируси, бактерии и прочие. Помага и при ангина. Успех!

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 673fa734b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Еми най нормалното обяснение е че : гаджето ти има гъбички на кура и ти му лапаш и за това ги хващаш. Просто спи да му лапаш момиче. :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker