Много слаба психика - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121311)
 Любов и изневяра (29738)
 Секс и интимност (14377)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18558)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Много слаба психика
преди: 8 години, 2 месеца, прочетена 3532 пъти
Здравейте! Аз съм момиче на 18год и много скоро ще съм абитуриентка. Имам отлични оценки в училище, изглеждам добре (нямам комплекси), имам прекрасно семейство и приятели.. Животът ми, така казано, е спокоен. Да, животът ми, но не и аз. Сякаш цялата съм изтъкана от напрежение и притеснение. Когато ми се случи нещо неприятно, винаги изпадам в меланхолия, не мога да спя и мисля само за това. Дори някой да ми направи и най -малката забележка се чувствам като ранена птица. И най-малкият провал ме съсипва. Наскоро ме скъсаха на изпита по кормуване. От тогава не си намирам място от притиснение. Не спирам да мисля, че съм негодна и глупава, че никога няма да го взема. Заради това оставих ученето, а ми предстоят изпити. Постоянно нещо ме мъчи, нещо глупаво, което въобще не е важно. Почвам да мисля за големите нещастия на хората по света, на бездомните, болните, малтретираните.... и да се опитам да осъзная, че мойте проблеми са толкова смешни пред техните... Уж го осъзнавам и отново се връщам към мойте терзания... Не знам дали е лигост, липса на самочувствие или душевна болест... Благодаря предварително ако някой реши да ми пише!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 2 месеца
hash: 5dd9fd6d5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Оф и аз съм така.. не си само ти, само че за разлика от теб аз се дерзая и дерзая и накрая казвам майната му на всичко да не ти пука и се оправям. Наистина живота е кратък, спри да се притесняваш за проблемите и му се наслади... казваш че имаш прекрасен живот.. а знаеш ли колко си мечтаят за него? А ти си тръгнала за едни изпити да се тормозиш.. може да ги вземеш и по късно.. матури ти предстоят-подготви се за тях. Какво всички сте се запалили от 18годишни да ставате шофьори? ! За всичко си има време-с две дини под една мишница не става. Първо си изкарай хубави оценки на матурата след това се съсредоточи върху изпитите за книжка...

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 658fccca29
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Да, все едно чета за себе си, само дето съм мъж и съм на 28. Хем е неприятно, хем е естествено да мислиш за проблемите си и да те тревожат. Е, проблемът идва от тази мисловна фиксация върху проблема, която води до нарастващо безпокойство, но и аз не знам как да се успокоя в такива ситуации. Мога само да те разбера и да ти пожелая да намериш начин да се успокояваш - начин, който ти помага, защото хората сме различни индивидуалности и е малко вероятно нещо да действа успокояващо на всички в подобна ситуация.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: b17bf71650
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Възможно е да ти се случи събитие от определен калибър, което ще ти промени мисленето изведнъж и ще спреш да обръщаш внимание на дреболиите. Може даже и да се промениш като човек и да станеш по-добра и по-силна.
..
Твоето описание отговаря на хора, които не са се сблъсквали със сериозни проблеми в живота, но затова си има време. Тогава ще преосмислиш напълно концепцията за твоите проблеми и тревоги.

Казвам ти от личен опит, защото откривам свои черти в твоето описание.
Може да пробваш и с психолог.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker