Вагинална инфекция-моля за съвет!! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Вагинална инфекция-моля за съвет!!
преди: 7 години, 5 месеца, прочетена 1461 пъти
Здравейте, , на 17г. съм от около 7 месеца имам възпаление. Ходих по много лекари, пускаха ми всякакви изследвания, от които не излезе нищо-съответно не ми приложиха и лечение. Симптомите ми са болка ниско в корема, в кръста, обилно течение и трудно уриниране. Вече болки имам и в корема, както и гадене. Правиха ми микробиология, отделно изследване на стерилна урина, хламидии и микоплазми-всичко е отрицателно. Моля дайте ми съвет или ме насочете към лекар... Всичко това ми действа и психически доста натоварващо. Благодаря ви предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 4 месеца
hash: 6d3dfc51ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   http://bg. medicine-worlds. com/betadin. htm Вземи си това и си прави промивки или си слагай памуче с него през ноща, ще намали сърбежа. ( ако ще имаш изследвания не го ползвай 2-3 дни преди тях, няма да открият причината) Не използвай в никакъв случай чист йод, силен е и може да ти навреди, трябва да е разтвор в по-леки концентрации. Яжте много грейпфрут и кисело мляко. Ще ти оправи симптомите с течението.

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: e7891b8624
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Препоръчвам ти Гинексид пяна от аптека и хапчета Ципрофлоксацин на Екофарм (само те ми помогнаха). Бързо възстановяване!

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 958dd01a5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Лично аз също имам проблеми свързани с половата система и съм на 18. Не съм обикаляла по лекари, а направо при гинеколога на майка ми. Имам хронично възпаление на маточната тръба и яйчника, както и раничка на шийката и сега правихме последните изследвания. Имах гъбички преди това, но понеже не можах да ида навреме, а няколко дена след това и не се изясни точната причина за тях, но на мен ми изписа едно кремче и да се мажа с него. Никога не си правя експерименти с лекарства и бабини илачи, а направо си отивам при него, защото например, когсто майка ми е имала гъбички на нея й е казал промивки със сода, а на мен ми каза да не ги правя. Всяко заболяване е различно, може да има близки симптоми, но да не са еднакви диагнози, затова не си правете опити. Ако се интересуваш от този лекар мога да то го препоръчам, внимателен е, обяснява бавно всичко и съм много доволна от него (майка ми също, тя ходи при него от както е забременяла с мен)

 
  ... горе^
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 0ef4e3a929
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Здравей! Най-добронамерено е ти кажа, на първо място не се доверявай на лечителите, които ти препоръчват лекарства с един замах. Нямаше да има лекари които ставаше така. Или го обсъди с майка ти, или с друга близка жена. Мога да ти препоръчам един лекар, който след дългогодишни нерешими проблеми ми япомогна и забравих за тях. Д- р Нешков, кабинетът му е на ул. хан Аспарух

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 1e750ff746
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Лично използвано и неколкократно доказано при мен ти препоръчвам да пробваш с чесън, колкото и абсурдно да ти звучи помага. Лекувала съм с него, както течение, така и гъбична инфекция. На самата скилидка правиш няколко дупки с клечка за зъби и я потапяш в чаша с олио, след като постои 5-10 мин я увиваш в стерилна марля, омотаваш я здраво с конец и си я слагаш. Може да стои около 6-7 часа, след това по твой избор можеш да повториш. Също така промивка със лайка и смрадлика. Успех!

 
  ...


...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 260fd22a04
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   С такива симптоми имах полип, но при всеки е различно, а относно това, че смяташ, че имаш инфекция - Може да опиташ с розалгин сашета.

Дай Боже да имаш обикновена инфекция! Дръж ни в течение.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 4 месеца
hash: e6405025d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Здравей момиче на 17 години. Тук са ти отговорили най-известните ни светила в лечението на гинекологични проблеми, но все пак отиди на гинеколог. Поинтересувай се за някое препоръчано име и си реши проблема.
Има и държавни лечебни заведения. Мани ги тея частници.

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 68b2837907
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   От авторката: Благодаря ви много за отзивите, тъй като болката в кръста ми е доста силна ми препоръчаха да отида на невролог със съмнение за радикулит (което мисля, че е възпален нерв? ). Според лекарката можело настинка да се е комбинирала с гъбична инфекция и т. н. , така че ще проверя и за това.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker