Бъдеща абитуриентка в омагьосан кръг - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Бъдеща абитуриентка в омагьосан кръг
преди: 5 години, 11 месеца, прочетена 1271 пъти
Добър ден, ох не знам откъде да започна.. накратко искам да влезна във форма за бала ми следващата година.. но резултат ще ми трябва по-рано, защото роклята се взима началото на годината, когато цените са по нормални..
та.. малко късно се сещам може би, но всъщност не. От сумати години, режими, диети какво ли не... хапчета.. спорт абе всичко... и се докарах до 105 кг, на 18 години висока 1, 63 см..
Давах пари за Вега тест, отслабвах после спрях нищо не стана.. 90-дневната не можах да я спазвам, защото имам затруднения финансово.. имам проблем и със спорта, понеже имам изкривяване на десния глезен и не мога да го натоварвам, при по-забързано ходене например има огромна остра болка и е невъзможно..
Без спорт не става.. не знам какво да правя иска ми се 70 кг 65кг.. но наистина заучи невъзможно за 6 месеца.. прави сте ако имате желания да ме упреквате, но искам да се взема в ръце, но ми трябва помощ.. как да отслабна?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 11 месеца
hash: 27312f83a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Няма смисъл една година да се мъчиш да гладуваш за една вечер да изглеждаш слаба к посме пан.ще напълнееш.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 2d78f34ca1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   На теб спорт не ти трябва. Не и преди това да отслабнеш поне до 80 кг. Спортът, особено при жените, е единствено за стягане и по-правилно разпределение на килограмите. При тези твои кила единствено плуването става и няма да те болят крака, глезени и стави.

Единственият начин за теб е да спреш да ядеш. Поне два три дни само на вода. После никакви сладки, никакви сокове и коли. Ама това не е диета, а начин на живот, който трябва да спазваш завинаги. По всяка вероятност с твоето тъпчене вече си си докарала и хормонални проблеми и метаболизмът ти е отишъл на кино. Дано издържиш психически, защото това е най-трудно. За да станеш 105 кила значи имаш някакви емоционални проблеми. Желая ти успех.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 56839aa623
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   105 кила при тази височина си е рецепта за диабет тип 2.

Ако не можеш да спортуваш интензивно - просто ходи на разходки, без да консумираш храна по време на самата разходка, както и известно време след нея. Пий само вода. С 1 час умерено ходене ще свалиш колкото с 15-20 минути тичане, но ще ти се стори много по-леко и достижимо и ще ти е много по-приятно. Аз така свалям, мъж съм, бях 101кг при 185см висок, и общо взето започнах да ходя уикендите - ако няма с кого, излизам сам и ходя на разни места, които искам да посетя, или разни местности около града, които са ми интересни. По 1-2 часа събота и неделя. Стигнах до 85кг за 1 месец, без да съм бягал изобщо - само вървене и, разбира се, ограничих бързите въглехидрати. Това ще трябва и ти да направиш - ограничаваш бързите въглехидрати като вафли, кроасани, снаксове, чипсове, дюнери, разни нискокачествени сандвичи, въобще всичкия фаст фууд и джънк фууд го махаш, пържени картофи ала макдоналдс също и тн, и разбира се - безалкохолните със захар определено ги махаш (те са най-зле от всички, защото вдигат кръвната захар най-рязко и се лепят адски бързо). Гледаш повече пълнозърнести, повече зеленчуци, плодове (плодовете са бързи въглехидрати, но там захарта е различна, а и имат много антиоксиданти и др. полезни вещества), повече месо, ако много ти се пият безалкохолни - виж такива с изкуствени подсладители, макар въобще да не ги препоръчвам, но си признавам, че от време на време ми се допива пепси или кола и пия от това пепси дето е без захар и така... А и като казах пепси - внимавай с кофеина.

Та това е от мене съвета: вървене и качествена храна.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker