Широк ханш - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121374)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14385)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6481)
 Здраве (9610)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3186)
 Образование (7310)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18575)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Широк ханш
преди: 5 години, 9 месеца, прочетена 1748 пъти
Здравейте на 17 години съм и тежа към 80-85 килограма, имам широк ханш, голямо и никак стегнато дупе, коремче и т. н. абе общо взето не съм с много перфектно телосложение за възрастта си. След 20 дни започвам народни танци 2 пъти седмично и имам поне 5-10 минути ходене до училище в едната посока. Ям всичко, но не се тъпча в големи количества. Молбата ми е следната може ли да ми дадете някаква диета или хранителен режим, който да има дългосрочни резултати (и сте изпробвали и сте доволни-може линк или да напишете в коментарите по-подробно) и ако може и някакви много ефективни упражнения, които мога да направя сутринта преди училище (имам само половин час да се оправя сутрин) или като се прибера. Благодаря предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 9 месеца
hash: 80b2eca2eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Прочети книгата "Зоната" и всичко ще ти ясно. Ако не ти се дават 13 лв, има я в нета безплатно.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 71a8e6b180
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Имам чувството, че вие по-пълните като пишете такива теми в сайта, се надявате да получите отговори със вълшебни упражнения или нещо друго което ще ви накара да отслабнете моментално. Еми не сте познали, сега отидете на фитнес и се поизпотете малко, щото друг начин няма...

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 49029391ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   За да направиш промяна във външния си вид като жена най-важната част е диетата. Най-лесно да си изготвиш сама диета е да потърсиш калориен калкулатор в интернет и да провериш колко калории да приемаш за да постигнеш желаното си тяло. И след това- запълвай ги с храни, богати на нутриенти! Не е нужно да навлизаш в макроси и прочие, но гледай да ядеш възможно най-малко преработени храни и готви храната си вкъщи. Свалянето на килограми не е толкова сложно, колкото изглежда, myfitnesspal е супер приложение, което много хора препоръчват и е с причина! Можеш да го пробваш, има си и съвети, идеи за менюта и анализ на храните, които приемаш.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: ae58ad42a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Тук не е правилното място за питане. В youtube клипчета бол с упражнения за начинаещи и бързо горене на калории, а в нета също с малко ровене може да намериш сносни хранителни режими и храни, които да ограничаваш. Първата стъпка ще е да се разровиш сама, а не да чакаш всичко наготово. :)

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 160a1673c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   На първо място, приеми се като красива. Не може другите да те одобрят, ако ти самата не го правиш - да имаш широк ханш е съвсем нормално за жена. Пробвай зелената диета - пробват я Рене Зелугуеър, Джесика Алба и други. Така се популяризира. Състои се в това да пиеш по няколко шейка - от по 150мл зелени зеленчуци и 50 мл. плодове по желание единият. Пиеш ги за седмица и ако искаш - повтаряш следващия месец. НЕ СЕ ИЗПОЛЗВА ОТ БРЕМЕННИ И ДЕЦА, А ХОРА СЪС ЗАБОЛЯВАНИЯ ТРЯБВА ДА СЕ КОНСУЛТИРАТ С ЛЕКАР. По време на диетата са забранени картофите и пърженото. Така че яж месо на грил, царевица, грах, ориз, сирене, черен шоколад... Дано помогне!

 
  ...


...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 83b2e588cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Спирай хляба. ;)

Успех!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: c7b5c04f6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Прочети за нисковъглехидратната диета.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: a66ca2d977
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Няма диети. Ефектът им трае само докато ги спазваш и после обратно. Трябва промяна на хранителните навици. Яж по-малко. Това е ключовото. Намали вредните храни до веднъж - два пъти в седмицата. Безалкохолните ги намали максимално. Ходи пеша винаги когато можеш. Тръгни на някакви тренировки с повече кардио - комбинирана гимнастика примерно.

При диетите или изключваш тотално някави храни или се тъпчеш с неща, които не са ти вкусни и постоянно си се вторачила във всичко, което ядеш. Затова и на повечето хора не им се получават. Не е нужно нищо да спираш, всичко е в баланса на качество и количество, плюс движение и физическо натоварване. Това е и най-незатпрмозяващия начин, с най-малка вероятност да си докараш някое хранително разтройство. А резултатът си заслужава, няма по-хубаво от здравото тяло. Пожелавам ти успех!

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 2ce6a6f4bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Спри да ядеш "всичко" и увеличи движението си. Тези 5-10 минути път към училище са толкова смешна активност, че няма накъде повече. Два пъти седмично танци със сигурност ще даде някакви резултати, защото ще е шок за тялото ти (освен ако не компенсираш изразходената енергия с допълнително хранене, или пък по-калорични храни с идеята, че си ги изгорила на танците), но ще са краткотрайни и не чак толкова впечатляващи, защото тялото бързо ще се приспособи, а и това също не е кой знае каква активност. Е, по-добре е от нищо, но е крайно недостатъчно за свалянето на едни поне 30-ина излишни килограми, които имаш (и то при условие, че си поне 165 см. висока, защото иначе излишните ти килограми ще са още повече).

Хубавото е, че поне си млада, така че с много, ама много спорт, с променени и подобрени хранителни навици, както и с много воля, разбира се, нещата ще се случат сравнително бързо и може да си във форма още за следващото лято. :)

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: ccb1ce710b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторката: благодаря на всички за коментарите, а тази жена (поне предполагам, че е жена), която каза че чакам всичко на готово греши. Ровила съм се супер много в нета, за разни диети, режими и прочие, но всичко без резултат защото примерно като харесам някоя диета и почвам да гледам мненията и затова не знам кое до колко е вярно. Затова пиша тук, защото виждам, че тук има хора със всякакъв опит и мисля, че могат да ми помогнат като по-вещи от мен в това начинание.

 
  ...

...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: f77c49364f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Аз например ям по 500 кал на ден като през сряда и неделя гладувам. Не ям шоколад, пържено, junk foods, /ако искаш резултат така или иначе трябва да ги изключиш/
'Правя ab workouts от тези дего са по 10 мин.
Важното е да знаеш кога да спреш, защото иначе може да се вманиячиш(нз дали така се пише хд)
Аз свалих 10 см за 30 дни, не съм се теглила, но всички ми казваха, че мн съм отслабнала.
Някои от нещата, които ядох:
Салата хд
Ако ми се яде нещо сладко- nestle fitness с шоколад -90кал
Иначе-rice cakes, corn cakes, пуешко, продове и зеленчуци.
Надявам се да съм помогнала

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: ccb1ce710b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Авторката: благодаря на всички:)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker