Бяло течение при чисто микробиологиочно изследване - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Бяло течение при чисто микробиологиочно изследване
преди: 4 години, 4 месеца, прочетена 844 пъти
Накратко, появи ми се бяло течение и сърбеж. Парене при уриниране и секс не съм забелязала. Отидох да ми направят микробиология и след няколко дни лекарят ми каза, че нямам никакви проблеми в изследването. Не съм ходила още да си го взема, но от какво може да са се появили оплакванията след като микроби нямам и всичко е точно? Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 4 месеца
hash: 34a730d9c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Лекар... Много неща може да са. Изстиване заради студеното време, поликистоза или друг проблем с яйчниците или матката... или нещо друго. Проблеми с бъбреците също са възможни. Само че тук повечето не сме лекари, а и да се появи такъв няма как да ти направи онлайн преглед. По принцип в България по някаква причина 99% от лекарите нито могат да го излекуват, нито могат да дадат обяснение. Ако не си забелязала едва ли не всяка втора е с бяло течение без да има инфекция и всяка е обиколила половината кабинети без резултат. Докато няколко познати в чужбина биват излекувани от раз. Аз когато го имах бях по същия начин- с чисти изследвания. Белия равнец ми помогна и то още от втория ден, обикновено повечето казват, че им действа след месеци. Мен ме удря в петите още първия час и не мога да ти опиша как ми лекува бъбреците, иначе през година две бях с криза. Но недей веднага да вземаш и да пиеш билки на своя глава, защото не са съвсем безобидни. От мечото грозде например почти няма някой, който да не е повръщал и да не се е тровил. Та така, лекар и пак лекар и консултиране с личната преди да тръгнеш да се наливаш с чайчета.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 2a43aa6c93
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Авторката: Да. По принцип имам поликистозни яйчници и проблеми с хормоните. Пила съм противозачатъчни. От 1 година не пия. Приемам хранителни добавки. Поликистозата е синдром. Не се лекува само се поддържа състоянието. Значи ли че няма да мине?

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 43e4e6dd9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   А микробиологията показа ли повишени левкоцити? С обикновено микробиологично изследване не могат да се диагностицират например причинители като хламидия, микоплазма, уреаплазма, трихомони - тези изследвания се назначават допълнително...повишените левкоцити могат да са индикатор за наличието на подобен проблем. При зараза с човешки папилома вирус също е възможно да са повишени левкоцитите, защото организмът разпознава и реагира на заплахата.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 2a43aa6c93
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Авторката: Нямам повишени левкоцити. Преди 2 месеца съм правила пълни хормонални и пкк. Нямам сериозни отклонения. Единствено тестостерона, който при граница 0, 6 е 0, 7. Преди 2-3 седмици отново ми се наложи да пускам пкк. В норма са ми.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: fdafddffbe
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Много грешно се подхожда към лечението на поликистозата в България. Преди няколко години ми я откриха и на мен, имах множество малки кистички под формата на броеница в единия яйчник и по-малко в другия. За няколко месеца подходяща диета проблемът е тотално елминиран. Преди това ми бяха изписали противозачатъчни, от които ми се отключи друг проблем - т.нар. "ранична на шийката на матката". Много внимавайте на кой се доверявате, не всички гинеколози са компетентни.
Има вероятност ти също да имаш "раничка" или пък да не ти е пуснал пълен пакет изследвания, а само стандартните и затова нищо да не е излязло. В опита си да спестят някой лев на пациентите лекарите се стараят да не пускат скъпи изследвания, но в дългосрочен план създават проблем, защото едно навременно направено изследване спасява здравето и спестява много по-сериозни разходи в бъдеще.
Съветвам те да отидеш при друг гинеколог, който да те прегледа. По възможност някой по-възрастен и с повече опит. Няма как да гадаем, но за да имаш течение, явно има някакъв проблем.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker