Страхове - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Страхове
преди: 2 години, 11 месеца, прочетена 899 пъти
Здравейте,
По принцип страдам от силна тревожност, изпитвам страх някакви неща да не ми навредят. Също така много ме е страх от смъртта.
Преди няколко месеца чух една история за паднал човек от някаква сграда непреднамерено и не знам какво ми стана, започна да ме е страх от високо, а преди не съм имала проблем с височини.
От едно известно време, седмица- две, постоянно си представям как скачам от някаква тераса и падам. Странното е, че не си представям как падам непреднамерено, а как скачам и започна да ме е страх да излизам на тераси, за да не превъртя за части от секундата и да не реша да скоча.
Някой минавал ли е през подобно нещо, може да не е точно с височини, но с натрапливи мисли как прави нещо лошо на себе си или на някой? Направо е непоносимо чувството понякога..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 11 месеца
hash: 38ec2a207e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Просто трябва да приемеш и осъзнаеш, че това са натрапчиви мисли, да не оставяш страхът да те контролира, тъй като той ги подхранва да се връщат отново. Това са просто мисли, които не можеш да контролираш, но действията са друго нещо. Моят съвет - другия път, когато те дострашее да излезеш на терасата си кажи "Това са натрапчиви мисли, които се хранят от моя страх. Няма никакъв шанс да скоча, аз решавам." След това излез на терасата, облегни се и се загледай в нещо, фокусирай се върху друга мисъл. След няколко такива упражнения, страхът от самите натрапливи мисли ще изчезне, а после и самите мисли. :)

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 2a2c010fbe
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Да, имал съм точно същия страх - че за момент ще превъртя и ще скоча. Постепенно тези страхове изчезнаха с годините.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: f6c5945913
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Недей да потискаш насилствено нищо - страховете са нещо нормално. Щом този страх е силен при теб, значи че има причина за това, предполагам - усещаш, че нямаш почва под краката... Вярата ни е онова, което ни е създало и запазило като народ до ден днешен. Не търси нещо далеч от теб да те предпази, имаш всичко онова, което ти трябва да се пребориш с тези страхове под ръка! Помоли се, повярвай в Онзи, който ти е дал живота! Пробвай, най лошо би било от страх да се парализираш, и да не използваш тази възможност да се развиеш на някъде, ами да се стреснеш, и да спреш да бъдеш! Смело напред, надявам се намериш пътя да се пребориш с тези мисли ( : !

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker