Забременяване... Как? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121207)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14359)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4700)
 На работното място (3177)
 Образование (7303)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18526)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Забременяване... Как?
преди: 1 година, 7 месеца, прочетена 1217 пъти
Здравейте момичета. С мъжа ми вече сме заедно от доста време и вече мислим за бебе. Тъйкато цикъла ми е доста нередовен не мога да си следя овулацията. Мисля си дали да не почна да пия фолиева киселина. Дали ще помогне за по бързо забременяване.
Напишете ми колко време си отне за да забременеете и пихте ли някакви добавки. Благодаря ви предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 7 месеца
hash: b39f16b391
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

2.   Освен задължителната плодотворност и на двама ви, за успешно забременяване най-важното условие е при свършване в теб тялото ти да е така наклонено в областта на ханша, че матката ти да сочи по-надолу, а влагалището - нагоре. Също така, мъжът да е докрай в теб, когато свършва, а не са се отдръпва инстинктивно, както правят повечето мъже поради силната чувствителност на главичката точно тогава и свързаната с това болка, ако триенето продължава.
Ако си по гръб, може да си сложиш възглавничка под дупето, за да повдигнеш влагалището си и семенната течност да има значително по-голяма вероятност от попадане в маточните тръби. А ако си по корем, най-добре да си с вирнато нагоре дупе, докато коремът ти е възможно по-надолу.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: abefb8dbc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

4.   О, не. Фолиевата киселина не помага за забременяване, има друга функция. Прочети.

Не е редно тук да търсиш съвети и мнения за толкова деликатна тема. Строго индивидуално е при всяка двойка, затова тези въпроси най-добре ги отправи към гинеколога. Само гинеколог може да ти каже какви добавки да пиеш и изобщо има ли нужда или дали е необходимо други мерки да бъдат предприети.
Не смятам наистина, че е сериозно тук да търсиш мнение!

Успех!

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: da9d296ae0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   На мен ми помогна отвара от бял равнец. Но ти все пак се консултирай с лекар. Има вече доста клиники за репродуктивно здраве. Може да имаш някакъв медицински проблем.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 1e8f145be2
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   За фолиевата киселина не знам, но св. Йоан е казал "х•й си трябва за тази работа" и възкликнала дева Мария "златна ти уста, Йоане".
Та от там иде и "Йоан златоусти"
Живейте си живота нормално, правете си секса с любов, то ще си се "захване" в такава среда.
Жена съм, според лекари не трябваше да мога да забременея- никога. Като забременях първият път реакциите бяха - о, чудо, но няма да можеш да го задържиш. Задържах и родих здрав син.
Като забременях вторият път- абортирай! Заради народен Петко ще оставиш първото сираче. Родих втори здрав син и ей ма, на, ей тук ти разказвам аз за Йоан златоусти и моите две здрави добичета.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 6857c5ed63
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   Имаш си конкретно заболяване, гинеколог ще реши какво да е лечението.

 
  ...


...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 65b40743c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

8.   До Кифлоприземител, доколкото знам нямаш деца, но пък даваш съвети за забременяване. На теория е едно, на практика друго, а в действителност е иначе.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 9ce5d4125a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   С мъж, ама истински. Не от тия днешните, здрав, як, като те стисне в прегръдка, да не можеш да си поемеш дъх. И не със съвети от анонимен сайт. Отидете на гинеколог. Той знае как во да направи. Успех, от Ж н а58 г., родила две деца от един 120 кг. Мъж.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: b39f16b391
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

10.   Номер 8, физичните закони, в частност тези за течностите, винаги са в сила, когато има наличие на земно притегляне, така че доста помага това жената да е повдигнала влагалището си спрямо тялото. А и, както писах горе, многократно по-голяма е вероятността да се забременее, когато мъжкият член е вкаран докрай и тогава впръсква семенната течност пряко в тънкия отвор на маточната шийка, отколкото да се отдръпне миг преди това и да е почти изваден от влагалището, както правят повечето мъже в този най-чувствителен за тях момент.

Нещо повече - много двойки, които НЕ искат дете, нарочно изпълняват леко рисковото плитко свършване във влагалището, докато жената е права и например е облегната с ръце на стената, защото тогава е почти изключено да се стигне до забременяване. А някои, предпочитащи да поемат още по-малък риск, се разбират мъжът да свършва отвън, а после отново да го вкара вътре плитко и да продължава с леки движения още известно време. Така мъжът изпитва по-голямо удоволствие, а е много трудно семенната течност да се издигне нагоре. За още по-голяма сигурност го правят обикновено в периодите, в които жената така или иначе е трудно да забременее.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: e14770d412
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Купи си тестове за овулация от аптеката и иди на гинеколог за замерване на хормоните, когато ти свърши цикъла, защото се мерят в определени дни, след като е приключил цикъла. Най-добре да си запишеш час при гинеколог, когато цикълът ти дойде за дебя/дните около приключването. Може не само у нередовния ти цикъл да е причината, моце сперматозоидите на мъжа ти да не са особено подвижни, но едно е сигурно, че ако пропускате дните с овулацията, бяма начин да забременееш.
Можеш да следиш дните с овулацията с тестове за овулация от аптеката.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 4646b06878
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

12.   Забременях 6 месеца след сватбата, не ни е било самоцел, нито сме се пазили кой знае колко нито сме правили целеви секс, правихме секс от любов а не с цел сеитба.
Спокойните най-бързо правят бебе! Моя съседка имаше много операции заради кисти на яйчниците беше останала с половин яйчник буквално и бе приела факта че няма да може да стане майка, така твърдяха лекарите, след като се успокои един ден съобщи за положителен тест а после се роди Божидар, който днес е здрав 17 годишен младеж.

 
  ...

...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 17b44618e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Ми как се забременява... със секс, моме, много секс! Дори няма нужда от тестове и следене на обулацията, ако всеки ден мъжа ти страстно те подхваща, правите секс и се изпразва в теб, ако всичко ви е наред, би трябвало до половин година да забременееш. И разбира се, трябва и двамата да сте здрави и репродуктивно ок, ако нямате някакви сериозни отклонения, не би трябвало да имате проблем. В никакъв случай не приемай разни препарати без лекарско предписание. Успех!

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 632b5b58b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Като начало няма нужда да следиш нищо. Спрете да се пазите, поддържайте си редовен полов живот без бебето да е самоцел. Има ли открита причина за нередовния цикъл? Обикновено става въпрос за поликистоза и ако е това, категорично можеш да забременееш, ако няма налице други пречещи фактори. Ако пък не знаеш защо си с нередовен цикъл, отиди да ти направят нужните изследвания и настоявай да се търси причина.
КП, спермата се изстрелва с невероятна скорост, това с позите са бабешки деветини. По-голямата част от това, което изтича, са флуиди, а не оплодителен материал. Клетките си знаят работата. Нека хората просто си правят секс без да се вманиачават.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker