Как е добре да се ходи на гинеколог - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121361)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14383)
 Тинейджърски (21904)
 Семейство (6482)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3186)
 Образование (7309)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18570)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Как е добре да се ходи на гинеколог
преди: 10 месеца, 20 дни, прочетена 958 пъти
Малко темата е неприлична, но все пак ще попитам как е добре една жена да ходи при гинеколог - бръсната или небръсната? Питала съм някои мои приятелки и всяка има различно мнение, но по-младите май си ходят при гинеколога бръснати. Аз съм на 40+ и досега не съм ходила при моя лекар бръсната, но да си призная ми се иска да го направя. Срам ме е, че с това все едно му правя намек за нещо. Комплекси явно. Не знам.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 месеца, 19 дни
hash: b089081331
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   Не съм ходила на гинеколог и дано не ми се налага. Ако се наложи ще бера голям срам особено ако гинеколога е мъж. Само при мисълта, че някой ще ме докосва и вижда там долу полудявам и се подмокрям.. Ако гинеколога е жена може би да не се подмокрям, кой знае, ....
Ж33

 
  ...
преди: 10 месеца, 19 дни
hash: 4decf024d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

2.   Що за въпрос? Космарлаци ли да гледа? 21 век сме, не е хигиенично косми отвсякъде да стърчат, особено лятото. Аз не съм много по-млада, на 35, винаги се обезкосмявам, дори да няма кой да ме гледа.

 
  ...
преди: 10 месеца, 19 дни
hash: 003ec24307
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Гинекологът е просто лекар. Например, когато ходите на уши, нос и гърло, за да кажем да Ви видят за проблем с ушите, режете ли си косата? Вероятно не. Ходите си с дължината, която имате. Така и с гинеколога.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 19 дни
hash: e588ceb6c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Авторке-ще ти споделя нещо, което се случи преди време и още ме напушва смях, като се сетя. Значи НАЛОЖИ се да отида, беше нужно, иначе-да отида заради кеф, както прават повечето-не...
И естествено-избрах при жена, за да не ме е и срам толкова, още пове съм девствена и просто няма начин да си събуя гащите пред някакъв тип, без значение, че лекар се пише, при мъж-не.
Обаче-аз си махам космите до дъно и него ден понеже всичкото ми друго бельо беше в пералнята, и бяха ми останали едни розови бикини-сладко, наситено, бонбонено розово и отпред бяха бикините самата материя отпред беше полу-прозрачна дантела на рози ха ха и така без косми и с тия гащи, аз отивам на гинеколог. Викам си - за да не притеснявам толкова-ще си представя, че лекарката е баба ми, ха ха ха и ще й кажа само да види, без много да пипа-защото мразя мисълта някаква непозната там да ме опипва, че като ме накара да седна на гинекологичния стол-ЕГАТИ СТОЛА, то направо шпагат да направиш, казах си-ааа, нее- само единия крак леко ще сложа, че и каишки имаше... Не ги е връзвала, но се изплаших, егати приличаше на стол от порно филм с тия кожени каиши при стъпалата, на стол за изтезания-направо.

Седнах криво -ляво казах й, направо й заповядах-а тя една едра възрастна жена, можеше да мине за моя баба, и й казах-само да погледне, и тя уж едва -едва ме докосваше, но аз така се дърпах и въртях... Така де, не й казах-девствена съм, просто се надявах да не си тикне пръстите където не трябва, а и проблемът беше външен почти, кажи-речи ха ха. Накрая станах обух се и тя пъшкайки от изнервеност, защото я подлудих малко... и ми вика-не е сериозно, но ти много неадекватно се държиш, ха ха ха. Абе-неадекватно-друг път... , не беше хич неадекватно, просто не можа да разбере, че се стремя да НЕ си пъха пръстите на разни места.
След случката се замислих-от нейна перспектива със сигурност е изглеждало странно, защото бях на 28 години, отделно-без косми на интимните части, е не съвсем косъм да няма-но си бяха почти навсякъде премахнати-просто така ми е комфортно и като капак-с някакви розови, ярки бикини и то с полу-прозрачна дантела на рози... ами може да е решила и, че съм компаньонка ха ха ха, аз пък едва й позволих да ме докосне и то колкото да постави диагноза.
Така, че както ти е комфортно-така отиди... Аз също винаги съм мислела, че на гинекологичен преглед се ходи-без косми или почти да няма, естествено-да си минала през банята преди това и така. Не знам прекалено косматите жени как ходят по гинекологични прегледи.... той въобще лекаря ще види ли нещо... ще има да ровичка и опипва още повече, ха ха ха.

 
  ...
преди: 10 месеца, 19 дни
hash: 055e053cdd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Хаха ми те си гледат работата. Не им пука дали имаш косми или не, нормални са космите там. Просто гледат да си свършат работата и не те оглеждат за косми.

 
  ...


...
преди: 10 месеца, 19 дни
hash: d7f7deec0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Мъж съм, но се замисли - при лекарите ходят ВСЯКАКВИ хора. Виждали са всичко. Няма да се впечатлят от космите или липсата им. Но според мен е по-спретнато да няма.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 19 дни
hash: 12d655040a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   В чужбина не ги бръснот като раждат дори, добра хигиена и това е, тъпотия на квадрот и какви са тези теми дето обсъждате.

 
  ...
преди: 10 месеца, 19 дни
hash: cd53b372d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Ще отидеш както ти е удобно!!! За гинеколога няма значение дали имаш или нямаш косми, той гледа женски полови органи по 20-30 пъти на ден, и повярвай космите са му най-малкия проблем. Повечето жени ходят с проблем, болезнен страшно миризлив проблем. Нямаш представа как гадно мирише течението на жени с миома, нямаш ни най-малка представа как мирише застояла в матката кръв от проблемна менструация. А когато жена отиде с развален кренвирш или друга храна в себе с, защото решила да си го пъха в любовна игра, а той се скъсал и стояла така няколко дни като мислела че сам ще излезе накрая, като започне да вдига температура бяга при гинеколога да вади и да промива загнояло влагалище.
След като прочете това, мислиш ли дали гинеколога му пука за прическата ти? Дори да решиш да идеш с всичките си косми, няма никакъв проблем, достатъчно е да си възможно най- скоро измита. Вече ако ще правиш аборт или ще раждаш по добре се обръсни, защото ще накарат санитарката да те бръсне преди такава интервенция.

 
  ...
преди: 10 месеца, 18 дни
hash: d09319e024
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Номер 7. Не бръснат насилствено кати в българските болници, но е хигиенично да се избръсне жената. Не може да разжда с космарлаци, за клизмата същата работа. Редно е да е по желание, има и свещички няккви

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker