Щипане на партньора по време на секс - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121293)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18554)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Щипане на партньора по време на секс
преди: 2 месеца, 26 дни, прочетена 621 пъти
Здравейте! Аз съм на 26 години, имам си приятел от 6 години. Преди него съм имала и друг партньор.
От 2 години някъде имам постоянно бяло течение. То е малко гъсто, млечно бяло, без аромат. Много рядко се случва да ми дразни, а ако усетя нещо си слагам от вагиналните свещички, но после пак се появява течението, макар и без дразнене. Когато сме интимни, още като започнем, той вика че усеща щипане и има бяло течение по члена му. Става ни доста неприятно, че не можем да се насладим на секса както преди … Вече самата мисъл за секс ни плаши.
Една година ходих постоянно на гинеколози, с цел да разреша този проблем един път завинаги. Преглеждаха ме, взимаха ми секрет за проба и най- много да излезе някоя гъбична инфекция. Предписват ми хапчета, свещички, аз изпълнявам всичко точно… после пак правим изследване и всичко наред, нооо пак като започнем да правим секс и пак се оплаква от щипане от бялото течение. Той е ходил също на уролог и всичко му е наред според изследванията.
Мисълта ми е на някоя от вас случвало ли се е подобно нещо и как се справихте с премахването на щипенето. Ние си мислим, че може би е някоя бактерия, която не излиза и в най-подробните изследвани… .

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 месеца, 25 дни
hash: 0176a1d83b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Презерватив?

 
  ...
преди: 2 месеца, 25 дни
hash: 0dcff1fd91
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Скъпа, докато само ти се лекуваш, не и партньорът ти, ще си прехвърляте тия гъби до безкрай

 
  ...
преди: 2 месеца, 25 дни
hash: 980c62cfbe
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   И при мен се появява понякога гъсто бяло течение заедно с лека болка във влагалището. Не правя секс без презерватив и не знам усеща ли се нещо от друг човек. Също нищо не се открива на изследвания, много пъти съм си правила подробни. Пия вагинални пробиотици през устата, когато усетя симптомите и се мия само с интимен гел, на мен това ми помага. При мен периодично се появява това май около овулация, а не през цялото време и се чудя вече дали не е нещо хормонално.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 25 дни
hash: d95b3174cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   По реме на овулация е нормално малко бяло течение да има.
Но твоето явно е кандида- убиецът на кандидат е кокососото масло.
Сутрин дори добавено в кафето/ чай може да сложиш половин кафена лъжичка. Пробвай 1 месец само и ще се увериш сама.

 
  ...
преди: 2 месеца, 25 дни
hash: 5dd2562601
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   По кое време на цикъла ти се появява това течение? Постоянно ли го имаш или го получаваш след овулация? Ако след овулация може да си е съвсем нормално, просто при теб да е по-обилно. Има ли лоша миризма? От типа на риба или сирене? Лошата миризма е индикатор за бактериална инфекция, бактериална вагиноза. Бактериалната вагиноза се получава при промени във вагиналната флора. Причините може да са стрес, спаднал имунитет или неправилна хигиена (никога не се мий със обикновен душ гел или сапун там). Байер имат един продукт на основата на млечна киселина, който третира точно бактериалната вагиноза, но май в България не го продават. Ако имаш бяло течение по време на целия цикъл, може да се дължи на някаква скрита инфекция която да не е част от вагиналната микрофлора: хламидия, микоплазма и подобни. Но такива бактерии може да причинят и други симптоми: лека болка ниско долу в корема, парене при уриниране, дискомфорт по време на секс... не е задължително, но е възможно.

Виж препоръчвам ти да пуснеш ти самостоятелно изследвания в някоя лаборатория за следните бактерии: трипер, хламидия, микоплазма гениталиум, микоплазма хоминис, уреаплазма и трихомони. Важно е изследването да се прави чрез техника PCR а не да търсят антитела в кръвта. В чужбина за такива инфекции се прави днк анализ, защото често протичат почти без симптоми и това е най-сигурния начин да се установи тяхното наличие. Да не говорим че при евентуално лечение е най-сигурно чрез PCR да се потвърди дали има резултат от антибиотиците или не, а не седмици и месеци наред да ти гледат антителата в кръвта.

Но както казах, може нищо да нямаш, а партньора да усеща щипане поради ниското ph на вагината. Просто той да е по-чувствителен. Обикновено средата във вагината е киселинна, с ph между 4 и 4. 5. Това си е нормално и е така за да намали риска от инфекции.

 
  ...


...
преди: 2 месеца, 25 дни
hash: 5dd2562601
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Забравих да добавя, че ако на теб ти излезе някоя бактерия, то почти 100% приятеля ти също я има. Така че при евентуално лечение и двамата трябва да се лекувате

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 25 дни
hash: 088b72da07
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   За презервативи чували ли сте?

 
  ...
преди: 2 месеца, 24 дни
hash: fdb60f5506
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Благодаря за коментарите, презервативи не ползваме, тъй като сме си постоянни партньори. Ще пробвам съвета с кокосовото масло и ще видя пак да посетя гинеколог. Аз съм стриктна в хигиената, ежедневни превръзки не използвам, тъй като знам че и те са фактор за появяване на кандида..
ще се радвам да прочета още коментари, благодаря ви за тези! :))))

 
  ...
преди: 2 месеца, 24 дни
hash: 0ec98090e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   Масло отдолу НЕ. Всичко на маслена основа долу НЕ. Ще си направиш жестока гъбична инфекция от такива работи. Просто като имаш проблем се лекувате и двамата.
Ето например последно преди месец бях при приятеля си и за там не си бях взела интимния гел, който ползвам по принцип ( Евелин СОС, вземи го и ти) и се миех със сапун бебешки, та ми започна лек сърбеж и дразнене. Взех си интимо хелп и пих Микомакс. Моят приятел също си взе Микомакс и изпи една капсула профилактично.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 23 дни
hash: 51d3fe072f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   "Масло отдолу НЕ. Всичко на маслена основа долу Не"
Н 10, къде прочете за масло отдолу?
Кокосовото масло споменато горе е за ПИЕНЕ, може да го добави в кафе/чай или ок, но най-добре в топла напитка.

 
  ...

...
преди: 1 месец, 29 дни
hash: 3322899d7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

12.   Здравейте момичета, включвам се с ъпдейт на ситуацията. Послушах коментарите ви и от известно време си добавям кокосово масло в кафето, чая или млякото. Не знам дали е от него, но проблема ми изчезна!!! Все едно не е съществувал!! Няма щипане на партньора, няма гъсто бяло течение!! Дано все така да си остане!
Благодаря ви отново, бъдете здрави!

 
  ...
преди: 1 месец, 28 дни
hash: 0a22a9154d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Н 12 (авторке) даа, нормално, но продължавай около месец, с кокосовто масло, а после разреди до 2 пъти седмично за да поддържаш нормални нива на кандидата. Това е идеята, всички я имаме, но да е в нормални нива.
Защото медицитата е долу-горе така: "имаш кандида-трябва да я изчистим". После "аууу, нямаш от "хубавите"бактерии (ами те изтрепали всичко) дай сега пробиотици" т. н важното е да си в затворен кръг и постоянен клиент.
Ах, аз съм онази, която препоръча кокосовто масло, но забравих да спомена и още нещо--съмо може и да поотслабнеш малко от него. Изкарва задържана вода освен кандидата, пък и измества (чисти/топи) други мазнини.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 28 дни
hash: 486a476d46
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Най-ефикасният антибиотик срещу Кандида както и комплекс от бактерии, описани са в листовката е Macmiror, за пиене и на вагинални глобули и крем.
Цитонамазка и микробиология правена ли ти е
Приятелят ти изследвал ли е еякулат за бактерии и гъбички или само пуска изследвания за урина, защото последното не е достатъчно.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker